فقط امیدوارم 2تا دفاع درست حسابی واسه فصل بعد خریداری بشه و دیگه به امثال برنو و بادشتوبر بازی نده هاینکس وگرنه فینال مونیخ رو باید بین 2تاتیم دیگه تماشا کنیم
فقط امیدوارم 2تا دفاع درست حسابی واسه فصل بعد خریداری بشه و دیگه به امثال برنو و بادشتوبر بازی نده هاینکس وگرنه فینال مونیخ رو باید بین 2تاتیم دیگه تماشا کنیم
بایرن مونیخ رسما جدایی کلوزه را تایید کردسران باشگاه بایرن مونیخ در وب سایت رسمی شان اعلام کردند که میروسلاو کلوزه، ستاره باتجربه این تیم در بازار نقل و انتقالات تابستانی از این تیم جدا می شود.
قرارداد کلوزه با بایرن درتابستان امسال به پایان می رسد و او تصمیمی برای تمدید قراردادش با باواریایی ها ندارد.
کارل هاینس رومنیگه، مدیر اجرایی بایرن در این رابطه گفت:« متاسفانه، مذاکرات ما با میروسلاو کلوزه، به نتیجه مثبتی نرسید. ما خوشحال می شدیم تا او حضورش در تیم ما را تمدید کند ولی وقتی بحث طول مدت قرارداد مطرح شد، نتوانستیم به توافقی دو جانبه برسیم. بایرن مونیخ برای میروسلاو کلوزه و خانواده اش بهترین ها را برای آینده آرزو می کند و از او به خاطر 4 سال حضورش در بایرن مونیخ تشکر می کنیم.»
کلوزه هم با تشکر از سران بایرن اعلام کرد که پوشیدن پیراهن این تیم برایش بسیار ویژه بوده:«من 4سال خوب و موفق را اینجا در مونیخ سپری کردم.می خواهم از سران بایرن بسیار بسیار تشکر کنم. فرصت بازی برای این تیم بسیار ویژه بود.»
این ستاره 32 ساله هنوز تصمیم نگرفته تا فصل بعد را در چه تیمی سپری کند.این درحالی است که تیمهایی از جمله والنسیا، لاتزیو و ترابزونسپور برای جذب او ابراز تمایل کرده اند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------------------
رومنیگه: توافق با بواتنگ هنوز ممکن است
کارل هاینس رومنیگه، مدیر اجرایی بایرن مونیخ مطمئن است که سران این باشگاه چهارمین خرید تابستانی شان را با جذب ژروم بواتنگ، بازیکن منچسترسیتی ثبت خواهند کرد. این درحالی است که سران سیتی در فروش این مدافع، مردد هستند.
بواتنگ که در ترکیب اصلی تیم روبرتو مانچینی جایی ندارد، در فصل قبل با مصدومیتهای متعددی دست و پنجه نرم می کرد و از همین رو بازیکنانی مثل وینسنت کمپانی و میکا ریچاردز جای او را در زمین پر می کردند و اکنون هم به مانچینی، مربی ایتالیایی تیمش گفته که می خواهد به بایرن مونیخ برود.
در این میان رومنیگه، مدیر اجرایی بایرن در صحبتهایی به کیکر گفت:« فکر می کنم این شانس را داریم تا با سران سیتی برسر بواتنگ به توافق برسیم. این موضوعی نیست که در طول دو یا سه روز آینده حل شود.»
از سوی دیگر سران باشگاه سیتی تردیدهای در به فروش رساندن ستاره آلمانی شان دارند و در صورتی که قصد فروش او را داشته باشند،انتظار می رود که لیبلی 20 میلیون یورویی برروی او قرار دهند.این در حالی است که باواریایی ها تنها پیشنهادی 12.5 میلیون یورویی را برای خرید بواتنگ آماده کرده اند.
در صورتی که این توافق صورت بگیرد، بواتنگ ممکن است گران قیمت ترین بازیکن بایرن زیر نظر یوپ هینکس، مربی جدید این تیم باشد. مانوئل نویر، رافینیا و نیلز پتسرسن، سایر بازیکنانی هستند که در بازار نقل و انتقالات تابستانی به رختکن بایرن آمده اند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر می رسه جدایی کلوزه قطعی شده . والنسیا و لاتزیو و حتی برمن اونو می خوان . امیدوارم هر جا رفت بتونه دوباره مهاجم اول تیم ملی بشه .
