الان یه چرخی زدم تو وبلاگ های هواداری و ...
بله آهنگسازی با کاو یغمایی عزیز بوده
چه بسا دلیل اینکه نذاشتن آهنگ از TV پخش بشه همین بوده![]()
الان یه چرخی زدم تو وبلاگ های هواداری و ...
واقعا کسی خوشحال نیس از اومدن اسم کاوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه وضعشششششششششششههههههههههه ههههههههه
چقدر ملت قدر نشناسی داریمممممممممممم
عصبی شدممممممممممممممم![]()
بابا ما داریم با آهنگش حال می کنیم
مگه شما فیسبوک نمیاید؟ کسی دیگه داخل این فروم ها زیاد پست نمیده!
همه فیسبوکی شدن!
سیروان خسروی داخل فیسبوکش 77 هزار نفر لایکش کردن. یعنی اینکه خیلی طرفدار داره
![]()
اون لحظه که من اومدم پای تلوزیون خوابآلود بودم خوب یادم نیست!،ولی یادمه سیروان داشت خداحافظی میکرد و شنیدم میگفت انتظار داشتم اهنگم پخش بشه یا انتظار تداشتم پخش بشه ، همچین چیزی...
در کل واسه این برنامههایی که گذاشتن خواننده ها رو فقط آوردن نشون دادند.اون آهنگهایی هم که اجرا کردن از فـــیلـــترینگ صداسیما عبور کرد و ازقبل هم مشخص بود هر خواننده و آهنگی مورد قبول اونا نیست و باید اونجور باشه که اونا میخوان،آخه شمایی که نمیذارید یه آهنگ توی تلوزیون پخش بشه غلط میکنید بهش مجوز میدید.فقط رضا صادقی رو آزاد گذاشتن ،اونم که با دوستش کم نیاورد و واسه هر قطعه که میخوندن یه بهبه نثار هم میکردن یه لحظه گفتم اینا عاشق و معشوق هماند؟؟
یا کاملا مشخص بود که چاووشی رو نمیارن تلویزیون ولی مجری میاد میگه چاووشی تو راهه اهواز گیر کرده!
غلط نکنم اینبار صنف پنبهکارها اعتراض کردنالان یه چرخی زدم تو وبلاگ های هواداری و ...
آره
![]()
خب من تو عید کمتر اومدم فروم اما در عوضش بیشتر تلویزیون نگاه کردم
نتیجه این کارم هم این بود که وقتی تلویزیون این آهنگ رو دوبار از شبکه 3 پخش کرد ؛ هر دوبار گوشش کردم!!!!!!!!
خیلی ها ممکنه بپرسن کی پخش شد؟
این آهنگ به عنوان تیتراژ پایانی فیلم لب دریا در نظر گرفته شده بود و دوبار از شبکه 3 پخش شد(شب هفت عید و ظهر روز هشتم) و من هر دوبار از تلویزیون گوشش دادم!
فیلمه از نظر من فیلم بیخودی بود اما شانسی انتهاش رو دیدم و آهنگ سیروان رو شنیدم
بار دوم هم از بس با آهنگ حال کرده بودم ، دوباره سر ظهر تلویزیون رو روشن کردم و تیتراژ رو گوش کردم
نتیجه: فیلم لب دریا فیلمی که فقط تیتراژش ارزش گوش دادن داشت!![]()
اطلاعات آلبوم جاده رویاها بر گرفته از مجله ترانه ماه
تعداد قطعات : 11 قطعه
اين آلبوم تفاوت اساسي با همه ي ورژن هايي که شنيده ايد دارد . تنظيم ها حتي سه بار باز تنظيم شده اند . ملودي سازش خودش بوده و اندکي زانيار و تنظيم ها تماما بر عهده ي خودش بوده.
ترانه سراها : اميد اطهري نژاد و امير ارجيني و زانيار خسروی
نام آهنگ ها : نه نرو - آخرين روز - بارون پاييزي - فرشته مرگ - جاتو به کسي نميدم - بي قرار - دنيام عوض شده - جاده - قفل قلب - روزاي رويايي - تا بوده همين بوده .
قطعه ي "قفل قلب" در ادامه همان تيز هوشي سيروان در برقراري ارتباط با همه مخاطبان است و قطعه ي "روزاي رويايي" احتمالا بين تاپ ترين هاي بعد از انتشار قرار بگيرد
انتخاب بهترين ترک ها از نظر اين مجله : فرشته مرگ و آخرين روز بوده .
انتخاب بهترين ترک از نظر خواننده(سيروان) : ترجيح ميدم تا زمان انتشار حرفي نزنم .
پس زمینه موبایل۲۰ عدد ( ۳۲۰*۲۴۰ )
یعنی مطمئنم آلبوم بیاد حرفه ای ترین آلبوم پاپ ایرانی تو سال های اخیر میشه
ولی انقدر قوی باز داره رو آهنگ ها و تنظیم ها کار میکنه یه عده گوش بدن میخوان بگم صداش خوب نیست همون به درد آهنگ سازی میخوره
اون یه عده در حد خالطور هم نیستند
البته من خودم از صبح تا شب خالطور گوش می کنم. الان هم دارم علی هایپر گوش می کنم. خدایی خیلی حال میده
بعضی ها فقط بلدند مُنگ مُنگ کنند و برای اینکه یه چیزی گفته باشند میگن سیروان صداش خوب نیست![]()
هنرجویان موسیقی میتوانید برای ثبت نام دورهای آموزشی کاوه یغمائی در تهران با تلفن .... تماس حاصل فرمائید .این دورهای آموزشی شامل " Acoustic Guitar, Electric Guitar , Arrangement , Music Softwares, Harmony and Music Theory ," میباشد .لطفا نام و شماره تماس خود را بر روی پیغامگیر بگذارید .
درسته آهنگ بهار نزدیکه کار کاوه یغمایی بوده
الان هم تهران هست.
شماره و من برداشتم که یه موقع مشکل نداشته باشه اگر کسی خواست به فیس بوک سیروان مراجعه کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)