تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 26 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 256

نام تاپيک: طرح سوال در زمینه ی میکس و مونتاژ ( نرم افزارهای Edius Pro , Premiere Pro , ...)

داره خودمونی میشه mixer.pro.j's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط arasharyani
    با سلام دوستان اگه یک کمکی بکنید خیلی ممنون میشم
    من به پریمیر پرو تقریبا مسلطم فقط اینکه درقسمت تمپلیت های این نرم افزار یکی است (در تایتل) که به صورت خاصی میشه تصاویر و فیلم را از پشت یک صفحه ای که کاملا اون را پوشونده دید یعنی مثلا یک مربع ایجاد کرد و از توی این مربع تصویر ی را که پشت یک صفحه رنگی ک خودمون ایجاد کردیم دید این در خود نرم افزار در قسمت سمپلهای این است ولی چجوری میشه این را ایجاد کرد؟
    بنده هم متوجه سوالتون نشدم متاسفانه
    ( انصافا خودت یه نیگا به سوالت بنداز )

----------------------------

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط far_marjan
    سلام ..
    من درست منظور شما رو متوجه نشدم ....
    من می خوام بدونم این پلاگین ها رو که نصب کردم چه جوری می تونم تو پریمیر ازش استفاده کنم ؟؟؟

باتشکر ...
    -----------------------------------------------------
    ( مرجان )
    منظورشون اینه که تشریف ببرید توی این وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا در مورد نصب پلاگین توضیح داده شده

----------------------------------------------------
    جواد کاظمی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط kian2
    سلام
    من ميخواستم بدونم نحوه كپچر كردن در نرم افزار edius pro3 چجوریه
    من دوربینمو وصل میکنم به usb و سیستم هم میشناسش ولی تو نرم افزار که میرم قسمت mpeg capture دیگه نمی شناسش
    حالا میخواستم یه کمک کوچولو به من بکنید
    تا بعد
    کیان
    در کپچر کردن بوسیله ی ادیوس فکر نمیکنم مشکلی باشه چون هیچ مسئله ی دشواری نداره ، شما باید در زمینه ی شناساندن دوربینتان به برنامه تلاش کنید
    البته تاجا ای که توی ذهنم هست Edius فقط از سخت افزار های شرکت سازنده اش یعنی canopus پشتیبانی می کنی البته بهیچ وجه در این مورد مطمئن نیستم
    اگه نتونستید راه ساده اینه که از طریق یه نرم افزار دیگه یا نرم افزار خود دوربین کپچر کنید بهد فایل رو وارد ادیوس کنید

--------------------------------------------
    جواد کاظمی

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط far_marjan
    میشه یه سی دی میکس آماده ی درست حسابی و قشنگ برای پریمیر به من معرفی کنید . بابا من همش میرم سی دی میگیرم ولی تمامش دره داهاتی از آب در میاد ( هیف پول به خدا ) خیلی میکس های مزخرف و بچه گانه ای هستن . میخوام با کلاس و با گرافیک بالا باشه .
    مرسی
    ----------------------------------
    مرجان
    ببینید اکثر این کلیپپها از نرم افزارهای دیگه گرفته شده ، شما اگه می خواید یه کلیپ زیبا و با کیفیت داشته باشید نرم افزار 3D Album ( Picture pro ) رو زحمت بکشید تهیه کنید با استفاده از اون مطمئن باشید راحت به هدفتون میرسید
    در ضمن افکت corner pin هم افکتی هست که توی premiere pro بشکلی خیلی خیلی تابلو موجود هست

جواد کاظمی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

[QUOTE=mixer.pro.j]ببینید اکثر این کلیپپها از نرم افزارهای دیگه گرفته شده ، شما اگه می خواید یه کلیپ زیبا و با کیفیت داشته باشید نرم افزار 3D Album ( Picture pro ) رو زحمت بکشید تهیه کنید با استفاده از اون مطمئن باشید راحت به هدفتون میرسید
    در ضمن افکت corner pin هم افکتی هست که توی premiere pro بشکلی خیلی خیلی تابلو موجود هست

[SIZE=2][B]جواد کاظمی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/
    Last edited by far_marjan; 16-08-2006 at 11:14.

