گفتید کی منتشر میشه؟
گفتید کی منتشر میشه؟
1. نباید بدون شواهد و مدارک، چیزهایی که در داستان AC مطرح می شه رو به جهان واقعی هم نسبت بدیم.
داستان AC یه داستان علمی تخیلیه که از برخی چیزها مثل دین و تاریخ جهان الهام گرفته.
2. نه من و نه شما نمی تونیم بفهمیم که نویسندگان AC چه اهدافی رو دنبال می کردند. پس اینقدر از عبارت "اهداف داستان" استفاده نکنید.
3.
در طول تاریخ بارها بارها شده که فرد یا گروهی علیه تفکر و نگرش رایج محل زندگیش به پا خواسته و علیه اش کارهایی کرده. مثل پیامبر اسلام و طرفدارانش که علیه بت پرستی که تفکری عام و همه گیر محسوب می شد، قیام کردند.در هر صورت هدف داستان خیلی خیلی بالاتر از یک سرگرمی سادست...یعنی اگه این تفکر واقعا جا بیفته که بعضی افراد با استفاده از قدرتشون خیلی چیزها رو به خورد ما انسان ها دادن شاید خیلی چیزها زیر سئوال بره...خیلی از مسائلی که یه زمانی باور داشتیم یا حتی بهشون ایمان داشتیم هم شاید مورد شک و تردید قرار بگیره
یا جنبش و فعالیت های سیاهپوستان آمریکا که به مرور اندیشهی پست بودن سیاهپوستان نسبت به سفیدها رو از جامعه زدودند تا جایی که الان یک سیاه پوست رئیس جمهور آمریکاست.
یا دوران رنسانس و علم جدید که بر ضد خیلی از باورهایی که کلیسا و مسیحیت بیش از 1000 سال تبلیغ می کرد، به پاخواست مثل رد فرضیه ی زمین مرکزی توسط گالیله و ...
و خیلی موارد دیگه.
این وسط لازم نیست که ما حتما فکر کنیم که کسانی هستند که قدرت های ماورالطبیعه ای دارند و باورهای ما رو کنترل می کنند تا بعدش شک کنیم به باورهامون!
گذشتگان پس چگونه به باورهاشون شک کردند؟!
فرهنگ و باورهای فعلی ما حاصل تغییر و تحول و بازبینی باورها و فرهنگ های قبل از ماست.
4. برتراند راسل در کتاب "قدرت"، منشا باورهای ما رو 4 چیز می دونه: 1. سنت 2.میل انسان 3.شواهد عینی 4.تکرار
و اشاره می کنه که تا میل و شواهد عینی نباشه، انسان چیزی رو باور نمی کنه. و برای اینکه باوری همه گیر بشه لازمه که علاوه بر 2 چیز قبلی، باور بوسیله عاملی تکرار بشه. همون چیزی که ما امروزه بهش می گیم تبلیغات و مهم ترین ابزار تبلیغات هم در عصر حاضر رسانه های پر مخاطبی اند مثل تلویزیون و اینترنت.
حالا در دوران ما اگه فرد یا گروهی بخواد، به باورهای ما جهت بده، چی کار باید کنه؟ با توجه به مقدمه ی بالا، موثرترین ابزارش رسانه ها هستند.
5.
الان این تفکر به خورد گیمر رفته؟! شما فکر می کنید چون ایده و نگرشی بیان میشه، پس لاجرم بلافاصله پذیرفته می شه؟! الان ذهن شما و من تحت کنترله سازندگان AC ایه؟! اگه تحت کنترله پس چرا من دارم به این عقیده شک می کنم؟! پس چرا من این عقیده رو باور ندارم؟!اون تفکری که داره این داستان به خورد گیمر میده رو هم یک سیب در نظر گرفت که داره ذهن ما رو در جهتی کنترل می کنه که خودش می خواد.
لطفا کمی به اون چیزی که تو ذهنتون ایجاد میشه فکر کنید.
Last edited by Yi Yi; 19-06-2011 at 12:49.
Assassins Creed Revelations Trailer IN LEGO
دان کنین ببینین جالبه : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی به تاریخ ایران کی میاد؟
24 ابان تاریخ عرضه رسمی بازیه...........حتما تا کرک کنن طول میکشه عرضه بشه تو بازار ایران!
دوستان یادتون نره تمامی بازی ها و فیلم هایی که میبینید مخصوصا اونایی که معروف میشن و سروصدا میکنند یک معنی دارند و یک انسان خیلی باید ساده اندیش باشه که بگه ربطی به دنیا ندارند.همین اساسین داره. از چیزهایی پرده برداری میکنه که ما هنوز اطلاع نداریم و برای انسان های بی دانشی مثل ما شاید این یک سرگرمی باشه ولی برای خیلی ها پیام مهمیه.
همین که بدونیم نماد بازی شبیه نماد فراماسونه بسه تا از مضمون بازی پی ببریم. البته این بازی مخالف فراماسون هاست و یا شاید به نوعی موافقه و داره دید مردم نسبت به اونها عوض میکنه.
نماد بازی کجاش شبیه فراماسونه؟
ببخشید تو این بازی ما تمپلارها را میکشیما! دقیقا هم با همون ظاهری که خودشون بودند!
بعدشم نظر شخصی من اینه که محبوب شدن و معروف شدن و سر و صدا مربوط میشه اندکی ابتکار که عوامل استفاده میکنند برای سود بیشتر و البته ماهایی که میبینیم و خوشمون میاد
بازی که زورکی معروف نمیشه!
راس میگه کجاش نماد ماسونه؟کجای داستان بازی ماسونیه؟
نماد بازی طراحیش خیلی قشنگه و خلاقانه.چون حرف اول assassin هست و هم شکل لباس اونها (البته پوشش قسمت سر) میدونم میدونستین گیر ندین دیگه eee
راستی اون dlc که در مورد داوینچی بود کسی داستانشو میدونه چی هست چی بود؟
من نمیدونم این فراماسون چرا جدیدا اینتقدر مد شده !!!
همه ارما رو فراماسون میبینین !!! دشمن رو فراماسون میدونید و ...
عجب!دوستان یادتون نره تمامی بازی ها و فیلم هایی که میبینید مخصوصا اونایی که معروف میشن و سروصدا میکنند یک معنی دارند و یک انسان خیلی باید ساده اندیش باشه که بگه ربطی به دنیا ندارند.همین اساسین داره. از چیزهایی پرده برداری میکنه که ما هنوز اطلاع نداریم و برای انسان های بی دانشی مثل ما شاید این یک سرگرمی باشه ولی برای خیلی ها پیام مهمیه.
همین که بدونیم نماد بازی شبیه نماد فراماسونه بسه تا از مضمون بازی پی ببریم. البته این بازی مخالف فراماسون هاست و یا شاید به نوعی موافقه و داره دید مردم نسبت به اونها عوض میکنه.
میگم این فراماسون چند تا نماد داره؟
ما که هر چی دیدیم میگن نماد فراماسونه.
کلا هر چی که برای ازادی بجنگه تو ایران بهش میگن فراماسون.........
هر کی که تفکر ازاد اندیشی داشته باشه تو ایران بهش میگن فراماسون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)