تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 154 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امروز تو اخبار ورزشی ساعت 13:15 گفت میلان درخواست رسمی برای اشتایگر
    به بایرن ارائه کرده با مبلغ 35 میلیون! درسته؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شواین اشتایگر الماس بایرن هستش و به هیچ قیمتی فروشی نیست.
    اگر فروشی بود قراردادش تا 2016 تمدید نمیشد.
    بایرن هم مثل بقیه باشگاها نیست که با بازیکنشون قرارداد طولانی مدت میبندن تا بتونن گرونتر بفروشنش.

3. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چقدر این خبرا با هم متناقض هستن

THIAGO SILVA: I HAVE SPOKEN WITH BARCELONA & NOW THEY HAVE TO SPEAK WITH AC MILAN

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تیاگو سیلوا گفته که با سران بارسلونا صحبت کرده و الان فقط مونده که مدیرای میلان نظر بدن.
    ها ها ها!!!
    هر چقدر مالدینی رو رئال تونست جذبش کنه
    بارسا هم میتونه سیلوا رو بگیره
    سیلوا میخواد پیراهنشو جاودانه کنه توی میلان !!!
    در ثانی این خبر گزینش شده است
    اینم منبع اصلی خبر
    کد:
    داغش برای همیشه سر دل این 2 تا میمونه!

آره گفت ولی هنوز هیچی از دو طرف به طور رسمی اعلام نشده
    ولی به طور قطع از بین
    بیل-شواینی- یا منز یکی رو میگیرن
    Last edited by H A M A S; 14-06-2011 at 21:32.

5. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

Real Madrid to offer Higuain & Kaka in exchange for Ibrahimo؟؟

کد:
    Last edited by H A M A S; 14-06-2011 at 21:28.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض میلان به دنبال شواین اشتایگر

سایت گل – باشگاه میلان قصد دارد باستین شواین اشتایگر هافبک ملی پوش بایرن مونیخ را در تابستان به خدمت بگیرد.

به نوشته روزنامه کوریره دلواسپور الگری در جلسه ای که با گالیانی نایب رئیس باشگاه و برایدا مدیر فنی باشگاه داشت از آنها خواست این هافبک جوان بایرن مونیخ را به خدمت بگیرند.

شواین اشتایگر 26 ساله تا سال 2016 با بایرن قرارداد دارد و به نظر نمی رسد تمایلی برای ترک این تیم داشته باشد اما الگری همچنان معتقد است او را به سن سیرو خواهد آورد.

میلان ماه گذشته پیرلو را که به یوونتوس پیوست از دست داد و به دنبال گزینه است که بتواند رد پست هافبک دفاعی و یا پشت مهاجمان بازی کند.

این در حالی است که هنوز زمزمه های علاقه میلان برای جذب گانسو بازیکن سانتوس و ارائه پیشنهادی 30 میلیون یورویی برای جذب او به گوش می رسد. البته میلان با جذب تایه تایوو از مارسی سهمیه بازیکن غیر اروپایی خود را استفاده کرده است.

باشگاه های ایتالیایی در هر فصل یک بازیکن غیر اروپایی چه به صورت قطعی و یا چه به صورت قرضی می توانند به خدمت بگیرند.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اين نستاي پرانگيزه و خشمگين

هدي حسيني/ الساندرو نستا تا به حال با بازيکنان بزرگي روبه‌رو شده. از زيدان گرفته تا رونالدوي برزيلي که در موردش مي‌گويد: «از نظر من او بهترين است. يعني در حد پله و مارادونا» هم‌چنين اتوئو. اما هيچ کدام از آن‌ها نستا را مجبور به کنار گذاشتن فوتبال نکردند. اين بلايي بود که يک پسرک ايتاليايي به نام توماسو به سرش آورد. براي تعطيلات به ميامي رفته و از هياهوي سري A به دور بود که يک روز موقع بغل کردن پسر چند ماهه‌اش در کمرش احساس درد کرد. جايي در ميان ديسک‌هاي چهارم و پنجم: «با خودم گفتم چيز مهمي نيست اما يک سال تمام نتوانستم بازي کنم.» چند دقيقه بعد از اين اتفاق مالديني دنبال نستا آمد و از او خواست با هم براي دويدن بيرون بروند: «از اولش حالم خوب نبود اما بعد از صد متر دويدن نقش بر زمين شدم و پائولو مرا بلند کرد.» اين دو از سال 2002 که نستا از لاتزيو راهي ميلان شد با هم دوست شدند و اغلب تعطيلات را به همراه خانواده‌هايشان با هم مي‌گذرانند: «من در عمر فوتبالي‌ام 12 بار جراحي شدم. تقريبا همه استخوان‌هايم يک‌بار شکسته.» نستا در کمال بدشانسي در بدترين مواقع هم آسيب ديده به طوري که سه جام جهاني را از دست داده. سال 98 زانويش مجروح بود. 2002 پايش شکست و 2006 هم ماهيچه رانش پاره شد: «چيزي که بيشتر از همه عذاب‌آور بود نرسيدن به جام جهاني آلمان بود. من مي‌دانستم که شانس زيادي براي قهرماني داريم.» اما سهم نستا فقط دو بازي مرحله گروهي شد و بس. ولي آسيب‌ديدگي کمرش در سال 2008 از همه جدي‌تر و نگران‌کننده‌تر بود. 6 ماه از مسابقه‌ها دور ماند اما تن به تيغ جراحي نداد و با فيزيوتراپي خودش را به آمادگي رساند. مي‌خواست در داربي ميلان بازي کند که يک روز دوباره کمرش قفل کرد و نتوانست حرکت کند. اين دفعه به اصرار همسرش راهي بيمارستان شد تا عمل کند. در 32 سالگي به او هشدار دادند که ممکن است کمرش آن قدر ضعيف شود که ديگر نتواند بازي کند: «شايد مجبور مي‌شدم فوتبال را فراموش کنم اما حداقل مي‌توانستم به زندگي عادي خودم ادامه بدهم. ولي خيلي ترسيده بودم. يک هفته تمام به اين فکر مي‌کردم که جراحي کنم يا نه. سه شب متوالي چشم روي هم نگذاشتم. گاهي مجبور مي‌شدم روي زمين بخوابم.»

جنجال‌هاي رسانه‌ها
    او دوران درماني خود را در کلينيکي در ميامي سپري کرد. همان جايي که سال 2006 مصدوميت شانه‌اش را برطرف کرده بودند: «آن جا که بودم چيزهاي ناخوشايندي در روزنامه‌هاي ايتاليا خواندم که نوشته بودند نستا ديگر تمام شده و مرده، رفته آن‌جا کنار ساحل آفتاب بگيرد يا اين که مدام شب‌نشيني مي‌رود ولي من با زن و بچه‌هايم به ميامي رفته بودم. آن‌هايي که مرا مي‌شناسند مي‌دانند که زياد اهل گردش رفتن نيستم. روزنامه‌ها حتي آدرس خانه‌ام در ميامي را هم چاپ کرده بودند. چرا؟» دو مسئله نستا را آزار مي‌داد و انگيزه‌اش را براي بهبودي افزايش داد: «اول اين که مصدوميتم روي زندگي خانوادگي من اثر گذاشته بود. حتي نمي‌توانستم بچه‌هايم را بغل کنم. همسرم هم آن موقع با دو بچه کوچک دست تنها مانده بود تازه بايد از من هم مراقبت مي‌کرد. من هم آدمي بودم که هميشه در ميدان در حال دويدن و تحرک بودم و به خانه‌نشيني عادت نداشتم. انگيزه دومم اين بود که جواب دندان‌شکني به اين همه منتقد بدهم. آن‌ها غرورم را جريحه‌دار کردند و به همين دو دليل به جراحي کمرم تن دادم. او مرد جواني بود که ادعايي نداشت و کارنامه کاري‌اش مملو از جام‌هاي ملي و باشگاهي بود اما بايد دوباره خودش را اثبات مي‌کرد: «روزي 7 ساعت تمرين مي‌کردم. بايد تجربه‌اش کني تا ببيني جان آدم را مي‌گيرد ولي من به اين سختي‌ها اعتنا نکردم و به بازي‌ها برگشتم. بيشتر از همه خشم عليه رسانه‌هايي که اين مطالب را در موردم نوشتند باعث شد که مشکلات را به جان بخرم.» سرانجام نستا در آخرين بازي فصل 2009 - 2008 جلوي فيورنتينا به ميدان رفت که بازي خداحافظي کارلو آنچلوتي پيش از پيوستن به چلسي بود: «فصل گذشته خوب بود. در سري A و ليگ قهرمانان 30 بازي انجام دادم.»

بازگشت ژنرال
    آيا به اوجش برگشته؟ نستا در پايان صحبت‌هايش به ناچار مجبور است از بازنشستگي هم حرف بزند. اتفاقي که به گفته خودش دير يا زود مي‌افتد. در واکنش به اين که تخمين زده شده 3 فصل ديگر هم مي‌تواند بازي کند با شگفتي مي‌گويد: «به زودي 35 ساله مي‌شوم!» قراردادش با ميلان تمام شده و مي‌خواهد با باشگاه در مورد آينده‌اش مذاکره کند. هميشه دوست داشته مثل مالديني باشد اما قبول کرده که هرگز نمي‌تواند مانند او تا 41 سالگي به بازي کردن ادامه بدهد: «هر وقت در زمين حس کنم که نمي‌توانم خودم را به توپ برسانم و بازيکنان جوان‌تر سريع‌تر از من به توپ مي‌رسند آن وقت کنار مي‌روم.» نستا آدم خجالتي‌اي است. براي همين هميشه از غوغايي که زندگي حرفه‌اي خيلي از بازيکنان را به هم ريخته به دور بوده و ثبات داشته: «من هيچ وقت به اين جور مسائل علاقه‌اي نداشتم و معمولا خودم را دور نگه داشته‌ام.» روي دست چپش جاي زخم بزرگي ديده مي‌شود که يادگار جراحي سال 2005 است. آن قدر به بازي‌هاي پلي‌استيشن علاقه داشت که کار دست خودش داد و شست دستش به عمل نياز پيدا کرد. رسانه‌ها به خاطر اين مسئله حرفه‌اي بودن او را به شدت زير سؤال برده بودند. دانيله ده‌روسي هم اخيرا فاش کرده بود که نستا و آندره پيرلو عاشق بازي‌هاي کامپيوتري هستند و ساعت‌ها پايش مي‌نشينند. نستا بعد از جام جهاني 2006 از تيم ملي خداحافظي کرد به اين اميد که بتواند بهتر به بازي کردن ادامه بدهد: «خيلي حسرت خوردم چون تيم ملي هميشه با ارزش است و درکل سال فوقش پنج، شش تا بازي ملي داشتيم ولي سفرهاي طولاني و وقت کمي که براي استراحت کردن مي‌ماند ممکن بود برايم مشکل‌ساز شود.» در هر صورت جايگاه الساندرو نستا در جمع برترين مدافعان تاريخ ميلان محفوظ است. زنجيره‌اي که از فرانکو بارسي شروع شد و بعد به مائورو تاسوتي، الساندرو کاستاکورتا و مالديني هم رسيد. او به اصليت رمي خودش مي‌بالد. در خانواده‌اي بزرگ شده که همه طرفدار لاتزيو بودند و هنوز هم مي‌خواهد هواداران اين تيم را متقاعد کند که تنها دليلش براي ترک اين تيم و رفتن به ميلان نه پول بلکه کمک به شرايط اقتصادي نابه‌سامان لاتزيو بوده که تا مرز ورشکستگي رفت: «به ميلان که رفتم يک اسکودتو را با لاتزيو گرفته بودم و 50 بازي ملي در کارنامه‌ام داشتم و بي‌تجربه نبودم.» نستا بدش نمي‌آيد که بعدها به سراغ مربي‌گري برود اما اين کار مستلزم جابه‌جايي مداوم خانواده‌اش به همراه او از اين تيم به آن تيم است. او افتخار مي‌کند که پدر نمونه‌اي است که هميشه به بچه‌هايش مي‌رسد و اين را يکي از شغل‌هاي مهم خودش مي‌داند!

منبع: champions

کد:

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض ملاقات الگری با ریکاردو مونتولیوو

سایت گل – به نوشته روزنامه ایتالیایی کوریره دلواسپور باشگاه میلان هنوز از خرید ریکاردو مونتولیوو بازیکن تیم فیورنتینا نا امید نشده چرا که ماسیمیلیانو الگری سرمربی میلان چند روز گذشته با این بازیکن ملاقات حضور داشته است.

میلان این روزها و با رفتن آندره آ پیرلو به یوونتوس به دنبال یک هافبک با کیفیت است و مونتولیوو 26 ساله اصلی ترین گزینه روسونری است.

مونتولیوو که از اینتر و یوونتوس نیز پیشنهاد دارد تا سال 2012 با فیورنتینا قرارداد دارد اما ماه گذشته اعلام کرد قرارداد خود را تمدید نخواهد کرد.

میلان امیدوار است قیمت مونتولیوو را کاهش دهد و او را به سن سیرو بیاورد و حتی حاضر است کاسانو را برای کاهش این رقم به فیورنتینا بدهد.

کاسانو که در ژانویه به میلان پیوست نتوانست انتظارات الگری را برآورده کند و ممکن است به عنوان قسمتی از ترانسفر مونتولیوو به فیورنتینا بپیوندد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ها ها ها!!!
    هر چقدر مالدینی رو رئال تونست جذبش کنه
    بارسا هم میتونه سیلوا رو بگیره
    سیلوا میخواد پیراهنشو جاودانه کنه توی میلان !!!
    در ثانی این خبر گزینش شده است
    اینم منبع اصلی خبر

آره گفت ولی هنوز هیچی از دو طرف به طور رسمی اعلام نشده
    ولی به طور قطع از بین
    بیل-شواینی- یا منز یکی رو میگیرن
    سیلوا دنبال افزایش دستمزدش تو میلان هستش و از علاقه بارسلونا داره برای این کار استفاده میکنه
    .
    .
    .
    .
    به احتمال 90 درصد منز هست و 10درصد هم احتمال داره بیل باشه.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سیلوا دنبال افزایش دستمزدش تو میلان هستش و از علاقه بارسلونا داره برای این کار استفاده میکنه
    .
    .
    .
    .
    به احتمال 90 درصد منز هست و 10درصد هم احتمال داره بیل باشه.
    چیزی که مهمه سیلوا موندنیه !
    از جیب ما که نمیره بزار برجی 20 میلیون بگیره نوش جونش
    منز؟؟
    نه خیر بازیکن مورد نظر پائول هنریکه گانسو هست که منتظرن برای اینکه قانون ایتالیا برای جذب بازیکنان بی پاسپورت به 2 تا برسه.فعلا یکی هست
    منزم بازیکن خوبیه شاید در کنار گانسو گرفتنش
    بیل هم شبیه یه جرقه بود
    شاید هم شواینی شما...

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جذب شواینی یک چیزی در حد غیر ممکنه
    شواینی تا سال 2015 یا 2016 با بایرن قرارداد داره و همین مسئله قیمتش رو به شدت بالا میبره
    چیزی نزدیک به 50 تا 60 میلیون میشه که میلان به هیچ وجه همچین مبلغی رو پرداخت نمیکنه
    کلا توی تاریخ میلان سابقه نداشته بازیکنی بالای 30 میلیون خریداری بشه

به نظرم محتمل ترین گزینه همون گانسو است که در سانتوس بازی میکنه...این سفرهای متعدد برایدا به برزیل نشون دهنده علاقه میلان به این بازیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •