تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 39 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 382

نام تاپيک: Resident Evil: Operation Raccoon City

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خوشحالم که این تاپیک میبینم . بچه ها من evil 2 , evil 3 , evil 4 و evil5 بازی کردم ولی هیچ کدومشون اندازه evil 2 بهم حال نداد به نظر من تمام مشکلات از وقتی شروع شد که شرکت خواست بازی رو تغییر بده و جدید کنه این کاراکترایی که تو raccoon city گذاشتن واقعا مضخرفه اون قول سبز و کاراکترای اینجوری که بازی رو از واقعیت دور میکنه ضعف سری های جدید دور شدن از فکری بودن بازی تو اویل 2 شما فقط فکر میکنید واقعا زیباست اون بازی با اینکه برای 10 20 سال پیشه واقعا هنرمندانه ساخته شده موزیک هایی که توی بازی می زنه داستان فوق العاده اینکه شما تو بازی مجبوری تو جاهای مختلف با چند تا شخصیت بازی کنی به نظرم بازی اویل خراب کردن نمی دونم هدف شرکت از حرکت به این سمت و سو چی بود ولی واقعا پسرفت کرد . تو اویل 5 زامبی ها شلیک میکنن خیلی مضخرفه بازی اصلا فکری نیست کاملا اکشنه به نظرم این قشنگ نیست
    در اینکه نسخه 2 بهترین نسخه از هر نظری بوده هیچ شکی نیست و همه دوستان هم تایید میکنن

کاملا با نظر شما موافقم به نکات خوبی اشاره کردین راستی بچه ها evil 2 با ویرایش جدید نیست یعنی گرافیکش رفته باشه بالا اگه باشه که من می خرم خدایش خیلی باهاله
    نه نیست؛ اتفاقا همونطوری با اون گرافیک خوبه؛ خیلی ترسناک تره

این هیولای سبز که میگید رو تازه الان عکسشو دیدم؛ تریلرش رو کسی داره اینجا قرار بده؟
    این هم که میگید تخیلیه و... هم یادتون نره این نسخه توی زمان RE2 و RE3 هستش، زمان B.O.W.sها، اون موقع همش از همین چیزها بود دیگه، یا هیولاهای غورباغه ای بودن، یا گیاه های تناور
    Last edited by resident; 12-06-2011 at 22:08.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان دوباره داشتم تریلرها رو میدیدم؛ یه چیزی به ذهنم خطور کرد؛ میخوام ببینم نظر و احساس شما چیه؟
    همیشه توی مجموعه سری های Resident Evil، اولین عامل ثابت خصوصا توی نسخه های اولیه نرس و اضطراب خاص این بازی هستش که همتون تجربه کردید و اصلی ترین دلیل علاقتون به این بازی هستش، البته از معماهای جذاب هم نمیشه گذشت؛ همیشه ترس حملات زامبی ها رو داشتیم، همیشه نگران تموم شدن خشاب ها بودیم، همیشه واهمه و اضطراب حمله ناگهانی زامبی ها رو داشتیم، همیشه چشممون باز بود و هرلحظه ترس یه اتفاق رو داشتیم، همیشه دنبال اتاق های save بودیم تا کمی آرامش بگیریم، همیشه تو فکر حساب و کتاب تیرها و اسلحه ها بودیم، همیشه نگران inventory و آیتم هایی که حمل میکنیم بودیم و...
    اما حالا توی این نسخه متفاوت دیگه اون مسائل رو نداریم؛ و واسه همینه که خیلی ها میگن این چه وضعشه و چه نسخه ای هستش و...

اینو میخوام بگم که حالا میتونیم به صورت گروهی با تجهیزات و امکانات کامل و اسلحه های سطح بالا و... میون زامبی ها توی مکان های همون نسخه 2 بازی کنیم؛ درسته که دیگه هیچکدوم اون ترس ها و هیجان های قبل رو نداریم اما عوضش حالا چی داریم؟ نظرتون راجع به این نسخه متفاوت چیه که قراره اینطور باشه:
    - کلی تجهیزات و امکانات سطح بالا دارید اما بین چندین و چند زامبی هستین و از همه طرف بهتون حمله میشه
    - چند نفر هستید اما باید کار گروهی انجام بدین تا بتونید از بین زامبی ها عبور کنید
    - در کنار زامبی ها آدم هایی هم هستن که بهتون تیراندازی میکنن
    - دیگه اتاق saveیی وجود نداره که آرامش بگیرید و دائم باید مراقب اطرافتون باشید تا بهتون حمله نشه
    - و...

من فکر میکنم این نسخه هم میتونه موفقیت آمیز باشه و با ایجاد یه تنوع متفاوت یه نسخه متفاوت رو هم تجربه کنیم؛ نسخه ای که پشت پرده ای از بهترین نسخه بازی یعنی Resident Evil 2 هستش، اون هم درست زمانی که محبوب ترین شخصیت، Leon وارد شهر میشه.
    Hunk و Jack Crauser توی نسخه 2 بودن و مردن اما توی نسخه 4 معلوم شد نمردن. حالا توی این نسخه قراره چه برگ هایی از داستان رو بشه؟
    باید صبر کرد...
    Last edited by resident; 12-06-2011 at 22:25.

3. 2 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

این عکس که گذاشتی فوق العاده است من عاشق این سکانس ها هستم قطار پلیس زامبی شده راستی داستان evil 2 و evil 3 رو یادتونه وقتی تو قطار بود گرافیک این بازی آدم جذب میکنه راستی این بازی قراره کی بیاد ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این عکس که گذاشتی فوق العاده است من عاشق این سکانس ها هستم قطار پلیس زامبی شده راستی داستان evil 2 و evil 3 رو یادتونه وقتی تو قطار بود گرافیک این بازی آدم جذب میکنه راستی این بازی قراره کی بیاد ؟
    توی پست اول نوشته؛ Q4 2011؛ یعنی فصل پاییز.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

- کلی تجهیزات و امکانات سطح بالا دارید اما بین چندین و چند زامبی هستین و از همه طرف بهتون حمله میشه
    البته اون زامبی های گلابی که من دیدم بیشتر در نقش گونی سیب زمینی هستن تا اینکه بخوان برای ما خطری داشته باشن . یبشتر باید نگران باشیم تو کشتن زامبی ازون یکی تیم عقب نیفتیم : دی

7. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

کاملا اکشن شده دیگه تنهایی رو احساس نمیکنی دیگه تو نیستی که به تنهایی کارها رو انجام بدی واقعا حالا که فکرش میکنم نسخه 2 و3 واقعا وحشتناک تر بودن اونجایی که غول evli 2 و 3 میومد موهای تنت سیخ میشد راستی تو اویل 2 یادتونه اول میرفت تو یه مغازه بعد زامبی ها حمله میکردن فقط یه کولت داشتی با اون باید همه رو میکشتی عاشق خشاب های قرمزش بودم واقعا طبیعی بود بچه ها به نظر من نکته منفی تو نسخه های جدید که طبیعی بودن بازی رو خراب کرده اینه که آیتم ها نشونه دارن مثلا تو که میخوای از رو زمین خشاب ورداری یه نور رنگی دورش دیده میشه واقعا زشته ولی تو نسخه های قدیمی کاملا همه چی طبیعی بود یادتونه بازی برای نشون دادن چیزهای مهم این کارو میکرد یعنی اجسامی که رو زمین بودن برق میزدن همه چی طبیعی بود تو evil2 و 3 صندوق داشتی یعنی همه چیزو میذاشتی تو صندوق برای سیو کردن بازی از دستگاه تایپ استفاده می کردی اینا همش طبیعی بودن اینا بازی رو زیبا کردن تو evil2 اگه یادتون باشه یه اتاق وجود داشت که باز نمیشد اونجایی که باید الماس رو میذاشتی رو مجسم ها تو سالن اون کلید میدونید چه جوری باید بدست می آوردید تو درجه هارد یکی از پلیس ها این کلید میداد.نظر خیلی زیاده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته اون زامبی های گلابی که من دیدم بیشتر در نقش گونی سیب زمینی هستن تا اینکه بخوان برای ما خطری داشته باشن . یبشتر باید نگران باشیم تو کشتن زامبی ازون یکی تیم عقب نیفتیم : دی
    اولا که اینا عالی بودن
    دوما:
    1- گلابی: تاحلا گلابی گندیده دیدی؟ گلابی گلابی جمع گردد وانگهی همه جا رو بگندد
    2- گونی سیب زمینی: تاحالا سیب زمینی خریدی؟ اگه اون گونی پاره بشه، حالا بیا و مشت مشت سیب زمینی ها رو جمع کن
    3- : دی

کاملا اکشن شده دیگه تنهایی رو احساس نمیکنی دیگه تو نیستی که به تنهایی کارها رو انجام بدی واقعا حالا که فکرش میکنم نسخه 2 و3 واقعا وحشتناک تر بودن اونجایی که غول evli 2 و 3 میومد موهای تنت سیخ میشد راستی تو اویل 2 یادتونه اول میرفت تو یه مغازه بعد زامبی ها حمله میکردن فقط یه کولت داشتی با اون باید همه رو میکشتی عاشق خشاب های قرمزش بودم واقعا طبیعی بود بچه ها به نظر من نکته منفی تو نسخه های جدید که طبیعی بودن بازی رو خراب کرده اینه که آیتم ها نشونه دارن مثلا تو که میخوای از رو زمین خشاب ورداری یه نور رنگی دورش دیده میشه واقعا زشته ولی تو نسخه های قدیمی کاملا همه چی طبیعی بود یادتونه بازی برای نشون دادن چیزهای مهم این کارو میکرد یعنی اجسامی که رو زمین بودن برق میزدن همه چی طبیعی بود تو evil2 و 3 صندوق داشتی یعنی همه چیزو میذاشتی تو صندوق برای سیو کردن بازی از دستگاه تایپ استفاده می کردی اینا همش طبیعی بودن اینا بازی رو زیبا کردن تو evil2 اگه یادتون باشه یه اتاق وجود داشت که باز نمیشد اونجایی که باید الماس رو میذاشتی رو مجسم ها تو سالن اون کلید میدونید چه جوری باید بدست می آوردید تو درجه هارد یکی از پلیس ها این کلید میداد.نظر خیلی زیاده
    آره، Resident Evil 2 از هر نظری فوق العاده بود و خیلی معماهای زیادی داشت. تازه وقتی داستان A و B لیون و کلیر (یعنی 4بار بازی) رو میرفتی تازه کلی Mercenary با ایدا و هانک و اون یارو یخچاله و... داشت
    یادش بخیر

درمورد این زنه هیچ اطلاعاتی هست؟

Last edited by resident; 12-06-2011 at 22:37.

10. 2 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

اسمش 4 eye هست!

12. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

4 تا بودن که!
    Lupo , Foure Eye نبودن فکر می کنم!جدیدآ اضافه شدن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

4 تا بودن که!
    Lupo , Foure Eye نبودن فکر می کنم!جدیدآ اضافه شدن؟
    آره، توی دموهای اول نبودن. الان 6نفر هستن، 3 به 3

15. 2 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •