تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 33 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 321

نام تاپيک: SONY 3D- EX720:جدیدترین 3ledبعدی sony

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من EX720 دارم و همه این مزیت ها (بجز اولی که البته مزیت نیست) رو داره!
    در مورد مورد اول همونطور که گفتم مزیت نیست، چون رزولوشین تصویر های پسیو به خاطر سیستم وِیژه این تلوزیون ها نصف میشه (در این تلوزیون ها خطوط پیکسل یک در میان مربوط به چشم چپ و راست بوده که توسط عینک بدون نیاز به ارتباط بین تلوزیون و عینک و درنتیجه عدم نیاز به منبع تغذیه از هم جدا شده و برای چشم های مربوطه نمایش داده می شوند. در نتیجه رزولیشین تصویر نصف میشه و کفیت تصویر قابل رقابت با عینک های اکتیو شاتر که در اونها تلوزیون تصاویر مربوط به چشم چپ و راست را با تاخیر جزئی برای چشم های چپ و راست نمایش میده و از طریق سنسورهای موجود در دستگاه و دوربین این اطلاعات به عینک منتقل میشه و تصاویر توسط دوربین جدا شده و برای چشم های مربوطه نمایش داده می شود.)

من سونی رو انتخاب کردم و واقعا راضی هستم. ضمنا عینک های جدید سونی شارژی هستند و با شارژ 30 دقیقه ای 30 ساعت میتونید تلوزیون تماشا کنید. (نیاز بهشارژ کامل نیست و با 3 دقیقه شارژ هم میتونید 30 دقیقه تلوزیون تماشا کنید)

پیشنهاد می کنم سونی رو بخری و گول تبلیغات کاذب ال جی رو نخوری! عینک های پسیو مزیت محسوب نمیشن!!!
    خیلی ممنون دوست عزیز راستش خودمم اصلا راضی نمی شدم با بودن سونی سراغ ال جی برم .
    فقط شما گفتی ex720 همه این مزیتها رو داره؟! یعنی اگه فایل سه بعدی رو بریزم داخل فلش از طریق یو اس بی پخش می کنه؟ و اینکه واقعا تصویر دو بعدی رو به سه بعدی تبدیل میکنه؟
    تصویر sd چطوره؟ راستش من یه 6940 samsung خریدم ولی وقتی تصویر رو دیدم حالم بدجوری گرفته شد فورا پسش دادم.
    و سئوال آخر اینکه آیا قابلیت remote key board تو مدلی که تو ایران پخش میشه هست؟ تو زومیت خوندم با این قابلیت میشه از کی برد لپ تاپ وایو بعنوان کی برد دستگاه استفاده کرد بازم تشکر

داره خودمونی میشه ahmadpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز راستش خودمم اصلا راضی نمی شدم با بودن سونی سراغ ال جی برم .
    فقط شما گفتی ex720 همه این مزیتها رو داره؟! یعنی اگه فایل سه بعدی رو بریزم داخل فلش از طریق یو اس بی پخش می کنه؟ و اینکه واقعا تصویر دو بعدی رو به سه بعدی تبدیل میکنه؟
    تصویر sd چطوره؟ راستش من یه 6940 samsung خریدم ولی وقتی تصویر رو دیدم حالم بدجوری گرفته شد فورا پسش دادم.
    و سئوال آخر اینکه آیا قابلیت remote key board تو مدلی که تو ایران پخش میشه هست؟ تو زومیت خوندم با این قابلیت میشه از کی برد لپ تاپ وایو بعنوان کی برد دستگاه استفاده کرد بازم تشکر
    فایل 3 بعدی رو از فلاش مموری به راحتی پخش میکنه. من خودم یه عالمه فایل 1080 از یوتیوب دانلود کردم و به راحتی توی تلوزیون میبینمشون.
    قابلیت تبدیل تصویر 2 بعدی به 3 بعدی (3 بعدی شبیه سازی شده) هم در این تلوزیون تعبیه شده، البته نباید انتظار تصویری مثل 3 بعدی واقعی رو ازش داشته باشی، ولی کیفیت پخش تصاویر 3 بعدی واقعی این تلوزیون فوق العاده است.
    تصاویر رو هم با کیفیت بسیار بالایی نمایش میده که واقعا جای تحسین داره، فقط ممکنه بعضی تصاویر با حجم بالا پخش نشه که اگه حجم تصویر رو کم کنی پخش میکنه و افت کیفیتی هم واقعا مشاهده نمی کنی.

اضافه کنم گوشی سامسونگ گلکسی اس خودم رو هم به این تلوزیون وصل کردم و بدون مشکل تمام حافظه داخلی و خارجی دستگاه رو شناسایی کرد که با توجه به این که سیستم فایل دستگاه به دلیل آندروید بودن FAT نیست برام جالب بود.
    ضمنا به اینترنت هم وصلش کردم و بدون مشکل خاصی و با سرعت قابل قبول صفحات رو باز میکنه.

این ها تجربیات شخصی من از این تلوزیونه و به نظرم واقعا ارزش خرید رو داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان كمك فوري!

آقا من بين سوني ex720 با سامسونگ 7770 موندم!

بودجه ام هم در حد 3 تومنه!

حقيقتش من خودم عشق سوني ام

تلويزيون الانم هم يه سوني قديميه...

منتهي چيزي كه كمي منو دودل كرده اون اشانتيونهاييه كه سامسونگ رو 7770 ميده
    سوني ex720 و ميدن حدود 2500 بدون هيچ اشانتيوني تازه حتي يه دونه عينك هم روش نداره و بايد عينك رو با قيمت دونه اي 120 تومن بخري....در حاليكه سامسونگ 7770 با قيمتي حدود 2900 يك سينماي خانوادگي بلوري دار جايزه ميده به قيمت حدود 900 تومن!
    1 عينك روشه 2 تا هم جايزه ميده بگذريم از اينترنت رايگان و قرعه كشي اينا....مناگه سوني بخرم بايد 500-600 تومنه ديگه بذارم روش تا سينما خانوادگي هم داشته باشم اما با سامسونگ همون 3 تومنو ميدم هر دو شو دارم...

همينهاس كه كمي منو دودل كرده و الان نياز دارم يكي منو از اين حالت خارج كنه گفتم خودم خيلي سوني دوست دارم اما

كمك لطفا!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان كمك فوري!

آقا من بين سوني ex720 با سامسونگ 7770 موندم!

بودجه ام هم در حد 3 تومنه!

حقيقتش من خودم عشق سوني ام

تلويزيون الانم هم يه سوني قديميه...

منتهي چيزي كه كمي منو دودل كرده اون اشانتيونهاييه كه سامسونگ رو 7770 ميده
    سوني ex720 و ميدن حدود 2500 بدون هيچ اشانتيوني تازه حتي يه دونه عينك هم روش نداره و بايد عينك رو با قيمت دونه اي 120 تومن بخري....در حاليكه سامسونگ 7770 با قيمتي حدود 2900 يك سينماي خانوادگي بلوري دار جايزه ميده به قيمت حدود 900 تومن!
    1 عينك روشه 2 تا هم جايزه ميده بگذريم از اينترنت رايگان و قرعه كشي اينا....مناگه سوني بخرم بايد 500-600 تومنه ديگه بذارم روش تا سينما خانوادگي هم داشته باشم اما با سامسونگ همون 3 تومنو ميدم هر دو شو دارم...

همينهاس كه كمي منو دودل كرده و الان نياز دارم يكي منو از اين حالت خارج كنه گفتم خودم خيلي سوني دوست دارم اما

كمك لطفا!
    در مورد سامسونگ نظری ندارم جز اینکه سوپر ال ای دی هاش (نمیدونم سری چنده همون سری آخر ) ارزش خرید داره ولی ال ای دی هاش کیفیت سونی رو ندارن (به نظر من)

اما در مورد سونی بهت بگم که من نمیدونم داری راجع به چند اینچ صحبت میکنی، من 40 اینچ EX720 رو خریدم 1.450 با یه دونه عینک شارژی. این که میگی عینک نداره عجیبه تا جایی که میدونم 40 و 46 اینچ یه دونه عینک دارن

5. این کاربر از ahmadpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

احمد جان بابت راهنماییت خیلی ممنون امروز رفتم جمهوری یه ex720 بگیرم از گوشه کنار شنیدم چند روز دیگه سونی قراره جشنواره بذاره منم گفتم صبر کنم تا تو چشنواره بلکه تخفیف یا هدیه بدن. امروز 40 اینچش تو جمهوری 1450 تومن بود.
    اقای رهگذر من جای شما بودم با این بودجه nx720 میخریدم واقعا تلویزیون قشنگ و فول آپشنیه در ضمن همه تلویزیون های سونی حداقل یک عینک رو دارن اگه فروشنده میگه نداره بدون که میخواد پول عینکو دوبله بگیره ازت. از نمایندگیهای معروف بگیر یا حق

7. 2 کاربر از arashhhhhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منظورم 46 اينچش هست...

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منظورم 46 اينچش هست...
    همونطور که عرض کردم موقع خرید فروشنده به من گفت 40 و 46 یه دونه عینک دارن. به نظرم چندجا دیگه هم سوال کن...

10. این کاربر از ahmadpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود دوستان
    چطوری میتونم ساعت کارکرد این تلویزیون رو چک کنم؟

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه...........؟

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تنظیمات تصویر برای Sony Bravia KDL-46EX720 :
    Home menu>Settings>Picture & Display

--Picture Adjustments menu--
    Setting Memory: [any]
    Picture Mode: Custom
    Backlight: 2
    Picture: 95
    Brightness: 54
    Color: 53
    Hue: 0
    Color Temperature: Warm 2
    Sharpness: Min
    Noise Reduction: Off
    MPEG Noise Reduction: Off
    Motionflow: Off
    CineMotion: Auto 1

--Advanced Settings menu--
    Black Corrector: Off
    Adv. Contrast Enhancer: Off
    Gamma: +1
    Auto Light Limiter: Off
    Clear White: Off
    Live Color: Off
    Detail Enhancer: Off
    Edge Enhancer: Off
    Skin Naturalizer: Off [grayed out]
    i/p Conversion Preference: Quality [grayed out]

--White Balance menu--
    R-Gain: -2
    G-Gain: 0
    B-Gain: 0
    R-Bias: -2
    G-Bias: -2
    B-Bias: -2

--Screen menu--
    Setting Memory: [any]
    Wide Mode: Full
    Auto Wide: Off
    4:3 Default: Off [grayed out]
    Auto Display Area: Off
    Display Area: Full Pixel
    Screen Position: [grayed out]

--Pro Picture Setup menu--
    [all settings default/Auto]

--Home Menu>Settings>Preferences--

--Scene Select menu--
    General

--Eco menu--
    Power Saving: Off
    Light Sensor: Off
    تنظیمات تصویر بهتر از این کسی نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    واسه تصاویر sd........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •