تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 7 از 461 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

شما مگه آزمون تابستان شركت نمي كنيد(منظورم قلم چيه) توي اين آزمونا درساي عمومي پايه يه دور ميشه به نظرم كافيه در كنارش هم تستاي كتاب زرد عمومي رو هم مي زنيد و تا حد قابل قبولي به آمادگي مي رسيد

تو ايام مدرسه هم تو هر درسي از عموميا كه ضعف داريد برنامه ويژه اي روش بزاريد

براي مثال شما تو مبحث آيه هاي دين وزندگي مشكل داريد تو برنامتون بزاريد مثلا هر دو روز يه بار 6 در ديني رو با آياتش بخوني

تو اختصاصي ها هم بستگي به خودتون داره تو هر درسي ضعيفين تابستون رو واسه اون بذاريد و اونو تبديل كنيد به نقطه قوتتون

اميدوارم جوابم گنگ نبوده باشه

موفق باشيد

اون قسمت اولو نفهميدم ... يعني عموميا رو هماهنگ با کانون بخونم ( بجز عربي ) و فعلا اختصاصي بخونم ؟ ( اولين آزمون کانون 7 مرداده )

بعد يه چي ديگرم نفهميدم ... همه ي اختصاصي هارو بخونم يا نه ؟ ( خوندن کامل + تست )

نظر من اينه که از عموميا عربي و ديني رو بخوني حتما ...

از اختصاصيا چندتا کتاب رو انتخاب کن کامل متوجه بشو چي ميگن ... تستشم بزن ... خود من شيمي 2 و فيزيک 1 و 3 با رياضي پايه ( رياضي 2 و حسابان ) رو خوندم
    بعد بقيه ي کتابايي که نخوندين رو کي خوندين ؟ ( مثه ادبياتا و فيزيک 2 و ... )

يه چيز ديگه ... چند ساعت در هفته تو تابستون مطالعه ميکرديد ؟

واقعا ممنونمممم .....

2. این کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

اون قسمت اولو نفهميدم ... يعني عموميا رو هماهنگ با کانون بخونم ( بجز عربي ) و فعلا اختصاصي بخونم ؟ ( اولين آزمون کانون 7 مرداده )

بعد يه چي ديگرم نفهميدم ... همه ي اختصاصي هارو بخونم يا نه ؟ ( خوندن کامل + تست )

من اين كارو كردم(عالي نبود ولي خوب بود)

قطعا اگه كامل هم بخوني باز هم 100% مسلط نميشي در طول مدرسه تسلطت بالا ميره

حالا اگه وقت كردي بخون چه بهتر وگرنه بعضي كتابا تستاي نشان دار دارن ميتوني اونا رو فعلا بزني برا آمادگي

4. 2 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

من اين كارو كردم(عالي نبود ولي خوب بود)

قطعا اگه كامل هم بخوني باز هم 100% مسلط نميشي در طول مدرسه تسلطت بالا ميره

حالا اگه وقت كردي بخون چه بهتر وگرنه بعضي كتابا تستاي نشان دار دارن ميتوني اونا رو فعلا بزني برا آمادگي
    خب پس فکر کنم به این نتیجه رسیدم که اختصاصی های پایه + عربی رو تو این تابستون فول بخونم و اون عمومی هارو هم چند روز قبل آزمون کانون یه روخوانی داشته باشم ...

پس من این برنامه رو از شنبه بریزم ؟ دیگه اندرزی ، پندی ، توصیه ای چیزی نبود ؟

واقعا ممنونم ...

6. این کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

یه نکته :

با اینکه اعتقاد همه اینه که دینی خوندنیه و حفظی , ولی مطمئن باشید که بدون نگاه کردن و تحلیل مختصر تستهای سراسری (که وقتی هم نمیگیره) در درس دینی نمیشه زیاد موفق بود . کلا نمیخوام بگم که تستها رو نگاه نکردن مساوی موفق نشدنه (چون خیلیها با خوندن از روی کتاب موفقیت خوبی رو کسب کردن) ولی مطالعه تستهای سراسری خیلی به آدم کمک میکنه

8. 4 کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه نکته :

با اینکه اعتقاد همه اینه که دینی خوندنیه و حفظی , ولی مطمئن باشید که بدون نگاه کردن و تحلیل مختصر تستهای سراسری (که وقتی هم نمیگیره) در درس دینی نمیشه زیاد موفق بود . کلا نمیخوام بگم که تستها رو نگاه نکردن مساوی موفق نشدنه (چون خیلیها با خوندن از روی کتاب موفقیت خوبی رو کسب کردن) ولی مطالعه تستهای سراسری خیلی به آدم کمک میکنه
    کاملا تائید میشه!
    این کارو برای همه ی دروس باید انجام بدید!
    چون اصولا کنکوری خوندن با امتحانی خوندن فرق داره

10. 3 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alireza-Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

پيش فرض

آقا الان من چیکار کنم ! والا گیج شدم کامنتارو خوندم !

یه چکیده موسیر دار ( اوه ، اشتباه شد ) ! یه چکیده از این همه کامنت میخوام ! دست گلتون درد نکنه !

12. این کاربر از Alireza-Khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

یه چکیده موسیر دار ( اوه ، اشتباه شد ) ! یه چکیده از این همه کامنت میخوام ! دست گلتون درد نکنه !
    شما سال سومی ؟
    اگه مدرسه تون برنامه نداره بشین و تو تابستون اختصاصی های پایه + عربی رو کامل بخون !
    اگه کلاس میزاره مدرسه مجبوری در کنارش پیش رو هم بخونی اما هدف اصلیت پایه باشه !

14. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من نمی دونم دقیق باید چیکار کنم
    از یه طرف مدرسه کلاس می رم و درس های جدید پیش مثل گسسته و تحلیلی اضافه شده از یه طرف هم باید پایه رو بخونم حالا به نظرتون باید برای پیش بیشتر وقت بزارم تو تابستون یا پایه؟؟؟
    در ضمن الان کتاب دیفرانسیل تحت تالیف هستش منبع کنکور این کتاب تحت تالیف هستش یا کتاب سال پیش؟؟؟؟؟؟

16. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

قرار شده که یه مطلب درست و درمون و مختصر و مفید بنویسیم که شما هم از سر درگمی در بیاین. یکیش منم ( معمولی ) یکیش lohrasbi ( زرنگ ) و یکیش هم Samba ( فوق زرنگ ) و همراه هم برای سطوح مختلف بنویسیم. البته اگه ashjaee که یکی از دانش آموزای زرنگ فروم هستن(دانش آموز که حالا بهتره نگیم و دو روز دیگه دانشجو میشن به سلامتی )، همکاری کنن، میشه مطلبی نوشت که دیگه گیج نشین چیکار کنین.
    مثلا ببینید samba برا دیفرانسیل چند تا کتاب خونده:
    30 سال كنكور رياضي(آبي قلم چي)
    ديفرانسيل خوشخوان
    ديفرانسيل رمزينه
    ديفرانسيل انديشه سازان(مبتكران)
    ديفرانسيل ده استاد
    در حالی که من میشه گفت فقط ده استاد رو خوندم و کمی رمزینه ( خیلی کم ) و کنکورای سال های قبل. ولی خب برای یکی مثل من خوبه ولی برای یکی مثل Samba که برا تک رقمی شدن زحمت کشیده کافی نبوده. پس انشالله یه جمع بندی برای تمام داوطلبا باشه و هرکسی اونی که نیاز داره رو با قطعیت انتخاب کنه.

حالا برای اینکار میشه بگید ریاضیتون چه تغییراتی کرده؟ دقیق لطفا. خودمم سعی می کنم پیدا کنم.

18. 5 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من به این نتیجه رسیدم که مشکل اساسی من در درس شیمی 3 و پیش دیفرانسیل و حسابان و عربی است لازم به ذکر است خیلی تحقیق کردم تا به این نتیجه رسیدم(الکی)جدای از شوخی من رو راهنمایی کنین!من چکار کنم؟این کتاب تحت تالیف (دیفرانسیل و انتگرال)( من معادلات انتگرالی بلدم حل کنم مشتق و حد و پیوستگی هم بلدم ولی تست ها یه جورین اسون نیستن)چطوریاست حسابان که به نظرم بهتر شده از قبلی در مورد عربی و شیمی هم راهنمایی کنید من عربی معنی لغات رو از عربی 1 شروع کردم!(شدت ضعف رو!)
    Last edited by نادر1368; 13-07-2011 at 21:03.

20. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •