تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 111 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این عکس منو یاد سلاح معروف بازی Dante's Inferno میندازه.

یه لینک سایتی چیزی اینجا یا هر جای دیگه میشه لطف کنید
    پیام های این بازی و چیزایی که طی داستان باش مواجه میشیم و نکات پنهان این بازی داره رو واسم روشن کنه
    البته بیشتر منظورم نسخه یک این بازی هست.
    چون یه جا دیدم نوشته بودن به عقاید ما توهین شده و بحث ظهور رو برده زیر سوال
    کلا هر کی یه اطلاعات کاملی داره ممنون میشم

2. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

کلا هر گوشه ای از این بازی ... ادمو یاد یه سری از بازی های هم سبک خودش میندازه !!این یه نمونش بود که شما الان بهش اشاره کردی
    Last edited by SA.JJ.AD; 08-03-2012 at 19:10.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

5. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

7. 9 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا که چقدر در انتظار بازی هستم من دارکسایدرز رو دقیقا 2 بار تموم کردم بار اول خیلی مبتدیانه تموم کردم روی آسون ترین درجه با کمترین اچیومنت ولی بار دوم روی سخت ترین درجه سختی و با گرفتن 100 ٪ اچیومنت فقط عشق به یک بازی می تونه آدم رو می تونه وادار کنه که بشینه یه بازی رو شخم بزنه... البته من نمی دونم گیم پلی و اینونچری دارکسایدرز روی این بازی هم هست یا نه ولی امیدوارم حتی بهتر هم باشه گرچه من کم و کسری ندیدم به قدری بازی جذاب و دوست داشتنی هست که گرافیک ساده بازی به چشم نمیاد البته گرافیک بازی یه طوری هست که شکل و شمایل ها و محیط خیلی ساده هست اتفاقا آبجکت ها خیلی مرتب و منظم هست باگ گرافیکی خیلی کم هست... با تمام گیم حال کردم هیچ چیزی من رو در طول بازی اذیت نکرد... خوشحالم که نسخه دوم بازی قراره بزودی بیاد

دست بچه های گل رو هم می بوسم بابت گذاشتن عکس و تریلر و اخبار بازی... موفق باشید

9. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

متاسفانه بازی تاخیر خورد.....

تاریخ انتشار بازی از June به August تغییر یافت و علت این امر هم رسیدن بازی برای انتشار روی کنسول Wii U هستش..

پ ن ..: باز هر چی باشه تاخیرش پیر کردنی نیستش..

11. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آگوست تولد منه ایول شد دوتا جشن باهم!!!!!!!!!!!:دئ
    Last edited by Advanced Ali-001; 19-04-2012 at 20:41.

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan
    Last edited by Killzone2; 12-05-2012 at 22:19.

14. 6 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

مسیر اصلی،بیشتر از 25 ساعت
    ----------------------------------

Jeremy Greiner که creative manager شرکت Vigil به حساب می آید در مصاحبه ای با VG247 تأکید کرد که زمان لازم برای اتمام مسیر اصلی بازی بیش از 25 ساعت خواهد بود.

Greiner که در نمایش پیش از E3 شرکت THQ در لندن حاضر شده بود نتوانست توضیحی در مورد مدت زمانی که بازیباز باید به طور متوسط صرف یک playthrough کند ارائه دهد اما در عین حال مدعی شد از نقطه نظر محتوا،Darksiders II بازی بزرگتری نسبت به بازی قبلی به حساب می آید:"در حال حاضر سخت است که بگوییم دقیقاً چقدر زمان بازیباز به طور متوسط صرف اتمام یک دور بازی کردن بازی خواهد شد چراکه مشغول انجام کارهای نهایی بر روی بازی هستیم اما می توانم به راحتی به شما بگویم که برای اتمام مسیر اصلی بازی به بیش از 25 ساعت زمان نیاز دارید.در بازی حجم زیادی از محتوای فرعی وجود دارد.از چندین منظر،Darksiders II در مقایسه با شماره اول،بازی بزرگتری خواهد بود.مقیاس،در شماره دوم بزرگتر است،بازی دارای پایه محکمتری بوده و حماسی تر شده است.ما چیزهای زیادی به موتور بازی افزوده ایم تا از نقطه نظر گرافیکی به این مسئله دست یابیم.از نظر محتوا شماره دوم بزرگتر از عنوان قبلیست.در حال حاضر که با شما صحبت می کنم همگی مشغول این هستیم که به بهترین نحو بازی را پالیش کنیم تا بازی یک عنوان AAA باشد."

Darksiders II قرار بود در ماه ژوئن انتشار یابد اما عرضه بازی به ماه اوت موکول شد:"ما زمان بیشتری را برای پالیش بازی تقاضا کردیم.قبلاً هم اشاره کردم که بازی عنوان عظیمی خواهد بود و با این حجم محتوا،برطرف کردن نقائص و باگ ها زمان زیادی را می طلبد.اما حالا می خواهیم که در تاریخ مقرر بازی را عرضه کنیم و برای هر چه زودتر عرضه کردن بازی به شدت هیجان زده ایم."

Darksiders II در چهاردهم اوت(24 مرداد) در آمریکای شمالی و در هفدهم اوت(27 مرداد) در انگلستان بر روی پلتفرم های Xbox 360،PC و PS3 انتشار خواهد یافت.نسخه Wii U بازی که یکی از launch title های کنسول جدید نینتندو به حساب می آید بعد از عرضه نسخه های Xbox 360،PC و PS3 منتشر خواهد شد.

----------
    منبع:

16. 14 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خوب موقعی بازی منتشر میشه بعد امتحانات یک مدت داریم تا بازی رو بزنیم تو رگ ..بنابراین اگر عنوانی مل Legend of zelda و God of war رو تجربه نکردید ترکیبی از این دو رو میشه به خوبی در این بازی دید که قسمت اول خیلی خوب نشون داد.
    +

دوستان من تو تصاویر زیر گرافیک رو حداقل از لحاظ فنی خیلی سطح پایین میبینم....نمی دونم واقعا قراره بازی نهایی این مدلی باشه..؟
    این موضوع باعث میشه که اون بخش وسیع فضای قسمت قبل رو نبینیم چون برخی موانع حتما خواهد بود..+

+
    تو یکی از تصویر ها هم میبینیم که مرگ داره با جنگ رودرو میشه..؟ ولی به چهره جنگ دقت کنیم مثل این که خودش نیست چون نمیشه این دو با هم رودرو بشن..
    +
    یک موضوع دیگه این که برای من جای سوال بود که چرا اکثر لوکیشن های این بازی ابی تیره هستش...کمی تحقیق کردم که چون بازی با شخصیت مرگ دنبال میشه بنابراین طراح ها سعی کردن تا فضا رو سرد با تم خود شخصیت ستش کنن که ایده خیلی خوبی هستش..
    +
    ....
    .
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک darksiders_ii_online_crowfather.jpg   darksiders_ii_online_deathondespair.jpg   darksiders_ii_online_frozenundead.jpg   darksiders_ii_online_icegiant.jpg   darksiders_ii_online_siblingrivalry.jpg  

18. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •