عزیز دقت کردی 3 تا پست پشت سر هم دادی؟
شما گزینه ی UberSample رو Disable کن درست میشه.
درست نشد .
قبلا که پشت سر هم میزدم خودش مرج میکرد ... الان ادیت میکنم
ادیت : پاک نمیشن
ادیت2 : یه چیز خیلی جالب اینه که من با کانفیگ ِ میدیم هم همون 25-26 فریم رو میگیرم !!!!! یعنی انگار اصلا" تغییری نمیکنه
ادیت3 : این مشکل خیلیا هست ... حتی با پی سی ها خیلی گولاخ هم زیر 30 میگیرن
Last edited by manuelcalavera; 19-05-2011 at 00:45.
با این فایل paul.dll که توی این بود تونستم بازی رو اجراکنم .به خدا تا حالا بالای20بار کرکها رو عوض کردم . دستت درد نکنه مارواز گمراهی نجات دادی![]()
بازی مثل اینکه کلاً مشکل افت فریم ریت داره هم روی کارت های Nvidia هم Radeon پس با سیستم خفنم اگر دیدین افت فریم ریت دارید شاکی نشید. اینو تو پیش Review سایت IGN گفته بود که اونجا با GTX 580 به افت فریم ریت شدید خورده بود. البته Nvidia مثل اینکه یه Driver بتا داده که تا حدی مشکل رو برطرف میکنه، ولی AMD هنوز فکر کنم چیزی نداده احتمالاً یه پچم خوده CDProject بده.من چجوری اینو فریم ریت بگیرم ؟
اونی که فریم ریت رو نصف میکرد کدوم بود که خاموشش کنم
^^ ATI Tray Tools ِ من نسخه ی 1.3 بود کرش میکرد ، با 1.7 درست شد
آقا من نمیتونم با 6970 فول اچ دی بگیرم بالای 26-27 بگیرم ، چرا اینجوریه ؟
Last edited by Guts; 19-05-2011 at 08:43.
خنده داره ش اینجاس که اگه 800در600 هم بازی کنی روی پایینترین سیستم ، بازم افت ِ فریم داری !!! یعنی انگار که اصلا" تغییری توی تنظیمات نداشتی ... سی دی پراجکت تِستر نداره ؟؟؟؟؟؟
افت فریم با چه تنظیماتی؟
الان خیلیا دارن رو ultra با فریم بالا بازی میکنن
این درایور بتای انویدیا رو میشه لینکشو بذاری ، شاید یه فرجی شد ما هم تونستیم بازی کنیم .
دقیقا" این مشکلو دارم :
Low=25 FPSکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Medium=25 FPS
High=25 FPS
Ultra=23 FPS
ادیت : من توی کات سین ها ، 60 رو راحت میگیرم ، اما میاد توی بازی مشکل ایجاد میشه ... خاک توی سر AMD واقعا!
Last edited by manuelcalavera; 19-05-2011 at 10:47.
شما که توی cut scene ها فریمت بالاست ولی توی خود بازی پایین عامل اصلی افت فریم در این حالت میتونه ضعف cpu باشه نه گرافیک!!
CPU_ت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)