تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 21 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 209

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امسال سری آ مسلما جذاب تر از همه سالا میشه همونطور که پارسال من گفته بودم
    چون فقط 3تیم میره cl و رقابت شدیدی بین میلان،اینتر،یووه،رم و ناپولی در میگیره.

باید دید بانوی پیر بدون موجی چیکار میکنه در ادامه
    کاشکی زودتر سهمیه رو میگرفتید!
    یووه امسال با این همه خرجی کرده باید به موفقیت برسه
    تازه ماروتا جو گیر شده گفته ژانویه هم چندتا خرید میکنیم!
    بدبختانه از اونور ناپولی و لاتزیو هم جوون گرفتن
    ناپل که تمام ستاره های تیمشو حفظ کرده+چندتا خرید خوب
    لاتزیو که هم با خرید کلوزه و سیسه از تیم های متوسط خودشو جدا کرده
    رم هم رفته یه عده جوون رو گرفته که معلوم نیست جواب بده
    اینتر هم بدک کار نکرد توی نقل و انتقالات
    =========================================
    فقط این وسط گالی موند و حوضش

2. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان .... داشتم تركيب يووه رو ميديدم و خريدهايي كه كردن.

به نظرم يووه يا امسال ميتونه قهرمان بشه ... بازيكن هاي فوق العاده خوبي دارن امسال. و تيمشون از هر لحاظ بهتر شده نسبت به سال قبل.

آندرا پيرلو / اليا / كراسيچ / ووچينيچ / بارزاگلي / بونوچي / پائولو ديچليه / كيه ليني / بوفون / ليشتن اشتاينر / پپه / ماركيسيو / ويدال / كواريارلا / الكس دل پيرو

خلاصه كه اگه بخوان ميتونن قهرمان بشن ... ستاره هاشون موارد بولد شده هست.

4. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

خوشم اومد خوب ترکوندین میلان رو . خدایی گل اول خیلی پاسکاری زیبایی داشتن . در کل تیم برتر زمین بود و پیروزی حقش بود

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

جشن بزرگ شادی در استادیوم جدید ( یوونتوس 2 - 0 میلان )

11 مهر 1390
    مهمترین دیدار هفته ی ششم رقابت های سری آ در ورزشگاه تازه تاسیس بانوی پیر با هنرنمایی شاگردان کونته همراه بود و بانوی پیر با گلزنی مارکیزیو ستاره ی خود موفق به کسب امتیاز دیدار شد.

یوونتوس کونته در نیمه اول از لحاظ کار تیمی در سطح بسیار بالایی بازی کرد و بازیکنان یووه هر کدام در پست های تعیین شده بسیار هماهنگ و منظم بازی کردند.

در وقت اول پرسینگ یوونتوسی ها در حدی بود که بازیکنان میلان به زحمت می توانستندبه زمین یووه وارد شوند و بارها و بارها پاس های بازیکنان میلان در زمین خودی به راحتی قطع شد.

بازیکنان یووه طبق دستورات کونته تمامی راه های گلزنی را برای باز کردن دروازه ی ابیاتی امتحان کردند و برای گلزنی همه کار کردند اما باز هم بی دقتی در ضربات اخر یوونتوس را در این نیمه به گل نرساند.

حضور مردان میانی در سیستم کونته نبض بازی را در اختیار یووه قرار داده بود و این موضوع کار را برای مردان الگری تا حدی سخت کرده بود که تعداد پاس های بازیکنان مرکزی میلان به عدد 3 هم نمی رسید.

در نیمه اول یوونتوس با وجود نمایش بسیار خوب و دیدنی موفق به گلزنی نشد و میلان نیز در وقت اول عملکرد متوسطی را از خود به اجرا گذاشت و تنها در یک صحنه دروازه ی یوونتوس را با خطر مواجه ساختند.

یوونتوس نیمه دوم را با حملات سرعتی خود اغاز کرد و در ابتدای وقت دوم دو موقعیت مسلم گلزنی بر روی خلاقیت پیرلو و مارکیزیو برای یووه به دست امد اما باز هم بی دقتی بونوچی و په په اجازه ی گلزنی را به یووه نداد.

میلان که تحت بازی یوونتوس قرار داشت با تغییر سیستم خود توانست دقایق ابتدایی نیمه دوم را در دست بگیرید اما باز هم بازیکنان یووه با سیستم شدید پرسینگ اجازه ی فعالیت مثبتی را به ستارگان نامی میلان ندادند و تک موقعیت روسونری ها توسط بوفون به کرنر فرستاده شد.

بازی دفاعی میلان در زمین خودی باعث تا در وقت دوم بازی متعادل تری را شاهد باشیم و میلانی برای خارج شدن از فشار هجومی یووه رو به بازی دفاعی اوردند و سعی در مالکیت توپ داشتند و همین موضوع سبب شد تا
    یووه در تدارک برنامه های هجومی خود با مشکل رو به رو شود.

در ادامه باز هم یوونتوس با استفاده از بازیکنان میانی خود جریان دیدار را در اختیار گرفت و در دقایق پایانی کار فوق العاده تاکتیکی بازیکنان یووه و هنرنمایی مارکیزیو موفق شد گل برتری خود را در دیدار حساس هفته ی ششم سری آ به ثمر برساند.

در وقت اضافه یوونتوس باز هم حملات خود را ادامه داد و مارکیزیو ستاره ی یووه در دیدار مقابل میلان با ضربه ای دیدنی موفق شد دومین گل خود را به ثمر برساند و هواداران یووه را بیش از پیش خوشحال کند.

یوونتوس با کسب این پیروزی شیرین یازده امتیازی شد و به همراه تیم اودنیزه در صدر جدول رقابت های سری آ قرار گرفت.

juventus .ir

7. این کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ashil_mf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تولدت مبارک.... (

! Happy Birthday TrezeGOOOAL

امروز روز تولد داوید ترزگه بود ...

کسی که برای یوونتوس گل زد و باز گل زد و باز گل زد و هرگز خسته نشد ...

تولدت مبارک ترزگل ، تولدت مبارک وفادار ، تولدت مبارک ... !

چقدر دلم تنگ شده برای زوج کاپیتان و داوید ... چقدر دلم تنگ شده برای فریاد های بعد از گل ترزگل !

به هرکولس رفت و بازم گل زد ! بازم گل زد ! اونم 12 گل برای تیمی که در همون فصل به دسته پایین تر سقوط کرد. از دیدن عکس بالایی هیـــچ وقت سیر نخواهم شد. مشت های گره کرده ، بازوبند کاپیتانی ای که شایسته کسی هست که اون رو به دست خودش بسته ... . شماره 17 سابق فراموش شدنی نیست ، هرگز ، هرگز ! 10 سال فراموش نشدنی با داوید با 171 گل !

داوید در طول دوران بازیگریش هیچ وقت به حق خودش نرسید. از شرایطی که توی تیم ملی فرانسه براش به وجود اومد تا برخورد نادرست دل نری باهاش. تا رفتن به تیم سطح پایینی مثل هرکولس ، این اواخر هم که ...

اسم داوید برای همه ما خاطرست ! هر کاری میکنم نمیتونم چیز خاصی بگم ! به خاطر همین از نقل قول کردن کمک میگیرم.

سایت رسمی باشگاه بعد از پیوستن داوید به هرکولس اسپانیا یه مطلب جالب رو کار کرد ، بخشیش رو نقل قول میکنم :

نقل قول:
    "برای یوونتوس... شماره 17 گل می زند... دیویییید...ترزگــــه" ؛ "وقتی ترزگه بازی کند، گل می زند"
    نقل قول:
    اگر بخواهیم بازی او را خیلی ساده خلاصه کنیم، می شود در یک جمله گفت : توپ را به او بدهید، او به شما گل می دهد، با سر، با پای راست، چپ، آکروباتیک، ناگهانی...
    ناگهانی ... ! توپ رو به ترزگه بدید ، به همین راحتی !

نقل قول:
    تاج کاپوکنیرو رو در آخرین بازی با گلی که مقابل اینتر زد بدست آورد، قهرمانی سری آ که اولین قهرمانی از 4 قهرمانی او بود. که با 2 سوپر کاپ ایتالیا و یک قهرمانی سری بی نیز اضافه شد. بله، قهرمانی سری بی، چون ترزگه در سال 2006 با یوونتوس به سری بی رفت تا با گل هایش کمک کند تا یوونتوس به جایگاهی که حقش است بازگردد. درست جایی که همه فکر می کردن رابطه ی یووه و ترزگه تمام خواهد شد و او از یووه خواهد رفت. ولی او 3 سال دیگر هم در یووه ماند، و سال بعدش توانست نفر دوم آقای گلی ایتالیا شود، تنها با یک گل کمتر از دلپیرو.
    کسی که توی سری ب هم به یووه وفادار موند. مثل مائورو کامورانزی ! برخوردی که دل نری با داوید داشت اصلاً و ابداً هنوز که هنوزه برام قابل هضم نیست. آمائوری چه برتری نسبت به بهترین گلزن خارجی باشگاه داشت ؟ ...

نقل قول:
    بعد از آن مصدومیت های پیاپی فرصت بازی دائمی را از او گرفت، ولی نه فرصت گل زنی را ! میانگین گل زنی او هرگز پایین نیامد. درست است که دیوید پاسپورت فرانسوی دارد، ولی او همیشه به یک زبان بین المللی حرف زده است: زبان گل ها ! می توانید آن را در لبخندی که بعد از گل زدن روی چهره اش می نشیند ببینید، یا توی نگاهش که در تماشاگرها به دنبال ماما بیتریز می گردد که کاغذ رنگی به هوا پخش می کند.
    دلم برای خوشحالی های مادر داوید هم تنگ شده ...

صحبت های کاپیتان پس از جدایی ترزگل از یوونتوس ، در وب سایت شخصیش :

نقل قول:
    دیوید عزیز،

زمان خداحافظی فرا رسیده. شمار فصل هایی که با هم بازی کردیم و گل هایی که با هم زدیم از دستم در رفته. می دونی، من و تو زوج خط حمله ای هستیم که در تاریخ یووه بیشترین گل رو زده، حتی بیشتر از زوج چارلز و سیوری، و تو خوب می دونی این برای هردوی ما چه غرور انگیز است.

چه بیشمار ترکیب هایی که با "ترزگه-دلپیرو" و "دلپیرو-ترزگه" تمام شد، چه پیروزی هایی، و حتی چه شکست هایی ( که خوشبختانه شکست هایمان کمتر بود). اما در همه ی آنها، هیچکس نبود که بیش از تو در کنارش بازی کنم. میانگین 17 گل در هر فصل، مثل شماره ات، کافی است بگوید که تو چقدر مهلک بودی. اما برای من که کنار تو بازی کردم این عدد ها مهم نیست، برای همه ی ما، برای یوونتوس یک افتخار است که یکی از بزرگترین مهاجم هایی که تاریخ به خودش دیده است همراه ما بازی کرده است.

حالا راه تو جدا شده است، این رسم فوتبال است. جای تو در رختکن خیلی خالی خواهد بود. اما باید بگویم، امیدوارم در ماجراجویی جدیدت هم موفق باشی. دفعه ی بعد که همدیگر را دیدیم، خاطرات زیادی برای گفتن خواهیم داشت.

خداحافظ، دیوید،
    الساندرو دلپیرو.
    تولدت مبارک 17 دوست داشتنی ...

منبع : برگرفته از سایت فوتیران- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

9. 2 کاربر از ashil_mf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بالخره یوونتوس هم تاپیک دار شد
    یوونتوس همه بزرکا رو زده ولی عجیب حریف تیمهای کوچیک نمیشه
    انشاا... سهمیه جمپیونز رو بگیرین که از نون شب واجب تره

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

دیشب بازی یووه و اینتر رو دیدم. بازی خیلی قشنگی بود و خیلی خوشحال شدم که یووه برد. امسال وضع کالچو بهتر از سالهای قبلیه و دوبارع رقابت داره بالا میگیره. تازه فکر کنم سالهای بعد رم هم دوباره اوج بگیره. فقط این وسط امثال دل پیرو و ندود و ترزگه حیف شدن که مجبور شدن برن دستۀ دوم.

12. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توتی و تبریک جشن تولد الکس دل پیرو

کاپیتان جالوروسی هم تیمی سابقش در تیم ملی ایتالیا را کابوس دروازه بان های سری آ توصیف کرد

سایت گل- روز گذشته الساندرو دل پیرو، اسطوره باشگاه یوونتوس، تولد 37 سالگی اش را جشن گرفت و فرانچسکو توتی، کاپیتان رم، در سایت اختصاصی اش او را مورد ستایش قرار داد.
    کاپیتان جالوروسی در سایت اختصاصی اش نوشت:" امروز، روز دل پیرو است. او سی و هفتمین شمع تولدش را روشن کرد. الکس...تو رقیب فوق العاده ای هستی. یک بازیکن و انسان بی نظیر.
    یک سمبل واقعی، یک قهرمان که جام های زیادی برای هواداران یوونتوس به ارمغان آورد. او عاشق پیراهن باشگاهش است و در این سال ها، کابوس دروازه بان های حریف بود.
    رفیق، فکر می کنم هرچقدر سنم بالاتر رفته، از بازی در مقابل تو بیشتر ترسیده ام. او یکی از بهترین هایی. من تو را تحسین می کنم و احترام زیادی برای تو قائلم. برایت بهترین ها را آرزو می کنم.

14. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

مذاکره دل‌پيرو با بلکبرن جدي شد

مدير برنامه‌هاي اسطوره يوونتوس با مديران تيم بلکبرن انگليس مذاکره کرد.

به نقل از دیلی‌میل، آلساندرو دل پیه رو در تمام سال‌های ورزشی خود به پیراهن یووه وفادار باقی مانده اما از ابتدای فصل جاری در مصاحبه‌هایش در مورد ترک دل آلپی در پایان فصل حرف زده است.
    «آلکس» پس از عدم توافق با سران تیم حاضر در لیگ ایتالیا تلاش می‌کند در لیگ انگلیس برای خود تیم جدیدی پیدا کند.

با توجه به این که سران بلکبرن باکمبود بازیکن مجرب مواجه هستند، شرایط قابل توجهی را به وی ارائه کرده‌اند که مورد توجه دل‌پیرو قرار گرفته است. به این خاطر
    وی مدیر برنامه‌هایش را مامور کرد تا شرایط بلکبرن را از نزدیک مورد بررسی قرار دهد.

دل‌پیروی 37 ساله در این باره گفت: موارد مطرح شده در این رایزنی‌ها "سری" است و تا زمانی که گزینه‌ای را برای همکاری انتخاب نکنم، در این موارد حرف نخواهم زد.
    در کنار بلکبرن، تاتنهام نیز علاقمند به همکاری با این بازیکن پرسابقه است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

لوچانو موجی: این مجازات انگیزه من برای مبارزه را بیشتر کرد

لوچانو موجی، مدیر سابق باشگاه یوونتوس، که به اتهام کلاهبرداری ورزشی و نقش داشتن در کالچوپولی به 5 سال حبس محکوم شد، اعلام کرد به مبارزه اش برای پاک کردن نامش از این رسوایی ادامه خواهد داد.
    دادگاهی در ناپل 6 سال پس از رسوایی کالچوپولی، این هفته موجی را به 5 سال و 4 ماه حبس محکوم کرد اما او قصد دارد علیه این حکم فرجام خواهی کند.
    او در ستونش در سایت توتومرکاتووب نوشت:" من هرگز کار اشتباهی انجام ندادم و در هیچ کلاهبرداری ورزشی شرکت نداشتم. با این وجود، این مجازات من را برای ادامه مبارزه ام مصمم تر کرد. من به چیزی متهم شده ام که انجام نداده ام.

من به عدالت ایمان دارم و هر طور شده این روند را ادامه می دهم. می دانم راهی سخت و دشوار در پشت دارم اما من ترسی ندارم."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •