آقای shararehhamidi مطلب شما رو نقل قول نکردم چونکه متن پیام زیاد میشد
از همونجا که خریدی باید راجع به نمایندگی خدماتش بپرسی چونکه من از همونجایی که خریدم بم گفت تا یک سال اگر خراب شد بیار همینجا برات عوض میکنیم و تا یک سال بعدش هم اگر خراب شد بیار همینجا برات تعمیر بدون اجرت میکنیم
آپدیتش توی سایت شرکت وارد کنندش که فعلا نبود فقط وقتی که میری ازت ایمیل و تلفن میگیره که بعدا برات ایمیل کنه که من بعید میدونم باید بری خود سایت بلوسنس که من رفتم و فعلا هیچ آپدیتی برا T14+ روش نبود و همش برای T14 بود
اگر کسی متوجه شد که آیا میشه پنل جلوش ساعت داشته باشه یا کلا نداره به ما هم بگه
منم مثل شما تا اومدم پلاستیکش رو بکنم نزدیک بود برچسب گارانتیش رو بکنم فقط خدا رحم کرد
برچسب تکتا یعنی اینکه مورد تعید صدا و سیما هست
برای ورودی SCART باید از تبدیل های زیر استفاده کنی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:

اگر تلویزیون LED شما ورودی HDMI داشته باشه که به احتمال 100% داره میتونید خروجی HDMI دستگاه رو به ورودی HDMI تلویزیون وصل کنید و همزمان ازش برای 2 تلویزیون استفاده کنید
و یا حتی از ورودی های سبز سفید و قرمز (نه اون سه تای زرد سفید قرمز) که اگر اشتباه نکنم روش نوشته Y CX CY البته این سه تا ورودی فقط تصویر رو منتقل میکنه و برای انتقال صدا باید از خروجی سفید و قرمز پاین Y CX CY دستگاه
دو تا فیش به یکی از ورودی های سفید و قرمز تلیویزیون وصل کنی البته اگر خواستی کامل تر متوجه بشی یه عکس از پشت دو تا تلویزیون و دستگاه بفرست تا بهتر راهنماییت کنند دوستان
یه نکته جالب وقتی که تصمیم به نوشتن این مطلب گرفتم مطلب آقای isfahaneshop هنوز ارسال نشده بود و در مدتی که من داشتم این مطلب رو مینوشتم ایشون هم جواب شما رو ارسال کردند پس اگر جواب ها تکراری هست ببخشید با تشکر