تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 103

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه های سراسری

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مهلت انتخاب رشته کنکور تا 25 مرداد تمدید شد

آموزش > عالی- همشهری آنلاین:
    اطلاعیه دوم سازمان سنجش آموزش کشور در رابطه با اصلاح کدرشته‌های انتخابی کنکور منتشر شد، بنابراین چنانچه داوطلبان تاکنون اقدام به انتخاب رشته نکرده و یا نیاز به ویرایش رشته‌های انتخابی خود دارند، می‌توانند حداکثر تا پایان روز چهارشنبه 25 مرداد با مراجعه به سایت سازمان در این باره اقدام کنند.
    به گزارش ایسنا، اصلاحیه دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در رابطه با رشته‌های تحصیلی جدید علاوه بر رشته‌های تحصیلی مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) و همچنین ویرایش رشته‌های انتخابی در فرم انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد.
    بر این اساس، سازمان‌ سنجش‌ پیرو اطلاعیه منتشره 16 مرداد، بدین‌وسیله‌ به ‌اطلاع‌ داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسری سال‌ 1391، می‌رساند که با توجه به مکاتبات دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و همچنین مصوبات جدید شورای گسترش آموزش عالی که پس از تدوین دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون مذکور به این سازمان واصل شده، رشته محل‌های جدید و یا اصلاحات رشته‌های مندرج در دفترچه راهنمای شماره 2، طی اطلاعیه‌ای امروز دوشنبه 23 مرداد بر روی سایت این سازمان قرار خواهد گرفت. لذا داوطلبان براساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته و همچنین براساس کدرشته محل‌های اطلاعیه مذکور و اطلاعیه قبلی چنانچه تاکنون اقدام به انتخاب رشته ننموده‌اند و یا انتخاب رشته نموده و نیاز به ویرایش رشته‌های انتخابی خود دارند، می‌توانند حداکثر تا پایان روز چهارشنبه 25 مرداد با مراجعه به سایت سازمان نسبت به انتخاب رشته و یا ویرایش رشته‌های خود اقدام کنند.

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

سلام

در دانشگاههای دولتی این جمله زیاد به گوشتون خورده که « دانشجو در حین تحصیل نمی‌تونه کار کنه»

سوال من اینه که این قانون کجا نوشته شده؟ قانون کلیه یا دانشگاهها تصویب کردند؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام

در دانشگاههای دولتی این جمله زیاد به گوشتون خورده که « دانشجو در حین تحصیل نمی‌تونه کار کنه»

سلام؛ این چه حرفیه!
    کم نیستن دانش آموزانی که دارن در حین تحصیل کار میکنن،دیگه دانشجو که جای خود دارد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    نمیدونم سوالمو جای مناسبی میپرسم یا خیر! پس پیشاپیش معذرت میخوام!!
    من سال 83 کنکور شرکت کردم با استفاده از سهمیه خاتواده شهدا و دانشگاه دولتی قبول شدم ولی به دلیل یه سری مشکلات مجبور شدم انصراف بدم! الان بعد از 8سال مججد قصد شرکت دارم ! میخواستم بدونم میتونم باز هم از سهمیه استفاده کنم یا خیر؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    نمیدونم سوالمو جای مناسبی میپرسم یا خیر! پس پیشاپیش معذرت میخوام!!
    من سال 83 کنکور شرکت کردم با استفاده از سهمیه خاتواده شهدا و دانشگاه دولتی قبول شدم ولی به دلیل یه سری مشکلات مجبور شدم انصراف بدم! الان بعد از 8سال مججد قصد شرکت دارم ! میخواستم بدونم میتونم باز هم از سهمیه استفاده کنم یا خیر؟
    با تشکر
    سلام دوست من
    تا اونجایی که من اطلاع دارم تنها یکبار در هر مقطع هست
    جهت اطمینان از طریق سازمان بنیاد شهید اقدام کنید
    پیروز باشید

6. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hirad_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

پيش فرض

سلام

سلام. من جمله ای این طوری شنیدم::

کارمند دولت نمی تونه تو دانشگاه دولتی روزانه درس بخونه مگه با موافقت رئیسش و شرایط خاص.(چون ساعتش با ساعت کاری تداخل داره باید مرخصی بگیره یا ماموریت براش رد کنن) البته دانشگاه آزاد و پایم نور و... مشکل نداره.

8. این کاربر از hirad_g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام دوستان .....

من ترم آخر کارشناسی نا پیوسته ام ...
    مدر کاردانی رو هم دارم ...
    میخواستم بدونم امکانش هست که کاردانی یا کارشناسی سراسری رو شرکت کنم ؟ با توجه به اینکه مدرک هام از دانشگاه جامع علمی کاربردی اند و 22 سالمه و خدمت رو نرفتم ؟

ممنون میشم اگه بتونید لینکی رو هم بدید ..

در آغاز فعالیت آناهيت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام. ببخشيد من يه سوالي دارم. هركي ميدونه اگه جواب منو بده ممنون ميشم. تكميل ظرفيت سراسري چه جوريه؟ خود داوطلب بايد درخواست بده؟ براي چه رشته هايي ميشه تكميل ظرفيت شركت كرد؟ منظورم اينه كه فقط براي رشته هايي كه مردود شديم بايد تكميل ظرفيت شركت كنيم؟ يه اطلاعات كلي درباره تكميل ظرفيت سراسري به من بديد لطفا. ممنون دوستان

در آغاز فعالیت Truth_Is_Beautiful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان .....

من ترم آخر کارشناسی نا پیوسته ام ...
    مدر کاردانی رو هم دارم ...
    میخواستم بدونم امکانش هست که کاردانی یا کارشناسی سراسری رو شرکت کنم ؟ با توجه به اینکه مدرک هام از دانشگاه جامع علمی کاربردی اند و 22 سالمه و خدمت رو نرفتم ؟

ممنون میشم اگه بتونید لینکی رو هم بدید ..
    چرا می خواهید سراسرس شرکت کنید؟ بیشتر عمرتون هدر می ره!
    برید خدمت خیلی بهتره.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام. ببخشيد من يه سوالي دارم. هركي ميدونه اگه جواب منو بده ممنون ميشم. تكميل ظرفيت سراسري چه جوريه؟ خود داوطلب بايد درخواست بده؟ براي چه رشته هايي ميشه تكميل ظرفيت شركت كرد؟ منظورم اينه كه فقط براي رشته هايي كه مردود شديم بايد تكميل ظرفيت شركت كنيم؟ يه اطلاعات كلي درباره تكميل ظرفيت سراسري به من بديد لطفا. ممنون دوستان
    سلام
    تکمیل ظرفیت تقریبا در ابان ماه خواهد بود....
    و جزئیات و رشته های اون از طرف سازمان سنجش اعلام خواهد شد ....
    این که چه رشته ای باشه بستگی به دانشگاه-ظرفیت جدید-و افراد ورودی مهر اون دارد .
    انتخاب ظرفیت برای همه افراد مجاز به انتخاب رشته ممکن است
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •