یاید بنگریم شما چند وقت که شروع به انجام دیجیتال پینتینگ کردی
البته از هر جا هم که شروع کرده باشی آخرش بستگی داره به خلاقیت تمرین تجربه دیدن کار هنرمندان بزرگ
یاید بنگریم شما چند وقت که شروع به انجام دیجیتال پینتینگ کردی
البته از هر جا هم که شروع کرده باشی آخرش بستگی داره به خلاقیت تمرین تجربه دیدن کار هنرمندان بزرگ
نه فتوشاپ کار حرفه ای ؟؟ فکر نکنم آخه من خودم فتوشاپو در حد متوسط میدونم البته از فتوشاپ 6 کار میکردم در کل همین که به تونی کارتو راه بندازی بلد باشی کافیه !! و بیشتر باید رو اصول نقاشی دیچیتال تکیه کرد ونیز این که قلم نوری نقش بسزای داره!
یک عکس آموزشی از کاره خودم میزارم که سطحش مناسب کسای هست که می خوان شروع کنن و امیدوارم بدردتون بخوره!!
آموزش کمی حجیمه و رو یک سایت دیگه آپلود میکنم که بتونین استفاده کنین ازش
اینم با سایز اصلی :
بدلایلی نا معلوم فعلا لینک بالا فی....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by T@Z; 05-01-2012 at 18:00.
مرسی ...فکر کنم بهتر باشه اول طراحیمو خوب کنم ،بعد برم سراغ رنگ آمیزیش .......![]()
بله به نکته خوبی اشاره کردی منم با خودم عهد بستم که تا طراحیم خوب نشده به رنگ آمیزی مشغول نشم
امشب بیکار یودم یک طرحی زدم ( از روی یک مدل ) بدک نشد( تقریبا یک ساعت )
![]()
اگه مثل چهره هایی که رنگ میکنی روش وقت بزاری چیز جالبی میشه
خیلی شبیه به کارهای اسکراچ برد(خراش) شده جالبه!
رفیق دست مریزاد کارات عالیه.امیدوارم از این بروبچ هنرمند حمایتهای زیادی بشه تا روز به روز پیشرفت کنن.
راستی تنوعی بده و یه پسر فانتزی هم طراحی کن
![]()
لمروز داشتم طرحهای قدیمی که زده بودمو نگاه کردم یک طرح چشممو گرفت و روش کار کردم محض تقننراستی تنوعی بده و یه پسر فانتزی هم طراحی کنجالب شده البته ایراد زیاد داره ولی صرفا جهت سرگرمی هستش و بهیچ وجه رنگ بوی یک کار جدی رو نداره
این طرحی که قبلا زده بودم:
اینم نتیجه 2 ساعتو نیم کار کردن روی کار( خیلی پسره فانتزی شده ؟؟ نه؟؟؟ )
این روش رنگ آمیزی خیلی جالبه چون خیلی از Smudge استفاده می کنم و کلا من بهش می گم روش Smudgیی مجالی باشه یک آموزش چیزی مینویسم واستون
عکس ها پیوست شد../یحیی
Last edited by YAHYA-PRO; 15-06-2012 at 13:33.
من تخصص خاصی تو این زمینه ندارم اما هر چی باشه یه بیننده که هستم و از دید بیننده کارت فوق العادس (البته در حدود یه کار به قول خودت تفننی)
عالیه دست مریزاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)