ببین دوست عزیز من مهرماه پارسال بعد از 6 سال تصمیم گرفتم بازی فوتبال رو بخرم و تجربه کنم ( آخرین فوتبالی که بازی کرده بودم FIFA 2005 بود ! ) برای همین رفتم هم PES 11 و هم FIFA 11 رو خریدم و اول FIFA رو نصب کردم ، در کمال تعجب همون ابتدا از دیدن منوی به هم ریخته و زشتش حالم بهم خورد و بعد از 10 دقیقه ور رفتن با منو بالاخره تونستم دو تا تیم انتخاب کنم و بازی دوستانه انجام بدمتو بازی نکته ی عذاب آور دیگه برای من دوربین تلویزیونی بود که در وقتی توپ وارد محوطه جریمه می شد به دلیل حرکت دوربین دروازه رو از نیم رخ می دیدی !!! و از همه ی این ها گذشته گرافیک ضعیف و کارتونی بازیکن ها و به طور کلی بازی بود .
بعد از اون pes 11 رو نصب کردم و این جا بود که خیلی بیشتر از اون خوشم اومد و pes رو بازی کردم .
البته من تو صحبت هام حرفی از گیم پلی و هوش مصنوعی بازیکن ها نزدم ! چرا که EA در جذب اولیه ی من ( به عنوان یه فرد که بعد از مدت ها سراغ بازی کامپیوتری فوتبال رفته ) اونقدر ضعیف کار کرد که من هیچ علاقه و رغبتی به ادامه کار با FIFA نداشتم ! البته صحبت ها در مورد گیم پلی ها هم متفاوته ، یه عده گیم پلی FIFA رو برتر می دونن ( که البته فکر می کنم تعدادشون زیاد هم باشه ) و یه عده برعکس .
البته یه نقطه ی قوت دیگه برای PES انعطاف پذیری بالاش در ویرایش و آپدیت هست که می تونی از لوگو ها رو لباس ها گرفته تا حتی گیم پلی بازی رو تغییر بدی ! و البته مقایسه گرافیک این دوتا هم که اصلا عاقلانه نیست !!!
در نهابت بگم که من تجربه هیچ کدوم از این بازی ها رو روی کنسول ندارم و بر اساس تجربم با PC می گم PES بهتره .