تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 7 از 49 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش ویژه: غیبت بنزما مقابل بارسلونا به این دلیل بود که او حاضر نشد از داوران انتقاد کند!

این اولین باری نیست که مورینیو بازیکنی را به دلیل نپذیرفتن دستورهایش از تیم کنار گذاشته.

سایت گل – گزارش‌هایی از اسپانیا حاکی از آن هستند که غیبت کریم بنزما در دیدار برگشت نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا، به این دلیل بوده که او حاضر نشده داوران را در مصاحبه با نشریات نقد کند!

بارسلونا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه سه بر یک پیروز شد، اما این برد تحت‌الشعاع روابط بد دو باشگاه قرار گرفت و ژوزه مورینیو به شدت عملکرد ولفگانگ اشتارک، داور دیدار رفت را زیر سوال برد.

روزنامه ال‌پاییس اسپانیا نوشته که انتقاد باشگاه از تصمیمات داوری، استراتژی عامدانه مورینیو است تا توجهات از عملکرد ضعیف این تیم در دیدار رفت مقابل بارسلونا منحرف شود.

بنزما پیش از دیدار برگشت به رسانه‌های اسپانیا گفت: «من این‌جا نیامده‌ام که درباره داوران صحبت کنم. می‌خواهم درباره مسابقه حرف بزنم. ما باید گل بزنیم اما تیم بزرگی هستیم و تلاش خواهیم کرد پیروز شویم.»

رسانه‌های اسپانیا گزارش داده‌اند این اولین باری نیست که مورینیو بازیکنی را به دلیل نپذیرفتن دستورهایش از تیم کنار گذاشته. کریستیانو رونالدو هم هفته گذشته مقابل ساراگوسا احتمالا به این دلیل بازی نکرده که پیش از آن تاکتیک‌های هم‌وطنش را زیر سوال برده بود.

ال‌پاییس نوشته: «دیروز برخی در زمزمه‌های در گوشی خود می‌گفتند که بنزما، مانند کریستیانو مقابل ساراگوسا، به دلیل آن کنار گذاشته شد که دستور مورینیو را نپذیرفت. دستور مورینیو این بود که بنزما باید می‌گفت داوران مسئول همه چیز هستند.»

از سوی رئال مادرید، هیچ فردی، از جمله خود مورینیو و بنزما درباره این موضوع صحبت نکرده‌اند.

رئال مادرید شنبه به سویا سفر می‌کند و امیدوار است فاصله با بارسای صدرنشین را کم کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/5/5

زین‌الدین زیدان از ژوزه مورینیو راضی نیست

دلیل ناراحتی زیدان بازی نکردن کریم بنزما است.

سایت گل – زین‌الدین زیدان پس از حذف رئال مادرید از لیگ قهرمانان چندان تحت تاثیر عملکرد ژوزه مورینیو قرار نگرفته.

لا سیکستا و Sport.es گزارش داده‌اند زیدان که مشاور شخصی فلورنتینو پرس است، از این که کریم بنزما در طول 180 دقیقه بازی با بارسلونا یک دقیقه هم بازی نکرد ناراضی است.

زیدان ناراحت است که بنزما در بازی برگشت، هنگامی که نتیجه مساوی بود بازی نکرد.

آیتور کارانکا که به دلیل محرومیت مورینیو در بازی برگشت هدایت تیم را به عهده داشت، دو تعویض انجام داد و امانوئل آدبایور را به جای گونسالو ایگواین و مسعود اوزیل را به جای کاکا به میدان برد.

زیدان ناراحت است که بنزما بازی را از دست داد.

ال‌پاییس نوشته بنزما به این دلیل بازی نکرد که هرگز حاضر نشد از داور انتقاد کند.

او در طول نشست خبری از تمام بحث‌های جنجالی دوری جست.

کد:
    2011/5/5

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پلن بی برای بارسا میتونه واگذار کردن مالکیت توپ به حریف باشه ،
    پلن بی قاعدتا نباید تغییر جزیی باشه ، اون هم وقتی راجع به "سبک بازی" صحبت میکنیم ، پلن بی در بسیاری از تیم ها شامل تغییر آرایش عددی میشه .

در مورد نظر خودم ؛ بخش آغازینش دل کندن از مالکیت توپ هست ( که محال میدونم بارسا انجامش بده ) ، مراحل بعدی شامل مشخص کردن نوع پرس در مناطق مختلف ، دفاع با X بازیکن و حمله با Y بازیکن هست ، نمودها و شعاع های حرکتی پست های مختلف به خصوص در فاز حمله و مهمتر از اون در فاز انتقال باید تغییر بکنه و .... .

اینکه گفته میشه پلن بی ، به نوعی شیوه و شمای کلی متفاوتی از بازی روتین یا همون پلن اصلی و سبک بازی هست .

پلن بي از كجا و از چه زمان شروع ميشه ؟ چقدر تغيير لازمه كه از پلن اول جدا بشيم و وارد پلن بي بشيم؟
    ازجایی که "سبک بازی" همیشگی کارایی خودش رو از دست میده ، 180 دقیقه داشتن مالکیت توپ و "چرخاندن و سرعت دادن به چرخشش" وقتی که باعث حذف بشه سوال پیش میاد که چقدر اصرار به درب بسته کوبیدن ؟ نه از لحاظ نتیجه حتی ، بلکه از لحاظ فنی .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

میون بحث plan b، یه چیزی بگم..

یکی از دوستان گفت که، به منچستر رای دادی، یه چیزایی شده و یه سری حرفا میزنن!
    من نمیفهمم واقعا کار و تفکر بعضی از دوستان رو!
    اول اینکه شما یه روز به رئال تیکه نندازید و اسمش رو نیارید، روزتون شب نمیشه؟!
    بابا خب بردید رئال رو دیگه(چجوریش مهم نیست)..ول کنید دیگه..
    بعد اینکه به شما چه مثلا من، به منچستر رای دادم؟!
    من اومدم به شما بگم چرا به بارسا رای دادی؟! اومدم بگم چرا تجربه فرگوسن رو مد نظر نگرفتی؟!
    یعنی هرکی به بارسا رای داده، منطقی و فوتبال دونه و هرکی به منچستر رای داده، احساسی؟!
    وقتی میگن منطق ندارید، برا همین مواقعس دیگه..

الکی کاری میکنید که آدم مجبور بشه وسط یه بحث مفید، یه نیمچه اسپم بده..
    هرچی به ذهنتون رسید رو که نباید بگید...
    بجای این حرفا و این مسخره بازیها، از بجث هایی که میشه استفاده کنید تا شاید غیر کل کل کردن، 2تا چیز یاد بگیرید...
    بازم شرمنده از دوستانی که بحث میکردن...
    +
    هرکی ندونه، میگه با نتیجه این نظرسنجی، قهرمان مشخص میشه که بعضی اینقدر جوش میزنن براش!
    فک کن!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سرالکس فرگوسن: دلیلی ندارد از بارسلونا بترسیم/ برای دیدار فینال با مورینیو مشورت می کنم

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، پس از رسیدن تیمش به فینال چمپیونزلیگ اعلام کرد دلیلی برای ترسیدن از بارسلونا وجود ندارد.

او در کنفرانس مطبوعاتی شب گذشته اش گفت:" فکر نمی کنم لازم باشد با ترس و لرز مقابل بارسلونا قرار بگیرم. بارسلونا تیم بسیار خوبی است و ما مقابل تیم بسیار فوق العاده ای قرار خواهیم کرقت اما فکر نمی کنم دلیلی برای ترس وجود داشته باشد. در واقع نباید بترسیم. باید راه حلی برای بازی مقابل آنها پیدا کنیم."

سرمربی اسکاتلندی منچستریونایتد در انتظار دیداری با کیفیت و کلاسیک در ومبلی است و اعلام کرد که از مورینیو برای دیدار مقابل بارسلونا مشورت خواهد گرفت.

" در مورد بازی های آنها در این فصل به اندازه کافی صحبت شده است و من بازیهای زیادی از آنها در این فصل دیده ام اما من اطلاعاتی هم از ژوزه خواهم گرفت زیرا او اطلاعات او در این مورد بسیار کارآمد است."

او همچنین در مورد برگزاری دیدار فینال در ومبلی گفت:" ومبلی یک زمین بی طرف است اما انتظار دارم هواداران ما در این دیدار بیشتر باشند و ما شرایط بهتری برای بازی در این ورزشگاه داشته باشیم."

کد:
    رایان گیگز: حالا بهترین فرصت برای انتقام از بارساست

سایت گل- رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، معتقد است رسیدن به فینال چمپیونزلیگ، فرصت خوبی برای گرفتن انتقام شکست مقابل بارسا در سال 2009 است.

یونایتدها شب گذشته با پیروزی 4-1 مقابل شالکه در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان، به فینال رسیدند و باید روز 28 می در ومبلی مقابل بارسلونا قرار بگیرند.

تیم سر الکس فرگوسن دو سال قبل در همین مرحله 2-0 مغلوب بارسا شد و از رسیدن به قهرمانی چمپیونزلیگ بازماند.

اما گیگز امیدوار تیمش ابن بار حریف اسپانیایی را شکست دهد. او به خبرنگاران گفت:" وقتی در یک فینال شکست می خورید، همیشه به دنبال انتقام هستید. مشکل ما در فینال رم این بود که نتوانستیم نمایش همیشگی مان را ارائه دهیم.

امیدوارم این بار در ومبلی جبران کنیم. امیدوارم بتوانیم در فینال نشان دهیم که چه تیم خوبی هستیم. آنها تیم خوبی هستند و بهترین بازیکنان دنیا را در اختیار دارند و این اکنون بزرگترین مشکل ماست. ما باید به به زمین برویم و نشان دهیم که چه تیم خوبی هستیم.

این برای ما بسیار مهم است که به عنوان یک تیم انگلیسی در فینال ومبلی حضور داریم. ومبلی یک ورزشگاه فوق العاده و تاریخی است.

منچستریونایتد در این ورزشگاه اولین جام اروپایی اش را به دست آورده و ما امیدواریم این کار را تکرار کنیم.

رسیدن به فینال چمپیونزلیگ یک دستاور بزرگ است زیرا ما در چهار سال گذشته، 3 بار به فینال رسیدیم."

کد:
    Last edited by Ezel; 06-05-2011 at 02:20.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نگران نباش حواسم هست
    در مورد نظر خودم ؛ بخش آغازينش دل کندن از مالکيت توپ هست ( که محال ميدونم بارسا انجامش بده ) ، مراحل بعدي شامل مشخص کردن نوع پرس در مناطق مختلف ، دفاع با X بازيکن و حمله با Y بازيکن هست ، نمودها و شعاع هاي حرکتي پست هاي مختلف به خصوص در فاز حمله و مهمتر از اون در فاز انتقال بايد تغيير بکنه و ..
    من فكر ميكنم هر تيمي زماني كه به مشكل ميخوره و لازم ميشه بايد از روشهاي ديگه اي استفاده كنه
    بارسا لزوما نبايد مالكيت توپ رو رها كنه تا مثلا پلن بي داشته باشه
    بارسا در مقابل 99 درصد تيمهايي كه در مقابلش دفاع مطلق ميكنن موفق ميشه با روشهاي مختلف حمله كردن به پيروزي برسه
    مسئله اينه كه اگر بارسا مالكيت رو به تيم مقابل بده تيم مقابل اينقدر ساده هست كه فريب اين پلن بي رو بخوره و جلو بياد
    وقتي شما در مقابل تيمي بازي ميكنيد كه با انبردست هم نميتونيد از توي سوراخش بيارينش بيرون و به يك مساوي راضيه دادن مالكيت يعني توپ در دست اونها و تماشا كردن پاسهاي اون تيم در يك سوم دفاعيه خودشون
    باز هم ميگم سروش عزيز در فوتباله فوق شناور امروز شما بايد در آن واحد آمادگي انجام دادن چند روش حمله كردن و چند روش دفاع كردن رو داشته باشيد
    بارسا در بخش هجومي همين كارو ميكنه كاملا واضحه
    در بخش دفاعي هم چون تا حالا كمتر بهش احتياج داشته كمتر ديده شده اما در بازي با رئال در نيمه نهايي واقعا نشون داد در دفاع هم ميتونه به روشهاي متفاوتي بازي كنه
    تيمهاي بزرگ امرزو فقط با يه نقشه و توجيه به ميدان نميان بلكه با چندين نقشه و حتي چندين پيشبيني نسبت به بازي در طول نود دقيقه ميان
    نكته بعدي اينه كه در فوتبال امروز نميشه حتي دفاع كردن و حمله كردن يك تيم رو از هم جدا دونست
    ساختار فوتبال شناور امروز جوريه كه شما در زماني كه حمله ميكنيد بايد بسته به اينكه در كدام قسمت از زمين در حال بازي هستين و پيشبينيه اينكه كجا توپ رو از دست بدين جاگيري دفاعيتون هم انجام بدين
    تا حالا انصافا چند بار ديدي كه بارسا موقع حمله توپ رو از دست داده اما در كمال تعجب همون بازيكنا كه منتظر گرفتن توپ و حمله كردن بودن درست در جايي قرار دارن كه بايد كار دفاعي رو انجام بدن و در اكثر مواقع هم بلافاصله توپ رو ميگيرن
    حرفم اينه كه نميشه اون تفاوتي كه ميگي براي مرزبندي پلن آ و بي قائل هستي مصداقش رو در فوتبال امروز پيدا كني
    در فوتبال امروز زماني كه حمله ميكنيد در حال دفاع كردنيد و زماني كه دفاع ميكنيد در حال حمله كردن يعني اينكه ريشه حملات هر تيمي در نوع دفاع كردنشه و ريشه دفاع كردن هر تيمي در نوع حمله كردنش
    در بارسا بسته به شكل و مكان توپ گيري مدافعين در ميدان نوع و مقدار سرعت حمله طرح ريزي ميشه
    منچستر در بازي رفت با شالكه در نيمه اول با بيش از شش روش حمله كرد ميشه بگي كدومشون پلن آ بود كدومشون پلن بي من كه نميتونم تشخيص بدم تا دقيقه 30 سه چهار تا حفره در دفاع شالكه پيدا شده بود
    از بارسا زياد مثال نميزنم به خاطر اينكه به حساسيتها دامن نزنم ولي اي كاش راحت ميتونستم در مورد بارسا حرف بزنم اصلا اي كاش طرفدار يه تيم ديگه بودم تا ميتونستم راحت تر در مورد بارسا نظر بدم

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من فكر ميكنم ما خيلي چيزها رو كه به ذهنمون ميرسه نبايد بگيم
    هر كسي آزاده كه نظرش رو بده و به هرتيمي كه خواست راي بده اما هر كسي آزاد نيست كه نظر ديگران رو مورد سوال قرار بده
    مثلا ممكنه آقا احمد واقعا در تحليل شخصيه خودش تشخيص داده باشه كه منچستر ميبره
    اين ديگه به اين ربط نداره كه احمد طرفدار رئاله
    ممكنه من هم با نگاه كردن به چند بازي آينده به منچستر راي بدم

اما
    من قبول دارم كه دوستان بارسايي توي اين انجمن يه مقدار تنهاتر هستن و شايد همين تنهاتر بودن باعث بشه در مقابل ديگران جبهه بگيرن
    اما انصافا در چند بازي اخير خصوصا بعد از باخت در فينال دل ري به رئال رفتار اكثر دوستان بارسايي واقعا ستودني بود
    علي رغم حرفهاي بسياري كه ميتونستن در مورد داوري بزنن اما فكر ميكنم با سكوتشون شب شيريني رو براي دوستان رئالي رقم زدن و لذت قهرماني واقعا به رئاليها چسبيد
    اتفاقي كه براي دوستان بارسايي بعد از رفتن به فينال سي ال نيفتاد
    و بعد از اون بازي دوستان بارسايي داشتن صرفا به اين و اون جواب پس ميدادن
    واقعا دور از انصاف بود اگر بهش اشاره نميكردم
    چون ديدم ديگران اشاره نكردن خودم گفتم

در هر صورت فكر ميكنم هيچ چيزي در اين دنيا ارزش محو كردن لبخند رو از صورت يك جوان ايراني نداره
    هركسي باشه و طرفدار هر چيزي يا هر تيمي
    Last edited by گرافيكار; 06-05-2011 at 02:45.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

برای دیدار فینال با مورینیو مشورت می کنم
    یه جنگ روانیه ؟یا...؟
    من که فکر نمیکنم فرگوس این کار رو بکنه! البته نه بخاطر مورینیو نه،بلکه با هر مربی دیگه ای خارج از مجموعه منچستر مشورت نخواهد کرد.
    به نظر میاد بخواد رد گم کنه واینجوری القاء کنه که میخواد با روش وسیستم رئال جلوی بارسا بازی کنه.در هرصورت پپ مربی ساده ای نسیت و به این سادگیها گول نخواهد خورد.
    +
    اما انصافا در چند بازي اخير خصوصا بعد از باخت در فينال دل ري به رئال رفتار اكثر دوستان بارسايي واقعا ستودني بود
    این رو هم من قبول دارم. (اما نه 100%)مخصوصا اون دوقلوهابهرحال خوشحالم که یواش یواش داریم یاد میگیریم که به عقاید دیگران احترام بزاریم وانها رو با خو رویی بشنویم.
    Last edited by yuseph; 06-05-2011 at 08:48.

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

یه جنگ روانیه ؟یا...؟
    من که فکر نمیکنم فرگوس این کار رو بکنه! البته نه بخاطر مورینیو نه،بلکه با هر مربی دیگه ای خارج از مجموعه منچستر مشورت نخواهد کرد.
    به نظر میاد بخواد رد گم کنه واینجوری القاء کنه که میخواد با روش وسیستم رئال جلوی بارسا بازی کنه.در هرصورت پپ مربی ساده ای نسیت و به این سادگیها گول نخواهد خورد.
    +
    منم فکر نمی کردم همچین کاری رو بکنه ولی وقتی گفته پس حتما انجام میده { اخه این دو که خیلی در گیری داشتن وقتی مورینیو تو چلسی بود }
    ..................................
    در مورد پلن بی هم من با اقای گرافیکار موافقم.
    فقط فوتبال ایران هست که تیم یا دفاع می کنه یا حمله ولی در تیم های اروپایی یک تیم هر دو رو هم زمان انجام میده .

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گزارش ویژه: غیبت بنزما مقابل بارسلونا به این دلیل بود که او حاضر نشد از داوران انتقاد کند!
    زین‌الدین زیدان از ژوزه مورینیو راضی نیست
    و چرند و پرندها ادامه دارند... یاد زمانی افتادم که هرکسی از راه میرسید هیزم میریخت تو آتیش دعوای مورینیو و والدانو، اما همه دیدیم که چطور حل شد. والدانو کشید کنار، ضمن اینکه به حرف مورینیو هم عمل کرد. حتی در مصاحبه های بعد از فتح کوپا، از تیم تعریف کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه جنگ روانیه ؟یا...؟
    مسئله اينه كه هرچقدر گوارديولا زرنگ باشه باز هم در برابر تجربه سرشار پيرمرد كم مياره
    اما چرا پيرمرد اين حرف رو زده
    من فكر ميكنم بعد از حرفهايي كه مورينيو در مورد افتخارات بارسا زد حساسيت كلا كاتالان روي اسم مورينيو خيلي زياد شده
    تا جايي كه من توي خبرهايي حاشيه اي ميخوندم حتي كار به مجلس اسپانيا هم كشيده بود و اعتراضاتي شده بود
    و حتي باعث شده بود محافظه كارها كه در انتخابات بعد از جام جهاني در كاتالان شكست خورده بودن دوباره جون بگيرن
    شما مصاحبه هاي بازيكناي بارسا رو كه بخونين متوجه اين حساسيت ميشين
    حتي اينيستا كه به قول خودش مادريديها ازش شناخت دارن و ميدونن كه معمولا منطقي قضاوت ميكنه هم بعد از بازي احساساتي حرف زده بود
    پيرمرد يه چيز رو درست حدس زده اينكه فقط اسم مورينيو كافيه تا بارساييها از حالت طبيعيه خودشون خارج بشن( البته اين امتيازي براي مورينيو نيست چون ممكنه هر صد سال يك مربي پيدا بشه كه افتخارات حريف رو زير سوال ببره)
    اين براي سرآلكس يه امتيازه ويژه هستش در واقع پيرمرد اين بار ميخواد از جزئيترين ابزارش هم استفاده كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •