تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 81

نام تاپيک: بیشترین مقدار گرافیک برای اجرای بهترین کیفیت بازیها

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

البته وقتی تست های زیر رو نگاه کنیم میبینیم که 6990 ضعف خودشو تو تسیلیشن جبران کرده و تو زمینه تسیلیشن خوب عمل کرده
    اون طوری که من خوندم استفاده از 4 تسلاتور تو این کارت ضعف این کارت رو تو تسیلیشن مقدار خیلی زیادی بهبود داده
    درسته دوست من اما دقت کن تو همون تست های یونیجین 2.1 تسلیشن یا نرمال یا دیسیبل.اینکه میبینی اینقدر فریم 6990 زده بالا به خاطر maximum fps اش هست که تو فیلمای یوتیوب هم اگه ببنی توی max fps ها 6990 وحشتناک بالاست.

اما در لحضات سنگین تسلیشن هنوز هم تیک های کوچیک میزنه و fps شدید میاد پایین.در مترو هم بسته به مرحله تست گیری همین مشکلات هست.max fps بالا اما در مجاورت نور و dof فریمش از رقیبش شدید پایین تر میاد.

واسه همین در مرحله فرانتلاین nvidia 60 برابر سریعتره اما تستر ها به خاطر گل روی amd واسش تو مرحله های سبک تست میگیرین.

نمونش همون تست یونجین که tesselation یا نرمال گذاشته یا disab;e که این شدید به نفع amd.اما حقیقتو تغیر نمیده

2. 4 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی رزولیشن این رزولیشن چیه؟

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

البته این رو هم قبول دارید که بازی سازها یک جور توانی با شرکتهای سازنده ی کارتها میکنند

4. 3 کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مرسی رزولیشن این رزولیشن چیه؟
    این triple monitor عزیز که کلا فلسفه عرضه این کارتها برای همینه مورده.اصلا amd این 6990 رو برای پرفورمنس در همین رزولوشن عرضه کرده که خوب فعلا در کرایسیس 2 کاراییشو میبینیم.

6. 4 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

این هم یک عنوان دیگه:

8. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر شخصی:کلا مقایسه این دو برند تو یه بازی خاص اشتباهه.اما چیزی که از مجموع مقایسه ها بر میاد اینه که Nvidia یه سر و گردن از AMD قویتره.لطفآ دلیل نخواهید.چون تو همین تاپیک اینقدر دلیل هست که اگه یه موجود از فضا بیاد و هیچ شناختی رو هر دو تا نداشته باشه با دیدن همین یه تاپیک میره و Nvidia میخره،حالا چه برسه که بره و کلی تو اینترنت سرچ کنه.من خودم برام سوال بزرگیه که با این همه دلیل و مدرک چرا باز هم یکسری از دوستان میرن کلی پول میدن و AMD میخرن؟البته موکدآ اینها نظر شخصی من هست و امیدوارم برای عاشقان AMD سوءتفاهم نشه.

10. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من اینجا مقایسه 590 و 6990 هست نه amd و nvidia .....!

12. 3 کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من اینجا مقایسه 590 و 6990 هست نه amd و nvidia .....!
    از تذکر بجای شما کمال تشکر را دارم.اما من تمام پستهای این تاپیک رو خوندم و برداشت من(که بازهم روش تاکید میکنم)بحث کهنه AMD و Nvidia بود،که دوستان 590 و 6990 رو به مثال پیراهن عثمان بهانه کردن.من نظر شخصی خودم رو عرض کردم و امیدوارم که قضاوت ناصحیحی روش نشه.

14. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Arthas_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رامین جان من نمیدونم تستی رو که دوست عزیزمون گذاشته از کجا اومده و من با حرف شما موافقم که که به خاطره maximum frame Ati جلو افتاده ولی اگه دقت کنی میبینی که تویه minimum frame هم nvidia شکست خورده و من فکر نمیکنم که این تست درست باشه چون من بعد از این که تست ها رو دیدیم به سایت هایه معتبر رفتم و خیلی بنچمارک دیدم و تو هیچ کدوم nvidia تو minimum frame شکست نخورده .
    (البته از این حرف من برداشت اشتباهی نشه لطفا )
    مرسی

16. 3 کاربر از Arthas_02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

رامین جان من نمیدونم تستی رو که دوست عزیزمون گذاشته از کجا اومده و من با حرف شما موافقم که که به خاطره maximum frame Ati جلو افتاده ولی اگه دقت کنی میبینی که تویه minimum frame هم nvidia شکست خورده و من فکر نمیکنم که این تست درست باشه چون من بعد از این که تست ها رو دیدیم به سایت هایه معتبر رفتم و خیلی بنچمارک دیدم و تو هیچ کدوم nvidia تو minimum frame شکست نخورده .
    (البته از این حرف من برداشت اشتباهی نشه لطفا )
    مرسی
    امیر در اون تست خبری از MIN Fps نبوده! فقط برای Metro Min گذاشتن که اون گیم هم Nvidia و AMD تقریبا برابر عمل میکنن(البته رامین عزیز میگن که در مراحل سنگین Nvidia بهتر عمل میکنه)

در رابطه با اون Unigine Heaven 2.1 هم که تسلیشن روی نورمال هست... اگه روی Extreme قرار داده بشه Nvidia از رقیب بهتر عمل میکنه!

البته من این نکته رو بگم که AMD در سری 69XX ضعف در تسلیشن را کمی برطرف کرده و در 6990 وضع خیلی بهتر شده(به دلیل وجود 4 تسلیتور)

با این حال هنوز در تسلیشن Nvidia حرف اول رو میزنه...
    Last edited by Erfan.; 03-05-2011 at 18:53.

18. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Arthas_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی کارت gtx 590 چند تا تسلیتور داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •