تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 15 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 141

نام تاپيک: شرکت i-net / اینترنت وایرلس

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حقیقتش اون صفره رو هیچ جوری نمی تونم هضمش کنم
    ولی اونایی که توی صفحه ی دوم گزاشتی عالی هستن، فقط امیدوارم منم همچین پینگی گیرم بیاد ( ۲۰۰ هم باشه راضی ام ).
    بچه ها برام دعا کنید
    کجای زعفرانیه هستی دوست من برام پی ام بزار یک صحبتی باهات دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من حدود 2 سالی میشه که مشترک این شرکت هستم، از سرویس 2Mbps Shared نا محدود هم استفاده می کنم و بسیار هم راضی هستم. با اینکه سرویس اشتراکی هست سرعت دانلود معمولاً بین 2 تا 2.4 مگابیت هست. در مورد اون دوستی که گفتن اعداد و ارقام به نظر واقعی نمیاد باید بگم که این شرکت جزء معدود شرکت هایی هست که روی شبکش Burst فعاله. به این معنی که در مواقعی که ترافیک شبکه زیاد نباشه سرعت تا دو برابر هم افزایش پیدا میکنه. تو اینترنت در این مورد می تونید جستجو کنید.
    منبع نمونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلاً این تست مربوط به امروز عصر هست.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام جناب سپهر . خوشحالم که یکی دیگر هم از یوزر های این شرکت هم پست گذاشت(شما هم عین بنده از پنل کاربری ایتون عکس بزارید تا متوجه بشند شما هم یوزر هستید). در مورد صحبت های دوستان هم جوابی ندارم بهشون بدم چون تاحالا شدید ترین حرف ها رو زدند به بنده که که من از خود شرکت پرووایدر هستم و پول میگیریم و میخوام تبلیغ کنم و خواستم کاربران اینجا رو گمراه کنم و یا هر مورد دیگر به کاربران اینجا حق میدم برای همین جوابی نمیدم تا کدورتی پیش نیاد کلا تو اخلاق ام نیست تو پست های اولیه تاپیک هم گفتم من هم عین تمام یوزر هایی که اومدند همه ای اس پی ها رو معرفی کردند این ای اس پی رو تو تاپیک جداگانه معرفی کردم و تاحالا هر چی گذاشتم همین بوده فیک و غیره و اینها هم نبود
    والا امروز یک موردی پیش اومده بود که طبیعی نبود فکر کنم به این خاطر بود.
    البته بروست ایی که فرمودید تقریبا 4 برابر هست یعنی من ایی که 512 ام بیشتر از 2.1 مگابیت نمیشه حتما شما که 2 مگ هستید تو تست اتون میره تا 4 مگ.
    از اسپیدتست سرور ابردین(سرور شهر پاریس) و لندن یک تست بزارید ببنیم به چه شکلی هست و عین من سرعت و پینگ بالا هست؟
    در مورد اینکه هم گفتم امروز غیر طبیعی بود من تقربیا 1 ساعت 40 دقیقه داشتم با سرعت 10 مگابیت دانلود میکردم فکر کنم مشکل تو شبکه اشون بود بعد که متوجه شدند من رو ریست کردند
    Last edited by sinaxex; 29-08-2011 at 23:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

sina jnan yahoooto chek kon barat peygham gozahstam lotfan javab bede mamnoon

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

sina jnan yahoooto chek kon barat peygham gozahstam lotfan javab bede mamnoon
    pm گذاشتم عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

sina jan key mituni byaei yahoo karet daram aziz

lazem be zekere ke in test sherkate i-net nist mal atlasnet hastesh azizan
    Last edited by ghasede_del; 31-08-2011 at 14:06.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

sina jan key mituni byaei yahoo karet daram aziz
    الان دیدم پست ات رو الان ام میام/ البته ناگفته نمانه این تست شرکت i-net نیست و یک شرکت دیگر هست 100 درصد
    Last edited by sinaxex; 31-08-2011 at 12:32.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از مسعولان شركت i-net خواهشممديم كه شهر هاي بيشتر بخصوص قم رو جزو پوشش وايرلس خودشون قرار بدند.....
    من مشتاقانه امادگي اين را دارم كه با شركت همكاري كنم و ازشون اشتراك تهييه كنم..

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از مسعولان شركت i-net خواهشممديم كه شهر هاي بيشتر بخصوص قم رو جزو پوشش وايرلس خودشون قرار بدند.....
    من مشتاقانه امادگي اين را دارم كه با شركت همكاري كنم و ازشون اشتراك تهييه كنم..
    فکر نکنم برنامه ایی برای شهر های دیگر داشته باشند اما خوب تماس بگیرید بپرسید بهترین راه ممکن هست تا پست زدن اینجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    من اگه 512 نا محدود بخوام سرعت دانلودش چند میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •