. می خوام بزنم اینم UDK رو تیکه پاره کنم .زحمت کشیدم نصف بیشتر محیط رو ساختم امروز .سیو نکرده بودم یک دفعه برنامه کرش کرد همه چیزم خراب شد .
من هر وقت دارم یه چیز میسازم همش از سورسه اصلی کپی میگیرم تا یهو خراب نشه !
. می خوام بزنم اینم UDK رو تیکه پاره کنم .زحمت کشیدم نصف بیشتر محیط رو ساختم امروز .سیو نکرده بودم یک دفعه برنامه کرش کرد همه چیزم خراب شد .
من هر وقت دارم یه چیز میسازم همش از سورسه اصلی کپی میگیرم تا یهو خراب نشه !
منم خوش اعصاب . یک بار دیگه اینجوری بشه . میزنم کل برنامه رو حذف می کنم می گم بیخیال مسابقه .
حسن جان بتا ست دیگه !راستی یونتی هم جلوه های زیادی اضافه کرده یک نگاه به این جلوه ها کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینو واسه مقایسه نزم.
اقایون میگم یه پیشهاد . بهتر نیست دوستان از پیشرفت کاریشون عکس بزارن . اینطوری هم هیجان کار بالا میره . هم حس رقابت . چون کسای دیگه میبینن دیگران چه پیشرفتی داشتن اونها هم به خودشون میجنبند .
راستی با این دفعه شد 15 دفعه کرش توی UDK . احتمالا این بر میگرده به کم اوردن منابع از سیستم من حالا چرا نمی دونم .
الان من بیام نمونه مرحله ام رو بذارم که بقیه تعطیل میکنن میرن
دلیلش هم اینه که میدونن مثل من نمیتونن بسازن بیخیال میشن.
شوخی کردم اصلاً تا الان کار نکردم روش ولی اگر به تاپیک درخواست همکاری برای ساخت بازی بیاین آخرین صفحه اش یه تصویر از بازیم گذاشتم که طراحی محیط اون صحنه یه روز طول کشیده پس تو مدت باقی مونده روی یه همچین صحنه ای کار کنم چی میشه.![]()
سلام.
خسته نباشی.
من که هر وقت پست جدید تو اون تاپیک درخواست همکاری بدی، میام سر میزنم. ولی تو صفحه آخر عکسی ندیدم!
تازه ویرایشش کردم عزیز.
این پست رو دادم بلافاصله Enter اونم زدم.
به نظر منم اینطوری بهتره !
در مورد کرش هم بیشتر به خاطر رم هست اماUDK کلا دست به کرشش خوبه![]()
بردار های گرامیاین واژه نامتجانس نا محسوس ... "کرش" چیه؟
میشه انگلیسیش رو بنویسید و بگید یعنی چی؟UDK چی کار میکنه هی؟
آقایون منم از امروز میرم تو فاز مدلسازی!!!مراحل رو اینجا بزارم یا نه؟
همون بهتر که نمیدونی.بردار های گرامی این واژه نامتجانس نا محسوس ... "کرش" چیه؟
میشه انگلیسیش رو بنویسید و بگید یعنی چی؟UDK چی کار میکنه هی؟
واسه بچه مردم حرف در نیار من الان بیشتر از دو ماهه که تو کار کردن با udk به هیچ مشکلی نخوردم.اماUDK کلا دست به کرشش خوبه
Last edited by NINJA0098; 14-04-2011 at 11:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)