تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: روند 90

راي دهنده
228. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

132 57.89%
  • خوب

62 27.19%
  • متوسط

13 5.70%
  • بد

4 1.75%
  • افتضاح

17 7.46%
صفحه 7 از 39 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 384

نام تاپيک: برنامه 90

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من از روی ظاهر آدم ها قضاوت نمی کنم. حرف های کاشانی هم هر جاش غیر منطقی بود به نظرم میتونه عنوان بشه. در مقابل دایی جز توهمات القا شده و حرف های خاله زنکی چیزی نگفت جز برخی موارد شاید اون هم باز باید حرف ها و دفاعیات کاشانی را شنید.. برای من هیچ تفاوتی نمیکنه. زمانی یکی از مدافعان دایی وقتی بازی می کرد بودم و هنوز هم برخی خصلتهاش را دوست دارم ولی رفتار فردوسی پور دیشب و همچنین حرف های بی منطق دایی به نظرم قبولش یعنی یک جور ساده انگاری..

2. 4 کاربر از arisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

کاشانی کاملا با سیاستی که داشت حرف زد . یعنی شخصی که دیشب داشت حرف میزد یه شخص عادی نبود . یه شخصیت سیاسی بود که تونست اینقدر راحت بپیچونه . مثال واضحش قرار داد عماد رضا . یا درگیری لیدر با علی دایی . هیچ دلیلی نداره که دایی بیاد دروغ بگه به من فحش دادن . واقعا دلیلی وجود نداره . اصلا احمقانه هستش که یکی بیاد برا ضایع کردن کس دیگه بگه به زن و بچه من فحش دادن اونم تو رسانه .

4. این کاربر از pooria_googooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

اینکه طرز کتک خوردن دایی رو داشت نشون میداد، چرا دلیل عصبانیت دایی رو نگفت؟ چرا نگفت دایی واسه چی یقه ی یارو رو گرفته بود؟

اصلا به فرض همه ی حرفای این آقا درست
    شما اگه تو یه دعوا کارمندتون با یه غریبه درگیر شده باشه میرین کارمندوتونو میزنین؟طرف اون غریبه رو میگیرین؟
    اصلا اون طرف غریبه هم نباشه آشنا باشه .

6. 4 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متاسفانه عادل فردوسی پور تنها جایی که نمیتونه عادل باشه یا نمی خواد باشه در حضور علی دایی هست(شدت علاقش به دایی از همون ابتدا هم مشخص بوده و هست..
    خوشبختانه روز به روز مردم دارن متوجه میشن عادل در حضور دایی عادل نیست...چون دایی رو دوست داره
    دوست عزیز این پست رو حتماً ببین گزیده ای از عاشقانه های دایی و فردوسی پور هست که نسبت به هم از خودشون در میکنن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستانی که میگن حرفای دایی خیلی منطقی بود ، بیان حرفای زیر رو برای من معنی کنند:
    فقط 10 نفر از ليدرها اين گونه هستند و سايرين آنقدر پاك و بزرگ هستند كه من پشت سر بعضي‌هايشان نماز مي‌خوانم.
    این حرف دایی اینقدر خنده داره که من به کل حرفاش می تونم شک کنم!
    کسی که لیدر هست مشخصه که چه ویژگیهایی داره

پيشنهادهاي مالي بهتري از ديگر تيم‌ها داشتم و يك تيم تهراني حاضر بود براي يك فصل يك ميليارد و 200 ميليون به من بدهد، اما من پرسپوليس را دوست داشتم.
    حتما اون تیم تهرانی استیل آذینه
    راه آهن که مسلما از این پولها نداره ، سایپا و نفت هم همچنین!
    کی می تونه باور کنه که استیل آذین با وجود بازیکنایی مثل کریمی و مهدوی کیا و خلیلی و .... که اصولا با مربیگری دایی قابل جمع نیستن ، به دنبال علی دایی بود؟؟
    و بقیه حرفها .....

9. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه هدف برنامه روشن شدن گوشه هایی از واقعیته (چیزی که 90 ادعاشو داره) باید دو نفر در کنار هم حرفاشون رو بزنن تا راهی برای فرار و مغلطه نمونه
    ...وقتی یکی از دو طرف از انجام یک بحث منطقی عاجزه و از زیرش در میره بهتره اصلا چنین مناظره ای لغو بشه تا این که مثل برنامه دیشب به دو بخش تقسیمش کنن!!

رفتار بچگانه دایی در مورد روبرو نشدن با کاشانی(بهانه ای برای فرار از مناظره؟؟!) , چهره حق بجانب و لحن غیرمنطقیش بازم خیلی چیزا رو در مورد دایی ثابت کرد (البته برای اون عده کمی که پیش داوری نکرده بودن)....جالبه که مردم ما ذاتا به همین نوع شخصیتها تمایل دارن!

دادن وقت دوم به دایی براش امتیاز بزرگی بود...البته این کار جناب عادل همچین بی سابقه هم نیست (برنامه سال گذشته در مورد قرارداد دایی که هنوزم ازش انتقاد میشه)...نمیشه انکار کرد نود در این دو برنامه کمی لطف داشته به علی دایی و کم لطفی کرده به عدالت.

11. 3 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

متاسفانه عادل فردوسی پور تنها جایی که نمیتونه عادل باشه یا نمی خواد باشه در حضور علی دایی هست(شدت علاقش به دایی از همون ابتدا هم مشخص بوده و هست). حرف های کاشانی بسیار مستدل و منطقی بود به نظرم (جاهایی که علی دایی بعد از حضورش اتهامات جدیدی را وارد نکرد) و به نظرم دایی برای همین نه مناظره را قبول کرد و نه اینکه قبل کاشانی صحبت کنه را. کاشانی به راحتی میتونست رد کنه این شرایط را (به هر حال شرایط باید برای دو طرف مساوی باشه) یا حداقل یکی را بپذیره ولی به هر حال پذیرفت و به نظرم فردوسی پور خیلی جاها با اینکه از چهرش معلوم بود دایی داره بیراه میگه بر خلاف همیشه نه تنها مچ گیری نکرد بلکه سکوت کرد.
    موارد زیادی بود ولی اینکه دایی شاهد مثالش را یک اس ام اس انگلیسی از دوبی بدونه که "ما دیدیم اینجا کاشانی داشت با استیلی یا در مورد استیلی صحبت می کرد" و یا "شاهد من خانم خدمتکاری هست که بعضی اوقات اینجا کار میکنه و اون روز به طور اتفاقی! اینجا بوده و به یکی گفته که شنیده کاشانی به لیدر میگفته به دایی فحش بدید" و از این دست به نظرم نشان از سادگی مفرط دایی و دست کم گرفتن مخاطب داشت. یا در مورد درگیریش با لیدر که تقریبا حرف کاشانی را تصدیق کرد و ...
    یا کلید کردن که چرا کاشانی اومد جام گرفت که من هیچ جا ندیدم و فردوسی پور هم چیزی نگفت که حالا من هم اطلاعات فوتبالیم زیاد نیست ولی دیدم یکی از سایتها عکس موراتی را که جام را بالای سرش برده در جشن قهرمانی اینتر کار کرده بود و حرف های دیگه ای که به نظرم اگر کاشانی بود مطمئنا پاسخی براشون داشت. جالب بود دایی دائم میگفت من سوال دارم ، چرا به سوال من جواب نمیدن در صورتیکه مانع از حضور کاشانی و پاسخگویی شده بود خودش ..
    من قبول دارم عادل جلو دائی خیلی مهربون بود و مچش رو نگرفت ولی فکر کنم شما تحت تاثیر حرفهای کاشانی قرار گرفتید دائی به اون خاطر مثالهاش رو کمی مبهم می زد چون واقعا نمیشد همه چی رو جلو دوربین گفت بعد اینکه واقعا شما فکر میکنید به دایی فحش ندادن کدوم مردی میاد بگه به من فحش ناموس دادن کاری که متاسفانه تو فرهنگ ما جا افتاده و جزو حرفهای روز مره مردم شده در هر صورت من حرفهای دایی رو بیشتر قبول دارم چون سوالهایی که که پرسید واقعا منطقی بود
    در ضمن تموم شده دوره ای که با یقه بسته و تسبیح و انشالله انشالله مردم فریب می خوردن

13. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم با اکثر دوستان موافقم

درست نبود که یکی یکی بیان حرف بزنن گرچه این اتفاق به خاطر دایی بود که حاظر نشد رودررو بشه

بالشخصه خیلی خیلی کاشانی رو قبول دارم چون تو سالی که پرسپولیس قهرمان لیگ شد خیلی زحمت کشید دبشب هم خوب حرف زد و عکس العمل های دایی و حرف هایی که می خواست بزنه کاملا قابل پیش بینی بود ولی یه تیکه از حرفاش بدجوری منو تو خودم فرو برد

اونجایی که گفت من شاهد دارم که بعد دعوای بین من و لیدر، لیدر رفته و به کاشانی گفته: مگه شما نگفته بودین که من به دایی فحش بدم؟ و کاشانی هم تایید کرده که: آره ولی من نگفتم که به خانوادش هم فحش بدی

دایی گفت حاظرم برای اثبات این حرفم به هر دادگاهی که میگین بیام و سند و مدرک هم دارم

در یک کلام این یعنی فاجعه

یعنی هرچی تا حالا به قول خود دایی این مسوولین غیرفوتبالی بودن که توی سیاسیت گذاری های کلان به فوتبال ضربه میزدن این اتفاق یعنی تو فوتبال امروز ما اخلاق کمترین جایگاه رو هم نداره ( اگه حرف دایی راست باشه از یه طرف و اگه دروغ باشه از طرف دیگه)

باید جمع کنیم بریم که تو ایران اسلامی همچین اتفاقاتی میفته یعنی یه ایرانی که مسلمون هم هست ... چی بگم؟؟؟؟؟

15. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من قبول دارم عادل جلو دائی خیلی مهربون بود و مچش رو نگرفت ولی فکر کنم شما تحت تاثیر حرفهای کاشانی قرار گرفتید دائی به اون خاطر مثالهاش رو کمی مبهم می زد چون واقعا نمیشد همه چی رو جلو دوربین گفت بعد اینکه واقعا شما فکر میکنید به دایی فحش ندادن کدوم مردی میاد بگه به من فحش ناموس دادن کاری که متاسفانه تو فرهنگ ما جا افتاده و جزو حرفهای روز مره مردم شده در هر صورت من حرفهای دایی رو بیشتر قبول دارم چون سوالهایی که که پرسید واقعا منطقی بود
    در ضمن تموم شده دوره ای که با یقه بسته و تسبیح و انشالله انشالله مردم فریب می خوردن

هر چقدر هم سوال هاش منطقی باشه این اشکال بزرگ به دایی وارده که چرا حاضر نشده رودررو با کاشانی بحث کنه ؟! نه اینکه بیاد بعد کاشانی هرچی دلش میخواد سوال کنه و بگه چرا جوابی نمیدن ؟!!! واقعا خنده داره تو اگه جواب میخواستی یا رودررو بحث میکردی یا قبل کاشانی حرفات رو میزدی تا حداقل مردم بتونن راحت تر قضاوت کنن .

17. 9 کاربر از aliani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

این با این حرف شما کاملا موافقم یعنی در اصل باید رو در رو بحث میکردن ولی خدایی آدم وقتی فکرش رو میکنه جمع کردن همچین مناظره ای حتی از عادل برنمیومد در ضمن دایی گفت تمام این حرفها رو تو کمیته فنی هم به کاشانی گفتم واسه همین سوال کرد چرا جواب ندادن
    شخصیت دایی هم کمی تنده ولی رک حرف میزنه من تا حالا ندیدم حرفی بدون مدرک بزنه پس من به شخصه به حرفهاش شک ندارم

19. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •