تا اونجایی که من میدونم پخش زنده ثانیه ای 50 کیلوبایت کم می کنه . (البته اگه اینترنتت انقدر کشش داشته باشه)
تا اونجایی که من میدونم پخش زنده ثانیه ای 50 کیلوبایت کم می کنه . (البته اگه اینترنتت انقدر کشش داشته باشه)
چندتا عکس از نمایشگاه:
(منبع:بازی سنتر)
سایز اصلی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Leon-117; 05-06-2011 at 13:41.
الان وارد سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که می شین زده تا شروع نمایشگاه 18 ساعت و ... دقیقه ... .
مگه فردا شروع نمی شه ؟
چرا زده 18 روز دیگه ؟!!!
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
برای اینکه بتونین با پهنای باند محدود ببینین یه تماس با شرکت ADSL تون بگیرین بگین تا آخر ماه براتون نامحدودش کنن و شما پول بیشتری می دین .
منم همینکارو کردم .![]()
شبکه Spike و GTTV برای پنج شنبه ی این هفته یک برنامه ی استثنائی تهیه کردن که شامل 15 نمایش اولیه و دیده نشده از گیم پلی بازی های مهم E3 شامل Ratchet & Clank: A Crack in Time و Mass Effect 2 می شود.
شاید جالب تر از خود این برنامه، مجری های آن باشند. گروه مجریان همیشگی GTTV همه جمع شده اند اما جف کیلی این بار تنها مجری اصلی نخواهد بود. بازیگر معروف هالیوود یعنی رز مک گوان، ستاره فیلم هایی چون Grindhouse به عنوان همکار جف کیلی حضور خواهد داشت.
مهمانان ویژه ای هم در مراسم حضور دارند که در میانشان می توان به افرادی از تیم های Naughty Dog و Infinity Ward اشاره کرد.
احتمال معرفی Fable: The Journey در E3منبع:vg247
Superannuation در پی بدست آوردن اطلاعاتی از شرکت مایکروسافت مشخص شد دامنه جدیدی با نام Fable:The Journey را برای آینده در نظر دارد.همچنین 3 بازی جدید دیگر که مختص کینکت نیز هستن به ثبت رسیده که Kinect Fun Labs, Dance Central 2 and Kinect Sports Season 2 تا به این لحظه مشخص شده اند.شواهد و اطلاعات مشخص شده از این منبع نشان میدهد که Fable جدید قرار هست از کینکت نیز پشتیبانی کند.Fable III که قرار بود از کینکت پشتیبانی کند به وعده ی خود عمل نکرد و بازی بدون امکان استفاده از کینکت ریلیز شد.
باید منتظر کنفرانس فردا شب مایکروسافت باشیم تا ببینیم Fable و عناوین جدید معرفی خواهند شد یا خیر..
Last edited by B.3.S.T; 05-06-2011 at 17:46.
فایل زیر رو بگیر و نصب کن درست میشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Star Wars: The Old Republic E3 trailer
تریلر در مورد نحوه ی مبارزات، هم تیمی ها، داستان بازی، مبارزات فضایی و ... هست.
Lo-Res 12.4MB
Hi-Res 43.9MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Resident Evil: Operation Raccoon City E3 Trailer
Last edited by B.3.S.T; 05-06-2011 at 18:01.
مثل این که موضوع تاپیک رو باید عوض کنیم بنویسیم ....
مشکلات دانلود و چگونگی دیدن ویدئوهای نمایشگاه امسال....چند صفحه کلا به این که چطوری و کجا ، من ندارم ..از کجا دانلود کنم اینا شده...یک بار برای همیشه توضیح میدم تمام.
سایت هایی که به صورت انلاین و زنده نمایش خواهند داد زیاد هستن ولی چون تعدادی از انها هیلتر هستن بنابراین بیشتر روی سایتهایی که ازادی بیشتری دارن و امکان دانلودشون هم هست مانور میدیم از پست ادرس زیر..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این به بعد فقط اخبار قرار داده بشه تا هم ا زموضوع منحرف نشیم و هم دسترسی به انها راحتتر باشه. توجه داشته باشید برای سایت گیم اسپات باید عضو باشید
پست های نامربوط پاک میشن
Official Prototype 2 E3-Trailer
SD:
HD:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)