سلام
خوب به سلامتی!
کلا سری بلک هارد وسترن صدا زیاد میده !و یکی از پر سر و صداترین هارد های بازار هست!
اگه مشکلی در اجرای بازی ها و نصب بازی ها روی هارد ندارین پس هاردتون سالمه و جای نگرانی نیست و اون صداها طبیعی هست.
سلام
خوب به سلامتی!
کلا سری بلک هارد وسترن صدا زیاد میده !و یکی از پر سر و صداترین هارد های بازار هست!
اگه مشکلی در اجرای بازی ها و نصب بازی ها روی هارد ندارین پس هاردتون سالمه و جای نگرانی نیست و اون صداها طبیعی هست.
سلام.آیا این هارد ها روی آرکید هم جواب میده یا نه؟![]()
اره منم روی ارکید انداختم فقط باید باکس هاردو داشته باشی.
سلام دوستان من یک 320 گرفتم و طبق راهنمائیهاتون انجام دادم مراحل رو ...ولی الان که هارد رو بزحمت جا انداختم و روشنش کردم ارور میده! کلا دستگاه بالا نمیاد و یه صفحه سیاه و ارور و ..... شماره ارورش هم 68
البته هارد رو که برداشتم دستگاه طبیعی کار میکنه.
به نظرتون مشکل کجاست؟
Last edited by SAM_NEVADA; 18-09-2011 at 23:23.
این ارورو وقتی که هارد قبلیم سوخته بود میداد.
دوست خوبم حمید جان . متوجه ام ...قبلا پستتون رو خوندم راجع به اون هارد ...ولی هارد سالمه و دوباره فلشش کردم و رو کامپیوتر درست کار میکنه!!!
ممکنه تو جا انداختن هارد مشکل داشته باشم؟ به نظرم یکمی لق میرسه اون پورتهای اتصالی که تو اکس باکسه! کلا لق میزنه و از ترس اینکه بشکنه زیاد هارد رو فشار ندادم !
سلام
دوست عزیز مشکل شما به احتمال فراوان همونطور که خودتون هم یه اشاره کوچیک کردین میتونه از اتصالات باشه!
دقت کنید که کانکتور کاملا جا رفته باشه و بعد کنسول رو روشن کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر.
سلام آقا شهاب عزیز...ممنون بابت سرعت پاسخگویی! اقا من چک کردم هارد بد سکتور داشت وحشتناک. دلیل اون ارور هم همین بود .مرحبا به همکاران گرامی(خودم هم دفتر خدمات کامپیوتر دارم!!!) که چک نکرده قطعه میدن و بعد هم با لبخند کلی انرژی از دست رفته ما رو به سخره میگیرن. البته طبق گفته فروشنده ...هارد باندرول بوده و بهرحال...این شد.
اما دیشب که حواس چک کردن هارد رو نداشتم به اون سایت منبع این ترفند سر زدم . یه مسئله ای رو دیدم خیلی ها باهاش مواجه هستن و اونم این که از ورژن 1.30 نرم افزار ه..ک که استفاده میکنن خصوصا تو ظرفیت بالاتر از 250...به مشکل پارتیشن نکردن هارد بر میخورن. خواستم دوستان در جریان باشن که برای ه..ک ...بهتره از ورژن 1.25 استفاده شه که خودش اتوماتیک هارد رو پارتیشن میکنه. چون در مورد همین هارد هم این مشکل پیش اومد.
یه مسئله دیگه ..اون که اگر هارد قدیمیه اکس رو بگیرم ...صد در صد جواب میده ؟ چون فروشنده های اکس ...قبول نمیکنن تستی روی هاردشون انجام بشه و فک میکنم تا حدودی هم حق دارن. هارد وسترن به شدت کم شده تو بازار و اگر همون هارد فت رو بگیرم و از کابینتش در بیارم ( با توجه به قیمت پائینترش) مطمئنا جواب میده رو اسلیم؟
یه چیز دیگه هم اینکه اگر به اون سایت سر بزنید دو خبر جالب میبینید.
1: اکس باکس جدید با لیبل Gears of War 3 میاد تا آخر این ماه که 320 گیگ ساپورت میکنه!
2: یه عکس عجیب دیدم که کنسول یه هارد 1000 گیگ رو شناخته بود!
بهرحال ...از مطلبتون ممنونم .امیدوارم پاینده باشید.
سلام
ببخشید دوستان میشه یه عکس از مادربورتون واسم بگیرید(از پورت هاش) من PC ام خیلی قدیمی
حتما باید با SATA وصل شه ( من ساتا ندارم) چیکار کنم؟ هاردم با IDE cable وصله . توی قسمت بوت هم USb Boot رو ندارم.
میشه راهنمایی کنید . اصلا من میتونم با IDE این کار رو انجام بدم؟
Last edited by arashpr9; 12-11-2011 at 11:41.
سلام
عکس از چه پورتی میخوای شما ؟
برای تبدیل IDE به SATA یا بلعکس ما چند جور Converter داریم که از نوع های Kit و PCI card آنها در بازار موجود هست :
مدل PCI Card :
مدل Kit :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)