والا من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه احتمالا خود بازی مشکل داره از روی یه نسخه دیگه نصب کنید البته2011 Pes اپدیت هم زیاد داره اون ها رو هم نصب کنید مشکلتون احتمالا حل میشه.
والا من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه احتمالا خود بازی مشکل داره از روی یه نسخه دیگه نصب کنید البته2011 Pes اپدیت هم زیاد داره اون ها رو هم نصب کنید مشکلتون احتمالا حل میشه.
اطلاعاتی در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خواستم . مشخصاتش در زیر لینک قابل رویت هست :
چند سوال داشتم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- چه طوری باید چک کنم که ایت مدل اصل باشه ؟
2- گارانتی دارد یا نه ؟
3- کیفیت قطعات و گرمای بدنش ؟
4- بعضی جا ها مس گفتن که قاب پشت LCD قابلیت تعویض داره . ایا تو ایران قابش هست ؟
پشت دستگاه یه شماره هست که نوشته Service Tag
باید این کد رو در سایت دل وارد کنید و مدل دستگاهوتون رو مشخص میکنه N5010
گارانتیش بستگی به شرکتی داره که میخرین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیتش عالیه من که لذت میبرم و بدنش گرمایی مداره.
راه حل بچه های 5742 چی ؟ می تونی توضیح بدی
دوستانی که میخوان این مدل رو بگیرن به نظر من اگه سی پی یو غیر از i7 2630Qm بگیرن ضرر کردن چون تفاوت این مدل با مدل های قبلیش زباده و ارزش هزینه بیشتر رو داره. ضمن اینکه اینقدر قیمت این مدل پایینه و کانفیگش بالاست که کاملا به صرفه س. سیستم عاملش هم که DOS هست و پولتون بابت ویندوز هدر نمیره. موقع خرید از کسی بخرید که ویندوز 7 64 بیتی با درایورهای نصب شده براتون بریزه روش و تست کنید و تحویل بگیرید.
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
من خودم یک هفته ای داخل این فروم چرخیدم و مدلهای مختلف رو بررسی کردم و آخر سر هم این مدل رو خریدم و الان کاملا راضیم و خوشحالم که هزینه بیشتری بابت مدل های دیگه ای مثل DV6-6090 HP ندادم. تفاوت قیمتشون چیزی در حدود 350 تومنه.
الان هم فقط برای این پست دادم که بقیه دوستان رو از تجربه خرید خودم مطلع کنم.
مبارک باشه .
کلا با متعلقاتش چند گرفتی
بعضی هاشون که مشکلشون حل شد گفتند که هر دو لانچر بازی رو توی تنظیمات کارت گرافیک اد کردن
Last edited by a.0611; 16-05-2011 at 20:20.
یک مرور نسبتا کامل از این لپتاپ با cpu 2630 .البته زبان متن لهستانی هست که با مترجم گوگل به انگلیسی ترجمه شده و پیشنهاد میکنم قبل از خرید مطالعه بشه.داخل صفحه عکسی از این لپتاپ موجوده که سرویس تگ دستگاه مشخص هست و میتونید از این سرویس تگ برای دیدن مشخصات لپتاپ در سایت دل استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت همه دوستان
من این لپ تاپ 5110 رو با کانفیگ
Core i7
6GB Ram
640 Hard
Geforce 1GB
با قیمت 1230 خریدم با گارانی برد ایران
همین الان زیگورات زده 1290
وقتی روز اول لپ تاپ رو تحویل گرفتم فقط ویندوز 7 64 بیتی روش نصب بود و به اضافه کارت گرافیک intel و کارت صداش
بقیه درایوراش نصب نبود
منم روز بعدش حسابی براش برنامه نصب کردم مثل فتوشاپ جدید و ...
سرعتش خوب بود
تا این که دیشب وقتی از شرکت درایورها رو گرفتم و نصب کردم
سرعت سیستم کم شد
مثلا موقع ورود به ویندوز بیست ثانیه ای طول میکشه
به نظر شما چرا اینجور شده؟
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
بعضی دوستان میگفتن وایمکس داره
این موضوع صحت داره؟
کسی نیست راهنمایی کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)