-دوست عزيز اصلا در ورژن هاي مختلف هاني كمب شما local فارسي دارين يعني ميتونيد منوها رو هم فارسي كنيد به صورت پيش فرض
براي كيبورد فارسي هم تا جايي كه دلتون بخواد كيبورد فارسي هست ميتونيد نصب كنيد
-دوست عزيز اصلا در ورژن هاي مختلف هاني كمب شما local فارسي دارين يعني ميتونيد منوها رو هم فارسي كنيد به صورت پيش فرض
براي كيبورد فارسي هم تا جايي كه دلتون بخواد كيبورد فارسي هست ميتونيد نصب كنيد
سلام دوستان چطور میشه از market دانلود کرد؟
مشابه بقيه ديوايس هاي اندرويد (گوشي ها و تبلت هاي ديگه )
اپليكيشن ماركت نصب هست وميتونيد با استفاده از اينترنت و البته مسيرهايي براي دور زدن ماركت براي اينكه محدوديت هاي ايران برداشته بشه ازش دانلود كنيد
ممنون از تمام کمک ها و راهنمایی هاتون من امروز پولش جور شد و تونستم یه ترنسفورمر با داک بگیرم 16 گیگ 720 تومن
قیمتش هم متعادل بود
تا الان روشن نکردم چون اصلا باطری نداشت و الانم تو شارژ هست
راستی اینو باید چطوری شارژ کرد تبلت جدا داک هم جدا ؟؟؟
اگه هردو وصل باشن ( تبلت به داک) و پورت شارژر رو بزنی به داک چی ؟ کدوم شارژ میشه
ممنون میشم اینم راهنمایی کنید و سایر نکته ها و .... رو
بازم ممنون از همگی مخصوصا t_tanhayam که دایم و تو سایر فروم ها هم زحمت میکشه
خوب مبارك باشه علي جان قيمت مناسبي هست با توجه به امكانات زياد اين تبلت
خدمتتون عرض كردم نيازي نداره كه كار خاصي بكنيد باتري هاي ليتيومي استفاده ميكنه كه در مورد شارژ ودشارژ ميشه گفت اهميتي نداره (منتها بار اول كيبورد رو بگزارين فول شارژ بشه )
ميتونيد همزمان هر دو رو شارژ كنيد
لطف داريد بزرگوار![]()
چند تا سوال در مورد این تبلت داشتم :
1 - وضعیت پخش ویدئو های HD 720p به چه صورتی هست ؟ یعنی تمام فرمت ها را بدون لگ ساپورت میکنه ؟
2 - مشکلی بابت خوندن مموری میکرو اس دی نداره ؟ ( چون شنیده بودم مشکل داره )
3 - وضعیت نگه داری باتری به چه صورتی هست ؟ 0( تو حالت های ویدئو دیدن یا وب گردی یا استند بای )
4 - این تبلت هیچ تبدیلی نداره که بشه از محل اتصال داکت خروجی usb گرفت ( شبیه ipad 2 یا galaxy tab 10.1 ) ؟ منظورم اینه بدون اتصال داک ( به خاطر وزن زیادش میگم )
به جز mkv تقريبا تمامي فرمت ها رو مشكلي نداره اون هم بستگي به پلير وكدكي كه استفاده ميكنيد داره (البته من با لگ اجرا مي كردم)- وضعیت پخش ویدئو های HD 720p به چه صورتی هست ؟ یعنی تمام فرمت ها را بدون لگ ساپورت میکنه ؟
بهيچ وجه مشكلي نداره مهدي جان (در نظر داشته باشين كه روي داك هم يك اسلات sd مجزا دارين )مشکلی بابت خوندن مموری میکرو اس دی نداره ؟ ( چون شنیده بودم مشکل داره )
اون موردي كه شما شنيدين در مورد زوم و قبل از اپديت به 3.1 /3.2 بود
به صورت عمومي عرض ميكنم وضعيت باتري در تبلت هاي هاني كمب فوق تصور هست واقعا بي نظير هستند3 - وضعیت نگه داری باتری به چه صورتی هست ؟ 0( تو حالت های ویدئو دیدن یا وب گردی یا استند بای )
چرا خيلي وقت تبديل هاي كوچيكش توي بازار جهاني وبا قيمت هاي بسيار پايين موجود هست نزديك 25.30 دلار- این تبلت هیچ تبدیلی نداره که بشه از محل اتصال داکت خروجی usb گرفت ( شبیه ipad 2 یا galaxy tab 10.1 ) ؟ منظورم اینه بدون اتصال داک ( به خاطر وزن زیادش میگم )
خیلی ممنون بابت توضیحات کاملتون .
راستش با دیدن این تبدیل خیلی خوشحال شدم ، فقط دو تا سوال ئر موردش دارم :
1 - این تبدیل همه مدل فلش مموری ، هارد یا هر چیزه دیگه ایی را ساپورت میکنه ؟ ( مثلا تبدیل ایپد 2 همه مدل فلش مموری را ساپورت نمیکنه )
2 - تو بازار ایران هم پیدا میشه ؟
با تشکر
باتوجه به ساپورت usb خوب خود دستگاهها به نظرم محدوديتي نداشته باشه علاوه بر اين ها داك هاي خيلي كوچيك هم داره (لوازم جانبي خيلي زيادي دارند كه البته متاسفانه توي ايران هنوز نديدم و يا نيست)
یه سوال دیگه در مورد این تبلت :
فایل های آفیس مثل word و excel به چه صورتی نمایش داده میشه ؟ ( منظورم اینه مثل کامپیوتر میشه تغیرات روش داد یا مثل گوشی های آندرویدی فقط میشه نمایششون داد ؟ )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)