داره خودمونی میشه arasharyani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    از اينکه وارد اين تاپيک شدم خوشحالم. دوستان من با نرم افزار adobe premier دو مشکل اساسي دارم (البته من از ورژن 1.5 استفاده ميکنم) که من را کلافه کرده است و واقعا برام عجيبه چون نرم افزار ضعيف يوليد ويدئو استوديو اين دو مشکل را که خدمتتان عرض خواهم کرد نداره. يا من نمي دونم يا اينکه ؟
    1 اول اينکه چرا پريمير هنگام ايمپورت کردن فايلي با پسوند dat خطا ميده در حقيقت چرا اين نرم افزار با اين همه امکانات و با وجود حرفه اي بودنش که يکي از بهترين نرم افزارهاي ويرايشي هست اين فرمت را که يکي از پرکاربرد ترين فرمتهاست پشتيباني نمي کند.وهمانطوري که ميدونيد ازاين فرمت براي پخش در دستگاههاي سيدي خانگي استفاده ميشه .
    2 دوم اينکه هنگام اکسپورت کردن چرا فايل خروجي به صورت وي سي دي نيست و براي اينکه قابل پخش در دستگاههاي پخش خانگي شود بايد با هزار درد سر فرمتش راتغيير دهيم اگه دقيقا توضيح بدم اينکه فايل خروجي از قسمت move به صورت iva مي باشد که فايلي فشرده و قابل استفاده در وي سي دي نيست يا در قسمت media encoder هم که پس از انتخاب وي سي دي پال فايل خروجي به صورت فرمت ناشناخته m1v است که اصلا قابل شناخت براي برنامه هاي رايت به صورت وي سي دي نيست.
    واقعا اگه دوستان اطلاعي دراين مورد دارند به من کمک کنند که خيلي از شما ممنون خواهم شد ضمن اينکه دوستان اين موضوع برام حياتي است اگه لطف کنيد فوري جواب بدهيد خيلي ممنون ميشم .
    ياعلي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قابل توجه دوستان من كيوان كاظمپور هستم - اهل شهرضا من شماره تلفن مغازه و همراه همكار محترم خودم را مي گذارم براي شما جهت پرسش در مورد نصب و راه اندازي سيستمهاي ميكسي ( قصر فيلم رنگارنگ ) به مديريت برادران طاهري و اين حقير كيوان كاظمپور كه اپراتور كارگاه ميكس ماتروكس و پرووان و كارتهاي دي سي 10 دي سي 30 و دي سي 50 هستم آماده پاسخگويي به سوالات شما ميباشم اميد وارم بتوانم كمكي براي شما دوستان باشم در ضمن تلفن مغازه از روز شنبه وصل ميشود شما مي توانيد با همراه 09133214045 تماس حاصل نمائيد

داره خودمونی میشه arasharyani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوباره سلام
    چند تا سوال دیگه
    آقا اصلا این کارت مونتاژ چیه و کارش چیه ؟ اگه توضیح کامل باشه ممنون میشم
    اصطلاح real time یعنی چی ؟
    تورو خدا نخندید ها؟؟؟؟؟
    یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Scout_Mov's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

1

سلام دوستان
    از اينکه وارد اين تاپيک شدم خوشحالم. دوستان من با نرم افزار adobe premier دو مشکل اساسي دارم (البته من از ورژن 1.5 استفاده ميکنم) که من را کلافه کرده است و واقعا برام عجيبه چون نرم افزار ضعيف يوليد ويدئو استوديو اين دو مشکل را که خدمتتان عرض خواهم کرد نداره. يا من نمي دونم يا اينکه ؟
    1 اول اينکه چرا پريمير هنگام ايمپورت کردن فايلي با پسوند dat خطا ميده در حقيقت چرا اين نرم افزار با اين همه امکانات و با وجود حرفه اي بودنش که يکي از بهترين نرم افزارهاي ويرايشي هست اين فرمت را که يکي از پرکاربرد ترين فرمتهاست پشتيباني نمي کند.وهمانطوري که ميدونيد ازاين فرمت براي پخش در دستگاههاي سيدي خانگي استفاده ميشه .
    2 دوم اينکه هنگام اکسپورت کردن چرا فايل خروجي به صورت وي سي دي نيست و براي اينکه قابل پخش در دستگاههاي پخش خانگي شود بايد با هزار درد سر فرمتش راتغيير دهيم اگه دقيقا توضيح بدم اينکه فايل خروجي از قسمت move به صورت iva مي باشد که فايلي فشرده و قابل استفاده در وي سي دي نيست يا در قسمت media encoder هم که پس از انتخاب وي سي دي پال فايل خروجي به صورت فرمت ناشناخته m1v است که اصلا قابل شناخت براي برنامه هاي رايت به صورت وي سي دي نيست.
    واقعا اگه دوستان اطلاعي دراين مورد دارند به من کمک کنند که خيلي از شما ممنون خواهم شد ضمن اينکه دوستان اين موضوع برام حياتي است اگه لطف کنيد فوري جواب بدهيد خيلي ممنون ميشم .
    ياعلي
    dat ساپرت نمی کنه
    برا دت کردن دنگ و فنگ نداره با نرو دت کن برو تو وی سی دی ببین دیگه (راحتش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Scout_Mov's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

1

دوباره سلام
    چند تا سوال دیگه
    آقا اصلا این کارت مونتاژ چیه و کارش چیه ؟ اگه توضیح کامل باشه ممنون میشم
    اصطلاح real time یعنی چی ؟
    تورو خدا نخندید ها؟؟؟؟؟
    یا علی
    ببینم فیلم ارباب حلقه ها یا کینگ کنگ رو دیدی ؟
    اون نمونه بارز یه مونتاژ هست یعنی حیولا ها گرافیک هستن در یک برنامه گرافیکی مثل مایا و مکس که اونجا مایا هست و اون حیولا ها رو شما در کنار آدما می بینی در صورتی که آدما جدا در یک محیط دیگه فیلمبرداری شدند
    همچنین برخی فضاها مثل کوه ها و ... که تحت تاثیر قرار می گیرن اونا هم گرافیم هستن که مونتاژ شدن و شما فکر می کنی آدما دارن از دست حیولا ها فرار می کنن
    نمونه کوچولو و ساده اش هم فیلم ماتریکس یا نمونه میکس ساده اش هم لوگو اول فیلم کلانتر
    و ...

قربانت
    محسن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •