1navid جان در بالا اختلاف سرعت رو میبینید برای چند صدم ثانیه ارزش اینهمه مشکل رو نداره
1navid جان در بالا اختلاف سرعت رو میبینید برای چند صدم ثانیه ارزش اینهمه مشکل رو نداره
دوستان این و بابک نقاش کارشناس کامپیوتر توضیح داده و در ضمن من تصمیم گرفتم که اصلا اورکلاک نکنم
بابک نقاش:"برای کاربردهای CAD یا DCC کلا کارتهای ATI پیشنهاد نمیشه چون قابلیت پردازش موازی برای محاسبات را ندارند اما کارتهای انویدیا به دلیل ساختار هسته های کودا توانایی بیشتری در این قسمت دارند بنابراین بهتر است از این کارتها استفاده کنید.
در متن سوال ذکر کردید که سیستم شما باید برای انجام چند حوزه کاری مشخص، توانایی داشته باشه. برای نرمافزارهای مايا و تريديمكس و افتر افكت که در رده ورکاستیشن هستند و برای بازی و گیم. این دو کاربرد کاملا از هم متمایز هستند و به همین دلیل برای کاربرد اول بهتر است از کارتهای گرافیکی رده کوادرو انویدیا یا رده فایرپرو ATI استفاده کنید. این کارتها با اینکه قیمت بالایی دارند اما به خوبی با نرمافزارهای تولید محتوا سازگار هستند. در این مواقع معمولا اولین گزینه برای مدیریت بار پردازش، کارت گرافیکی است و بعد از آن نوبت به پردازنده سیستم میرسد. بدیهی است که در هر شرایط رمها باید فرکانس و ظرفیت بالا داشته باشند. لازم به ذکر است این کارتها به رغم توانایی محاسبات سهبعدی، توانایی پردازش سهبعدی ندارند و برای بازی به هیچ عنوان مناسب نیستند. پس برای راهحل اول پیشنهاد میکنم اگر به صورت حرفهای کار تدوین یا تولید سهبعدی را انجام میدهید از بازی صرفنظر کنید یا نهایتا این امکان را از طریق کنسولها پیگیری کنید. اما اگر حرفه شما این نیست و صرفا به صورت موردی یا برای آموزش از این سیستم استفاده میکنید میتوان از راهحلهای میانه استفاده کرد. به عنوان مثال یک کارت گرافیکی جیفورس مدل GTX 560 میتواند علاوه بر پردازش گرافیکی، از طریق موتور فیزایکس هم به شما کمک کند تا برای اجرای نرمافزارهای گفته شده با مشکل زیادی روبرو نباشید. توجه داشته باشید که در نهایت سیستم شما حتی با کارت رادئون هم خواهد توانست این نرمافزارها را اجرا کند اما کارایی آن با هزینه آن متناسب نیست. توصیه من این است که مدلهای ضعیفتر از GTX 560 را هم انتخاب نکنید.
در حال حاضر تقریبا تمام مدلهای سری ششم AMD و سری پنج انویدیا دارای خروجی HDMIهستند. ضمن اینکه مادربوردهای سری z68 نیز اغلب از این خروجی پشتیبانی میکنند. این مادربوردها به دلیل وجود فناوری lucidlogix virtu میتوانند بین کارت گرافیکی و هسته گرافیکی پردازنده هم سوییچ کنند و وقتی که توان پردازش بالا مورد نیاز نیست با سوییچ روی پردازنده، مصرف انرژی را پایین و عمر کارت را افزایش دهند.
بین مادربوردهای چیپ Z68 از اسوس و گیگابایت تفاوت زیادی از نظر کارایی وجود ندارد و هر دو سری مناسب هستند. اما باز هم اختلاف کاربرد دراینجا باید مورد توجه باشد. برای گیم و نرمافزارهای گفته شده مادربورد گیگابایت Z68XP-UD3-Issd مناسب تر است زیرا با کمک ssd caching و درایو 20 گیگابایتی روی مادربورد میتواند سرعت بیشتری در انتقال دیتا داشته باشد. در این شرایط آنچه اهمیت دارد افزایش سرعت انتقال اطلاعات از هارد به رم است و درایو ssd روی این مادربورد مانند یک بافر، این سرعت را افزایش میدهد. در مقابل این مدل برای اورکلاک چندان مناسب نیست. زیرا تعداد فازهای توان، نوع قطعات و سیستم کولینگ مادربورد توان استرس را ندارند. برای اورکلاک میتوانید p8z68-v proاستفاده کنید. اگر اورکلاک حرفهای نمیکنید و قصد رکورد ندارید مدل گیگابایت برای اورکلاک پردازنده زیر 20 درصد مناسب است. اما برای مقادیر بالاتر حتما توصیه میکنم مادربورد اسوس را انتخاب کنید.
برای رم مدلهای corsair و جیاسکیل هم مناسب هستند.
اگر هارد مدل f3 سامسونگ را پیدا نکردید مدلهای سیاه وسترن دیجیتال هم مناسب هستند و اگر قصد هزینه پایینتر را دارید از مدلهای سبز وسترن استفاده کنید.
برای پاور توصیه میکنم با حدود 40 هزار تومان افزایش هزینه به سراغ مدلهای 775 وات یا 885 وات بروید که علاوه بر افزایش خروجیهای 6 و 8 پین دارای استاندارد 80 پلاس گلد هم هستند.
موفق باشید
بابک نقاش"
من برای نرمافزارهای مايا و تريديمكس و افتر افكت که در رده ورکاستیشن هستند کامپیوتر میخوام به نظر شما و با توجه به توضیحات آقای بابک نقاش چه چیزی تو لیست کامپیوترم باید تغییر دهم ( بدون توجه به قیمت )؟ و آیا میشه دوتا کارت گرافیک برای یه مادربرد که یکی برای رده ورکاستیشن (ساختن و ویرایش بازیهای سه بعدی) و یکی برای اجرای بازیهای سه بعدی قرار داد؟
دوست عزیز شما برای کار 3بعدی حرفه ای اگه میخواین سرعت و بازده عالی داشته باشین باید کارت گرافیک از سری کوادرو انویدیا بخرین.این سری مخصوص رندرینگ ساخته شده.
اگه مشکلی بابت بودجه ندارین میتونین یه کوادرو بخرین برای رندرینگ و یه کارت دیگه برای گیم.
CPU=Intel Core i5 2500=250
MB=Asus P8Z68=250
RAM= Corsair Vengeance 8Gb 1600 CL9 (2x4Gb)=160
VHDD:Samsung F3 1Tb (HD103SJ)=67
Power:Green GP635B=135
Case:GreenMagnum2=45
DVDRW= PLEXTOR=37
VGA= Gainward GTX 560=230
ALL=1174
این کیس حالا خودتون بر اساس بودجه و بر اساس مشخصات و توانایی در سایت (PNY) کارت کوادرو خودتون هم انتخاب کنید
PNY - NVIDIA Quadro FX 380=300
PNY NVIDIA Quadro 2000=875
PNY - NVIDIA Quadro 4000=2000000t
Last edited by jonerex; 12-08-2011 at 16:51.
ما بر حسب بودجه شما کارت رو معرفی کردیم چون بودجتون کمه و نمیشه از قطعات دیگتون هم زد ارزونترین کار تو رده کودارو fx380
هست و اونقدر ها هم تاثیر بالایی نداره و اینم در نظر داشته باش که این کارت تو بازی ها کارایی خیلی پایینی داره(اید خواستی بازی کنی) ولی اگه Quadro 2000 بگیری تاثیر خوبی می گیری
اینم قوی ترین سری کوادرو
PNY - NVIDIA Quadro 6000=14000000t
ویا از شرکت amd
ATI Fire pro v9800
که قوی ترین کارت موجود هست
اینجا میتونی جزییات و بنچمارک رو ببینی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من میخوام Cpu cor i7 بجای i5 بگیرم کدومش خوبه؟
خوب صد درصد i7 بهتره چون با 4 هسته شبیه سازی که می کنه میشه 8 هسته
منظورم کدوم نوع i7 که در حدود 300 تا 400 هزارتومن باشه خوبه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)