سلام
شوگان ۲ مطمئنا از استارکرافت بهتره !! بهتره قبول کنیم تنها چیزی که راجب شوگان میشه گفت :
A heroic victory
همین و بس لازم نیست در مورد عظمت شوگان ۲ مثال بیارم یا نمره بذارم و غیره
چیزی که من بهش اعتقاد دارم اینه که در کنار توجه به نقدهای حرفه ای سایت های مختلف بیام نظر خودم بعنوان یک گیمر و نظر دوستام رو هم جویا بشم که ما چه دیدی از بازی داشتیم
من سه نفر تو این انجمن می شناسم که اگه به یه بازی با نمره 100 از متا نمره 1 هم بدن حرفشون رو قبول می کنم چون فکر می کنم اونا بعنوان یک گیمر خیلی بیشتر سرشون میشه
حالا با تمام این حرفا من کاملا به نظر تو و نظر بقیه دوستان که فن استارکرافت هم بودن احترام میذارم اما سلیقه است و سلیقه ها متفاوته - فقط توجه کنید داریم دوتا بازی عالی رو با هم مقایسه می کنیم و بحث فقط و فقط سر جزئیاته
در مورد مقایسه بازی در سبک شوتر رقبای جالبی رو به میان آوردی
Halo یک شاهکار به تما معناست و درش شکی نیست اما مقایسه اش با بازی مولتی پلتفرمی اشتباهه ما بحثمون روی PC هست اگرم نباشه بازم اشتباهه
تا جایی که من میدونم اون موقع که بحث بلک اوپس بود اونو با مدال 2010 مقایسه می کردن ( میتونی از بچه های فعال اون تاپیک و حتی هومن هم بپرسی ) تازه بتلفیلد 2 هم بازی خوبی بود اما نتونست بلک اوپس بشه
تو اومدی نمرات سایت هارو گذاشتی که من خودم بلد بودم اما یادته اینجا چه بازی ای بهترین بازی شد ؟
آره بلک اوپس بود با اختلافی فاحش نسبت به رقبای خودش
اون کسانی که به بلک اوپس رای دادن کسایی هستن مثل من و تو
مثل من و تو گیمر حرفه ای هستن میفهمن بازی یعنی چی و میتونن اظهار نظر بکنن
یک سوال پرفروش ترین بازی تاریخ چه بازی ایه ؟ بلک اوپس نه بازی ای که متاکریتیک بهش نمره 100 داده
محبوب ترین بازی کدوم بازیه ؟ همون بازی ای که بیشتر فروخته میشه همون بازی ای که گیمرها در موردش نظر مثبت دارن
واقعا من نمیدونم ما چرا داریم راجب نمرات و فلان مکان بازی صحبت می کنیم
اصلا بحث من مقایسه یکی از سری COD با شوتر دیگه نیست
شما اومدید گفتید بلک اوپس نسبت به MW کاری نکرده در حالیکه که حتی داستان بلک اوپس ماهیت بهتری نسبت به MW داشت
MW عالی بود فوق العاده بود استثنایی بود پدر سبک شوتر نوین بود خارق العاده بود ... کافیه ؟! اما
عیب هایی داشت کمبود هایی داشت بلک اوپس کمی از این کمبودهارو جبران کرد یکسری از عیب هارو درست کرد گیم پلی رو ارتقا داد ( گیم پلی پسرفت نکرد بلکه پیشرفت کرد ) به بازی هیجان اضافه کرد
یک گیمر خوش ذوق به جز هیجان چه از یک بازی میخواد
تمام بازی خلاصه میشه در هیجان و لذت و شادی مگه غیر از اینه ؟! مگه کسی هست که موقع بازی بشینه زار زار گریه کنه ؟
تو اومدی تعداد جوایزی رو که MW برد رو گفتی اون بازی بایدم اینقدر جایزه می برد
چون اون موقع در زمان خودش غوغایی به پا کرد واقعا یه چیز نو بود که تونست تمام گیمرهای تشنه رو سیراب کنه
یه مثال خارج از بحث میزنم :
Resident Evil 4 یا Resident Evil 5 ؟ به نظر شما کدام بهتر است ؟ جواب خیلی ها رزیدنت اویله 4 از جمله خود من
حالا یه سوال :
رزیدنت اویل 5 چه خصوصیاتی داشت که رزیدنت اول 4 نداشت ؟ خیلی خصوصیات میتونم برات 500 تا قابلیت جدید لیست کنم
آیا در سری رزیدنت اویل از نسخه 4 تا 5 ارتقایی در گرافیک بازی احساس کردید ؟ بله رزیدنت اویل 5 گرافیک بهتری داشت
و صد ها سوال دیگه ای که میتونم بزنم و الان وقتی نیست
نتیجه گیری : آیا نمره 9.2 یا 9.4 یا 10 یا هر چی که رزیدنت اویل 4 گرفته دلیل میشه خوبی های رزیدنت اویل 5 نادیده گرفته بشه ؟ مطمئنا خوبی هاش نه اما بدی هاش چرا !
حالا فکر کن همین مثال برای دوتا از بهترین های سری COD بوجود میاد
در پایان در مورد منتقدین گفتی که که بازی رو انجام میدن :
منتقدین چند نفرن که بازی رو اورجینال میخرن و بازی می کنن ؟ 100 نفر ؟ 1000 نفر ؟ 1000000 نفر ؟
بیشتر از این مقداره ؟ اون طرف میمونه 10 میلیون نفره دیگه که اونام بازی رو اورجینال میخرن اونا حق رای دادن ندارن ؟ اونا از بازی چیزی حالیشون نیست ؟ اونا بازی رو نمی فهمن ؟
مطمئنا از ده میلیون نفر 2 میلیون نفر هستن که بدونن بازی یعنی چی اصلا ؟ اینم خیلی کم گفتم دیگه مثال ریز زدم چون حتما تعدادشون بیشتر از این حده
اما همین آقایون منتقدین مثلا میگم PES 2011 این بازی رو به اندازه من بازی کردن ؟! مطمئنم نکردن
تو همین انجمن بچه هایی رو می شناسم که به بازی هایی که علاقه دارن میتونن یک کتاب راجب بازی بنویسن
شاید بحث مسیر دیگه ای رو بگیره اما بصورت خلاصه برای بقیه دوستان هم میگم :
COD محبوب ترین سری شوتر مولتی پلتفرم دنیاست و به عقیده خیلی ها بهترین اون ها ( دقت کنید دارم میگم سری ) و نسخه بلک اوپس قابلیت های جدیدی رو نسبت به MW افزوده هر چند که MW پدر سبک شوتر نوین بود این تما حرف منه من نه میخوام با شوتر دیگه مقایسش کنم نه طرفشو بکشم اما مطمئنم این همه طرفدار که این بازی داره یه چیزی دیدن و یه چیزی حس کردن که اینقدر مشتاق این بازی هستن مطمئنم این طرفدارا با عقل و منطق و چیزی که می بینن این انتخابو انجام میدن