تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 27 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 269

نام تاپيک: کلوپ دوربین سونی HX100V

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان- من تا یکی دو ماه دیگه می خوام یه دوربین تا سقف 600 تومن بخرم برای کاربرد های خونگی و عکاسی در طبیعت کیفیت فیلمبرداری هم خیلی برام مهمه. hx100 سونی _ hs20 فوجی و fz100 پاناسونیک نظرم رو جلب کرده. درسته اینجا کلوپ hx100 هست ولی می خواستم بپرسم کدوم دوربین برای من مناسب تر هست و کیفیت فیلمبرداری کدوم بهتره ؟ هر چند من این دوربین رو یه ذره بیشتر از دو تای دیگه دوست دارم اما می خوام درست انتخاب کنم پس اگه ممکنه دوستان بدون تعصب راهنمایی کنند. ممنون
    الان نمیشه نظر داد باید صبر کنی تا چند وقت دیگه مقایسه و نمونه فیلمهای این دوربینها تو Youtube بیاد اونوقت خودت ببینی مثل این نمونه ها:
    مقایسه FZ100 با Canon SX30:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مقایسه FZ100 با Canon SX30 در نور کم:

اینم نمونه فیلم سونی HX100:

نمونه فیلم فوجی رو هم اگه یوتیوب رو سرچ کنی پیدا میکنی.

پس این قابلیت فیلمبرداری با 320fps فوجی که اینقدر روش مانور می دند چیه؟ آیا شما کیفیت فیلمبرداری فوجی رو دیدید؟ ولی hx100 فکر نکنم بتونه بیشتر از 60fps فیلم بگیره. ویا اینکه خیلی از sx230 کنون تعریف می کنند و گویا بهترین جایزه اروپا در زمینه قابلیت فیلمبرداری دوربین دیجیتال رو برده.
    320fps یا فریم ریتهای بالا تو همین رده برای سوپر اسلو موشن هست وقتی دوربین با سرعت خیلی بالا فیلمبرداری میکنه (البته با رزولوشن خیلی پائینتر از HD) و شما اون رو با سرعت یک فیلم معمولی که بین 25 تا 30 فریم بر ثانیه هست نمایش میدین یک صحنه آهسته خیلی نرم و زیبا درست میشه , از این قابلیت تو بازیهای ورزشی و صحنه هایی مثل بال زدن پرنده ها و یا برخورد یک قطره آب و .... خیلی استفاده میکنن.
    Last edited by *Alucard*; 22-07-2011 at 21:27.

2. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

پس این قابلیت فیلمبرداری با 320fps فوجی که اینقدر روش مانور می دند چیه؟ آیا شما کیفیت فیلمبرداری فوجی رو دیدید؟ ولی hx100 فکر نکنم بتونه بیشتر از 60fps فیلم بگیره. ویا اینکه خیلی از sx230 کنون تعریف می کنند و گویا بهترین جایزه اروپا در زمینه قابلیت فیلمبرداری دوربین دیجیتال رو برده.
    اون 320 فرم که اسلو موشن هست بدون صدا چیز خاصی نیست و در طول استفاده دوربین شاید به تعداد انگشتان یک دست هم ازش استفاده نشه.تا زه با کیفیت بسیار پایین.اصلا بهش فکر نکن.فیلم برداری HX100 در چند تنظیم انجام میشه که در بالاترین اون 60 فرم میگیره که یک دقیقه اون بالای 200 مگ میشه!!! که فوق العاده کیفیت بالاست. اصلا فیلم فوجی رو با این مقایسه نکن چون دوستم داره با من مقایسه کرد دچار افسردگی شد.جدی میگم خیلی تار و مات فیلم می اندازه فوجی و فکوس خیلی اذیت میکنه.اما برعکس سونی معرکه هست.باید ببینی تا باور کنی با بالاترین کیفیت صدا

4. این کاربر از ali6803 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mqo

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان- من تا یکی دو ماه دیگه می خوام یه دوربین تا سقف 600 تومن بخرم برای کاربرد های خونگی و عکاسی در طبیعت کیفیت فیلمبرداری هم خیلی برام مهمه. hx100 سونی _ hs20 فوجی و fz100 پاناسونیک نظرم رو جلب کرده. درسته اینجا کلوپ hx100 هست ولی می خواستم بپرسم کدوم دوربین برای من مناسب تر هست و کیفیت فیلمبرداری کدوم بهتره ؟ هر چند من این دوربین رو یه ذره بیشتر از دو تای دیگه دوست دارم اما می خوام درست انتخاب کنم پس اگه ممکنه دوستان بدون تعصب راهنمایی کنند. ممنون
    بعد از دیدن نمونه فیلمهای بسیار از این دوربینها شادابی و سرزندگی رنگها در پاناسونیک fz100 وقتی که نور محیط کافی باشد بسیار بهتر از بقه هست ولی این دوربین در نور کم نویز دارد که البته با تنطیمات دستی در مد فیلمبرداری M قابل کم شدن هست در بین این دوربینها canon sx30 در نور کم خوب فیلمبرداری میکند.

6. این کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mqo

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقای ali6803 میشه بگید این دوربین سونی تو هوای آزاد اهواز ابادان که معمولا بین 45 تا 50 درجه است داغ میکنه یانه؟ یادمه فرمودین شب اول اخطار گرم شدن داده بود و خاموشش کردین. بازهم این مورد پیش اومد؟ اونشب چند دقیقه با دوربین کار کردین که اخطار گرم شدن داد؟

8. این کاربر از amir_babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام: نمونه عکس hx100 با ISO 1600 بدون سه پایه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mqo

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام: دوستان این هم نمونه عکس hx100 با iso 800 بدون سه پایه
    کد:

12. این کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mqo

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

آقای ali6803 میشه بگید این دوربین سونی تو هوای آزاد اهواز ابادان که معمولا بین 45 تا 50 درجه است داغ میکنه یانه؟ یادمه فرمودین شب اول اخطار گرم شدن داده بود و خاموشش کردین. بازهم این مورد پیش اومد؟ اونشب چند دقیقه با دوربین کار کردین که اخطار گرم شدن داد؟
    اونشب هوا بالای 52 درجه و به همراه شرجی بسیار زیاد بود که لباس من خیس شده بود معلومه هیچ وسیله دیجیتالی در اون شرایط سالم نمی مونه.اما بعد اون شب من چند بار بردم بیرون از فوتبال عکس گرفتم هیچ مشکلی پیش نیامد

14. این کاربر از ali6803 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

اینم عکس در مد SCN بدون سه پایه و حدود زوم اپتیکال 14 هست در زیر نور استادیوم ساعت حدود 9 شب : غلام پیروانی سرمربی صنعت نفت ابادان و امید شریفی نسب در عکس دیده میشوند

16. این کاربر از ali6803 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام: نمونه عکس با iso 800 بدون سه پایه.
    کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام: نمونه عکس ماکرو hx100 بدون سه پایه.
    کد:
    Last edited by s.hossein45; 24-07-2011 at 21:33. دليل: تکراری بودن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •