سلام پرتاب باد کدوم مار از کولر های دو تیکه بیشتره...
سلام پرتاب باد کدوم مار از کولر های دو تیکه بیشتره...
دوستان شما با محاسبه بار حرارتی ساختمونتون میتونی بهترین انتخاب رو داشته باشید.از رو تجربه نمیشه زیاد انتخاب درستی کرد
دوستان کولر گازی دو پنله رو پیشنهاد می کنید؟برای دو تا از اتاقا میخوام
سلام، من دیروز یه کولر 12000 هایسنس خریدم، مدل HI-12HVL، الان یک روزه بعد از نصب خیلی نوسان برق دارم، لامپها خاموش روشن میشن، حتی دو بار هم PC خاموش کرد، نمیدونم، گفتن کم مصرفه Inverter، ولی از کجا میتونم مطمئن بشم که کم مصرفه؟
فیوز برق خونتون چند آمپره؟باید بالای 15 باشه ها.
از اونجایی که خریدی مشکلتو بگو.فروشنده منظورمه
سلام دوست عزیز
قاعدتا یه کولر تو این رنج نباید مشکلی ایجاد کنه اما به هر حال میتونید این موارد رو چک کنید :
1. کابل برق کولرتون رو از کجا انشعاب گرفتید؟ اگر از پریز اتاق و امثال آن گرفته اید آنرا قطع کنید و انشعاب آن را درست از قبل از فیوز کنتور بگیرید. (کولر باید فیوز جداگانه داشته باشه)
2. انشعاب خونتون رو ببینید چند آمپر هست؟ ( ربطی به فیوز نداره .منظور قطر کابلی هست که وارد کنتور خونه میشه) . این مورد در قبض برق درج میشه.
مثلا نوشته تکفاز 25 آمپر
اگر 25 آمپر هست که هیچی ولی اگر 15 آمپر هست باید درخواست 25 آمپر کنید.
امید وارم که با مورد اول مشکلتون حل بشه و کار به مورد دوم نکشه!!
بهر حال هر کمکی از دستمون بر بیاد در خدمتیم...
سلام
کسی با کولرهای آبی پرتابل کار کرده؟؟
مثل مدل زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by maj87; 11-05-2016 at 15:39.
سلام من با مدل زیر کار کردم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای محیط مثل مغازه خوبه...محیط داخل خونه رو هم خنک می کنه منتها برای مکان هایی با درجه زیر 40 خوبه...مثلا برای شهری مثل یزد در اوج گرمای تیر ماه که هوا بالای 40 می رسه کارایی نداره...
اجنرال
توشیبا
پاناسونیک
میتسوبیشی
هیتاچی
ال جی
سامسونگ
سلام به همه دوستان ، آقا یه سوال؟؟
کولر آبی پرتابل برای مغازه داخل استان گیلان ، (لاهیجان) کارایی داره؟
میگن کولر آبی بدرد شمال نمیخوره ، ولی موقعیت مغازه طوری هست که امکان استفاده از اسپیلیت وجود نداره ، یه مدل مد نظرم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون مغازه هست گفتم شاید بدردم بخوره ، چون مکان برای خواب نیست که رطوبتش ادمو اذیت کنه
کلا سوالم اینه که اصن خنک میکنه؟ بعد رطوبتش اذیت میکنه؟
ممنون دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)