اگه بلد نیستی چرا جواب میدی ؟؟؟
باید جاوا نصب کنم نه این چیزی که تو گفتی ؟؟؟
اگه بلد نیستی چرا جواب میدی ؟؟؟
باید جاوا نصب کنم نه این چیزی که تو گفتی ؟؟؟
مشخصات سیستم رو بده شاید سیستمت ضعف داره؟؟؟
راستی اونایی که میگن بازی اکسپنشن نیست اشتباه میکنن چون تو ایران تا اونجایی که میدونم در یک DVD و یا 3 CD عرضه شده که Half Lif 2 رو اول نصب میکنه و بعد Eposide 1 روش نصب میشه برای همین خیلی ها فکر میکنن بازی خودش فول هستش
از آخر اکسپنشن هست يا نيست ؟؟؟؟؟
ببین دوست عزیز این بازی و کلا بازی هاف لایف 2 به دلیل نوع کرکی که داره متاسفانه دارای مشکل می باشه . به همین دلیل باید سعی کرد که نسخه کامل اون رو گرفت .نوشته شده توسط sam_sami_2000
بعضی از دوستان نسخه DVD اون رو گرفتند که ظاهرا کامله و مشکلی نداره . به همین دلیل هم توصیه می کنند که دیگر دوستان هم DVD بگیرند .
پس این دلیل نمی شه که شما به خاطر پاسخ اونها که سعی در کمک به شما رو داشتند جواب بدی ( اگه بلد نیستی چرا جواب می دی ) .
به هر حال امیدوارم که مشکل شما هم با نصب جاوا حل شده باشه .
سلام...من توي بازي Half life 2 يه مشكل دارم...اونم اينكه مرحله 5 همونجايي كه يه دختره همراهم مياد و در يه آسانسور را باز مي كنه...من اونجا هر كاري مي كنم...نمي تونم آسانسور رو راه بيندازم...هيچ راه ديگه اي هم وجود نداره...ميشه بگين چه طوري مي تونم آسانسور رو راه بيندازم؟
همونجا که زامبيارو رد میکنی؟نوشته شده توسط amirgooran
بعد از كامل كردن مراحل موتور سوارينوشته شده توسط jvc
دوست عزیز Half-Life2 حجمش 4.68GB هست در حالی که Half-Life2 Episode One حجمش 2.87GB هست اگر با هم نصب میشد حدود 8GB جا لازم داشت درصورتی که حجم اون 2.87GB می باشد پس در این صورت معلوم میشه که Half-Life2 همراه اون نصب نمیشه.پس اکسپنشن پک نیست OK ؟نوشته شده توسط vampire_viper
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)