بعدش نمیشه فارسی تایپ کرد
بعدش نمیشه فارسی تایپ کرد
من متوجه نمیشم اپرا مینی که همیشه سایتهای مسدود رو باز میکرده خوب نکته جالب موضوع چیه؟!
نسخه 6 هم تو این مسائل هم مثل قبلی ها کار میکنه دیگه؟!
من 6 رو روی K750 نصب کردم و کار میکنه
بله ورژن 6 فلش ساپورت میکنه. من باهاش هم از 4shared دانلود کردم و هم ویدیوهای یوتیوب رو دیدم (Samsung star)
یه مدت اپراتورهای غیرمحترم سرور اصلی اپرا مینی 5 و 6 رو بسته بودن و این نسخه های دستکاری شده که سرور برنامه رو عوض میکرد (معمولا سرور اپرامینی 4) کمک زیادی کردن و درنهایت باعث شدن این سرویس دهنده های دزد عزیز سرورهای اصلی رو هم باز کنن. الان اگر با خود گوشی وارد سایت اپرا بشید و نصب آنلاین کنید، هم میتونید به ویگردی با مزایای خاصبپردازید.
برای من همیشه سایت ها رو باز میکرده از داخل گوشی هم به راحتی هم دانلود میشده.
دوستان چجوری میشه فارسی تایپ کرد من وقتی فارسی تایپ میکنم به صورت ??? نشونش میده در ضمن فونت فارسی هم رو سیتمم نصبه خوب
ترو خدا کمکم کنین
اپرا 6 رو روی K750 نصب کردم خیلی سنگینه و کند کار میکنه بعضی موقع ها هنگ هم میکنه.
BOLT هم که اصلا کرکتر های فارسی رو ساپورت نمیکنه. ولی YOU TUB رو من فقط با همین بروزر تونستم ببینم و موقع دانلود هم بعضی مواقع هنگ میکنه.
عوضش گشتم یه بروزر سبک پیدا کردم که تقریبا خیلی کامله و تا 25 مگ هم دیروز باهاش دانلود کردم. اصلا هنگ نمیکنه و خیلی سبک هست فارسی رو هم ساپورت میکنه ولی فقط مشکل چپ و راست نشون دادن حروف فارسی رو داره که فکر میکنم به زودی درستش کنن چون اپرا هم قبلا همینطوری بود و بعدا درست شد.
UC borowser ورژن 7.7
این اپرای پی سی دانلودهاش تو کدوم پوشه میره ؟
چند روزه واسه من کار نمیده مشکل کلیه؟
نخیر ، من دارم باهاش کار میکنم !
آقا مال ما از کار افتاد!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)