کجای زعفرانیه هستی دوست من برام پی ام بزار یک صحبتی باهات دارم
کجای زعفرانیه هستی دوست من برام پی ام بزار یک صحبتی باهات دارم
من حدود 2 سالی میشه که مشترک این شرکت هستم، از سرویس 2Mbps Shared نا محدود هم استفاده می کنم و بسیار هم راضی هستم. با اینکه سرویس اشتراکی هست سرعت دانلود معمولاً بین 2 تا 2.4 مگابیت هست. در مورد اون دوستی که گفتن اعداد و ارقام به نظر واقعی نمیاد باید بگم که این شرکت جزء معدود شرکت هایی هست که روی شبکش Burst فعاله. به این معنی که در مواقعی که ترافیک شبکه زیاد نباشه سرعت تا دو برابر هم افزایش پیدا میکنه. تو اینترنت در این مورد می تونید جستجو کنید.
منبع نمونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلاً این تست مربوط به امروز عصر هست.
سلام جناب سپهر . خوشحالم که یکی دیگر هم از یوزر های این شرکت هم پست گذاشت(شما هم عین بنده از پنل کاربری ایتون عکس بزارید تا متوجه بشند شما هم یوزر هستید). در مورد صحبت های دوستان هم جوابی ندارم بهشون بدم چون تاحالا شدید ترین حرف ها رو زدند به بنده که که من از خود شرکت پرووایدر هستم و پول میگیریم و میخوام تبلیغ کنم و خواستم کاربران اینجا رو گمراه کنم و یا هر مورد دیگر به کاربران اینجا حق میدم برای همین جوابی نمیدم تا کدورتی پیش نیاد کلا تو اخلاق ام نیست تو پست های اولیه تاپیک هم گفتم من هم عین تمام یوزر هایی که اومدند همه ای اس پی ها رو معرفی کردند این ای اس پی رو تو تاپیک جداگانه معرفی کردم و تاحالا هر چی گذاشتم همین بوده فیک و غیره و اینها هم نبود
والا امروز یک موردی پیش اومده بود که طبیعی نبود فکر کنم به این خاطر بود.
البته بروست ایی که فرمودید تقریبا 4 برابر هست یعنی من ایی که 512 ام بیشتر از 2.1 مگابیت نمیشه حتما شما که 2 مگ هستید تو تست اتون میره تا 4 مگ.
از اسپیدتست سرور ابردین(سرور شهر پاریس) و لندن یک تست بزارید ببنیم به چه شکلی هست و عین من سرعت و پینگ بالا هست؟
در مورد اینکه هم گفتم امروز غیر طبیعی بود من تقربیا 1 ساعت 40 دقیقه داشتم با سرعت 10 مگابیت دانلود میکردم فکر کنم مشکل تو شبکه اشون بود بعد که متوجه شدند من رو ریست کردند
![]()
Last edited by sinaxex; 29-08-2011 at 23:20.
sina jnan yahoooto chek kon barat peygham gozahstam lotfan javab bede mamnoon
pm گذاشتم عزیز
sina jan key mituni byaei yahoo karet daram aziz
lazem be zekere ke in test sherkate i-net nist mal atlasnet hastesh azizan
Last edited by ghasede_del; 31-08-2011 at 14:06.
الان دیدم پست ات رو الان ام میام/ البته ناگفته نمانه این تست شرکت i-net نیست و یک شرکت دیگر هست 100 درصد
Last edited by sinaxex; 31-08-2011 at 12:32.
از مسعولان شركت i-net خواهشممديم كه شهر هاي بيشتر بخصوص قم رو جزو پوشش وايرلس خودشون قرار بدند.....
من مشتاقانه امادگي اين را دارم كه با شركت همكاري كنم و ازشون اشتراك تهييه كنم..
فکر نکنم برنامه ایی برای شهر های دیگر داشته باشند اما خوب تماس بگیرید بپرسید بهترین راه ممکن هست تا پست زدن اینجا
سلام
من اگه 512 نا محدود بخوام سرعت دانلودش چند میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)