تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 88 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اسین: به شایعات توجه نمی کنم

هافبک غنایی چلسی شایعات ترک این تیم را رد می کند و معتقد است اتحاد در فصل آینده باعث موفقیت این تیم خواهد شد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، مایکل اسین هافبک غنایی چلسی شایعه های ترک این تیم را رد کرد و اعلام کرد آینده اش با آبی های لندنی خواهد بود.

اسین می گوید :" به شایعات و اخبار کذبی که در موردم مطرح می شود توجه نمی کنم. هیچ مقامی از چلسی با من حرفی نزده، من با این تیم قرارداد دارم و فصل آینده هم با همین پیراهن به میدان خواهم رفت."

اسین معتقد است اتحاد و ثبات ترکیب بازیکنان در چلسی باعث موفقیت آنها شده است و ابراز امیدواری کرد رومن آبراموویچ رئیس باشگاه این ثبات را حفظ کند.

او در ادامه گفت:" بازیکنان چلسی مدت زیادی است که کنار هم بازی می کنند و به خوبی یکدیگر را می شناسند و این باعث هماهنگی تیم درون زمین می شود. هر وقت توپ به یکی از بازیکنان می رسد تقریبا همه می دانند او می خواهد چه حرکتی انجام دهد."

" ما همه با هم حمله می کنیم و همه با هم در کارهای دفاعی شرکت می کنیم. این یعنی کار تیمی. بسیار خوب است که چلسی بازیکنانش را حفظ کرده و ما هم به یکدیگر عادت کرده ایم."

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خودم نشنیدم ولی مثل اینکه اخبار امروز اعلام کرده که ترکیه گفته اگه چلسی پیشنهاد دادن به هیدینک رو ادامه بده ازش شکایت میکنه
    حقیقت داره؟

4. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اره..توی پست شماره ی 60 هست اخبارش

6. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودم نشنیدم ولی مثل اینکه اخبار امروز اعلام کرده که ترکیه گفته اگه چلسی پیشنهاد دادن به هیدینک رو ادامه بده ازش شکایت میکنه
    حقیقت داره؟
    آره
    کلا خبرای سایت های دیگه رو هم دنبال می کردم گفته میشد که فدراسیون ترکیه صد در صد می خواد که با هیدینک ادامه بده!
    اگه هیدینک نیاد خیلی ناجوره چون بعدش دیگه صد در صد مربی دیگه ای که در سطح اون باشه برای این فصل انتخاب نمیشه
    راستش بعد از مورینیو تنها مربی که واقعا در سطح اون بود همین گاس هیدینک بود

8. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بچه ها این یه فیلم خیلی باحال برای شما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

آره
    کلا خبرای سایت های دیگه رو هم دنبال می کردم گفته میشد که فدراسیون ترکیه صد در صد می خواد که با هیدینک ادامه بده!
    اگه هیدینک نیاد خیلی ناجوره چون بعدش دیگه صد در صد مربی دیگه ای که در سطح اون باشه برای این فصل انتخاب نمیشه
    راستش بعد از مورینیو تنها مربی که واقعا در سطح اون بود همین گاس هیدینک بود
    هنوز هیچی مشخص نیست.....درد اینا پوله.
    ولی به نظر من هیدینگ برتر از مورینیو هستش

10. 4 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

این ویدئو از نیمار هستش که امیدوارم به چلسی بیاد :
    کد:
    اینم یه کلیپ باحال :
    کد:

12. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

گفتم یکم هم از تاریخچه بزارم

تیم فوتبال چلسی در سال 1905 توانست به سرعت بازیکنان خوب و محبوب در شهر لندن را به تیمش اضافه کند اما با وجود قدرت های آن زمان فوتبال انگلستان نتوانست در 50 سال اولش به قهرمانی چشمگیری دست یابد . حتی آن ها در چهار دهه اول تاسیسش را بیشتر در لیگ دسته اول دنبال کردند و معمولا در میانه جدول یکی از تیمهای ثابت بودند که هم گاهی برای ماندن می جنگیدند و گاهی برای قهرمانی . آنها در اوایل سالهای تولدشان توانستد در سال 1915 به مقام دومی در جام حذفی برسند که در آن زمان برای آبی های لندنی یک موفقیت بزرگ تلقی می شد ، هر چند آنها در سالهای 1911 ، 1920 ، 1932 ، 1950 و 1952 به مرحله نیمه نهایی جام حذفی راه یافته بودند . در نهایت چلسی توانست توسط مدیریت قوی آقای تد درک قهرمانی را به باشگاه چلسی بیاورد و در تاریخ باشگاه اولین قهرمانی را در سال 1955 به ثبت برساند.

در دوره ای بین سالهای 1963 تا 1972 چلسی همیشه یکی از تیم های مدعی و سر سخت بود که در نهایت موفقیت آنها در سال 1965 با کسب قهرمانی جام اتحادیه ، 1970 در جام حذفی و جام برندگان اروپا در سال 1971 به چشم مردم فوتبال دوست انگلستان آمد و نام چلسی را به آنها دیکته کرد.اما بعد از گذشت دهه ای موفقیت آمیز برای آبی ها ، سالهای سخت فرا رسید ، سالهایی که از بلند پروازی های مدیران برای گسترش استمفوردبریج شروع شد و به بدهی های کلان ختم شد و حتی باشگاه تا مرز انحلال نیز پیش رفت که در سال 1980 جان نیل توانست با چلسی به پیروزی های خوبی دست یابد و برای چلسی از نظر مالی سود آور باشد ، شاید جان نیل را بتوان فرشته نجاتی برای آبی های لندن نامید.

اما شکوفایی چلسی زمانی رخ داد که بزرگانی چون رود گولیت و جیانلوکا ویالی به این تیم آمدند . و توانستند دو قهرمانی در جام حذقی در سالهای 1997 و 2000 و همچنین قهرمانی در جام اتحادیه و جام برندگان اروپا در سال 1998 را به افتخارات چلسی اضافه کنند ، قهرمانی در جام برندگان اروپا که نمی توان زحمات ویالی را می توان یکی از بزرگترین افتخارات تاریخ باشگاه بدانیم.
    اما پس از آن در سال 2003 رومان ابراموویچ بود که با خریدن باشگاه و به خدمت گرفتن خوزه مورینیو توانست 2 قهرمانی در لیگ برتر ، یک قهرمانی در جام حذفی و دو قهرمانی در جام اتحادیه را بدست آورد.اما نتایج نا امید کنند مورینیو در سال 2008 دلیلی بود تا از استمفوردبریج اخراج شود و آورام گرانت بر روی نیمکت بنشیند ، گرانت یکی از مربیان فراموش نشدنی چلسی خواهد بود چرا که توانست آبی های لندن را برای اولین بار به فینال لیگ قهرمانان اروپا برده و نمایش قابل قبولی نشان دهد.

زمانی که اسکولاری نتواسنت در سال 2009 از عهده مربیگری در چلسی بر بیاید ، گاس هیدینگ تیم را در دست گرفت و توانست در همان سال قهرمانی در جام حذفی را به کلکسیون تیم اضافه کند ، در نهایت نیز با آمدن کارلو آنجلوتی به تیم توانست با درخشش تک تک بازیکنانش با کسب قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی در سال 2010 ، یک رکورد جاودانه در دبل کردن جام ها برجای گذارد.

14. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

Reports in Italy claim the Serie A champions are weighing up a bid for the Chelsea hitman, who may find first-team appearances hard to come by next season following Fernando Torres' arrival
    منبع سایت گل
    با این که من دروگبا رو خیلی دوست دارم اما به نظر من در حال حاضر با وجود تورس برای تیم بهتره که بره...چون اینجوری نه خودش میتونه خوب بازی کنه نه تورس...نظر شما چیه؟

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Reports in Italy claim the Serie A champions are weighing up a bid for the Chelsea hitman, who may find first-team appearances hard to come by next season following Fernando Torres' arrival
    منبع سایت گل
    با این که من دروگبا رو خیلی دوست دارم اما به نظر من در حال حاضر با وجود تورس برای تیم بهتره که بره...چون اینجوری نه خودش میتونه خوب بازی کنه نه تورس...نظر شما چیه؟
    من دروگبا رو ترجیح میدم، در یه سری مواقع حرکاتی میکنه و گل هایی میزنه که کارسازه برای تیم
    تورس تا بیاد با تیم مچ بشه طول میکشه، فکر نکنم همین اول بهش خیلی میدون بدن

17. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

زوج دروگـبا و آنـلکا فوق العاده بودن!
    امیدوارم دروگبا بمونه... تو این تیم خیلی خوب جا افتاده.
    این نظر من

19. 3 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •