چند بار بگم ؟؟؟
ASUS P8Z68-V
a-data 2*2 1600
power:green 635b-us
core i 7 2600k
تقریبا همون 850 در میاد.
البته اگر از خیر ایسوس بگذری میتونی سیستم ارزونتری داشته باشی.
مرسی علی جان برسی میکنم
دوستان دیگه هم اگر پیشنهادی دارن خواهش میکنم بگن با این بودجه
مورد شما خیلی جالبه چرا اورکلاک نشه وقتی خود اینتل میگه اورکلاک میشه وقتی میگم ساده به خاطر اینکه با یک نرم افزار تا 4 اور میشه خیلی ساده که افراد مبتدی هم از پسش بر میان همینم تاثیر داره اگه میگفتم K اونوقت سنگین میشد ایشون گفت زمان برام اهمیت داره این مادریرد برای این کار کانورت ساخته شده زمان کانورت هم با مادریردهای دیگه اختلافش زیاده بله مسولیت داره قرار به ایراد گیری نیست نظر میدیم بحث راه نمیندازیم مثلا من میگم اول مانیتور مهمه وقتی سیستم FULL HD جواب میده چرا مانیتور فول نذاریم که خیلی چیزها بلا استفاده نمونه یا وقتی پول یه اینتل میرسه چرا amd میگین وقتی تا 40% ضغیفتر از اینتل و .... بحث راه ندازیم دلایل رو یا مدرک سایت معتبر بگیم خودش هر کدوم انتخاب کرد
دوستان بعد از 46 تا پست هنوز این تاپیک به نتیجه نرسیده
هر کدوم از دوستان روی یک مدل پافشاری میکنن و اصلا توجهی ندارین
و من هم بین 6 مدل مادربورد با بودجه متفاوت
اول باید شما تصمیم بگیرید نه ما (شاید شما نخواید حالا حالا ها تصمیم بگیری !!!)
اگه دقت کرده باشی نصف دوستا رو چیپست h67 و بقیه رو z67 پافشاری می کنند
همون جور که دفعات قبل گفتم چیپ ست h67 بدرد شما می خوره چرا بازم دلیلش رو قبلا گفتم
جالا شما مدل evo رو بخر که فول پورت هم هست esata هم داره قیمتش هم مناسب تره اگه می خوای بیشتر هزینه کنی خوب z67 بگیر دیگه این دست و اون دست کردن نداره که به نظرت تو دومدل مادربرد انتخاب این قدر سخته سی پی یوت که مشخصه رمت هم که باید از رو مادربرد بخری پاورت رو هم دوستان گفتند
خود دانی
خوب من گفتم h67 کلا pci exp نداره مشکل همینه و این مدل گذاشتم کنار
الان روی Asus P8p67 Pro , Asus P8Z68-V Pro یا evo گیر کردم
نظر خودم روی Asus P8Z68-V Pro چون من کارت گرافیک نمیخوام بخرم فعلا و یه جورایی شبیه به h67 از نظر گرافیک آنبرد ولی از نظر پورت کامل کامل وتوی صفحه اول خودت سایت ایسوز هم زده
Your dream Z68 motherboard, with full support for 3X faster video conversion and universal switchable graphics.
ولی بازم نمیدونم درسته کارم یا نه
درضمن اگر بخوام 2600 یاده بگیرم با این مادربورد نمی تونم اور کنم و هزینه ام نمیرسه
قیمت بازار هم دستم نیست که ببینم 2600 و 2600k چنده و Asus P8Z68-V Pro
بعد من با این کار دارم پایه کیس درست میکنم چون فعلا 850 بیشتر دستم نیست و دو ماه یا سه ماه بعد یدونه گرافیک و ssd اضافه میکنم
Last edited by hessam2006; 28-06-2011 at 20:12.
یکی اینارو تفسیر کنه
فکر کنم با این بنچمارکها فکر کنم مادر بورد زیاد جالبی نباشه درسته ؟؟
بقیه بنچ مارکها لینک زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hessam2006; 28-06-2011 at 21:11.
در این 46 پست چند تا برد خوب به شما معرفی شدهدوستان بعد از 46 تا پست هنوز این تاپیک به نتیجه نرسیده
هر کدوم از دوستان روی یک مدل پافشاری میکنن و اصلا توجهی ندارین
و من هم بین 6 مدل مادربورد با بودجه متفاوت
پایه سیستم شما هم که طبق همه پست ها یکی بود فقط می مونه مادربرد که قرار شد با توجه به پورتهایی که شما نیاز داری خودت انتخاب کنید
پس دیگه خرید مادربرد به عهده خودتون هست
2600 حدود 360 تومن هست و 2600K هم حدود 410 تومن هستقیمت بازار هم دستم نیست که ببینم 2600 و 2600k چنده و Asus P8Z68-V Pro
P8Z68-V PRO هم 330 تومن هست
اورکلاک نمیشه چون ضریبش بسته هستمورد شما خیلی جالبه چرا اورکلاک نشه وقتی خود اینتل میگه اورکلاک میشه وقتی میگم ساده به خاطر اینکه با یک نرم افزار تا 4 اور میشه خیلی ساده که افراد مبتدی هم از پسش بر میان همینم تاثیر داره اگه میگفتم K اونوقت سنگین میشد ایشون گفت زمان برام اهمیت داره این مادریرد برای این کار کانورت ساخته شده زمان کانورت هم با مادریردهای دیگه اختلافش زیاده بله مسولیت داره قرار به ایراد گیری نیست نظر میدیم بحث راه نمیندازیم مثلا من میگم اول مانیتور مهمه وقتی سیستم FULL HD جواب میده چرا مانیتور فول نذاریم که خیلی چیزها بلا استفاده نمونه یا وقتی پول یه اینتل میرسه چرا amd میگین وقتی تا 40% ضغیفتر از اینتل و .... بحث راه ندازیم دلایل رو یا مدرک سایت معتبر بگیم خودش هر کدوم انتخاب کرد
متاسفانه در این پلتفرم BCLK را بیشتر از 105 نمیشه قرار داد
تنها موردی که میشه افزایش داد ضریب TURBO BOOST هست که نمیشه اسمش را اورکلاک گذاشت و در نهایت از 3.8 در حالت رفرنس روی 4 در بیشینه قرار میگیره یعنی نهایت 200 مگاهرتز و با هزار زور میشه 300 مگاهرتز
حالا شما چطور می تونی 2600 را اوکلاک کنی من نمی دونم!!
در مورد اون تستها شما به عبارت LOWER و HIGHER دقت کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)