تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 212 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در مورد خود بازی و امتیاز و فلان که کلا با شما مخالفم به کنار............

ولی در مورد آب سه بعدی کمی عجیب هستش حرف شما .....آب بازی gears of war 2 هم کاملا به حرکتهای شما در آب واکنش نشون میداد و اون زمان خیلی ها به عنوان یکی از بهترین افکتهای آب ازش یاد کردن.........یا همون farcry 2 که اونم شاخصه هایی که شما اون رو به عنوان 3d بودن اب ازش یاد می کنین داشت.

میشه کمی بشکافیش؟؟؟
    ..
    اصلا مشکلی نیست
    من نیازی به نظر مثبت شما ندارم و از شما هم نخواستم با من موافق باشید !
    +
    حدود نیم ساعت مطلب نوشته بودم که همه شو پاک کردم الان
    واقعا خنده داره اما یه لحظه فکر کردم دیدم بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه ... خوش باشید

خدا رو شکر تو این چند صفحه ی آخر کسی نتونسته قدرت بلا مناضع گرافیک و گیم پلی و صدا گذاری عالی و بی نقص سری BF رو با کلآ COD ها مقایسه کنه
    خدایا یعنی اینقدر بی سواد ممکنه ؟!
    خدایا شکرت که بی سوادی رو آفریدی خدایا شکرت که ما جزو بی منطقان شدیم خدایا شکرت ...

ویرایش : تمام این پست هایی که اینجا گذاشتم رو تو فروم اکتیویژن هم گذاشتم تا کاربرای اونجا که صدردرصد از تمام کسانی که تو این تاپیک پست زدن بیشتر - بهتر از بازی و کلمه بازی سرشون میشه نظر بدن
    در واقع سوادشون بیشتره
    میخوام ببینم اونا نظرشون راجب پست های من چیه ؟
    آیا اونا هم میگن 90 درصدشون غیر منطقیه
    Last edited by havas_1980; 16-05-2011 at 13:10. دليل: -

2. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iMbaQ_SiR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اتارد(مریخ)

پيش فرض

من که فقط multi بازی می کنم.
    اینم بگم که حالتو نو بگیرم دیگم انجا نمی یام جواب تونو بخونم پس خودت ون رو خسته نکنید.

MW2 اشغالی بیش نبود.
    1Mb BO 100000000000000000000 برابر بهتر از MW2 هست و خواهد بود.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    شوگان ۲ مطمئنا از استارکرافت بهتره !! بهتره قبول کنیم تنها چیزی که راجب شوگان میشه گفت :
    A heroic victory
    همین و بس لازم نیست در مورد عظمت شوگان ۲ مثال بیارم یا نمره بذارم و غیره
    چیزی که من بهش اعتقاد دارم اینه که در کنار توجه به نقدهای حرفه ای سایت های مختلف بیام نظر خودم بعنوان یک گیمر و نظر دوستام رو هم جویا بشم که ما چه دیدی از بازی داشتیم
    من سه نفر تو این انجمن می شناسم که اگه به یه بازی با نمره 100 از متا نمره 1 هم بدن حرفشون رو قبول می کنم چون فکر می کنم اونا بعنوان یک گیمر خیلی بیشتر سرشون میشه
    حالا با تمام این حرفا من کاملا به نظر تو و نظر بقیه دوستان که فن استارکرافت هم بودن احترام میذارم اما سلیقه است و سلیقه ها متفاوته - فقط توجه کنید داریم دوتا بازی عالی رو با هم مقایسه می کنیم و بحث فقط و فقط سر جزئیاته
    در مورد مقایسه بازی در سبک شوتر رقبای جالبی رو به میان آوردی
    Halo یک شاهکار به تما معناست و درش شکی نیست اما مقایسه اش با بازی مولتی پلتفرمی اشتباهه ما بحثمون روی PC هست اگرم نباشه بازم اشتباهه
    تا جایی که من میدونم اون موقع که بحث بلک اوپس بود اونو با مدال 2010 مقایسه می کردن ( میتونی از بچه های فعال اون تاپیک و حتی هومن هم بپرسی ) تازه بتلفیلد 2 هم بازی خوبی بود اما نتونست بلک اوپس بشه
    تو اومدی نمرات سایت هارو گذاشتی که من خودم بلد بودم اما یادته اینجا چه بازی ای بهترین بازی شد ؟
    آره بلک اوپس بود با اختلافی فاحش نسبت به رقبای خودش
    اون کسانی که به بلک اوپس رای دادن کسایی هستن مثل من و تو
    مثل من و تو گیمر حرفه ای هستن میفهمن بازی یعنی چی و میتونن اظهار نظر بکنن
    یک سوال پرفروش ترین بازی تاریخ چه بازی ایه ؟ بلک اوپس نه بازی ای که متاکریتیک بهش نمره 100 داده
    محبوب ترین بازی کدوم بازیه ؟ همون بازی ای که بیشتر فروخته میشه همون بازی ای که گیمرها در موردش نظر مثبت دارن
    واقعا من نمیدونم ما چرا داریم راجب نمرات و فلان مکان بازی صحبت می کنیم
    اصلا بحث من مقایسه یکی از سری COD با شوتر دیگه نیست
    شما اومدید گفتید بلک اوپس نسبت به MW کاری نکرده در حالیکه که حتی داستان بلک اوپس ماهیت بهتری نسبت به MW داشت
    MW عالی بود فوق العاده بود استثنایی بود پدر سبک شوتر نوین بود خارق العاده بود ... کافیه ؟! اما عیب هایی داشت کمبود هایی داشت بلک اوپس کمی از این کمبودهارو جبران کرد یکسری از عیب هارو درست کرد گیم پلی رو ارتقا داد ( گیم پلی پسرفت نکرد بلکه پیشرفت کرد ) به بازی هیجان اضافه کرد
    یک گیمر خوش ذوق به جز هیجان چه از یک بازی میخواد
    تمام بازی خلاصه میشه در هیجان و لذت و شادی مگه غیر از اینه ؟! مگه کسی هست که موقع بازی بشینه زار زار گریه کنه ؟
    تو اومدی تعداد جوایزی رو که MW برد رو گفتی اون بازی بایدم اینقدر جایزه می برد
    چون اون موقع در زمان خودش غوغایی به پا کرد واقعا یه چیز نو بود که تونست تمام گیمرهای تشنه رو سیراب کنه
    یه مثال خارج از بحث میزنم :
    Resident Evil 4 یا Resident Evil 5 ؟ به نظر شما کدام بهتر است ؟ جواب خیلی ها رزیدنت اویله 4 از جمله خود من
    حالا یه سوال :
    رزیدنت اویل 5 چه خصوصیاتی داشت که رزیدنت اول 4 نداشت ؟ خیلی خصوصیات میتونم برات 500 تا قابلیت جدید لیست کنم
    آیا در سری رزیدنت اویل از نسخه 4 تا 5 ارتقایی در گرافیک بازی احساس کردید ؟ بله رزیدنت اویل 5 گرافیک بهتری داشت
    و صد ها سوال دیگه ای که میتونم بزنم و الان وقتی نیست
    نتیجه گیری : آیا نمره 9.2 یا 9.4 یا 10 یا هر چی که رزیدنت اویل 4 گرفته دلیل میشه خوبی های رزیدنت اویل 5 نادیده گرفته بشه ؟ مطمئنا خوبی هاش نه اما بدی هاش چرا !
    حالا فکر کن همین مثال برای دوتا از بهترین های سری COD بوجود میاد
    در پایان در مورد منتقدین گفتی که که بازی رو انجام میدن :
    منتقدین چند نفرن که بازی رو اورجینال میخرن و بازی می کنن ؟ 100 نفر ؟ 1000 نفر ؟ 1000000 نفر ؟
    بیشتر از این مقداره ؟ اون طرف میمونه 10 میلیون نفره دیگه که اونام بازی رو اورجینال میخرن اونا حق رای دادن ندارن ؟ اونا از بازی چیزی حالیشون نیست ؟ اونا بازی رو نمی فهمن ؟
    مطمئنا از ده میلیون نفر 2 میلیون نفر هستن که بدونن بازی یعنی چی اصلا ؟ اینم خیلی کم گفتم دیگه مثال ریز زدم چون حتما تعدادشون بیشتر از این حده
    اما همین آقایون منتقدین مثلا میگم PES 2011 این بازی رو به اندازه من بازی کردن ؟! مطمئنم نکردن
    تو همین انجمن بچه هایی رو می شناسم که به بازی هایی که علاقه دارن میتونن یک کتاب راجب بازی بنویسن
    شاید بحث مسیر دیگه ای رو بگیره اما بصورت خلاصه برای بقیه دوستان هم میگم :

COD محبوب ترین سری شوتر مولتی پلتفرم دنیاست و به عقیده خیلی ها بهترین اون ها ( دقت کنید دارم میگم سری ) و نسخه بلک اوپس قابلیت های جدیدی رو نسبت به MW افزوده هر چند که MW پدر سبک شوتر نوین بود این تما حرف منه من نه میخوام با شوتر دیگه مقایسش کنم نه طرفشو بکشم اما مطمئنم این همه طرفدار که این بازی داره یه چیزی دیدن و یه چیزی حس کردن که اینقدر مشتاق این بازی هستن مطمئنم این طرفدارا با عقل و منطق و چیزی که می بینن این انتخابو انجام میدن
    من کوتاه چند تا نکته رو میگم تا دوستان بخونن و قضاوت کنن...

1- از پست شما نتیجه می گیریم که میانگین امتیاز بازی ها از سایت های مختلف که منتقد ها نقد کردن و همین طور جایزه ها اعتباری نداره! خب با این استدلال میریم سراغ نظر کاربرای سایت ها که خودتون گفتین. من میانگین امتیاز کابرای یه سایت رو اشاره می کنم. اینا امتیاز یوزر های گیم اسپات به BO هستش : (احتمالا پشیمون میشید میگید همون امتیاز منتقد ها بهتر بود!)

PS3: با 4440 امتیاز میانگین 8.3
    Xbox 360: با 6278 امتیاز میانگین 8.2
    PC: با 4929 امتیاز میانگین 7.9

سایت های دیگه هم برین نظرات یوزر ها خیلی با این فرقی نداره و می تونید خودتون ببینید...
    حالا توی پی سی رو میگیم هیچی به خاطر یه سری مشکلات بود که با پچ حل شد. چرا توی کنسول خیلی بالا نیست؟ اونا هم مشکل افت فریم و اینا داشتن بعد پچ اومده اون مشکلات رو درست کرده نه؟!!
    جالبه توی سایت خودمون هم شما جزو اولین کسایی هستین که اونو بهترین شماره این سری می دونید حتی شاید اونو شاهکار قرن هم بدونید!

2- در مورد فروش باید بگم که یعنی هر بازی پر فروش تر بود صد در صد بازی بهتریه درسته؟ پس احتمالا بخوایم بهترین بازی های تاریخ رو بگیم باید به ترتیب بیایم همین BO و سیمز و اینا رو بگیم و واقعا چون اینا فروش بیشتری داشتن پس نسبت به همه بازی های تاریخ بهترن و این استدلال اصلا حرف نداره!
    شما که روی نسخه پی سی تاکید داری فکر می کنی از این فروش چه قدر سهم پی سیه؟ حدودا 10-15 درصد سهم پی سیه و بقیه برای کنسوله و وقتی این قدر نسخه پی سی رو تاکید داری پس از نظر فروش بازی توی پی سی اون چنان آشن دهن سوزی نبوده و کل فروشش رو مدیون کنسوله...
    جالبه استارکرفت 2 فقط توی دو روز اولش تونست 1.5 میلیون نسخه یعنی اندازه کل فروش نسخه پی سی BO فروش کنه : )

3- اون انتخاب بهترین بازی سایت خودمون به خاطر محدودیت فقط در زمینه هر سبک اعتبار داشت چون وقتی میشه به هر چند گزینه که خواستیم رای بدیم بعد مثلا 10 تا رای میدیم از کجا معلوم که از این 10 تا رای دادیم منظور از بهترین بازی سال کدوم بوده؟! خب مشخصه توی پی سی حداقل اکثرا برای بهترین شوتر به BO رای میدن بعد حالا مثلا کسی که برای بهترین شوتر به BO رای داده از کجا معلوم نظرش در مورد بهترین بازی سال هم همین باشه؟!!
    چون محدودیت وجود داشت و نمیشد تاپیک های زیادی زد به خاطر همین همچین قضیه ای پیش میاد و فکر کنم اینی که گفتم کاملا روشنه...

اصلا مشکلی نیست
    من نیازی به نظر مثبت شما ندارم و از شما هم نخواستم با من موافق باشید !
    +
    حدود نیم ساعت مطلب نوشته بودم که همه شو پاک کردم الان
    واقعا خنده داره اما یه لحظه فکر کردم دیدم بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه ... خوش باشید
    ممنون از لطفی که داشتین و خوش گذشت...
    ببخشید اینو میگما ولی این پستای شما رو می بینم دقیقا یاد این دکتره می افتم که بعضی وقتا تی وی نشونش میده و توی حرفاش همش می خواد به این اشاره کنه که حرف اون فقط درسته و برعکس کل دنیا اشتباه می کنن و باید از اون الگو بگیرن!
    حالا شاید خود شما اینجوری نباشید ولی از این چند تا پستتون توی این تاپیک اینجوری استدلال میشه...
    Last edited by vahidgame; 16-05-2011 at 03:48.

5. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خیلی خوب شده که این 2 تا بازی تو یه مقطع زمانی ریلیز میشن !! مقایسه ی فروش این 2 بازی و نگاهی به امار و ارقام بعد از مدت کوتاهی از فروش دیدنیه
    .
    متاسفانه بعضی از دوستان خودشون عظمت سری cod مخصوصا MW رو تجربه و درک کردن !! اما یه سری تریلر به صورت سریالی !! که این اواخر از BF3 منتشر شده رو که نگاه کردن خودشونو گم کردن و رفتن تو کف ... که اتفاقا به نظرم هدف EA هم همین بوده !! و تا حدودی موفق شده و به قدر کافی نگاه هارو به سمت خودش جلب کرده !! و اتفاقا چنین برنامه هایی بازم داره
    .
    من که به شخصه عاشق جفتشون تو سبک FPS هستم !! هر کدوم نقاط قوت و ضعف خودشونو دارن !! و بازی کردن هر کدوم لذت خاص خودشو داره !و کوبیدن هر کدوم کار اشتباهیه !!
    +
    اما بنظرم بازم امسال هم EA شانس کمتری داره تو نبرد پیش رویی که با رقیبش یعنی Activision داره
    +
    در ضمن تنها cod ی که اصلا بهم نچسبید همین BO بود دلیل خاصی هم ندارم اصلا حال نکردم باهاش !! حتی کمتر از wow !!
    Last edited by SA.JJ.AD; 16-05-2011 at 04:18.

7. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

شماها خنده دارترین انسان هایی هستید که روی نت می بینم

ویرایش : تمام این پست هایی که اینجا گذاشتم رو تو فروم اکتیویژن هم گذاشتم تا کاربرای اونجا که صدردرصد از تمام کسانی که تو این تاپیک پست زدن بیشتر - بهتر از بازی و کلمه بازی سرشون میشه نظر بدن
    در واقع سوادشون بیشتره
    یه بار دیگه پست های خودتون رو بخونید...

سراسر تعصب و حرف های الکی هست... به جای این که بیاید اثبات کنید بحثو تموم میکنید!
    همیشه همینه! تا کسی در یک بحث کم میاره و خودش از حرف های خودش خسته میشه به جای قبول اشتباهش بحثو تموم میکنه و میره!

فقط یک تقاضا ازتون دارم... لطفا اون حرف آب سه بعدی رو در فروم اکتیویژن نگید! میخندند بهتون...!

موفق باشید.

9. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

باغت آباد انگوری ، عجب تاپیک مصفایی شده!
    بگذریم... میگن این نسخه 2 هفته بعد از رلیز نسخه قبلیش MW2 ، ساختش آغاز شده!
    یه سوال برام پیش آمده، وقتی یک بازی بلافاصله بعد یه بازی دیگه از همون سری ساختش شروع میشه قطعا بیسش با اون بازی قبلیه باید یکی باشه یا نه؟
    منظورم اینه اینا که نیامدن تو 2 هفته موتور بازی و بقیه چیزا رو ارتقا بدن.(گرچه احتمالا همون اول احتیاجی به این کار نیست! ) از طرفی بین زمان عرضه این دو سری اگر اینم November رلیز بشه دقیقا 2 سال فاصله است. میدونید چی میگم ، منظورم اینه باید منتظر تحول چشم گیری باشیم مثل BF3 یا نه؟

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

منظورم اینه اینا که نیامدن تو 2 هفته موتور بازی و بقیه چیزا رو ارتقا بدن.
    اگر هم 2 هفته بعد ساختش رو شروع کنن نمیاین یهو سراغ Level Design و این حرفها که... داستان رو مینویسن کاراشو انجام میدن و کار های 3d بعدا انجام میشه.

از طرفی بین زمان عرضه این دو سری اگر اینم November رلیز بشه دقیقا 2 سال فاصله است. میدونید چی میگم ، منظورم اینه باید منتظر تحول چشم گیری باشیم مثل BF3 یا نه؟
    MW2 اون قدر بازی کاملی بود که به تحول چشمگیر نیاز چندانی نباشه اما دیگه سری COD داره تکراری میشه و باید یه تغییراتی رو اعمال کنن...
    مخصوصا گرافیک بازی دیگه از مد افتاده.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خدا رو شکر تو این چند صفحه ی آخر کسی نتونسته قدرت بلا مناضع گرافیک و گیم پلی و صدا گذاری عالی و بی نقص سری BF رو با کلآ COD ها مقایسه کنه.
    وحید یه چیزی میگی ها مقایسه نمی خواد دیگه..مثلا همین موسیقی که دیگه تو COD یارو بهترین گروه موزیسین دنیا رو اورده بود برای MW2 موزیک بسازن هنوز هم داره موزیکش تو گوشم وز وز میکنه..وحید..؟؟؟؟ .. من تو و ممد رو خفه میکنم.
    من خودم شخصا سری COD رو خیلی زیادتر دوس دارم نسبت به BF مخصوصا دو بازی نوینشو MW1 و MW2
    مولتی هر دوش رو دوس دارم هم BF هم COD ولی خب انتخاب کنم COD رو میپسندم.
    بهتره بیخیال بشیم دیگه تاپیک مقایسه راه نیوفته بهتر میشه...منتظر حضور بسیار برتر قسمت سوم جنگ مدرن هستم.

13. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بابا به جاب اینکه از call of mw3 حرف بزنید اومدید جدو آباد بازی هاری به ... میدین.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

میاین بدون هیچ تحقیقی یسری اطلاعات غلط که از اینو اون شنیدین میگین بعدا انتظار دارید کسی بهتون نقد نکنه ؟ اب سه بعدی ؟
    Last edited by amin 2010; 16-05-2011 at 10:38.

16. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •