نینجا جان نمی دونم چیکارش کنم کارایی بازی ام افتضاحه تو قسمت می خواد سکته کنه .
نینجا جان نمی دونم چیکارش کنم کارایی بازی ام افتضاحه تو قسمت می خواد سکته کنه .
یعنی فریم ریت میاد پایین؟نینجا جان نمی دونم چیکارش کنم کارایی بازی ام افتضاحه تو قسمت می خواد سکته کنه .
فکر کنم سیستمت یه مشکلی داره ......یونیتی قدرت رندرش خیلی بشتر از ایناس....
آره فریم ریت پایینه
نه مشکل از یونتی نیست .من بهینه ازش استفاده نکردم.
خب منم دانلود کردم.
از دیزاین بگذریم چون کار اصلیت برنامه نویسیه ایرادای برنامه نویسی رو فقط میدم.
خیلی راحت افتاد توی زمین رفتیم یه طبقه پایین تر ادامه جنگ
آخرش نمیدونم باید طور خاصی تموم میشد یا همینطوری باید هی میدویید توی در و هیچی نمیشد؟
البته تیر هم میشد زد
این چرا کج بید؟به خدا من کاری نکردم تازه آدمش صافه ولی دیوار ها کج هستن
میدونی چیه؟!؟اون اولش از کنار دیوار میرفتی تریگر نمیگرفت و رد میشدی اونوقت دیگه تا آخر کار هیچ کس نبود
راستی نیمکت گذاشته بودی آخراش,میشد از روش پرید روی دیوار بعد پرید جاهای بی ربط,نتیجه میگیریم از نظر ارتفاع محدود کن که نتونه از یه ارتفاعی بیشتر بره پلیر(یعنی Y رو محدود کن)اینجوری دیگه لازم نیست سقف نامرئی بزنی که مدل محسوب بشه و بعدش هم کولیژن کنی که سنگین کنه کار رو
در ضمن:
آتیش رو هم درست کن دورش اضافی میوفته فکر کنم سایزش زیاده باید کوچیک کنی اگر نه که این یکی به برنامه نویسی ربطی نداشت.
![]()
Last edited by Hotsun; 11-08-2011 at 22:40.
خوب ایرادی که هیچ دلیلی براش نمی بینیم ولی اتقاق می افته حتی راه حل درستی براش پیدا نکرده ام.
آخرش میره مرحله بعد
3 ایرادسومت رو نفهمیدم منظورت چیه
4. چهار ایراد در طراحی
5. زیردپیلم حرف بزن ماهم بفمهمیدیم
6. برای آتیش از معکب استفاده شده.
با تشکر از ایرادت ممنون پیام جان.
Last edited by parvizamd; 11-08-2011 at 22:42.
اگر دقت کنی زمین کج شده و دیوار سمت راست از چپ ارتفاعش کمتره,این اتفاق فقط یک دفعه افتاد و دفعه های دیگه کج نبود.3 ایرادسومت رو نفهمیدم منظورت چیه
خوبه ربطش دادم به برنامه نویسی گفتم از بالا نذار بیشتر بره.4. چهار ایراد در طراحی
زیر دیپلم کدومه آتیش تفنگ رو ببین بالا و پایینش خط افتاده که ممکنه از بد تنظیم کردن سایز توی برنامه نویسی باشه.5. زیردپیلم حرف بزن ماهم بفمهمیدیم
خوب شاید بگید دارم از ایرادت فرار می کنم
1.ایراد اول فکر کنم رفع شد.
2.دومی رو رفع می کنم
3.جاهای محدود یکم مشکل ساز هست
4. این کلوژیون که وگفتی یعنی چه؟(به قول شیرفرهاد)
5.چون از آتیش از معکب استفاده شد که باریک تر میشه.
دومی رفع شد.
مشکل آخری هم رفع شد
همیچنین مشکل اعصاب خورد کن هدف گیری خودکار یعنی پرش ناگهانی هم رفع شد که باعث شد که کارایی بازی بره بالا.
به نور چراغ دقت کن چرا فقط روی دیوار افتاده ؟
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
بعد آسمونت کو ؟
آسمون نداشتم بزارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)