بچه ها در مورد رشته هاي علوم پزشكي هر سوالي داشتين من در تاپيك و در خارج از تاپيك در خدمتتونم
فعلا به همه توصيه ميكنم كه پزشكي نخونين و به دندان و دارو فكر كنين . مگر اينكه وضع ماليتون در حد لاليگا باشه
بچه ها در مورد رشته هاي علوم پزشكي هر سوالي داشتين من در تاپيك و در خارج از تاپيك در خدمتتونم
فعلا به همه توصيه ميكنم كه پزشكي نخونين و به دندان و دارو فكر كنين . مگر اينكه وضع ماليتون در حد لاليگا باشه
با حرفتون هم موافقم هم مخالفببين دوست عزيز من خودم كنكوري 89 بودم موندم واسه 90 و خواهرم هم كنكوري 87 بود موند واسه 88 ولي جفتمون از موندنمون تقريبا زياد راضي نيستيم چون به اون نتيجه اي كه ميخواستيم نرسيديم سال دوم يه سري بدبختيهايي داره مثلا استرس اينكه تو سال دومي هستي وبايد اين سال قبول شي اون چيزي رو كه ميخواي و فشار خانواده و فاميل .همچنين دروس انقدر واست تكراري ميشه كه حالت بهم ميخوره از كتابهات البته نمي خوام بگم موندن بشت كنكور اشتباهه ميگم آدم بايد تا ميتونه زورشو بزنه تو همون سال اول اون رشته ي مورد علاقشو تو دانشگاه سراسري نشد آزاد قبول شه بره .در مورد اينكه آدم بايد رشته ي مورد علاقشو بخونه منم 100 درصد موافقم ولي اكثر كنكوريها از رشته ها اطلاعات خيلي كلي دارن و اطلاعاتشون جامع نيست و بخاطر همين ممكنه بعدا دچار مشكل شن مثلا به يكي از دوستان گفتم رشته ي مديريت بازرگاني رو بزن گفت ازش بدم مياد گفتم چرا جالبه واقعا جواب قانع كننده اي گرفتم گفت از اسمش خوشم نمياد !!!!
من يكي از رفيقام عشق شيمي بود رشتش تجربي چون شيمي تهران قبول نشد روانشناسي علامه سراسري رو رفت دو ترم متوالي مشروط شد اصلا هم خوشش نمياد از اين رشته انگار به زور ننه باباش ميره دانشگاه خوب اين ليسانسم بگيره ديگه بايد بره سراغ يه كار ديگه.
البته يادم رفت بگم كه شايد بگين سال دوم اگه زياد بخونيم حتما ميتونيم رشته ي مورد علاقمون رو قبول شيم خواهر من يه سال موند سال اول رتبش تو منطقه يك تجربي شش هزار شد سال دوم 4 هزار با اينكه سال اول روزي 4 ساعت مي خوند و سال دوم روزي 8 تا 10 ساعت ولي صيح كنكور انقدر استرس گرفت كه ميگفت سر كنكور دست راستم ميلرزيد نمي تونستم با دست راست تست ها رو بزنم با دست چب ميزدم .
من خودم 1 سال موندم و از اینکه موندم خوشحالم... البته من پل های پشت سرم رو خراب کردم سال اول و آزاد ثبتنام نکردم... بعدا کلی به خودم فحش دادم.. ولی الان که فکر می کنم می بینم کارم درست بوده.......
پارسال 24 هزار شدم ولی امسال قطعا زیر 6 هزار میشم....
امسال بیشتر درس خوندم اما نا اونقد که میگن... من میانگین ساعات مطالعم حدود 5 ساعت در روز بود.... فقط ظهر تا شب میرفتم کتابخونه....
ولی خب درس خوندنم مداوم بود و لذت می بردمم... هیچ وقت تو دوران مطالعم به هدف فکر نکردم... حتی روزای آخر.....
روز کنکور بهترین روز توی زندگیم هم نبود توی ماه بود واسم.... اصلا استرس نداشتم چون همه چی رو گرفتم به بیخیالی... گفتم فوقش اینه که قبول نشم... دنیا به آخر نمیرسه که... آزاد خیلی صفاش و... بیشتره..باور کنید سر جلسه یکی از بهترین لحظه های عمرم بود... با اینکه همه آموخته هام رو نتونستم رو برگه پیاده کنم... اما در کل راضیم چون از سال قبلم بهتر شده... من سال قبل فیزیک شبانه قبول شدم... انتخاب 97 ام بود...
تو طول سال هم اصلا استرس نداشتم.... سعی میکردم دنبال راه های جدید باشم واسه سوالا تو درسایی که می خوندم.. و تو درسا خلاقیت بخرج میدادم... چون زیاد هم سالای قبل درس نمی خوندم درسا برام جدید بودن اکثرا........اما خب بعضی از دوستام مشکل تکراری بودن درسا رو داشتن.
البته خیلی از دوستام هم که تو طول ال چندین بار بردین الان پشیمونن... یکی از دوستام پارسال 15 هزار شد و عمران شبانه آورد.. اما نرفت.. امسال خودش می گه 20 هزار هم نمی شه....
اگه کسی می خواد بمونه برای سال دیگه بنظر من باید مثبت بودن یا نبودن تاثیر معدلش رو در نظر بگیره و اگه موندنی شد حتما به کانون بره.. حتی اگه سال قبلش اونجا بوده...
درباره رشته مهندسی پزشکی اطلاعی دارید ؟
بازاره کار ؟ درسها ؟ و....
و اینکه ارزش خوندن تو غیرانتفاعی معتبر داره یا نه؟
شهریه اش در غیر انتفاعی چقدر در می آد؟
شما احتمالا منطقه 3 حساب میشید.یعنی سهمیه خوبی برای جاهای خوب قبول شدن دارید
سلام!من در مورده پزشکی سوالی ندارم پدرم پزشکه همه معایبشو می دونم با رشته های مرتبطشو ولی می خواستم بدونم شما در مورد دانشگاه های بین المللی چیزی می دونی؟
شهریش؟
پوله جاش؟
شرایط اصلیش(منظورم اینه مدرک زبانه الزامی هست در صورتی که درصد زبان خوب باشه؟)
رتبم باید زیر چند هزار بشه؟
کلا هر چی در موردشون بگی ممنونت می شم خیلی!![]()
سلام
بچه ها سوالی ازتون دارم.
من در گروه تجربی امسال با مشاهده کلید اولیه این درصدهارو بدست آوردم:
ادبیات:22
عربی:49
دینی:44
زبان:59
فیزیک:22
شیمی:50
زیست:47
ریاضی:44
فکر نمیکنم روزانه قبول بشم. به نظرتون واحد بین الملل دندان پزشکی قبول میشم؟
کیفیت خوبی این دانشگاهها دارن؟ من از چند نفر شنیدم میگن که خوبه و فرقی با دانشگاههای دیگه نداره و همش به خودم آدم بستگی داره.
بیشتر از کیفیت این دانشگاهها بگید
با تشکر...
مهندسی پزشکی از مهندسی های خوبه تو دنیا و تو ایران
خودش 3 شاخه داره
بیومکانیک که از همه مهمتره و رابطه نزدیکی با رشته اعضا مصنوعی داره
بیو الکتریک هم بیشتر تو تجهیزات برقی پزشکی کاربرد داره و تو بیمارستانا امکان استخدامش خیلی بالاست به عنوان تعمیرکار و... به گمونم
بیو ماتریال هم بیشتر برای واحد های صنعتی پزشکی مثل سرنگ سازی و.. کاربرد داره... در کل علم خوبیه ... بازار کاریش هم اگه علاقه مند باشی مسلما خوبه...
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
این واحد ها کیفیت خوب و قابل قبولی دارن... اما خوب هزینه بالایی داره....
به نظر من درباره این واحد ها و آزاد تحقیق کن... سعی کن تو این روزا هم یهه مرور کلی به آزاد داشته باشی تو پزشکی آزاد یه چیز خوب بیاری...
اینجا یه سری اطلاعات داده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها این سوال رو من قبلا هم پرسیدم کسی جواب نداد
این دفعه دیگه تو رو خدا یکی تحویل بگیره
سوال اینه که با رتبه ای بین 15-20 هزار منطقه یک ، برای رشته های شاخه مدیریت ، در دانشگاه های اطراف تهران مثل سمنان و قزوین و قم و زنجان ....میشه قبولی داشت یا نه؟ حالا هم شبانه و هم روزانه...
ممنون میشم یکی کلا راهنمایی کنه...![]()
شما قبلش یه سر اینجا بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانشگاه بوشهر مدیریت مالی شبانه تا 18 هزار راحت میگیره.. اما خوب به تهران نزدیک نیست.. اما باید شبانه جاهایی مثل سمنان و همدان هم روی همین حدود باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)