درسته. ولی باید اندازه بودجشون پاشونو دراز کنند. در غیر اینصورت میشه خوشیرینی!!
حامد![]()
درسته. ولی باید اندازه بودجشون پاشونو دراز کنند. در غیر اینصورت میشه خوشیرینی!!
حامد![]()
اتفاقا به نظرم صحنه ي جغد خوب بود چون اصولا تو اين ژانر از سريال ها اين صحنه رو با گربه فيلم برداري ميكنن كه ديگه تكراري شده و
تو اين سريال خودش يه نوآوريه ولي به نظرم اگه جغده ثابت رو ديوار ميموند و پرواز نميكرد صحنه طبيعي تر جلوه ميكرد و خودش نشون
دهنده اين بود كه حالا حالا ها شيطان نميخواد از اين خونه بره...![]()
نیما بنده خدا که شیطون نیست !
بیشتر به رفیق حاجی اون مرد سفیدپوش می خوره شیطون این سریال باشه !
امشبش یه ذره کشش داد دیگهصحنه های تکراری زیاد نشون داد تو فکرشون .
حالا جدا چرا وقتی رفتن تسلیت بگن به پریچهر بازم سفید پوشیده بود که پریچهر هم اونطوری بگه !؟یشتر به رفیق حاجی اون مرد سفیدپوش می خوره شیطون این سریال باشه !
تو اين قسمت كه تابلو شد نيما شيطون نيست:
(راوي: شيطان ممكنه به هرشكلي در بياد حتي شبيه نيما!!! شما فكر ميكنيد الان ديگه فهميديد شيطان كيه؟؟؟؟
ولي باز هيچي از اين جماهت هنري معلوم نيست شايد همون بشه كه كفته ولي احتمالش خيلي كمه!!!
من از اون اولش كه اين سفيد پوشه اومد به حاجي گفت زنگ بزنيم پليس قرآن بردن.وهي ميگفت من هي بهتون گفتم قرآن جلو چشم مردم نذارين بهش شك كردم.
چون بلاخره شيطان بايد مردمو از قرآن دور كنه ديگه!!!
---------- Post added at 05:05 AM ---------- Previous post was at 05:02 AM ----------
پريچهر سر حرفش با اون سفيد پوشه نبود چون مثلا تا الان طرف هيچ كارس!!!
به مسعود رايگان ميگفت سفيد ميپوشيدي حاجي. خب بنده خدا دلش پره ديگه.![]()
سفید پوشه میگفت؟ ( اخه من 2-3 قسمت اول رو ندیدم )وهي ميگفت من هي بهتون گفتم قرآن جلو چشم مردم نذارين بهش شك كردم.
ولی فک میکنم که به سفیده گفت ها : دیبه مسعود رايگان ميگفت سفيد ميپوشيدي حاجي. خب بنده خدا دلش پره ديگه.![]()
ولی میتونه از رو کنایه هم به حاج حبیب گفته باشه ، چون به نظر پریدختراش کشتنش و الان حاجی خوشحاله .
من از همون اولش كه نيما غذاي نذري اورد و راوي با يه لحني گفت" يعني كي ميتونه باشه اين پسره " ( جمله همين بود ؟؟) مطمئن شدم كه شيطان نيست . چون هيچوقت اول فيلم خودشونو تابلو نميكنن
اصلا اگر بخواد شیطان هم باشه که نمیباشههم کلیشه ای میشه هم یکم توهین محسوب میشه به بعضی افراد
مثلا یارو توی کافی شاپ وارد هست توی PC هم وارده پس این نکته عجیبه که به شیطان برمیگرده....یعنی ما که مثلا هم توی کار PC هستیم هم چیزای دیگه خیلی شیطان هستیمموش بخورتمون شیطون
![]()
با تفاسیر اینا 60-70 درصد مردم بد تر از شیطان هستن !
سریال خوبیه... هیجانش بیشتر از بقیه سریالاست....ولی بعضی موقع ها (خیلی کم) دلیلی برای رویدادی که میافته وجود نداره...
فکر نکنم تجسم شیطان باشه .. تفکر شیطانه...اصلا اگر بخواد شیطان هم باشه که نمیباشه هم کلیشه ای میشه هم یکم توهین محسوب میشه به بعضی افراد
مثلا یارو توی کافی شاپ وارد هست توی PC هم وارده پس این نکته عجیبه که به شیطان برمیگرده....یعنی ما که مثلا هم توی کار PC هستیم هم چیزای دیگه خیلی شیطان هستیم موش بخورتمون شیطون
Last edited by n-VIDIA; 13-08-2011 at 15:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)