کلینزمن درباره کلوزه گفته :
كلوزه، ضامن گلزني در هر رويداد بزرگ است. آرزو ميكنم با تمام قوا قدم به جام ملتهاي 2012 بگذارد و دورنماي جام جهاني 2014 را نيز مد نظر داشته باشد. او بازيكني است كه ترس را به جان حريف مياندازد.در واقع به آن دسته از بازيكنان با كلاس تعلق دارد كه هميشه در اوج ميدرخشند. بازيكني كه براي حريف شناخته شده است، همينطور مهاجمي كه بازيكن حريف خوب ميداند برابرش نبايد شوخي كند و گرنه ضربه مهلك را فرود خواهد آورد.
Last edited by hojjatinho; 07-06-2011 at 15:56.
تگ کلوزه رو حذف کنین : دی
+
حالا : دیخرید نوئر نکته مثبت نبود،اوج کار بایرن بود![]()
+
ولی معلون نیست چرا اینا اینقدر به پست های هجومی علاقه دارن... این رومینیگه چون خودش مهاجم بوده فکر کنم واسه همین خیلی بازیکن هجومی دوست داره..
Bayern Munich optimistic of Takashi Usami signing
کارل هاینس رومنیگه اعلام کرده که مراحل ثبت قرارداد با تاکاشی یوسامی در حال انجامه و گفته که اول یوسامی
رو با قراردادی قرضی و بمدت یه سال میگیرن. گامبا اوزاکا هم که رسما اعلام کرده که بندی تو قرارداد یوسامی هست
که در صورت پیشنهاد خارجی نمیتونن جلوی خروجش رو بگیرن. یوسامی فصل درخشانی در ژاپن داشت و بعنوان بهترین
بازیکن جوان ژاپن هم شناخته شد. در مورد قیمت این بازیکن ۱۹ ساله هم پیش بینی میشه بین ۱.۵ تا ۳.۵ میلیون یورو باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
منو یاد استیل اذین میندازه که اول فصل هرچی هافبک و مهاجم بود گرفتن و خط دفاعیو ول کردن![]()
خبر رسمی: نویر با بایرن مونیخ 5 ساله بست
باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد با مانوئل نویر قراردادی 5 ساله امضا کرده است.
این دروازه بان 25 ساله امروز در باشگاه بایرن تست های پزشکی را پشت سر گذاشت. در اطلاعیه باشگاه بایرن آمده است:" بعد از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی، نویر قراردادی 5 ساله با باشگاه بایرن امضا کرد. به این ترتیب او تا 30 ژوئن 2016 در این باشگاه خواهد بود."
نویر نیز بعد از امضای قرارداد از اینکه به دروازه بان شماره 1 بایرن شده، اظهار خوشحالی کرد.
" من نمی توانم منتظر شروع تمرینات بمانم. من مونیخ را به خوبی می شناسم و در این باشگاه خیلی احساس راحتی می کنم."
او همچنین در مورد دلیل پیوستنش به بایرن گفت:" به این خاطر به اینجا آمدم که دروازه تیم ملی آلمان هستم و بایرن بهترین تیم آلمان است."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک خبر در سایت رسمی باشگاه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپ.ن : دیگه رسما مبارکه ....
.
اگه میتونستن کونترائو و الکس و بواتنگ رو هم بخرن اونوقت عملا ما میتونستیم بارسلونا رو هم به چالش بکشیم ولی خب آدم نمیتونه به همه خواسته هاش یه جا دست پیدا کنه
برای اینکه بواتنگ رو بخواید بگیرید اگه شواینی رو در مقابل به میلان بدین شاید میلان راضی شداگه میتونستن کونترائو و الکس و بواتنگ رو هم بخرن اونوقت عملا ما میتونستیم بارسلونا رو هم به چالش بکشیم ولی خب آدم نمیتونه به همه خواسته هاش یه جا دست پیدا کنه...
به کوین پرنس نیازی نداریم خدا رو شکر (هر چند من فوق العاده دوست دارم این بازیکن روبرای اینکه بواتنگ رو بخواید بگیرید اگه شواینی رو در مقابل به میلان بدین شاید میلان راضی شد...
). منظور داداشش ژروم هست که اتفاقا بدجور تو ترکیب میخوایمش .
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)