تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 280 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اما در مورد اون پنالتي فكر ميكنم درست اين بود كه داور ضربه رو تكرار كنه هرچند كلا امروز سپاهان نه در جريان بازي خوب بود و نه در جريان پنالتيها

راستي اين رضايي كي ميخوا برگرده يه ستاره داريم همونم مصدوم شده
    به نظر من پنالتی نوری درست بود . الان هم که نگاه کردم کارشناسان داوری هم تایید کردن . هنگام زدن ضربه مکث نکرد بلکه حین دویدن رسیدن به توپ مکس کرد( نمی دونم چطوری بگم ! )

رضایی هم مصدومیتش طولانی شده ، نمی دونم به دلیل برنامه تمرینی بد و ... بعید می دونم با این غیبت طولانی بتونه به تیم کمک کنه ... تا بیاد آماده بشه بازی ها تموم شده .
    Last edited by Mohammad; 31-05-2011 at 14:03.

2. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظرم نباید از الان استقلال و پرسپولیس رو فینالیست بدونیم ، از سویی ملوان با کوله باری از افتخار در جام حذفی رودرروی استقلال قرار داره و از طرف دیگه فولاد مرموز جلالی برابر پرسپولیس ( هرچند که دایی آمار خوبی در برابر تیمهای جلالی داره ) .

هرچند امیدوارم که پرسپولیس یک پای فینال باشه و بتونه از عنوانش دفاع بکنه .
    من هم موافقم
    به قول آقا محمد بازي با فولاد ميتونه سخت تر از بازي با سپاهان باشه
    بازي استقلال هم خيلي سخته اصلا بعيد نيست شاهد يك فينال تمام شهرستاني باشيم به ويژه اينكه هر دو تيم تهراني ميهمان هستند
    ديروز ما خوزستاني ها هواي 51 درجه رو در بعضي از شهرها تجربه كرديم اونهم توي بهار
    مطمئنا كار پرسپوليس در اين هوا سخته

پي نوشت: به عنوان يه خوزستاني واقعا برام سخته طرفدار فولاد نباشم اما از اون سمت هم از بچگي خود به خود طرفدار پرسپوليس بزرگ شدم در كل اميدوارم بازي زيبايي بشه و تيمي كه لايق تره بره فينال

4. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من هم موافقم
    به قول آقا محمد بازي با فولاد ميتونه سخت تر از بازي با سپاهان باشه
    بازي استقلال هم خيلي سخته اصلا بعيد نيست شاهد يك فينال تمام شهرستاني باشيم به ويژه اينكه هر دو تيم تهراني ميهمان هستند
    ديروز ما خوزستاني ها هواي 51 درجه رو در بعضي از شهرها تجربه كرديم اونهم توي بهار
    مطمئنا كار پرسپوليس در اين هوا سخته

پي نوشت: به عنوان يه خوزستاني واقعا برام سخته طرفدار فولاد نباشم اما از اون سمت هم از بچگي خود به خود طرفدار پرسپوليس بزرگ شدم در كل اميدوارم بازي زيبايي بشه و تيمي كه لايق تره بره فينال
    دقیقا منم مثل تو شدم علیرضا جان!
    پرسپولیس یا فولاد؟!

پ.ن:به عنوان یه خوزستانی دوست دارم فولاد قهرمان شه(تا دوباره مثل قبل به اوجش برگرده) و به عنوان یه پرسپولیسی دوست دارم پرسپولیس قهرمان شه !

6. 2 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

به نظر من پنالتی نوری درست بود . الان هم که نگاه کردم کارشناسان داوری هم تایید کردن . هنگام زدن ضربه مکس نکرد بلکه حین دویدن رسیدن به توپ مکس کرد( نمی دونم چطوری بگم ! )

رضایی هم مصدومیتش طولانی شده ، نمی دونم به دلیل برنامه تمرینی بد و ... بعید می دونم با این غیبت طولانی بتونه به تیم کمک کنه ... تا بیاد آماده بشه بازی ها تموم شده .
    عسگری به جات گفته محمد جون

حسین عسگری، قضاوت تیم داوری بازی پیروزی و سپاهان را بسیار خوب و مطلوب دانست.

به گزارش سایت فدراسیون فوتبال، نایب رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال درباره قضاوت تیم داوری بازی گفت:«بازی بسیار حساسی بود و جمعیت 80 هزار نفری که به ورزشگاه آمده بود در حد داربی بود و ماهیت این دیدار هم به نظر من مثل داربی حساس بود. تیم داوری در این بازی حساس بسیار خوب قضاوت کرد و با توجه به قضاوت خوبی که انجام شده ، تسلط تیم داوری بر تمام صحنه های بازی کاملا مشهود بود.»

عسگری درباره صحنه پنالتی محمد نوری که مهدی رحمتی به آن اعتراض داشت و پس از پایان بازی نیز مدیرعامل و سرمربی تیم سپاهان به آن اعتراض داشتند، گفت:«ترکی در این صحنه شاهکار کرد و کار او در این صحنه بر قضاوت خوبش صحه گذاشت چرا که او با تسلط کامل به قوانین بازی در این صحنه عین قانون عمل کرد.»

او با توضیح قانون پنالتی گفت:« در قانون آمده بازیکن تا زمانی که به توپ ضربه نزده می تواند دروازه بان را فریب دهد و زمانی که محمد نوری حرکتش را انجام داد، دو قدم مانده بود به توپ برسد و قانون می گوید زمانی فریب دروازه بان خطا محسوب می شود که دویدن بازیکن تمام شده باشد و زننده ضربه در یک قدمی توپ باشد. در این صحنه محمد نوری پیش از ضربه زدن مکث نکرد و دو قدم مانده به توپ مکث کرد. احتمالا در این زمینه بازیکنان پیروزی تمریناتی داشتند. چرا که نوری همانطور که گفتم پس از مکث هم حرکت داشت و در دو قدمی توپ بود. البته این قانون قبلا ابهام داشت اما جدیدا فیفا با شرح دقیقی که بیان شد ، قانون را توضیح داده است.»

عسگری با اشاره به اینکه تیم ها باید با استفاده از متخصصان داوری از مسائل آموزشی در این زمینه های حساس آگاه شوند گفت:« باشگاهها باید و کارگاههایی را در این زمینه برگزار کنند تا مدیران و مربیان بدون آگاهی اظهار نظر نکنند. البته من انتظار دارم که تماشاگران محترم و اصحاب رسانه هم اطلاعاتشان را به روز کنند تا علیه داوران جو سازی نشود.»

او در پایان درباره صحنه های مشکوک به آفسایدی که کادر فنی سپاهان به آن اعتراض کردند گفت:«تصمیمات کمک داوران کاملا درست بوده و همانطور که گفتم داوری در این بازی حساس در سطح بالایی بود و من از این بابت خوشحالم.»

8. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من پنالتی نوری درست بود . الان هم که نگاه کردم کارشناسان داوری هم تایید کردن . هنگام زدن ضربه مکس نکرد بلکه حین دویدن رسیدن به توپ مکس کرد( نمی دونم چطوری بگم ! )

محمد جان تا جايي كه من ميدونم توي قانون جديد بازيكن اصلا نبايد بعد از شروع حركتش مكث كنه
    نميدونم شايد هم اشتباه ميكنم در كل كارشناساي داوري بيشتر ميدونن

10. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

جلالي: منتظر يک روز بزرگ براي فوتبال خوزستان باشيد

سرمربي فولاد خوزستان با بيان اينکه برايم تفاوت نداشت با پرسپوليس و سپاهان در نيمه نهايي جام حذفي روبرو شويم،گفت: مقابل پرسپوليس منتظر يک روز بزرگ و بيادماندني براي فوتبال خوزستان باشيد.

محتوای مخفی: ادامه‌ی خبر 

مجید جلالی گفت: هر دو تیم سپاهان و پرسپولیس تیم های بزرگی در فوتبال کشور هستند و بازی مقابل هر یک از این دو تیم قطعا بازی راحتی نبود و در طول هفته گذشته به گونه ای تمرین کردیم که آمادگی لازم برای رویارویی با این دو تیم را داشته باشیم و فوتبال خوبی را به نمایش بگذاریم.

جلالی تصریح کرد: با برد پرسپولیس در3 روزی که تا مسابقه نیمه نهایی فرصت داریم جهت تمرینات مان مشخص شد و خوشبختانه بازیکنان فولاد انگیزه بالایی برای این مسابقه دارند وهدف مان این است تا در دیدار برابر پرسپولیس روز بزرگی را برای فوتبال خوزستان رقم بزنیم.

سرمربی فولاد با تاکید بر اینکه شاگردانم به شرایط این مسابقه واقف هستند و برای این دیدار انگیزه های متفاوتی دارند، اظهار داشت: خوشبختانه بازیکنان آسیب دیده تیم به تمرینات بازگشتند و می توانیم در دیدار مقابل پرسپولیس از تمام ظرفیت های خود استفاده کنیم و خودمان را با ضریب آمادگی بالاتری مهیای این مسابقه بزرگ نمائیم .

وی در خصوص ارزیابی خود از دیدار پرسپولیس و سپاهان اظهار داشت: با توجه به همزمانی این مسابقه با تمرینات فولاد من تنها وقت های اضافه این مسابقه را دیدم ولی نعیم سعداوی به تهران آمده بود و از نزدیک این مسابقه را تماشا کرد ضمن اینکه گروه های مختلفی این مسابقه را تحلیل می کنند و قطعا با شناخت خوبی مقابل پرسپولیس به میدان خواهیم رفت.

جلالی یادآور شد: تلاش کردم تا بازیکنانم را نسبت به مسائل حاشیه ای واکسینه کنم تا آنها با تمرکز و آمادگی ذهنی بالایی برای مسابقه را پرسپولیس آماده شوند.

وی در خصوص نتایج تیمش مقابل پرسپولیس در لیگ برتر اظهار داشت: ما در مسابقه رفت در اهواز با پرسپولیس مساوی کردیم و در تهران نتیجه را به این تیم باختیم ولی اعتقاد دارم شرایط مسابقات حذفی کاملا متفاوت است بویژه اینکه ما در خانه بازی می کنیم و امتیاز تماشاگر داریم و می خواهیم روز بیاد ماندنی را برای فوتبال خوزستان رقم بزنیم.

دیدار تیم های فوتبال فولاد خوزستان و پرسپولیس تهران در مرحله نیمه نهایی بیست و چهارمین دوره رقابتهای جام حذفی روز پنجشنبه هفته جاری در اهواز برگزار خواهد شد.

===========================

هاشميان: مصدوميت اجازه نداده به طور كامل در خدمت پرسپوليس باشم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متاسفانه مصدوميت‌ها اجازه نداد که به طور کامل در خدمت پرسپوليس باشم.

وحيد هاشميان گفت: روز گذشته پرسپوليس و سپاهان بازي برابري را به نمايش گذاشتند و به نظرم بازي خوبي برگزار شد.
    سپاهان بسيار خوب و جوانمردانه بازي کرد و همين مورد باعث شد بازي زيباتر شود و من خوشحالم که در پايان پرسپوليس برنده اين مسابقه حساس شد.
    وي افزود: نکته مهم در اين بازي خستگي بازيکنان هر دو تيم بود چون بازيکنان پرسپوليس و سپاهان يک سال و نيم است که تمرين و بازي مي کنند و همين مورد باعث افت بدني مي‌شود.

هاشميان در خصوص حضور خودش در ميدان نيز گفت: من از لحاظ بدني، روحي آماده خدمت به پرسپوليس هستم. در نيم فصل به پرسپوليس آمدم تا به اين تيم کمک کنم اما مصدوميت ها اجازه نداد که به طور کامل در خدمت اين تيم باشم. در چند بازي گذشته هم به صلاحديد دايي بازي نکردم که من احترام مي گذارم. هر وقت وارد زمين شوم مطمئن باشيد بهترين بازي‌هايم را به نمايش مي گذارم.
    هاشميان در مورد شکسته شدن سرش و عدم تمايلش به ترک ميدان در ديدار مقابل سپاهان گفت: بازي خيلي مهمي بود، من هم دوست نداشتم به خاطر شکستن سرم يک بازيکن پرسپوليس کم شود، چون بازي حساس بود.
    وي در جواب سؤالي که آيا پرسپوليس قهرمان جام حذفي مي شود يا نه، تاکيد کرد: بايد تلاش زيادي کنيم چون فولاد تيم خوبي است و بايد براي رسيدن به هدفمان در مقابل اين تيم زحمت بکشيم تا پيروز از ميدان خارج شويم. ما با همه توان در ديدارهاي بعدي بازي مي کنيم و اميدوارم در پايان جام قهرماني را کسب کنيم.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس براي غايبان تمرين امروز تمرينات اختصاصي در نظر گرفت.

تمرين پرسپوليس در شرايطي برگزار شد که اميرحسين فشنگچي و عليرضا حقيقي دو بازيکن ثابت اين تيم در بازي روز گذشته مقابل سپاهان غايب بودند.

دايي پس از تمرين امروز پس از اينکه متوجه شد اين بازيکنان ريکاوري لازم را نکرده‌اند در تماس تلفني به آنها اعلام کرد هر چه سريع‌تر به تمرين پرسپوليس بيايند.

نکته جالب اينکه اين دو بازيکن دقايقي پس از تمرين امروز در جمع قرمزپوشان حضور پيدا کردند و با دايي به گفت‌وگو پرداختند اما دايي بهانه اين دو بازيکن را نپذيرفت و به آنها دستور داد جدا از سايرين به مدت 25 دقيقه تمرينات اختصاصي داشته باشند. دايي ايستاد تا حقيقي و فشنگچي به تمرين بپردازند و سپس ورزشگاه درفشي فر را ترک کرد.

دايي: من مديون اين هوادران هستم

سرمربي پرسپوليس گفت: من مديون اين هوادران هستم. اگر اين هواداران تحريک نشوند و اگر به سمت و سوي ديگر سوق داده نشوند مطمئن باشيد هميشه عاشق پرسپوليس مي‌مانند. هوادار دوست دارد پرسپوليس ببرد، نه اينکه ببازد.

محتوای مخفی: ادامه‌ی مصاحبه 
    علي دايي پس از تمرين امروز در خصوص بازي مقابل سپاهان، حمايت هواداران پرسپوليس، وضعيتش براي فصل آينده و بازي مقابل فولاد خوزستان صحبت کرد.

*ابتدا درباره بازي روز گذشته با سپاهان صحبت کنيد...
    با توجه به اينکه بازي حذفي بود و بچه‌ها با يکديگر يکدل شده بودند مي‌خواستيم مقابل سپاهان تحت هر شرايطي برنده باشيم. بازي مقابل سپاهان هميشه شرايط خاص خودش را دارد. ما روي اين تيم برنامه ريزي کرده‌ بوديم تا نقاط ضعف آنها را شناسايي و از اين طريق به آنها ضربه وارد کنيم و نقاط قوت آنها را از بين ببريم.

*تمرينات هفته گذشته تا حدودي نشان مي‌داد که دوست داريد از راه زميني به سپاهان ضربه بزنيد؟
    ما از سپاهان شناخت خوبي پيدا کرده بوديم. شما اگر ببينيد من چند طرح تاکتيکي به تيم خودم داده بودم و برخي از بازيکنان را مدام جا به جا مي‌کردم و خدا را شکر تمام اين موارد جواب داد. روز گذشته به آن چيزي که مي‌خواستيم رسيديم.

* فکر مي‌کنيد در وقت قانوني مي‌توانستيد سپاهان را شکست دهيد؟
    بله، مي‌توانستيم بازي را زودتر تمام کنيم اما خواست خدا بود تا در ضربات پنالتي برنده باشيم. خدا را شکر مي‌کنم که به اين نتيجه خوب رسيديم.

* برخي‌ها تصور مي‌کردند سپاهان مقابل شما با تمام قوا حاضر نشود.
    مطمئن باشيد سپاهان آمده بود تا ما را شکست دهد و در جام حذفي قهرمان شود. آنها با تمام قوا به ديدار ما آمدند و با نفرات اصلي بازي کردند. به نظر من همين مورد کمک کرد تا جذابيت بازي بيشتر شود و يک بازي خيلي خوب را از هر دو تيم ببينيم.

* در حاشيه بازي ياد ناصر حجازي بارها گرامي داشته شد. نظر شما در اين باره چيست؟
    من خودم را هميشه مديون ناصر حجازي مي‌دانم. اين حرف الان من نيست، حرف هميشگي علي دايي است. ناصر خان بر گردن من حق‌ بزرگي دارد. شايد تا الان نگفته باشم اما وقتي مي‌خواستم به سايپا بروم و قبول مسئوليت کنم به ناصر خان زنگ زدم و از ايشان راهنمايي گرفتم. رابطه من با حجازي هميشه دو طرفه بود و مديون ايشان هميشه هستم.

* آتيلا حجازي هم به ورزشگاه آزادي آمده بود...
    بله، متوجه شدم. من ممنون آتيلا هستم که بزرگواري کرد. آتيلا با اينکه استقلالي بود اما ديروز آمد تا به پرسپوليس انرژي بدهد. باز هم از آتيلا و تمام پيشکسوتان پرسپوليس که ديروز آمدند و ما را حمايت کردند تقدير و تشکر مي‌کنم.

*سرمربي سپاهان معتقد بود بيشتر دقايق بازي دست آنها بود. نظر شما چيست؟
    من براي نظرات قلعه نويي احترام قائل هستم. ايشان نظر خودش را دارد و من هم نظر خودم را دارم. به نظرم در 10 دقيقه اول بازي بد بوديم و سپاهان سوار بازي بود اما 75 تا 80 دقيقه پرسپوليس سوار بازي شد و مي‌توانستيم در 90 دقيقه کار را تمام کنيم.

* موقعيت کدام بيشتر بود؟
    شما برويد فيلم بازي را نگاه کنيد که کدام تيم موقعيت بيشتري داشت. آنها موقعيت داشتند اما در چارچوب ما خطري ايجاد نکردند. متاسفانه ما در زدن ضربات بي‌دقت بوديم اما در وقت‌هاي تلف شده کامل سوار بازي بوديم و در زمين سپاهان خيمه زديم. آنها کار خاصي انجام ندادند.

* درباره حضور پرشمار تماشاگران چه صحبتي داريد؟
    هميشه گفته‌ام امثال من مديون اين هوادران هستيم. اگر اين هواداران تحريک نشوند و اگر به سمت و سوي ديگر سوق داده نشوند مطمئن باشيد هميشه عاشق پرسپوليس مي‌مانند. هوادار دوست دارد پرسپوليس ببرد، نه اينکه ببازد.

* برخي از هواداران پس از بازي روز گذشته از کاشاني خواستند با شما تمديد قرارداد شود. نظر شما چيست؟
    خواهش مي‌کنم راجع به اين مسائل فعلا صحبت نکنيد. من بايد فقط به بازي روز پنجشنبه با فولاد فکر کنم چون بازي بسيار مهمي در پيش داريم.

* در بازي مقابل فولاد انديشه‌هاي جلالي براي شما خطرناک‌تر است يا آب و هواي اهواز؟
    همه اينها دست به دست همه مي‌دهد تا ما يک بازي سخت در اهواز داشته باشيم اما تيمي که مي‌خواهد قهرمان شود بايد از اين مانع عبور کند. تمام سعي خودمان را مي‌کنيم در اين چند روز باقي مانده بچه‌ها را به شادابي لازم برسانيم و بتوانيم روز پنجشنبه در اهواز با يک بازي خوب و منطقي و با برد به تهران برگرديم.

*برايتان مهم است که در فينال با کدام تيم رقابت کنيد؟
    اجازه بدهيد اهواز را رد کنيم، بعد در مورد بازي‌هاي آينده صحبت مي‌کنم. فعلا تمام تمرکزم روي بازي مقابل فولاد خوزستان است.

حيدري: حرف دايي به من انگيزه زيادي داد

مدافع پرسپوليس گفت: روز گذشته با 50 درصد پرسپوليس، تيم ملي را شکست داديم.

سپهر حيدري در خصوص بازي مقابل سپاهان اظهار داشت: دو تيم بازي خوبي به نمايش گذاشتند اما پرسپوليس حرفه‌اي‌تر و منطقي‌تر بود. اگر به اين بازي دقت کنيد متوجه خواهيد شد که برتري تيمي با پرسپوليس بود. ما موقعيت‌هاي خطرناک بيشتري داشتيم اما سپاهان روي ضربات ايستگاه‌ی برنامه‌ريزي کرده بود.

وي افزود: پرسپوليس بسيار خطرناک‌تر از سپاهان بود و مي‌توانستيم در 90 دقيقه کار را تمام کنيم. ما شايسته پيروزي بوديم و اين برد را به هواداران تبريک مي‌گويم. پرسپوليس با 50 درصد از توانايي‌هاي خود موفق شد تيم ملي را شکست دهد، شما به سپاهان نگاه کنيد که چه بازيکناني دارد و ما چند بازيکن مصدوم داريم.

حيدري که مصدوم است در جواب سؤالي در خصوص حضورش در بين هواداران پرسپوليس گفت: وظيفه خودم دانستم که مثل تمام هواداران با لباس قرمز کنار آنها بنشينم و به عنوان يار دوازدهم حامي پرسپوليس باشم و به هيچ عنوان خجالت نکشيدم که دست بزنم و تيم خودم را تشويق کنم. روز گذشته ياد دوران کودکي‌ام افتادم.

اين بازيکن يادآور شد: قبل از بازي گفتم اگر هوادار بيايد کسي جلودار اين پرسپوليس نخواهد بود. تک تک هواداران روي نتيجه بازي ديروز تأثيرگذار بودند. بدون هوادار دچار مشکل مي‌شديم. اگر تماشاگران يار و ياور ما باشند با حضور آنها مي‌توانيم جشن قهرماني را بگيريم.

وي درباره شرايط خودش گفت: با صلاحديد دکتر زرينه و تشخيص دايي اگر اتفاق خاصي پيش نيايد از امروز در تمرينات گروهي شرکت خواهم کرد و براي بازي روز پنجشنبه با فولاد خودم را‌ آماده مي‌کنم اما براي من مهم اين است که پرسپوليس قهرمان شود و حاضرم اگر دايي تشخيص بدهد بازي نکنم و به تشويق تيمم بپردازم.

حيدري گفت: وقتي مصدوم شدم علي دايي به من لطف داشت و گفت دست راستم را از دست داده‌ام. اين موضوع به من انگيزه زيادي داد. هر فردي اگر به جز دايي بود در فصل جاري به اين نتايج خوب همراه با پرسپوليس نمي‌رسيد. ما چهارم ليگ برتر شديم، نتيجه‌‌اي که بد نبود. در آسيا بدشانسي آورديم اما ديروز مقابل سپاهان ثابت کرديم که براي قهرماني در جام حذفي برنامه‌ريزي کرده‌ايم.

12. 9 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در قانون آمده بازیکن تا زمانی که به توپ ضربه نزده می تواند دروازه بان را فریب دهد و زمانی که محمد نوری حرکتش را انجام داد، دو قدم مانده بود به توپ برسد و قانون می گوید زمانی فریب دروازه بان خطا محسوب می شود که دویدن بازیکن تمام شده باشد و زننده ضربه در یک قدمی توپ باشد. در این صحنه محمد نوری پیش از ضربه زدن مکث نکرد و دو قدم مانده به توپ مکث کرد
    در مورد اينكه ميتونه فريب بده كه طبيعيه عسگري بايد ميگفت ميتونه مكث كنه يا نه
    فكر ميكنم بايد امشب نود رو ببينيم و نظر نهايي رو از زبان كارشناس به خصوص خود عادل بشنويم

پ.ن: كوروش جان بابت خبرها دستت درد نكنه نحوه قرار دادن اخبارت هم خيلي قشنگه

14. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشكر باشگاه استقلال از هواداران پرسپوليس به دليل ارج گذاشتن به حجازي

باشگاه استقلال از اينکه هواداران پرسپوليس به مرحوم حجازي ارج گذاشتند، تشکر کرد.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، محمد سررشته‌داري، مدير روابط عمومي باشگاه استقلال گفت: از باشگاه، مسئولان، کادرفني، بازيکنان و هواداران باشگاه پرسپوليس به پاس احترام و قدرداني آنها از اسطوره باشگاه استقلال، مرحوم ناصر حجازي سپاسگزاريم. آنها با رفتار خود ثابت کردند قدر و منزلت اسطوره تاريخ‌ساز باشگاه استقلال را مي‌دانند و آنچه در فوتبال ماندگار است ياد نيک است. از طرف روابط عمومي باشگاه استقلال از مجموعه پرسپوليس و هواداران عزيز تيم سرخ‌پوش تهراني که در مراسم بزرگداشت حجازي و بازي با سپاهان سنگ تمام گذاشتند، سپاسگزار هستم.

http://www.varzesh3.com

16. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد اينكه ميتونه فريب بده كه طبيعيه عسگري بايد ميگفت ميتونه مكث كنه يا نه
    فكر ميكنم بايد امشب نود رو ببينيم و نظر نهايي رو از زبان كارشناس به خصوص خود عادل بشنويم

پ.ن: كوروش جان بابت خبرها دستت درد نكنه نحوه قرار دادن اخبارت هم خيلي قشنگه
    اول در مورد پ.ن: خواهش می‌کنم علیرضا جان ... دو سه صفحه‌ی قبل رو دیدم که خیلی صفحات طولانی شدن و ممکنه کاربرا خوششون نیاد، این بود که همه رو ویرایش کردم و از spoiler استفاده کردم تا هر کی هر خبری رو دوست داشت، کامل بخونه ...

اما در مورد عسگری و نظرش ... موافقم باهات، همیشه طرفداری می‌کنه از داورا (که این دفعه باید از کمک داور تشکر می‌کرد نه داور !! کمک ترکی بود که بهش گفت پنالتی صحیحه، خودش مردد بود)
      محتوای مخفی: خبر مربوطه 
    حسین عسگری در حالی تصمیم محسن ترکی را یک شاهکار نامید که این تصمیم گیری از سوی کمک داور لحاظ شده.

به گزارش خبرآنلاین؛ در ضربات پنالتی بازی تیم های پرسپولیس و سپاهان وقتی روی یکی از پنالتی های پرسپولیس ، بازیکن این تیم بعد از مکثی طولانی به توپ ضربه زد و مکتش اعتراض تیم اصفهانی را به همراه داشت ، ترکی که در این صحنه مردد به نظر می رسید بی آنکه کمکش پرچمی داده باشد به سمت او رفت و بعد از صحبت با رسول فروغی ، کمک داور اول بازی تصمیم به پزیرش گل کرد . تصمیمی که با اعتراض قلعه نویی و تیمش همراه شد اما بعد از پخش تصاویر آهسته از سوی کارشناسان و بر اساس قوانین جدید فوتبال ، تائید شد.

یک روز پس از این اتفاق نایب رئیس کمیته داوران یعنی حسین عسگری که مسئولیت دپارتمان داوری را بر عهده دارد در گفت و گویی این تصمیم را شاهکار داور لقب داد درحالی که همه حاضرین در ورزشگاه دیدند که کمک داور بازی نقشی کلیدی در این تصمیم ایفا کرده است.

به نظر می رسد حمایت های بی دریغ عسگری از ترکی که پیش از این خشم حسن کامرانی فر ، کمک داور بین المللی کشورمان را برانگیخته بود همچنان ادامه دارد . اتفاقی که می تواند دلخوری دیگر اهالی داوری را به همراه بیاورد . شاید اگر عسگری از اصطلاح تیم داوری در این صحنه استفاده می کرد ، واژه ای بود به مراتب بهتر.

اما فنایی هم همین نظر رو داده :

فنايي: مكث بازيكن در مسير حركت خطا نيست

کارشناس داوري فوتبال گفت: اگر بازيکن در مسير خود مکث کند و سپس پنالتي را بزند خطا نيست.

محمد فنايي در مورد پنالتي محمد نوري که با مکث همراه و از سوي محسن ترکي پذيرفته شد، اظهار داشت: من اين صحنه پنالتي را نديدم اما مکث در پنالتي چند نوع است. اگر بازيکن در مسير خود مکث کند و سپس پنالتي را بزند خطا نيست و گل صحيح است اما اگر بازيکن روي توپ مکث کند و پايش را نشان دروازه بان دهد و سپس بعد از مکث ضربه را بزند خطا است.

نظر نهايي رو از زبان كارشناس به خصوص خود عادل بشنويم
    خداییش هم از خیلی از این کارشناسا، کارشناس تره !!

========================

خبر کامل اون قضیه‌ی دوربین نود و یقه‌ی دایی :

سرمربی پرسپولیس با دوربین برنامه نود مصاحبه نکرد.

علی دایی سرمربی پرسپولیس پس از پایان کنفرانس مطبوعاتی اش مقابل دوربین های تلویزیونی قرار گرفت تا با آنها مصاحبه کند.در بین این دوربینها دوربین برنامه عادل فردوسی پور هم قرار داشت که دایی مقابل آنها قرار گرفت تا سوالات را جواب بدهد.
    در همین حین یکدفعه گزارشگر برنامه نود با درخواست از علی دایی مبنی بر اینکه دکمه پیراهن خود را ببندد تا فیلمبردار کارش را شروع کند باعث شد تا دایی از کوره در برود و بگوید:«به شما چه ربطی دارد که یقه من باز
    است؟این زندگی شخصی من است.اصلا بروید با کسی مصاحبه کنید که یقه اش بسته است!»

منبع: خبر‌آنلاین

========================

خبر کامل مصاحبه‌ی دایی بعد از تمرین امروز در مورد هوادارا و لیدرها و ... : (این یکی نکات جدیدی داره)

دایی: مگر (2 زار) پول کف دست جمعیت گذاشتم؟ / این ها با عشق تشویق می کنند

محتوای مخفی: خبر کامل 
    فارس نوشت:

علی دایی پس از تمرین روز دوشنبه تیمش با سپاهس از 80 هزار تماشاگری که به تماشای بازی تیم با سپاهان آمدند گفت:«همیشه گفته‌ام امثال من مدیون این هوادران هستیم. اگر این هواداران تحریک نشوند و اگر به سمت و سوی دیگر سوق داده نشوند مطمئن باشید همیشه عاشق پرسپولیس می‌مانند. هوادار دوست دارد پرسپولیس ببرد، نه اینکه ببازد. به نظر من تنها کسانی که از این موضوع سود می‌برند برخی‌ها هستند.
    افرادی سودجویی که دنبال استفاده ابزاری هستند، آنهایی که می‌آیند و خط و خطوط می‌دهند و منافع خودشان را می‌بییند نه منافع پرسپولیس را. مگر من "دو زار " کف دست هوادار گذاشته‌ام که بیاید من را تشویق کند؟ ببخشید؛ هوادار چه چیزی‌ عاید‌ش می‌شود تا تشویق کند؛ فقط عشق، علاقه به پرسپولیس. هواداران واقعی پرسپولیس از لحاظ معنوی روز گذشته سنگ تمام گذاشتند و من باز هم از تک تک آنها تشکر می‌کنم. هوادار پرسپولیس وقتی پیروز می‌شود، لذت می‌برد. این ارزشمند است.
    با این هوادار اگر کار شود و درست صحبت شود مشکلی پیش نمی‌آید. ببنید دیروز هوادار یک فحش داد؟ من نشنیدم شما شنیدید؟ 80 هزار نفر به استادیوم آزادی بیایند و بدون اینکه فحشی شنیده شوند بروند؛ این خیلی خوب است. 120 دقیقه تیم خود را تشویق کردند. همین‌ها باعث می‌شود فردا تمام خانواده‌ها اجازه بدهند جگرگوشه‌هایشان و فرزندانشان به ورزشگاه بیایند و در چنین جوی بازی پرسپولیس را تماشا کنند. این مسائل در فوتبال می‌ماند. من همیشه این حرف را می‌زنم که باید این بستر‌ها آماده شود. خیلی از مسائل است که من الان در مورد آنها صحبت نمی‌کنم تا بعدا.»

18. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این یکی از خبر‌هایی بود که خیلی حال کردم باهاش

به گزارش برنا؛ ساعت حدود یازده شب است که با صدای ناگهانی بلندگوهای هواپیما در پرواز اصفهان - تهران از خواب می‌پرم:

- مسافران محترم! من خلبان این پرواز هستم. به اطلاع شما می رسانم :بازی همین الان تمام شد و پرسپولیس بُرد!

سوت و کف ِ مسافران جوان و حتی جا افتاده‌های ظاهراً تهرانی ِ هواپیما ...

-خلبان ! دوسِت داریم ، خلبان! دوسِت داریم!

=============================

به گزارش سرویس ورزشی برنا و به نقل از سایت پرسپولیس، فرشاد پیوس درخصوص بازی دیشب پرسپولیس و سپاهان گفت: تمام 120 دقیقه را در ورزشگاه بودم. خوشبختانه هواداران استقبال بسیار خوبی از این دیدار کرده بودند و به دور از مسائل حاشیه ای تنها به تشویق تیم مشغول بودند.

وی درباره عملکرد سرخپوشان تصریح کرد: در نیمه اول دو تیم سعی در شناخت یکدیگر داشتند و بدین خاطر شاهد بازی آرامی بودیم. بازی در وقت قانونی سرعت لازم را نداشت و بیشر در حال سکون بود. خط هافبک پرسپولیس نیز در این دیدار میانه میدان را بهتر از سپاهان اداره کرد، ولی در حمله رو به پاس های بلند آورده بود که دفاع های بلند قامت سپاهان مثل عقیلی و بنگر به راحتی این توپ را مهار می کردند. در ضربات کرنر نیز توپ های مستقیم و یک ضرب به روی دروازه ارسال می شد که این باعث شد از ضربات کرنر استفاده لازم برده نشود.

پیوس ادامه داد: در وقت های اضافه با آمدن فشنگچی حملات از جناح چپ بیشتر شد و موقعیت های مناسب تری برای پرسپولیس مهیا شد. در ضربات پنالتی نیز حمایت تماشاگران و تشویق آنها باعث شد تا تمرکز عقیلی و توره که پنالتی زن های ماهری هستند، به هم بریزد و ضربات پنالتی آنها به ثمر نرسد. به نظر من هواداران عامل 80 درصد موفقیت پرسپولیس بودند.

پیشکسوت پرسپولیس در پایان خاطر نشان کرد: بنده و سایر پیشکسوتان پرسپولیس وظیفه خود می دانستم همیشه و در همه حال کنار تیم محبوبمان باشیم و برای سربلندی این تیم از هیچ کوششی دریغ نداشته باشیم. امیدوارم با ترمیم مشکلات، پرسپولیس بتواند پیروز بازی روز پنجشنبه برابر فولاد اهواز شود تا شاهد حضور سرخپوشان در دیدار فینال باشیم.
    =============================

حضور 70 دقیقه‌ای دایی در رختکن و خوشحالی سرخپوشان

به گزارش سرویس ورزشی برنا، تیم فوتبال پرسپولیس بعد از برد مقابل سپاهان در جام حذفی امروز تمرین خود را برگزار کرد.

محتوای مخفی: حواشی و اخبار مربوط به تمرین 
    اتفاقات حاشیه‌ای تمرین به شرح ذیل است:

* بازیکنان پرسپولیس که از پیروزی مقابل سپاهان خوشحال بودند، با یکدیگر شوخی می کردند.

* جلال اکبری و غلامرضا رضایی به علت مصدومیت غایب بودند.

* علیرضا حقیقی با تاخیر در تمرین حاضر شد.

* وحید هاشمیان با سر بانداژ شده در رختکن حضور داشت و به مداوای خود پرداخت.

* محمد نوری با 20 دقیقه تاخیر به تمرین آمد و بعد از گذشت 15 دقیقه با اجازه از کادر فنی درفشی فر را ترک کرد.

* سکوبرت اختصاصی تمرین کرد.

* محمد پروین زیر نظر میاچ تمرینات خود را انجام داد.

* بازیکنان اصلی بعد از 20 دقیقه به استخر و سونا رفتند و ذخیره ها نیز سپک تاکرا بازی کردند.

* علی دایی 70 دقیقه در رختکن حضور داشت و مدت کمی تمرین را نظاره کرد.

لازم به ذکر است، زمان پرواز و هتل محل اقامت بازی با فولاد خوزستان فردا مشخص می شود.

20. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •