ممنون
لاستیکش فابریکه بارز
ممنون
لاستیکش فابریکه بارز
حدس میزدم...
کلا جنسشون اینجوریه احتمالا.
عیبی نداره.اگه تاریخش نگذشته خیلی و آج هم قدر اطمینان داره مشکلی نداره.قابل استفادس.
کلا این 2 تایر خیلی اینجوری دیده میشن.علت مشخص نیست زیاد...
سلام نوید جان.یادته چند وقت پیش گفته بودم که زیر پرایدمون لاستیک اوکوهاما داشتیم که 2سال عمر کرد و آجش صاف شد.هسمایمون هم سمند LXسال 86 داره.اون موقعی که ماشینو تحویل گرفت لاستیک 205/60 فالکن انداخت زیرش که اونم ژاپنیه. کلا" اینا زیاد از ماشین استفاده نمیکن و بیشتر برا مسافرت با ماشین میرن بیرون.از 86 تا الان حدود 57000 تا کارکرد و آجش تقریبا"10 درصد مونده.این مارک از ژاپنی ها هم که زود آجش تموم شد.البته برای ما خیلی بیشتر از مال همسایمون آج داره .اگه مال اونا 10 درصده برای ما 20 درصد آج داشت.
حالا میخوام بپرسم که این مارک تویو چجوریاست فقط و فقط از نظر سایش؟ (بقیه موارد رو شما گفتی و عالی بود)
دوستان عزیزم من فردا این ماشین رو تحویل میگیرم راستش چندتا سوال داشتم که یه جورایی به لاستیک و رینگ مربوط می شه.
من معایب لاسیک پهن رو خوب می دونم و در واقع این ماشین 6ومین ماشینی هست که می خرم. برای این ماشین دنبال رینگ و لاستیکی هستم که یک: فضارو کاملا پر کنه دوم اینکه پهناش به صورتی باشه که ار پهنای ماشین بیشتر باشه و بزنه بیرون . من خودم 14 65 205 رو مد نظر دارم.
آبا رینگ اسپورت کارخونه ای ریو بهش می خوره؟ اصولا چه رینگی بهش می خوره
با توجه به رینگ لاستیک انتخابی میزان ارتفاع زدن رو چفدر تایین می کنید در حالتی که کمترین باشه اما برخوردم پیش نیاد و اینکه چه فنری بهش می خوره
ببخشبن خیلی زیاد شد
اگه میشه نظرتون رو بگید که چه رنگی بگیرم (با عرض ببخشید اگه خلاف مقرراته)
نقره ای خوبه؟
با سلام به شما دوست عزیز و تبریک به مناسبت تحویل ماشین.(ما هم شنبه پول دعوتنامه رو ریختیم به حساب ایشالا تا هفته دیگه اینطور که نمایندگی گفت تحویل میشه)راستش طبق صحبتهای اقا نوید و تحقیقاتی که کردم اصلا" سایز بالاتر از 185/65 رو مناسب ریو نمیدونم.البته اگه 185/60 گیر بیاری که استاندارده استاندارده.یکی از دوستان 195/60 زده بود که سر پیچ ها به گلگیر گیر میکرد و خطرناک بود ایشون هم رفت و لاستیک رو عوض کرد و تبدیل کرد به 185.
راستی مگه سایپا برا ریو رینگ اسپرت میزنه؟
یا اینکه منظورتون رینگ اسپرت فابریک کیا برا ریو هست؟
بنده خودم ریو داشتم و سایز 205 هم بود کمی شتاب کم شده بود و مصرف بالا اما گیر کردن به گلگیر نبود. من راجع به تیبا این سوال رو پرسیدم. اونجوری که من خوندم 205 هم زیر تیبا میره و گیر نمی کنه. من خرابی جلو بندی و مصرف واسم مهم نیست فقط می خوام تیبا از این شکل در بیاد و ارتفاع بزنم و لاستیک پهن بندازم
والا نمایندگی های سایپا یه رینگ اسپورت با اسم کیا رو می فروشن
سلام به شما.
ببین من فالکن رو اصلا توصیه نمیکنم.
اگرم دقت کرده باشین اصلا توی پیشنهاد هام اسمی ازش نبردم.
پیشنهادهام محدود بودن برای تیبا.
معتقدم بهترین شماره سایزها و همین طور بهترین مارک ها رو عنوان کردم به ترتیب و اولویت گذاشتم...
همون طور که مثلا اون آقا رینگ اسپورت گذاشت و روز اول گفتم مطمئنم به مشکل میخوره و خورد ....
همچین هرجور دل آدم بکشه نیست و حساب کتاب داره کمی شماره سایز و این حرفا.حتی مارک همخیلی مارک ها واقعا خوب نیستن برای ماشین نرم تیبا.
ببینین مشکل سابیدن یک دفعه ی آج لاستیک اونم به شکلی که شما میگین ماشین کم راه بره یک دفعه لاستیک عاجش بشه 10 درصد تکلیفش مشخصه
یعنی حتی لاستیک ایرانی هم اینجور یک دفعه عاجش نیست و نابود نمیشه....
من احتمال میدم هم ماشین شما ، هم ماشین اون همسایتون یکی از مشکلات زیر رو داشته والان متوجه نیستین.احتمالا اگر بررسی دقیق بشه توسط فرد متخصصش بهتون خواهد گفت:
1:یا از نظر جلوبندی.شامل کمک و یا بقیه سیستم جلوبندی مشکلی دارد.
2:رینگ ها بالانس نیستند و یا تاب خوردگی دارند.(کما اینکه خودروی 0 من یک رینگش تاب داشت و چون همان روز اول مراجعه کردم برای تعویض لاستیک خودم رینگ معیوب را عوض کردم.یا ممکن است بالانس نباشد و بحث سایش را افزایش دهد.
3:بحث تنظیم باد و عدم تنظیم بودن لاستیک در فشار باد مناسب.
به نظرم خودرویی که آنقدر زود عاجش از بین رود یک مشکل مخفی و پنهانی دارد.
حالا من برداشتم از صحبت شما این هست.
در مورد تویو بخوام بگم من خودم با توجه به بررسی از نزدیک و پرسیدن نظرات و همین طور خوندن کاتالوگ دقیق این تایر این مدل تویو رو پیشنهاد دادم(یعنی تئو پلاس)
تویو خیلی از مدلای دیگه هم دارد.
محض اطلاع میگم چند روز پیش وقتی داشتم نگاه میکردم سایت رو اتفاقی با تاپیکی روبرو شدم که بحثش همین لاستیک بود.
برام جالب بود افرادی اونجا بحث کرده بودند که هم از هانکوک استفاده کرده بودن.هم از سایر مارک های معتبر.
و هم ازین مدل پیشنهادی من استفاده کرده بودن.
همشون بدون استثناء گفته بودن فقط تویو اونم فقط مدل تئو پلاس.
هم از نظر عمر و کیفیتش کلی تعریف کرده بودن.
همگفته بودن برعکس ژاپنیای دیگه لاستیک واقعا نرم وخوبیه.
خیلی بحثش مفصل هست.من ابتدا که این تاپیکو راه انداختم هدفم برای تیبا و ریو بود و فقط از نظر تئوری و با توجه به استانداردها براشون تایر انتخاب کردم و سایز مناسب این 2 خودرو روگفتم و گفتم ازین سایز ها خارج احتمال به مشکل برخوردن زیاده...
بر اساس همین حساب کتابا هم گفتم تویو و این مدل...
کاتالوگ و طراحی تایرشو خوندم.
خیلی مفصله اما اگه یه زمان تونستم براتون ترجمه میکنم و میذارم خلاصه بحثش رو.
تویو مدل تئو پلاس در طراحیش چندین لایه اومده بود ومثلا وظیفه ی یه لایه داخلش حذف نویز بود.
چند لایه بود که هر قسمت محض فلان کار طراحی شده بود.
برام این همه طراحی درست واقعا جالب بود.
در کل بهتون بگمحاضرم قول بدم اگر ماشین مشکل از نظر جلوبندی نداشته باشه.
رینگش درست باشه.تاب نداشته باشه.کاملا بالانس باشه.
با ماشین بازی نشده باشه که ببریش پایین یا ببریش بالا و به حساب خودت طرح فضایی داده باشی!!!!
کلا اگه همه چیز روبرو باشه
تویو لاستیکیه که هم تا حد لزوم نرم و با کیفیته.همعمرش رو به هیچ وجه نمیشه با هانکوک و امثال هانکوک مقایسه کرد.
یعنی به هیچ عنوان.
محض توصیه میگم هر تایری داشته باشین.اگر بتونین از نیتروژن استفاده کنین عمر لاستیکتون بیشتر خواهد شد.
نرمی لاستیکتون هم بیشتر خواهد شد.
کلا گرم شدن لاستیک کاهش پیدا میکنه و ...
برای تیبا بنده فشار باد 33 رو برای هر 4 چرخ توصیه میکنم .چیزی که استاندارد شرکت هست.
کلا اینو بدونیم اگه همه چیز استاندارد باشه و طرح فضایی از خودمون ندیم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
من دارم بنا به شاخص و اعداد و ارقام و کیفیت حرف میزنم.
اما در اون تاپیک مقایسه ها توسط افرادی انجام شده بود که این تایرها رو استفاده کرده بودن.
همشون بدون استثنا گفته بودن تویو اون هم گل تئو پلاسش بهترینه.بعد ازون هانکوک کره
من هانکوک رو رد نکردم.
گفتم لاستیک نرم خوبیه.اما از نظر خودم نرمی حدی داره.
نه تایر اون قدر سفت باشه مثل بعضی تایرا...
نه هم باید اون قدر شل و نرم باشه ...
به هر حال هانکوک هم مارکخوبیه اما برای تیبا اگر 185/70/13 بخواد انداخته بشه باید کمی از قالب اصلی کوچک تر باشه و فقط تویو و این مدل این خاصیتو داره
و مثلا هانکوک قالب بزرگ تره.
نه این 2 سانت با هم فرق کنن.
نه
همه حرف ها در حد میلی متره.
مثلا نیم سانت لاستیک هم سایز این 2 شرکت با هم فرق داره.
همون نیم سانت باعث میشه مثلا درصد تغییر سایز هانکوک مثلا 2.5 درصد باشه و تویو تئو پلاس 1.6
نمیگم مشکل پیش میاره هانکوک اما من ترجیه دادم که لحاظ همه چی رو بکنم و کاملا استاندارد کار کنم.
الانمراضی هستم.
هم از نرمی تایرم.
هم از جنسش.
اصلا مشخصه جنسش چه جنسی هست ...
فقط بگم هانکوکمثلا نرمیش تا اون حده که تو تابستون حالتش به هم میخوره و مثلا میخوابه لاستیک که فکر میکنی پنچره
اما این تایر هم نهمثل بقیه ژاپنیا سفت و خشکه
و همچنین نرمیشم اندازه هست و همیشه شکل و قالب و ظاهر خودشو حفظ میکنه.
دیگه این از پیشنهاد من بود...
چند نفر دیگه از دوستان تیبا دار همین تایرو گذاشتن که همشون راضی هستن خدا رو شکر.
از نظر فرمونپذیری و ترمز گیری و امنیت تایر که کیفیتش مثال زدنی هست.
عمرشم میتونم به طور قطع بگم قابل مقایسه نیست با تایرایی مثل هانکوک یا ....
اما اینم بگم اگه مشکلی در جلو بندی و کلا سیستم تعلیق باشه
لاستیک اگه لاستیک تراکتور هم باشه زود خراب میشه
این چیزا شوخی نیست.
عدم تنظیم بودن فرمون.مشکل رینگ.عدم بالانس.
مشکل جلوبندی
اینا همشونمشکل به وجود میارن و .......
موفق باشید
سلام به شما.
اگر در تاپیک نگاه کرده باشید تیبا با تایر 205/60/13 گذاشتم ....
اگه میگن 205 جا میره 185 جا میره 175 جا میره باید به سایز مشخصات هم توجه کرد
عرض کردم برای تیبا 205/60/13 مناسبه البته بگم بنده به هیچ وجهبا دستکاری ارتفاع و این مسائل موافق نیستم.
حتی با این سایز 205/60/13 همموافق نیستم.
205/60/13 فقط اندر خواصش بگم که از نظر ارتفاع و قطر دقیقا ارتفاعش اندازه تایر خود تیباست ولی خود عرضش 3 سانت بیشتره !!
خوب مسلما ظاهر اینقدر پهن رو بعضیا بیشتر میپسندن و همون طور که عکسشو گذاشتم بد نشده ظاهرش.
اما از الانش بگم که 205/60/13 شدیدا کاهش شتابش نسبت به تایرایی که پیشنهاد دادم محسوسه
شدیدا افزایش مصرفش محسوسه
مقداری سفت شدن فرمونشم محسوسه.
از طرفی اگر فردی خواست این تایر رو انتخاب کنه حتما حتما باید به قطر خود رینگ توجه کند
اینطور که من یادمه قطر رینگ تیبا(منظورم 13 و 14 نیست... منظورم پهناشه)
پهنای رینگ تیبا و ریو 5.5 اینچ هست.
پیشنهادمیشه به نظرم برای لاستیک 205 عرض کمتر از 7 اینچ نباشه...
نمیگم نمیشه جا انداخت.چرا میشه.
اما بدونین که لاستیک چه جوری توی رینگ جا رقته دیگه ...
مثل اینه پاتون شمارش 44 باشه
بذارین تو کفش 42
ممکنه جا بشه
اما بعدا مشکل پیش میاره.
خدای نکرده احتمال میگم احتمال مشکل درست کردن در سرعت بالا هست.
پس احیانا اگر خواستین سایزی تا این حد عریض بذارین احتمال میدم تعویض رینگ هم لازم باشه.
مساله دوم بحث رینگه.
من برای تیبا به هیچ وجه توصیه نمیکنم کسی تعویض رینگ به 14 و 15 و .... داشته باشه
این حرفم چند وقت پیش اثبات شد.
فردی که رینگ اسپورت و حساب نشده گذاشت به ما نشده رفت رینگشو پس داد و13 گرفت باز ....
دیگه من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه پند گیر و خواه ملال
من توی این تاپیک خیلی سعی کردم کامل و با حساب و کتاب برای همه ی دوستان بحث رو بکنم و براشون مسائلو باز کنم.
اگه تایری گفتم مناسبه همه ی پارامترا رو لحاظ کردم توش
نه مصرفو خواستم بالا ببره.
نه شتابو افت کنه.
نه فرمون به هم بریزه.
نه ....
در جریان باشین احیانا اگر خواستید سایز 205 یذارین همون طور که گفتم قابل انداختن هست 205/60/13 روی تیبا اما همون طور که گفتم از دست دادن اون پارامترا رو باید قبول کنین.
به رینگ باید توجه کنین...
من که برای تیبا بیشتر از 185 رو اصلا توصیه نمیکنم.
حالا این نظر منه و براش در صفحات تاپیک دلیل مطرح کردم.
من خودم 185/70/13 تویو مدل تئو پلاس گذاشتم رو ماشین.
چند نفر دیگه از دوستان تیبایی هم همینو گذاشتن.
وهمه الان واقعا راضی هستن ازش.
نمیگم اندازه ی 205 و اون عکس تیباهه پهن شده.
اما واقعا برا ماشین عرضش استاندارده.
در نظر بگیرین هر ماشینی استانداردی داره.
دیگه نمیشه لاستیک تراکتورو آدم بذاره زیر زانتیا ...
منکه سعی میکنم همیشه استاندارد ها رو رعایت کنم.
به دوستان هم با رعایت همه چیز بهشون توصیه کردم ....
شما هم اگه به من باشه اگه بخوای ارتفاعت بیاد پایین و تایرت استاندارد باشه 185/65/13 رو توصیه میکنم البته بدون فاصله بالای گلگیر 2 میلی متر زیاد میشه
یا اگه همین ارتفاع برات مناسبه 185/70 /13 تئو پلاس تویو پیشنهاد اولمه و بعد ازون همین شماره هانکوک
من توی پیشنهادهام 205/60/13 نیست بنا به دلایلی که قبلا گفتم
اصلا به هیچ وجهم تغییر ارتفاعو توصیه نمیکنم
به شما هم تذکر میدم الان تیبا از نظر قطعاتش تو بازار مشکل داره فعلا ....
اگر کاری بکنین که بعدا مشکلی به وجود بیاره هم باعث به هم زدن گارانتیتون میشین
هم اینکه قطعاتش پیدا نمیشه راحت
مثلا نمونش یه بنده خدا کمکش مشکل داشته هنوز که هنوزه گیر نیاورده
حالا با همه این حرفا اگه میخوای این کارا رو بکنی قبلش خواستم حرفای منو بخونی و بعد کار خودتو بکنی که بعدا اگه مثل اون بنده خدا رسیدی به حرف من لا اقل یادت باشه این زمان که چی پیشنهاد دادم و ....
من 185/70/13 تویو تئو پلاس گذاشتم و به نظرم از نظر ظاهر واقعا قشنگهست و عرضش متناسبه..
نه اون قدر عریضه که مشکل پیش بیاره
نه اون قدر باریکه که ظاهرش خوب نباشه
ترمز گیریش مطمئن نباشه و ....
من از 185 عریض تر رو پیشنهاد نمیدم.اما گفتم چه سایزی استاندارده برای اونایی که میخوان خیلی عریض بدازن با دونستن همه ی مشکلاتش... فقط یادتون باشه باید به رینگ توجه کرد...
اینطور نیست که هر لاستیک با هر عرضی گذاشته بشه و اصلا فقط بگی رینگ 13 باشه تمومه
رینگ 13 داریم با پهنی 5 اینچج
6 اینچ
5.5 اینچ
و بالاتر که برا تایرای پهنه.
نمیگم لزوما لازه این تعویض رینگ اما باید بررسی بشه که پهنای رینگ با اون عرض تطابق داشته باشه.بازم میگم جا خوردن مهم نیست.
مطمئن باشین جا میخوره.
مثل همون قضیه کفشه....
خدای نکرده توسرعت بالا اگه مشکلی پیش بیاد اون وقت نه اون تایرفروش جواب شما رو میده
نه ....
این حرفا هم که میزنم که استاندارد حفظ بشه برا اینه که
تیبا ترمزش ای بی اسه
واقعا مهمه استاندارد حفظ بشه
خدای نکرده اگه اختلالی پیش بیاد که علتش همین دستکاری در ارتفاع ماشین یا تایر غیر استاندارد باشه و فرمون و ترمز عملکرد خودشونو در موقع بحرانی نداشته باشن چیزی میشه که شاید جبران نشه کردش
به هر حال من گفتنی ها رو گفتم
لزومی به تکرار نمیبینم
همین صفحات تاپیک تایرمون رو ورق بزنین کاملا راهنمایی میشین
بعضا با تصویر و عکس میتونین ظاهرها رو هم ببینین.
من پیشنهادمو دادم ....نظرممگفتم.
دیگه شمایی که انتخاب میکنی
موفق باشین
همون ور که گفتممن بهترین رینگ برای تیبا رو 13 میدونم
و اگر بخواد 14 گذاشته بشه تنها و تنها و تنها لاستیک مناسبش 185/60/14 هست که فوق العاده کمیابه و نایابه
اگه تونستین اینو پیدا کنین عیبی نداره
اما اگه بخواد 185/65/14 یعنی پژویی گذاشته بشه همین الان بگمکه مشکل خواهید داشت.
حالا یکی هست خیلی زود متوجه میشه
یکی هم هست ممکنه اول بگه عالیه ولی به مرور خودش میفهمه ....
من برا تیبا بهترین رینگو13 میدونم.
معتقدم مشکل ظاهر و عدم اطمینان تیبا در ترمز گیری رو میشه با انتخاب تایر مناسب رفع کرد
نیاز نیست بری پول رینگ بدی و خیلی پارامترا رو هم از دست بدی ....
با همون13 میشه تایری گذاشت که هم ظاهر خوب بشه.
هم چیزی رو از دست ندی....
هم هزینه الکی نکنی و به هرچی با 14 میرسی برسی بدون اینکه خاصیتی رو فدا کنی...
نظر من بود.
در مورد این مباحث در این تاپیک مفصل بحث شده.
کمی اگر مطالعه کنین صفحات رو راهنمایی میشین
بازم قویا میگم با هرگونه تغییر در ارتفاع ماشین و دستکاری فنر و ... مخاف شدید هستم
دیگه این قضیه مثل همون حرفی هست که اون بنده خدا رینگ اسپورت غیر استاندارد گذاشت و بعد 20 روز رفت عوضش کرد....
هرچی پیش بیاره کسی جوابگوش نیست
ضمنا احتمال حذف گارانتی 2 ساله هم خیلی خیلی زیاده ....
......................
در اخر هم بگم من بنا به سلیقه شخصیم تیبای نقره ای رو اصلا اصلا قشنگ نمیدونم.
برای تیبا به نظرم رنگ های تیره نمود بهتر دارند.
البته خودم در ثبت نام تولیه نقره ای بود درخواستم که بعد عوض کردم درخواستمو وقتی از نزدیک دیدم ماشینا رو...
Last edited by TIBA-NAVID; 23-08-2011 at 04:40.
نکته و حرف اخر ما:
داشتم میرفتم که ناخود آگاه چشمم به سایزی خورد که شما گفتیم خودم مد نظرمه:
بی مقدمه میگم.چون قبلا توضیح داده بودم به یه نفر و گوش نکرد و خودش همون طور که گفتم 20 روز طول نکشید که رفت رینگ و لاستیکشو پس داد و نتونست با اون ماشین راه بره.
فقط مخصوص این سایزی که شما گفتین بگم:
شما با این سایز 5 سانت !!!!! دقت کنین 5 سانتقطر تایر ماشینتون بیشتر میشه !!!!!!یعنی 2.5 سانت میره بالاتر ماشین...یعنی 5 یانت باید گلگیر خالی باشه !!!! که عمرا نیست.تیبا هم عقب و هم جلوش فنر داره.
دلیل اونکه اون قدر محاسبه میلی متری من برای دوستان کردم هم همین مسائله.
شرط میبندم شما بری این کارو بکنی اولا نمیره..اگرم بره پشیمونی براتون پیش میاد که 2 هفته نشده برمیگردین ازون حالت اگه البته بخوای ماشین برات ماشین بشه.
اگه فقط مخصوص دکور باشه و نخواد راه بره که مهم نیست !!
اصلا این تایر زیر ماشین تیبا نمیره.
محاله بره.
اگه یه درصد طبق حرف خودتون با جلوبندی و ارتفاع ماشین و فنرش کاری کنین که این تایر یا امثال این تایرهای غیر استاندارد برن زیر ماشین
حاضرم همین جا شرط ببندم اون ماشین اصلا ماشین دیگه نمیشه
یعنی منخودم باشم تیبا ببینم اینکارو کرده و اینقدر تو آفساید انتخاب تایر کرده فقط میشینم و نگاه میکنم که کی اون فرد متوجه میشه که چه اشتباهی کرده
هرچند میگم اصلا این سایز زیر تیبا نمیره که نمیره.
1 درصد اگر بازی کردید و بردیدش زیر تیبا قول میدم اگر اون آقا 3 سانت افزایش قطر داشت سر 20 روز رسید به حرف من
شما 1 هفته نشده
1 روز نشده
خودت میفهمین چه اشتباه بزرگی کردید !!! دیگه 5 سانت افزایش قطر چیزی هست که اولا زیر ماشین نمیره.دوما کلا ازون ماشین توقع ترمزگیری که نداشته باشین بهتره.
توقع فرمونم نداشته باشین بهتره. کلا به نظرم فقط اونماشینو باید گذاشت تو دکور ادم نگاش کنه.... فقط همین...من دارم سر میلی متر برای دوستان میگم فلان تایر 185/70/13 هست مارکش اینه پس اینو پیشنهاد میدم چون قالبش کوچک تره و استاندارد تره چون استانداردش بیشتر میشه .اون وقت 5 سانت افزایش قطر !!!!!! یعنی فقط بگم هیچی نمیتونم بگم به شما !!!!
به من مربوط نیست اما سعی کردم از اشتباه درتون بیارم.
اماخودتون مختارین
امیدوام موفق باشید
Last edited by TIBA-NAVID; 23-08-2011 at 05:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)