بدون شک 6090
سلام دوستان خوبم.خوبید؟
شک نکنید بهترین لپ تاپ از لحاظ سرعت و گرافیک و قیمت مال hp هست.به نظرم بهترین انتخاب واسه گیمر ها و طراحان حرفه ای گرافیک رایانه ای HP هست.قدرت خارق العاده ای داره به نظرم.من کارم طراحی با نرم افزارای گرافیکیه .امتحان کردم hp خیلی بهتره نسبت به برند های دیگر.این HP DV6-6090ee هم که دیگه شاهکاره.تازه گرافیکش هم که دیگه GDDR5 هست و فک نکنم کسی بخواد حرف بزنه.
در کل فقط HP DV6-6090ee
با HP موافقم اما .....
نه با نوت بوکهایی که بدون گارانتی باشه !البته این نظر منه جسارت نباشه
قطعه میگیری گارانتی الماس یا سازگار ارقام که مبادا ضرر کنی ( اجناس درجه یک سفارش اروپاست نه واردات به ایران)
حالا اندوخته خودتو بدی دست یه مشت چشم بادومی که هیچ ایرانی ( گارانتی ) حامیت نباشه ؟
بدون گارانتی حتی یه فلش هم نخرید !
این و من نمیگم عقل سلیم میگه
من با قدرتش موافقم اما چون جا نیوفتاده گارانتیش و فراموش نکنینبالاخره کاچی به از هیچی
گارانتي تو ايران هنوز به معناي واقعيش نيست جديدا يكي از دوستان يه تاپيك زده بنام از گارانتيه الماس لپتاپ نخريد!!! بعد هم بنده خدا كارش رسيده به شكايت و ...
ولي من خودم تنها گارانتي كه ديدم ماله ماتريكس ام اس اي بود انصافا اون به معناي گارانتيه واقعي بود
من شنیدم میگن لپ تاپ هایی که یک سال گارانتی بین المللی دارن اصل هستن و اونایی که 90 روز دارن اون لپ تاپ هایی هستن که تو اروپا فروخته شده و خراب بوده تعمیر کرده خود شرکت فرستاده کشور های بد بخت
من فقط و فقط گارانتی سازگار ارقامو قبول دارم.جـــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــداً گارانتیه.تازه مدیرشم دوست دارم.هاردم ترکید بهم یه نو داد.از همینجا میبوسمش:-*
:-*
Last edited by farzin_blue; 19-05-2011 at 20:48.
HP یا دل !
مساله اینست !
بودن یا نبودن
خسته شدیم چی کار کنیم این شندر غازو !
یکی بیاد قضاوت کنه
چیپست اصلی به کار رفته در xpsl502 بهتر از hp هست...یه نگاه به device manager خودتون کنین بعد برید تو سایت اینتل مدل ها رو از نظر امکانات مقایسه کنید...xps واقعا" نسبت به قیمتش خداست
میشه دلیلتون رو واسه نخریدن dell بدونم؟
توروخدا واسه ی راهنمایی به دیگران از تعصبتون به برند خاصی صرف نطر کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)