تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 118

نام تاپيک: Wildfire S | اندرويدي ارزان قيمت جديد HTC با كمي ارتقاء

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    java scripts

پيش فرض

مرسی asus از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی....ورژن گوشیم 707 گمونم آسیاست...بازم آپدیت می کنه یا نیاز به دبران و ازین کارا داره؟
    خواهش میکنم اره به راحتی.

---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------

سلام.
    من این گوشی یک ماهی هست خریدم همه چیزه ش عالیه فقط کم بودن حافظش برای نسب نرم افزار خیلی اذیت میکنه کسی راه حلی به نظرش نمی رسه.
    یه سوال دیگه روت میشه یا نه؟
    سلام
    میتونی از برنامه app 2 sd استفاده کنی از اپدیت گوگل مپ و دیگر اپدیت ها استفاده نکنی از برنامه android assistant هم میتونی واسه پاک کردن کش و هیستوری استفاده کنی.
    تا الان روت نشده!
    موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

a s u s سلام.
    دستت درد نکنه. از app 2 sd استفاده کردم همه ی برنامه ها رو نمی تونه منتقل کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    java scripts

پيش فرض

a s u s سلام.
    دستت درد نکنه. از app 2 sd استفاده کردم همه ی برنامه ها رو نمی تونه منتقل کنه.
    -------------------------------------------------------------------------
    سلام
    خواهش میکنم همه برنامه ها رو نه ولی منتظریم که روت نرم افزاری روش اعمال بشه اون موقع تقریبا همه برنامه ها رو میشه به مموری منتقل کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bazisaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام . من گوشیم و دادم بیرون بعد explorer و gps رو روش ریخت بعد از چند روز وقتی گوشی رو روشن می کنم منوی اصلی که والپیپر و ساعت و اینا بود نمیاد فقط explorer بازه اصلا نمیشه اونجا رفت هر چی back هم میزنم فرقی نمی کنه همه ی تنظیماتم چک کردم جایی نیست که بشه تغییر داد همیشه تا گوشی روشن میشه صفحه ی اکسپلوررش میاد اینم عکسش

البته می تونم کارا دیگه رو انجام بدم هیچ مشکلی ندارم انگار اصلا اون صفحه ی home که میزنیم نمیاد لطفا کمک کنید خیلی ضروریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    java scripts

پيش فرض

سلام . من گوشیم و دادم بیرون بعد explorer و gps رو روش ریخت بعد از چند روز وقتی گوشی رو روشن می کنم منوی اصلی که والپیپر و ساعت و اینا بود نمیاد فقط explorer بازه اصلا نمیشه اونجا رفت هر چی back هم میزنم فرقی نمی کنه همه ی تنظیماتم چک کردم جایی نیست که بشه تغییر داد همیشه تا گوشی روشن میشه صفحه ی اکسپلوررش میاد اینم عکسش

البته می تونم کارا دیگه رو انجام بدم هیچ مشکلی ندارم انگار اصلا اون صفحه ی home که میزنیم نمیاد لطفا کمک کنید خیلی ضروریه

سلام
    اینجوری که من متوجه شدم اون فروشگاه واستون یه لانچر نصب کردن که هوم اسکرینش همونیه که تو عکسه؛
    حالا با نصب یک لانچر که لینکشو پایین میذارم که بعد از نصب برنامه و زدن کلید هوم میتونید یکی اصلی که ماله خوده اچ تی سی هست رو انتخاب کنید یا همین لانچری که من خودم هم از این استفاده میکنم و به شماهم پیشنهاد میکنم رو انتخاب کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

شما این لانچرو دیفالت انتخاب کردید برید تو setting بعد application بعدش manage application اون برنامه ی لانچر رو که براتون نصب کرده رو پیدا کنید برید توش clear deafult رو بزنید حله اگرم لازمش نداری پاکش کن کلا
    این دیگه چه جور لانچر مسخره ایه
    sense که لانچر نمیخواد خودش یکی از بهترین لانچر ها رو داره اگرم لانچر خواستید پیشنهاد من Go Launcher EX هست آخرین ورژن رو از بازار یا اندوید مارکت بگیرید

7. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    من میخواستم این گوشی رو بخرم البته دست دوم
    گوشی تمیزه و خوبه
    من چون تجربه آندروید ندارم یه چندتا سوال دارم
    طرف میگه "روت شده" یعنی چی؟
    s off شده یعنی چی؟
    راستی میشه قابش رو مشکی کرد یا نه؟یعنی قابلیت تعویض قاب داره؟

9. این کاربر از Amin_0913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید . می خواستم بئونم این گوشی کیفیت صدای هندزفریش چطوره؟به خوبی hd mini هست؟

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید . می خواستم بئونم این گوشی کیفیت صدای هندزفریش چطوره؟به خوبی hd mini هست؟
    کیفیتش خیلی عالیه من دو ماه پیش برای داداشم خریدم ولی سی پی یوش یکم ضعیفه اذیت میکنه تو بازی ها رزولوشنش یکم پایینه اونم حال آدمو میگیره با این قیمت شما میتونی یه نگاهی هم به گوشی جدید سونی Xperia mini بکنی با cpu 1Ghz

داره خودمونی میشه lelelolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    In a galaxy

پيش فرض

چه جوری جاوا رو در wildfire s اجرا میشه کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •