دوستان بازی چطوره جذابیت نسخه قبلیو داره ؟ گرافیکش چطوره؟ چه چیزایی اضافه شده؟
دوستان بازی چطوره جذابیت نسخه قبلیو داره ؟ گرافیکش چطوره؟ چه چیزایی اضافه شده؟
اگه از نسخه قبلی خیلی لذت بردی...به نظر من که نه در همه اون مورادی که پرسیدی جواب منفیه..
فقط چیرهایی اضاف شده که اونارو هم خودم فعلا باید کمی زیاد تر برم تا ببینم ایا خوب هست یا نه
ولی باز ممکنه لذت ببری نظر من که به این قسمت منفیه![]()
این بازی هم به فنا رفت؟!
دلمون رو صابون زده بودیم که یه بازی توپ داره میاد چون اساسی با نسخه_ی قبلش حال کرده بودم ...واقعا حیف شد![]()
اگه از نسخه قبلی خیلی لذت بردی...به نظر من که نه در همه اون مورادی که پرسیدی جواب منفیه..
ولی باز ممکنه لذت ببری نظر من که به این قسمت منفیهاتفاقا به نظر من افرادی هم که از شماره قبل لدت بردن هم از این بازی لدت میبرن!این بازی هم به فنا رفت؟!
تنها نکته منفیش برای فن ها نسخه اول اینه که الکس توی این شماره دشمنمون حساب میشه و یه کاراکتر جدید رو کنترل میکنم.گرافیک بازی که نسبت به نسخه قبل بهتر شده و گیم پلی بازی هم مثل شماره قبل هست با یه سری امکانات و قابلیت های جدید.فقط بازی یکمی ساده هستش و دیگه مشکلی نداره.
به نظرم ارزش حداقل یه بار تموم کردن رو داره............
سلام
به نظر منم میتونه انتظارات طرفدارای سری قبل بر اورده.
البته دوستانی که از شماره اول خوششون اومده هم از گیم پلی هم گرافیک
فدات مهدی جان...
من که با نسخه قبلی کلی حال کردم
این رو هم بیشتر با اون تصور رفتم و دارم میرم ولی خب به من حال نداد نسبت به نسخه قبلی به من حال نداد..
هم گرافیکش هم داستانش تنها مورد مثبتش همون گیم پلی هستش که حال میده بری تو جلد یه پیرزن بعد ملت رو قول بزنی![]()
ولی باز میگم ممکنه از بازی خوشت بیاد![]()
IGN به گیم پلی بازی نمره 8 داده و تو نقدش هم از اون بخش بیشتر تمجید کرده (اینم نکته ای پیوستی)
حالا باز تموم کنم نظر و نمره نهاییم رو میگم![]()
Last edited by Layken; 04-05-2012 at 14:48.
اقا هرکی تموم کرده آخرش رو به من بگه. میخوام ببینم تهش میمیرم یا نه!![]()
بدون الکس بازی مثل ماریو میمونه
خوب من تا 70% رفتم و تا اینجا هر چی COLLECTIBLE و ماموریت فرعی و ... بوده رو انجام دادم .
من خودم آن چنان با شماره اول حال نکردم ولی این شماره واقعا عالی کار شده .
تقریبا تو هر قسمتی نسبت به قبلی پیشرفت داشته...
گرافیک که زیر و رو شده و خیلی ارتقا پیدا کرده و نسبت به وسعت بازی و اکشنهای بیش از اندازه شلوغش در حد عالی قرار داره ، از همه مهمتر مشکلات تکنیکی مثل کمبود فریم و ... نداره .
موزیک ها خیلی حماسی تر و کوبنده تر شدن !
گیم پلی از بیخ پیشرفت کرده ! همون فرمول قبلیه و ی همه جاش پیشرفت کرده . و واقعا اکشن های شلوغ بسیار مهیج ارائه میکنه که در نوع خودش حرف نداره !
داستان هم تموم کنم میگم
تنها مشکلی که تو کل بازی من دیدم اینه که خیلی آسونه و حتما بر روی درجه سختی HARD بازی رو شروع کنین تا منطقی تر بشه
تا اینجای کار حداقل 8.5 رو داره از نظر من !
Last edited by Abolfazl3007; 09-05-2012 at 10:15.
آدم بازی Open World هم میسازه اینجوری بسازه ...
واقعا بازی سرشار از هیجان و لذته ، البته من تازه گرفتم ولی همین چند دقیقه ای که بازی کردم کلی کیف کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)