تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 7 از 76 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

به نظر من دفاع های کناری یونایتد(رافائل یا اوشی و این طرف اورا) نمیتونن از پس کریس.اوزیل.دیماریا یا ویا.پدرو.مسی بر بیان و شاید کناره ها بشه اتوبان برای رئال یا بارسا.یعنی کار سختی دارن.در عوض ویدیچ و فردیناند خیلی خوبن.نظر منچستری ها چیه در این رابطه چون تیمتون رو بهتر میشناسید؟
    در مورد اورا یکم کم لطفی کردید ...یکی از با ثبات ترین بازیکنان این چند فصل یونایتد بوده ... تو 90 در صد بازی های یونایتد حضور داشته ولی با این حال اکثرا خیلی خوب کار میکنه ... البته قبول دارم اخیرا کمی افت کرده بخاطر حواشی جام جهانی و ...
    اون سمت هم رافائل هم فصل خوبی رو داره سپری میکنه و داره به یه دفاع راست مطمئن داره تبدیل میشه ... بازی های این فصلش رو اگه ببینید متوجه میشید ... اما اوشی یه بازیکن کاملا معمولی هست .

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

در مورد اورا یکم کم لطفی کردید ...یکی از با ثبات ترین بازیکنان این چند فصل یونایتد بوده ... تو 90 در صد بازی های یونایتد حضور داشته ولی با این حال اکثرا خیلی خوب کار میکنه ... البته قبول دارم اخیرا کمی افت کرده بخاطر حواشی جام جهانی و ...
    اون سمت هم رافائل هم فصل خوبی رو داره سپری میکنه و داره به یه دفاع راست مطمئن داره تبدیل میشه ... بازی های این فصلش رو اگه ببینید متوجه میشید ... اما اوشی یه بازیکن کاملا معمولی هست .
    رافائل هنوز تجربه نداره و می تونه پاشنه ی اشیل منچستر باشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

درست.ولی قدرت بدنی رافائل خیلی پایینه(برخوردش به دروگبا که باعث مصدومیتش شد).مثلا اگه کریس پست خودش بازی کنه واقعا قدرت بدنیش به رافائل میچربه.ولی اوشی قدرت بدنیش بدک نیست ولی بازیش بگیر نگیر داره.نظرتون چیه؟راستی از تجربه بسیار زیاد فرگوسن نباید غافل شد.تغییر پست والنسیا در بازی چلسی به دفاع راست بعد از مصدومیت رافائل که من رو شگفت زده کرد.گفتم الانه که 4030 بزنه ولی والنسیا عالی بود.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

به نظر من دفاع های کناری یونایتد(رافائل یا اوشی و این طرف اورا) نمیتونن از پس کریس.اوزیل.دیماریا یا ویا.پدرو.مسی بر بیان و شاید کناره ها بشه اتوبان برای رئال یا بارسا.یعنی کار سختی دارن.در عوض ویدیچ و فردیناند خیلی خوبن.نظر منچستری ها چیه در این رابطه چون تیمتون رو بهتر میشناسید؟[
    دوست من بزار یه مطلبی رو خدمتت عرض کنم....فرمودید کریس اوزیل دی ماریا ویا پدرو مسی.....هممون میدونیم ککه این ها بازیکن های بزرگ و توانایی هستند.....اما....گفتید دفاع های کناری منچستر نمیتونن از پس اینها بر بیان که جالب نبود...خدمتتون عرض کنم که اگه نظر شخصی من رو بخواید میگم تا 3سال دیگه رافائل بهترین دفاع راست جهان میشه....در این شک نکنید...نگاه کنید به بازی منچستر میلان یا بایرن....رونالدینیو تو بازی برگشت که 4-0 شد...تونست یک حرکت مثبت انجام بده مقابل رافائل؟؟یک مدافع راست سرعتی و بسیار تکنیکی و نترس که هیچ ابایی نداره از اینکه تو درگیری فیزیکی با پویول تو هوا و با سرعت واسه یه توپ بیاد....شجاعتش واقعا مثال زدنی هست....راجع به اورا هم که دیگه توضیح نمیخواد...بعد از ویدیچ...اورا کاپیتان هست....البته سیستم بازی منچستر طوری هست که باله های مقابل مستقیم به دفاع های کناری برخورد نخواهند داشت....نانی و والنسیا در مواقع بازی بدون توپ در کنار مدافع ها موضع میگیرند....از نظر دفاعی اگه همه برسند خیال تیم راحت هست....تنها و بزرگترین مشکل خط میانی منچستر هست که شدیدا نبود بازیکن بزرگ حس میشه
    (برخوردش به دروگبا که باعث مصدومیتش شد)
    رافائل 3هفته قبل اون بازی مصدوم شده بود....و به اون بازی رسوندنش....اون ضربه همون مصدومیتش بود که از قبل داشت....خیلی شجاع و سرعتی هست
    Last edited by shutdown; 21-04-2011 at 22:13.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

هرچی باشه، از جو برنابئو یا نیوکمپ که سرتر نیست. رئال بارسا تو این 4 بازی اونقدر پخته و آب دیده میشن که اگه کل ورزشگاه، تک تک، قرمز رنگ بشه، باز هم انگار نه انگار
    این سرتر بودن رو چه استدلالیه؟!
    این جوی که میگی رو تماشاگرا به وجود میارن؛ و اگه یکی از فینالیست ها یونایتد باشه، تماشاگرای تیمی ومبلی رو پر می کنن که تیمشون تا حالا از وجود امتیاز میزبانی ضرر نکرده و شکر خدا نباخته...
    بعد... الان شما با این حرفتون میخواید منکر تاثیر تماشاگرا و امتیاز میزبانی منچستر (در صورت رسیدن به فینال) بشید؟ امارات 30 هزار نفر از ومیلی کمتر بود که بارسلونا تو اون 2-1 باخت... رئال در نیوکمپی 5 گل خورد که گنجایشی تقریبا برابر با ومبلی داره...
    یاعلی
    پ.ن:
    به نظر من دفاع های کناری یونایتد(رافائل یا اوشی و این طرف اورا) نمیتونن از پس کریس.اوزیل.دیماریا یا ویا.پدرو.مسی بر بیان و شاید کناره ها بشه اتوبان برای رئال یا بارسا.یعنی کار سختی دارن.در عوض ویدیچ و فردیناند خیلی خوبن.نظر منچستری ها چیه در این رابطه چون تیمتون رو بهتر میشناسید؟
    سوای دو دفاع وسطمون من اورا رو کاملا آماده میدونم و فکر کنم سمت راست هر تیمی رو به مشکل بندازه... اما به نظرم تو سمت راست رافائل تمام ویژگی های یه مدافع راست خوب رو داره الا در دو مورد... جوونیش + قدش... اگه رافائل تجربه مدافع راستی مثل گری نویل رو + قد مناسب اوشی رو داشت، فکر کنم میشد رافائل رو با امثال آلوز، مایکون و لام مقایسه کرد...
    یاعلی

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما هم مطمئن باش اومدن منچستر به فینال (تازه اگه بیاد) تشریفاتی هست، چون جام میاد به اسپانیا حالا یا کاسیاس میارتش، یا پویول
    حالا اگه قرار شد بیاد اسپانیا همون دست پویول باشه بهتره چون فکر کنم اگه دست رئالی ها باشه خرد خاکشیر بشه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اینتر که همون تیم فصل پیش نبودش که . اگه اینتر این فصل بهتر بود شاید الان اینتر بجای شالکه بود . میگم شاید چون بازی های شالکه رو ندیدم . اگه یه نگاه به بازی های اخر شالکه بندازی میبینی تو 2 بازی تیم های اخر جدول رو برده با تیم 1 پله پایین تر از خودش مساوی کرده و از تیم سوم جدول باخته . نتایج چشمگیر نبوده . در کل شالکه به نظر نمیرسه خیلی بخواد منچستر رو اذیت کنه
    نتايجي كه يه تيم توي ليگ ميگيره كمترين تاثير بر فرم اون تيم توي رقابتايي مثل چمپيونزليگ داره

در كل من به شدت ازين جوي كه درست شده عليه شالكه و همه از پيش بازنده ميدوننش خوشحالم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر کنم تیمی که با سختی بیشتری بیاد فینال قهرمان شه.. جون کندن بیشتر
    قهرمان برنده ال دربیه..
    تجربه سال های قبل میگه تیمی که نیمه نهایی که بازیش نزدیک بوده تو فینال قهرمان میشه
    اینتر بارسا 2010 در مجموع سه بر دو
    چلسی بارسا 2009 یک بر یک
    منچستر بارسا 2008 یک بر هیچ
    میلان منچستر 2007 (استثنا) پنج بر 3 سه در مقایسه با بازی لیورپول چلسی که به پنالتی کشیده شد
    بارسا میلان 2006 یک بر هیچ
    لیورپول چلسی 2005 یک بر هیچ

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تجربه سال های قبل میگه تیمی که نیمه نهایی که بازیش نزدیک بوده تو فینال قهرمان میشه
    پس ازین پست باید نتیجه گرفت بازی رئال-بارسا بسیار نزدیکه ولی منچستر با اختلاف و راحت شالکه رو میبره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر کنم دو تا ال دربی قبل نشون داد که چقدر نزدیکه سطح دو تیم
    و الا نتیجه بازی شالکه منچستر که معلومه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •