تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 112

نام تاپيک: نمایشگاه کتاب ◄◄بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض امسال چی خریدم ...

خب
    بالاخره امروز دو تا کلاس دانشگاه را پیجوندیم رفتیم نمایشگاه

و اما کتاب هایی که خریدم...

از نشر چشمه:

سلوک (محمود دولت آبادی)

سلوک به نوعی مانیفست دولت‌آبادی در رابطه با زن و عشق است. قیس که نامش یادآور مجنون است از زن می‌گوید و مرد شرقی و درک انسان از عشق و روابط عاشقانه و این همه، نه با اندیشه‌ی امروز و نه اندیشه‌ی مجنون نظامی هم‌خوانی و نزدیکی دارد. مرد، بیماری است گرفتار خودشیفتگی، آن هم از نوع روستایی و قرن نوزدهمی. او زن را پاره‌ای از خود می‌داند و در عین حال موجودی که خدا برای خوشایند او آفریده است: «او از گوهر خودم بود که نمی‌دانم چگونه گم و ناپدید شد در لایه‌لایه‌های دویی؟» (ص ۲۷). با این پیش درآمد و نظریه، بدیهی است که وقتی زن تصمیم به جدایی می‌گیرد، او به استاد تیغی سفارش می‌دهد که ذاتاً پتیاره‌کش باشد. (ص ۱۰۳ و ۱۰۴). و اینجاست که متوجه می‌شوی که بار دیگر خواننده‌ی داستان زن اثیری و لکاته هستی و مردی که درون‌گراست و جز فلسفه‌بافی و دل‌سوزی به حال خود و شکوه از روزگار و مردمی که نمی‌فهمندش کاری ندارد.

لب بر تیغ (حسین سناپور)

تازه‌ترین رمان حسین سناپور داستانی خطی و ماجرامحور دارد. اتفاق‌های رمان از زبان آدم‌های مختلف روایت می‌شود و نویسنده در روایت‌ها از نثری خواندنی و تصویری استفاده کرده است. سناپور نوشتن این رمان را از سال ۷۸ شروع کرد و نگارش و بازنویسی‌های آن سال ۸۴ به اتمام رسید.

شهربانو (محمد حسن شهسواری)

سکوت مثل یک چیز ناخوانده و حتا زشت ، کل خانواده را ی حوصله کرده بود. شهربانو باید ادامه می داد. نباید مثل دخترهای رمانتیک حرف میزد ، مثل آن هایی که زندگی را از روی رمان ها و دفتر کلمات قصار دخترهای دبیرستانی یاد میگیرند و تفسیر میکنند. اما خودش هم خوب میدانست تنها مهمات او در این جنگ نابرابر، همان تسلیحات دفترهای صورتی گل دار دخترهای دبیرستانی است. کلمه ها؛

برف و نرگس (ناهید طباطبایی)

«برف و نرگس» مجموعه‌ای است با یازده داستان کوتاه. داستان‌هایی که موضوعاتی احساسی و عاطفی دارند و موضوعاتی که غالباً حول محور یک زن می‌گردند. زنی که گاه مادر است (داستان‌های برف و نرگس، دو میوه‌ی قرمز، ملاقات و زرین گل)، گاه همسر است (داستان حساسیت) و گاه فرزند (دلتنگی و حرفی برای گفتن). روایت‌ها نیز بر مبنای این موضوعات بنا شده است. موضوعاتی که ابتدا توجه خواننده را بر می‌انگیزد و آن‌گاه توجه برانگیخته را به‌سوی غایتی احساسی سوق می‌دهد. «برف و نرگس» تصویری از زندگی و رفتارهای واقعی است. رفتارهایی که به واسطه‌ی احساسات حقیقی آدم‌هایش بروز می‌کند و دنیای آنان را شکل می‌دهد. دنیای ساده‌ای که گاه نگاه خواننده را به معنایی درونی و عمیق‌تر می‌کشاند (مثل داستان‌های پنجشنبه‌ی آخر سال، ملاقات، پنجره‌ی روبه‌رو و ...). اما این به معنای پیچیده بودن و پیچیده نوشته شدن داستان‌ها نیست، بلکه آن‌ها فاقد هرگونه پیچیدگی موضوعی و ساختاری‌اند. تاکید شیوه‌ی روایت نیز بیشتر بر همان موضوعی است که قصه‌ها دلالت بر آن دارند.

استخوان خوک و دستهای جزامی (مصطفی مستور)

داستان در آپارتمان هفده طبقه‌ی خاوران اتفاق مى‌افتد که ساکنان هر طبقه و هر واحد مشکلاتى را در يک روز از سر مى‌گذرانند که نتيجه‌ی عملکرد بعضى‌ها تا فرداى آن روز و بعضى‌ها مثل ملول و بندر تا دو هفته به درازا مى‌کشد. محسن و زنش قصد دارند از هم طلاق بگيرند اما به خاطر دختر نه ساله‌شان، درنا، از اين کار منصرف مى‌شوند. الياس پسر دکتر محمد و دکتر افسانه مهرپور گرفتار سرطان مغز استخوان است. دکتر ظرف چند روز داوطلبى را پيدا مى‌کند که در سايت بانک خون جهانى، قيمت عضو اهدايى‌اش را براى پيوند ۷۵ هزار دلار اعلام کرده است. سوسن در واحد خود هر شب مردانى را به «فريز» مى آورد و از آنان پول مى‌گيرد. در اين ميان شاعرى که از زندان آزاد شده و از طرف غلام سگى آشنايى با سوسن به وى داده شده است برخلاف ديگران، شب‌ها نزد سوسن صوفى‌منشانه شعر مى‌گويد و در نهايت پس از به وجود آمدن يک عشق مجازى از او دور مى شود تا سوسن براى هميشه از احتمال برخوردارى از زندگى سالم در آينده محروم بماند. گروه جوانان اهل آواز و موسيقى و رقص و پارتى هم تعللى در کارشان به وجود مى‌آيد که آن را در دفتر فروش لوازم پزشکى در طبقه‌ی پانزدهم حل مى کنند و باز به عيش و عشرت جمعى‌شان مى‌پردازند.

منبع مطالب: cheshmeh.ir

....

و دو کتاب سینمایی از همین نشر گرفتم:

باستان شناسی سینما و خاطره ی قرن (کاوشی در پیشینه‌ی سینما، گفت‌و‌گوی ژان لوک گدار و یوسف اسحاق‌پور) (ترجمه مریم عرفان)

و آندری تارکوفسکی و راهش (گرد آوری و ترجمه از متن روسی: مهران سپهران)

.....

از نشر افق

بی بال پریدن (قیصر امین پور)

بعضی از کتاب ها برای ما قصه میگویند تا بخوابیم، و بعضی قصه میگویند تا بیدار شویم.
    بعضی از کتاب ها به پدر و مادر خود احترام میگذارند و بعضی ها هم حتی اسمی از پدر و مادر خود نمیبرند.
    بعضی از کتاب ها هرچه دارند از دیگران گرفته اند و بعضی از کتاب ها هرچه دارند به دیگران میبخشند.
    بعضی از کتاب ها پیش از تولد می میرند و بعضی تا ابد زنده هستند.
    (از متن کتاب)

.....

و ازنشر روزگار

قمار باز (داستایوسکی) (ترجمه جلال آل احمد)

وقتی برای اولین بار در عمرم، قدم به سالن قمار گذاردم، مدتی تردید داشتم که قمار بکنم .گذشته از اینکه ازدحام جمعیت جرکات مرا فلج میکرد. وانگهی من تنها بودم و این نیز همان تاثیر را داشت. به ذهنم آمد که بجای بازی کردن خیلی زود برگردم...
    (از متن کتاب)

زن زیادی (جلال آل احمد)

وای! هیچ دلم نمیخواهد آن شب را دوباره به یاد بیاورم، خدا نیاورد! عیش به این کوتاهی فقط یادم است وقتی عقد تمام شد، آمد رویم را ببوسد و من توی آینه صورت عینک دارش را نگاه کردم ...
    (از متن کتاب)

2. 11 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

من يهو و كاملا اتفاقي تصميم گرفتم فردا به تنهايي برم نمايشگاه و كتاب بخرم !

البته تماما كتاب هاي انگليسي و زبان اصلي ... حالا يا اريجينال يا از انتشارات جنگل به صورت آف ست (يعني غير اريجينال !)

بعدش گفتم اينجا بپرسم از دوستان كه فردا اگه كتابي مد نظرشون هست پيشنهاد بدن تا من بگيرم ...

كتاب زبان اصلي منظورم در مورد موسيقي / سينما و ... موضوعات جالب هست ... اگه دوستي كه رفته و ميدونه و اطلاع داره خوشحال ميشم راهمايي كنه بنده رو ...

با تشكر فراوان !!

پ.ن: فردا ظهر مي خوام برم ... تا اون موقع چند تا معرفي كنيد : دي

4. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض نشر روزنه کار و بهزاد رحیمیان

هرچند که به پایان نمایشگاه چند روزی بیشتر فرصت نیست
    اما،
    دوستانی که علاقمند به فیلم و سینما هستند
    نشر روزنه کار را بهتون پیشنهاد میکنم.
    که دیروز خیلی تصادفی از مقابلش رد شدم... و با بهزاد رحیمیان آشنا شدم : دی ...
    ایشون در چند کتاب مختلف، مرجع نسبتا" کاملی از فیلم ها در دهه های مختلف را گردآوری کردند:

هرچند که از کیفیت کتاب ها خیلی با خبر نیستم چون نتونستم تهیه کنم.

//

در کنار راهنمای فیلم در غرفشون با کتاب جدید ایشون آشنا شدم که متاسفانه اسمش یادم رفته ولی مرجع کاملی از کارگردانان بود.
    کتابی قطور به قیمت 35 هزار تومن.

اگر سینما دوستی گذرش به نمایشگاه خورد حتما" به غرفه روزنه کار سر بزنه، خود بهزاد رحیمیان هست و در مورد کتابهاشون توضیحات کافی میدن

6. 9 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

امروز رفتم نمايشگاه ... در متن زير گزارشي مينويسم از امروز و كتاب هايي كه خريدم و حاشيه هاي نمايشگاه

مترو يا سونا !!

براي اينكه از خونه به نمايشگاه برم با يه تاكسي رفتم به سمت مترو كه راننده هم شانس ما بلد نبود و كلي موندم تو ترافيك ... خلاصه رسيدم مترو و ديدم خيلي شلوغه اول خواستم منتظر قطار بعدي وايسم ... گفتم بيخيال !! رفتم بالا ...

بالا رفتن همانا و پختن از شدت گرما همانا ! قطاري كه من سوار شدم كولرش خاموش بود ... جمعين هم كه بخاطر نمايشگاه زياد بود ... خلاصه تا خود مصلي واگن شبيه سونا شده بود از شدت گرما ...

شبستان (طبقه ي همكف)

خب اول رفتم پرسيدم كه كتاب هاي زبان اصلي كجاست و گفتن برو شبستان طبقه ي بالا ! منم رفتم شبستان رو پيدا كردم ... منتها 10 دقيقه اي دنبال راهي براي بالا رفتن بودم كه ...

مرجع عاليقدر آيت الله العظمي صانعي

گفتم داشتم همينجوري قدم ميزدم در طبقه ي همكف كه يك لحظه چشمم خورد به عكس آيت الله عزيز صانعي ... از تعجب تا چند لحظه همينجوري فقط نگاه ميكردم !! گفتم آيت الله صانعي رو اجازه دادن غرفه اي داشته باشه براي آثارش؟!! خلاصه باز باور نكردم ... پرسيدم آقا شما رساله ي ايشون رو هم داريد ... فروشنده ي محترم گفتن: چندتا مي خواي؟! : دي

خلاصه اولين كتاب رو اينجا بود كه خريدم : توضيح المسائل آيت الله العظمي صانعي به همراه چند آثار ديگه از جمله كتاب اختلاف نظر هاي ايشون با سايرين!!!

شبستان طبقه ي بالا:

خب بعد از گرفتن رساله خيلي شارژ شدم و رفتم طبقه ي بالا ... جايي كه كتاب هايي بود به زبان اصلي و طريقه ي خريدش هم با بن بود !(كه من نداشتم) كلي گشتم كتابي رو پيدا كردم تحت عنوان : Cinema Entertainment

از نشر Mc Graw Hill

نوشته ي Alan Lovell and Gianluca Sergi

اين كتاب رو بعد از اينكه كلي گشتم پيدا كردم كتابي كه در مورد سينما هست و آدم هايي مثل آلفرد هيچكاك ... استيون اسپيلبرگ و ... ... بعدش نميدونستم چجوري بايد بخرم آقاي فروشنده گفت كه بايد بن داشته باشي !! و دانشجو باشي ! گفتم من نه بن دارم و نه دانشجو هستم !!‌خلاصه اين بنده خدا ديد من خيلي دنبالش هستم بن خودش رو داد من رفتم بانك صادرات پولش رو پرداخت كردم و فيش دريافت كتاب رو گرفتم و رفتم تحويل گرفتمش...

English

جاييكه رفتم اين كتاب بالايي رو تحويل بگيرم خيلي گشتم دنبال كتاب زبان اصلي در مورد سينما و موسيقي متاسفانه چيزي نبود و وقتي علت رو پرسيدم گفتن بعضي ها !! زحمت كشيدن و اومدن جمع آوري كردن همه رو ...

خلاصه منم گفتم حالا يكي در مورد سينما خريدم برم يكي هم براي ليسنينگ بخرم ... رفتم انتشاراتي كه كتاب هاي آكسفرد رو چاپ ميكنه !! ديدم اي بابا يا كتابش رو داره ديسكش نيست !! يا برعكس !! خلاصه بالاخره رفتم انتشارات جنگل و اين كتاب رو خريدم: Real Listening and speaking

براي لول Advance هست ...

خلاصه اين 3 تا كتاب رو خريدم و ديگه اودم

يه موضوع جالب اين بود كه بازديدكنندگان يا يه آقايي بود با يه خانوم با شخصيت : دي كه با همديگه اومده بودن !! يا چند تا خانوم با شخصيت : دي با همديگه اومده بودن يا چند تا آقا با هم بودن !! اين وسط من خودم بودم و خودم : دي

غرفه هاي اغذيه فروشي = غرفه هاي فروش كتاب !!
    از اونجايي كه ايراني ها از خوراك چيزي كم نميذارن غرفه هاي خيلي زيادي براي خوردن و نوشيدن تهيه شده بود كه مردم يه وقت گشنه و تشنه نمون!!

پايان

8. 10 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من کتاب کنیز ملکه مصر رو از دوستی هدیه گرفتم. امروز هم می رم نمایشگاه کتاب

10. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه King Of Iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

در نمایشگاه غرفه ای که منحصرا برای آثار دکتر شریعتی باشه بود؟
    کجای نمایشگاه؟

12. این کاربر از King Of Iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سلام

در نمایشگاه غرفه ای که منحصرا برای آثار دکتر شریعتی باشه بود؟
    کجای نمایشگاه؟

من از مقابلش رد شدم
    ولی متاسفانه اسم انتشارات و محل دقیقش را نمیدونم ، تنها راهنمایی که میتونم بکنم اینه که غرفشون در 10-12 راهروی انتهایی بود... یعنی راهروز 20 الی 32 ! شایدم 18 - 32 ...
    راهروهای 20 الی 30 را با دقت نگاه کنید
    عکس دکتر شریعتی هم بزرگ زدن رو دیوار غرفشون
    Last edited by sepid12ir; 11-05-2011 at 21:24.

14. 4 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

يه موضوع جالب اين بود كه بازديدكنندگان يا يه آقايي بود با يه خانوم با شخصيت : دي كه با همديگه اومده بودن !! يا چند تا خانوم با شخصيت : دي با همديگه اومده بودن يا چند تا آقا با هم بودن !! اين وسط من خودم بودم و خودم : دي
    کلا اگر قصد خریدن کتاب و یا گشتن بین کتابها را کسی رو داشته باشه باید تنهایی بره نمایشگاه و یا اینکه با دوستان بری ولی تنهایی بگردید چون در غیر این صورت خستگی اجازه نمیده استفاده کامل رو بکنی
    ولی اگه قصد سیر و سیاحت باشه چه جایی بهتر از نمایشگاه کتاب و انسانهای فرهنگی...
    من یکسری کتاب گرفتم که در اولین فرصت معرفی میکنم

16. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نمیدونم چرا وقتی میافتم در خرید نمیتونم جلوی خودم برو بگیرم
    این کتابها را یکی از دوستان به من پیشنهاد داد و یکسریش هم توی نمایشگاه دیدم خوشم اومد و به نظرم مفید بودن
    البته هیچ کدومش رو هنوز نخوندم و نمیتونم اظهار نظری بکنم
    ولی امسال بعد از سالها دیگه دنبال کتاب درسی نبودم البته سالن ناشران دانشگاهی رفتم ولی دنبال کتابی نبودم
    --------------
    انتشارات ساقی
    مبانی سینما 1
    ویلیام فیلیپس
    سال انتشار: 1389
    مترجم: رحیم قاسمیان

برخی بیم آن دارند که بررسی فیلم‌های سینمایی و دیگر هنرهای خلاق تخیلی، سبب شود لذت تجربه‌ی دست اول آن‌ها از دست برود. ولی بیشتر تماشاگران با راهنمایی و فرصت دستیابی به برداشت شخصی خود از فیلم‌ها درمی‌یابند که بررسی فیلم به لذت بردن هر چه بیشتر از آن کمک می‌کند و در عین حال، به درک کوشش‌ها و خلاقیت دست‌اندرکاران آن نیز مدد می‌رساند. از سوی دیگر، آشنایی با جنبه‌های تازه‌ای از سینما، بیش از پیش مشاهده‌ی فیلم‌ها را نزد تماشاگر لذت‌بخش می‌کند. نویسنده در این کتاب می‌کوشد کارکرد به‌کارگیری تمام مواردی که در ساختن فیلم به کار می‌رود را بیان کند. میزانسن، فیلم‌برداری، تدوین و صدا عناوین بخش‌های این کتاب هستند. ويليام فيليپس مدرس سينما است. او دكتراي خود را در رشته‌ي ادبيات نمايشي و مطالب سينمايي از دانشگاه اينديانا دريافت كرده است كه يكي از ده دانشگاه برتر ايالات متحده است.

مبانی سینما 2
    ویلیام فیلیپس
    مترجم: رحیم قاسمیان

کتاب مبانی سینما يكي از منابع جامع در زمينه‌ي مطالعات سينمايي به شمار مي‌آيد. ويرايش دوم اين كتاب، تركيبي سنجيده و آسان‌فهم از اطلاعات فني ـ تخصصي و تحليل‌هاي تاريخي ـ فرهنگي است كه آشنايي نسبتاً كامل و چندبعدي خوانندگان با مباحث مطرح سينمايي را در پي دارد. نويسنده در عين احترام فراوان به اصول سينما، به شكلي مفيد و مبتكرانه مي‌كوشد مهارت نقادي خوانندگان كتابش را برانگيزد و بپرورد؛ مهارتي كه همه‌ي ما براي تجزيه و تحليل فيلم‌ها نياز داريم. اساساً درك اين نكته كه رسانه‌ي سينما به مراتب جامع‌تر و پيچيده‌تر از تصويري است كه بر پرده‌ي سينما نقش مي‌بندد، به ما كمك مي‌كند تا از ساده‌سازي‌ها و بحث‌هاي كليشه‌اي رايج درباره‌ي سينما بپرهيزيم. «مباني سينما 2» ترجمه‌ي بخش دوم از كتاب مزبور است كه عوامل داستاني در فيلم، منابع اقتباس داستان فيلم، انواع فيلم و ديگر ويژگي‌هاي سينماي داستاني و بديل‌هاي آن شامل مستند، تجربي، تلفيقي و انيميشن را بررسي مي‌كند.

الفبای تدوین
    روی تامپسون
    سال انتشار: 1387
    مترجم: محمد گذرآبادی

اين كتاب، راهنمایی مقدماتی است برای کسانی که می‌خواهند فیلمشان را تدوین کنند. نویسنده این کتاب را برای تازه‌کاران نوشته است، اگرچه بیان روان متن، کاربران حرفه‌ای را هم سر شوق می‌آورد. او در این کتاب با زبانی ساده و خالی از اصطلاحات فنی و با استفاده از تصویر و نمودار به شما نشان می‌دهد که چگونه می‌توانید بین دو نما تدوین مناسبی کنید. انواع نما، انواع فید، عناصر ششگانه‌ی کات و میکس و قواعد عمومی از فصل‌های این کتاب هستن

لذت نقد
    مسعود فراستی

نقد، هم پنجره است و هم آينه. پنجره اي به روي فيلم و آينة ديد منتقد نسبت به خود، نسبت به فيلم و به فيلمساز. عنصر ديدگاه و بينش شخصي منتقد در نقد همواره تأثيري تعيين کننده دارد. سرکوب آن، تهي کردن نقد است از عنصر انساني و تهي کردن هنر از حيات و انرژي. نقدي که منتقد را ننماياند و شرح احوالات او نباشد، بي ارزش است. نقد بايد جهان منتقد، سبک او، حتي لحن او و نحوة حضورش در جهان را بنماياند و فرديت او را آشکار کند. منتقد راستين کسي است که بتواند خلق هنري خوب يا بد را تبديل به يک مسئله و درگيري شخصي کند.

-----------
    انتشارات هرمس

ساخت گرایی ، نشانه شناسی سینما

ويسندگان : بیل نیکولز
    مترجمان : علاالدین طباطبایی

دنیای درام

دنیای درام: نشانه ها و معنا در رسانه های نمایشی، مارتین اسلین؛ ترجمه محمد شهبا، نشر هرمس، 116 صفحه
    فهرست:
    دنیای درام
    ماهیت درام
    نشانه های درام: شمایل، نمایه، نماد
    نشانه های درام: قاب
    نشانه های درام: بازیگر
    نشانه های درام: عناصر دیداری و طراحی صحنه
    نشانه های درام: واژگان
    نشانه های درام: موسیقی و صدا
    نشانه های صحنه و پرده
    ساختار به مثابه دال
    نمایشگر و تماشاگران
    توان تماشاگر: قواعد اجتماعی و معنای فردی
    پایگان معانی در درام

داستان: ساختار، سبک و اصول فیلمنامه نویسی

داستان: ساختار، سبک و اصول فیمنامه نویسی، رابرت مک کی؛ ترجمه محمد گذرآبادی، نشر هرمس، 1382، 324 صفحه

فهرست:
    فصل اول: مسئله داستان
    فصل دوم: گستره ساختار
    فصل سوم: ساختار و موقعیت
    فصل چهارم: ساختار و ژانر
    فصل پنجم: ساختار و شخصیت
    فصل ششم: ساختار و معنا
    فصل هفتم: ماده خام داستان
    فصل هشتم: حادثه محرک
    فصل نهم: طراحی پرده
    فصل دهم: طراحی صحنه
    فصل یازدهم: تحلیل صحنه
    فصل دوازدهم: ترکیب
    فصل سیزدهم: بحران، نقطه اوج، گره گشایی
    فصل چهاردهم: اصل تخاصم
    فصل پانزدهم: معرفی
    فصل شانزدهم: مشکلات و راه حل ها
    فصل هفدهم: شخصیت
    فصل هجدهم: متن
    فصل نوزدهم: شیوه نویسنده
    فصل بیستم: پایان
    فیلم شناسی

------------
    انشارات سروش
    نگاهی به کتاب نشانه ها ومعنا در سینما
    نویسنده: پیتر وولن ،‌ مترجمان : عبدالله تربیت و بهمن طاهری
    ،‌تعداد صفحات : 174 ص

پیتر وولن (peter wollen) متولد ژوئن 1938 در لندن ،استاد فیلم در دانشگاه کلمبیا، نظریه پرداز فیلم و نویسنده سینمایی واز طرفداران نظریه مولف است که شهرتش به سبب نظریات سینمایی وی با رویکرد ساختار گرایی و نشانه شناسی است. نظریات پیتر وولن آمیخته ای از ایده های ساختگرایانه ونشانه شناسی چارلز پیرس است . پیتر نظریه انواع نشانه های پیرس را وارد سینما کرد ونشانه های شمایلی ، نمایه ای و نمادین را در سینما مورد بررسی قرار داد . از این جهت او بین نشانه شناسی ، زبان شناسی و سینما فصول مشترکی یافت ، که به ارائه نگاه تحلیلی متفاوت نسبت به فیلم منجر شد .معروف ترین کتاب نظریه پردازانه او در این مورد، نشانه ها و معنا در سینما نام دارد . هدف کلی کتاب حاضر ،ارائه کردن راه هایی است تا به وسيله آن بتوان به مسائل مهم زیبایی شناسی فیلم به نحوی ثمربخش نزدیک شد. وولن معتقد است که بررسی فیلم نباید حتما ً در یک دنیای منحصر به خود صورت گیرد؛ جهانی بسته و اختصاصا گفتاری که تمام مفاهیم و روش های بیگانه از آن بیرون رانده شده اند .
    وولن درمقدمه این کتاب اظهار می کند : به دو دلیل اساسی می توان گفت که نشانه شناسی یک زمینه مطالعاتی حیاتی برای زیبایی شناسی فیلم محسوب می شود. اول آن که هر نقدی الزاما به دانستن مفهوم یک متن و توانایی در خواندن آن متکی است و در غیر این صورت دچار ابهام و بی دقتی عمده ای در نقد سینما می شویم . دوم این که روز به روز آشکارتر می شود که هر گونه تعریف از هنر باید به عنوان جزئی از یک نگرش نشانه شناسی ارائه شود .
    کتاب حاضر مشتمل بر یک مقدمه و 5 بخش ، زیبایی شناسی ایزنشتاین،نگره مولف ، نشانه شناسی سینما ، موخره (1972) پی گفتار (1997) گفت وگو با پیتر وولن است. در بخش اول کتاب سعی نویسنده است که نوشته های انبوه ایزنشتاین به عنوان نخستین و احتمالا مهم ترین نگره پرداز برجسته سینما ، در چهارچوبی انتقادی مورد ارزیابی مجدد قرار گیرد و هسته اصلی بحث را از انحراف وهیجان جدا کنیم .البته هدف ، بررسی مجدد انتقادی است نه شناخت ارزش آن ها و این که بکوشیم آن ها را از یک زاویه تازه مشاهده کنیم ، هم اندیشه خود ایزنشتاین را و هم طرز تفکر محیط فرهنگی که او در آن کار می کند . البته در این بخش سعی بر آن شده زمینه بحث تغییر داده شود و آنچه را که جریان اصلی اندیشه ایزنشتاین است به طور اجمال بیان شود . در بخش نگره مولف این کتاب ، اساس نظری یک تحقیق و بررسی انتقادی از سینمای آمریکا به عنوان نمونه ای از سینمای تجاری مطرح شده است که البته نویسنده خود را به نمونه هایی آمریکایی- فورد وهاکس محدود کرده است . علت تأکید دائمی روی نگره مولف این است که یک تمایل همچنان دائمی وخود به خود برای مبالغه در مورد اهمیت و ارزش فیلم هنری وجود دارد . در بخش نشانه شناسی ، راهنمایی هایی برای یک نشانه شناسی سینما ارائه شده است یعنی بررسی سینما به عنوان مجموعه ای از نشانه ها و این که سینما اصولا به چه صورتی حکم یک زبان دارد.پیتر وولن در این بخش پیرامون علم نشانه شناسی ، تقسیم بندی های آن از دیدگاه های مختلف و بررسی فرآیند تاویل متن معتقد است : " در واقع غنای زیبایی شناختی سینما از این امر ریشه می گیرد که در سینما سه بعد نشانه متمکن است ( نمایه ای ، شمایلی ، نمادین ) .ضعف بزرگ تقریبا همه کسانی که درباره سینما نوشته اند ، این است که یکی از این بعدها را در نظر گرفته و آن را زمینه زیبایی شناسی شان و بعد ذاتی نشانه سینمایی دانسته و بقیه را از نظر دور داشته اند . این کار به معنای تضعیف سینماست. تنها از راه در نظر گرفتن کنش متقابل این سه بعد متفاوت سینماست که می توانیم تاثیر زیبایی شناختی آن را درک کنیم . "
    وی جنبه ارزشمند کار پیرس را پیوسته دانستن دسته های مختلف نشانه می داند . این را دقیقا نقطه ضعف کار سوسور بیان می کند که این نشانه ها را به طور مجزا از هم و بدون ارتباط با یکدیگر بررسی می کند .
    در بخش موخره ، مباحثی در ارتباط با زمینه ای که گودار در مقابل آن مشغول کار است و جنبش نوین در دیگر هنرها که در مقابل آن ظهور کرده مطرح شده است؛ به عبارتی این بخش بازتاب تأثیر گودار پس از 1968 و " فیلم ساختاری " است . یکی از تاثیرات عمده " جنبش نوین " بی اعتبار کردن مفاهیم " منظور " و " محتوا " بود . " جنبش نوین " به هنرمند امکان داد تا برای نخستین بار با اثرخویش مواجه شود . آن را به صورتی مثله شده ببیند و مشخصه مادی اثر را پیش بکشد . آثار گودار اهمیت خاصی برای سینما دارند ؛ زیرا در فیلم های او بیشتر از هر شکل هنری دیگر، راز پردازی نشانه شناسانه امکان پذیراست . در بخش نهایی (پی گفتار ) نیز شامل گفت وگوی مفصل ، نغز و خواندنی لی راسل با پییتر وولن درباره تحولات فکری نویسنده کتاب و مراحل شکل گیری اندیشه هایی است که در کتاب مورد بحث قرار گرفته و در ضمن، نظری بر تحولاتی که در زمینه نگره فیلم و فیلمسازی پس از انتشار کتاب رخ داده است ارائه شده است .

فن تدوین فیلم

مولف: کارل رایتس و گوین میلار
    مترجم: وازریک درساهاکیان

مقدمۀ جامعی بر کلیات، مفاهیم و رویکردهای تدوین فیلم از آغاز تا پایان دهۀ شصت و تحلیلی بر نظریه‌ها و تجربه‌های اولیه و متأخر در حوزۀ زبان سینما در ژانرهای گوناگون است.

کتاب در دو بخش و دو مرحلۀ زمانی مستقل در موضوع تدوین فیلم، تألیف شده است و این کتاب ترجمه‌ای از نسخۀ تجدید نظر شدۀ سال 1968است که در نوع خود جامع‌ترین اثر تحلیلی و آموزشی در زمینۀ فنون تدوین فیلم و سیر تحول و تکامل زبان سینما از آغاز تا پایان دهۀ شصت میلادی است.

-----------------
    مفاهیم کلیدی در مطالعات سینمایی

یسنده : هیوارد - سوزان
    مترجم : محمدی - فتاح

'سوزان هیوارد 'استاد مطالعات فرانسه در دانشگاه اکزتر بریتانیا, در این کتاب مهم‌ترین مفاهیم, موضوعات, نظریه‌ها و بنیان‌های نظری و فلسفی مرتبط با فیلم و سینما را در قالب فرهنگ توصیفی فراهم آورده است .مفاهیم کلیدی و اصطلاحات سینمایی در این ترجمه برحسب حروف الفبای فارسی درج گردیده بدین ترتیب, 'اسطوره 'نخستین و 'واقعیت مجازی 'آخرین 'عبارت کتاب هستند . نمایه نام فیلم‌ها, نمایه نام اشخاص, و نمایه موضوعات مهم در بخش انتهایی کتاب آورده شده در پایان نیز معادل‌های فارسی مفاهیم درج گردیده است .
    -------------------
    عناصر رنگ ایتن

نويسندگان : یوهانس ایتن
    مترجمان : حسن ملجائی
    انتشارات پارت

و دو تا کتاب مرجع

تاريخ سينما
    نويسنده:ديويد بوردول
    نويسنده:كريستين تامسون
    مترجم:روبرت صافاريان
    ناشر:
    نشر مركز
    چکيده :
    آغاز اين كتاب اطلاعات مختصري است درباره تاريخ، تاريخ‌نگاري و تاريخ سينما كه پس از آن، تاريخ مربوط به سينما و فيلم‌سازي (اعم از فيلم‌هاي بلند داستاني، فيلم‌هاي مستند، فيلم‌ سازي تجربي و آوانگارد، نيز سينماي انيميشن و مانند آن) آورده شده است. اطلاعات كتاب در قالب پنج بخش كلي فراهم آمده است: 1- نخستين ساليان سينما، 2- آخرين دوره سينماي صامت 1929 - 1919، 3- توسعه سينماي ناطق 1946 - 1926، 4- دوره پس از جنگ 1945 تا دهه 1960، 5- سينماي معاصر از سال 1960.

هنر سينما

نويسنده:ديويد بوردول
    نويسنده:كريستين تامسون
    مترجم:فتاح محمدي
    نشر مركز

قصد اين كتاب آشنا كردن خواننده با زيبايي شناسي فيلم و بررسي جنبه هاي هنري سينما است .

نويسندگان اين كتاب كه در ميان علاقه مندان سينما نامهايي آشنا و معتبر هستند، پس از بررسي چگونگي توليد فيلم و فرايند و روشها و اصول آن ، به اصول اساسي فرم فيلم و فرمهاي روايي و غير روايي مي پردازند و آنگاه چهار تكنيك بنيادين فرم فيلم يعني ميزانسن، فيلمبرداري، تدوين و صدا را تجزيه و تحليل مي كنند.
    بخش چهارم به چگونگي تحليل و نقد فيلم پر داخته و چند فيلم به صورت نمونه بررسي مي شوند و در بخش پنجم مهمترين دوره ها و جنبشهاي تاريخ سينما بررسي مي شوند.

18. 9 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

آخرین روز نمایشگاه فرداست یا شنبه ؟

چون همه جا تاریخ نمایشگاه 14 - 24 ذکر شد ولی از طرفی رادیو تلویزیون فردا رو آخرین روز اعلام کردن

شنبه نمایشگاه نیست یعنی ؟

20. این کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •