تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 90

نام تاپيک: چرا باید از گنو/لینوکس استفاده کنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba-design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

سلام ، منم دو کلوم حرف بزنم با برو بچ :
    من ویندوز رو تا خرخره تجربه کردم ولینوکس رو تا حدودی _(ابونتو ، کوبونتو،مینت ، فدورا و آرچ ) نکاتی هست که می خوام صادقانه و بدون هیچ تعصبی بگم :

چه کسانی اصلا به لینوکس فکر نکنند :
    1- گیمر هایی که فقط کارشون گیمه !
    2-گرافیست ها حرفه ای و مخصوصا میکس و مونتاژ فیلم (قوی ترین برنامه موجود تو لینوکس در حد Movie Maker ویندوزه)
    3- کسایی که دایل آپی هستن یا به هر حال اینترنت با سرعت پایین دارن (البته با گذشتن از هفت خان رستم میشه یکارایش کرد ولی نمی ارزه !)

چه کسایی برن تو لینوکس ضرر نکردن :
    1- افراد عادی با نیازهای عادی (آفیس ، موزیک و ویدیو پلیر ، وب ، چت و ... البته منهای بازی ! )
    2- کسایی که می خوان دستکتاپ خفنی داشته باشن !! (خود دستکتاپ لینوکس فوق العاده است مثلا تو ابونتو کامبیزم نصب کنی کفتون می بره ! )

چه کسایی حتما لینوکس رو تجربه کنن ! :
    1- برنامه نویس هایی که هدفشون نوشتن هر نوع برنامه ای هست به غیر حسابداری !
    2- برو بچی که می خوان امنیت و -- یاد بگیرن خیلی لازمه
    3- خره های کامپیوتر که ور رفتن با کامپیوتر واسشون عقده شده !

در کل لینوکس واسه همه خوب نیست اما واسه اون عده ای که خوبه ، خیلی خوبه ! (فکر کنم نگرفتید )

2. این کاربر از mojtaba-design بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

2- کسایی که می خوان دستکتاپ خفنی داشته باشن !! (خود دستکتاپ لینوکس فوق العاده است مثلا تو ابونتو کامبیزم نصب کنی کفتون می بره ! )
    پس شما گنوم ۳ رو ندیدی (احتمالا)

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام
    منم نظر خودم رو میگم

قبل از کوچ کردن به لینوکس چند تا نکته رو در نظر بگیرید خیلی خوبه:

۱. تحمل مشکلات رو باید داشته باشید. ممکنه خیلی چیزها روی لینوکس نباشه یا درست کار نکنه
    ۲. ممکنه خیلی از \یش افتاده ترین چیز ها براتون کار نکنه: صدا و V*N و حتی کاراکتر پ (که این اخری رو هنوز نتونتستم خودم درست کنم)
    ۳. با تحقیق نصب کنید. مثل ویندوز نیست که یه شبه عادت کنید
    ۴. یه اینترنت با محدودیت نامحدود یا سرعت بالا داشته باشید (در ساعت های رایگان) تا بتونید نرم افزار و خیلی چیز های دیگه رو دانلود کنید (حتی وسط نصب سیستم عامل اگه به اینترنت متصل باشید براتون دانلود میکنه!!)
    ۵. باید به محیط Terminal (شبیه داس) عادت کنید و ۵۰٪ کارهاتون رو با اون پیش ببرید
    ۶. توجه کنید که یوزر root با administrator تو ویندوز به هیچوجه قابل مقایسه نیست
    برای بیشتر کار ها به یوزر روت احتیاج دارید ولی با یه اشتباه ساده سیستم عاملتون به گند کشیده میشه (نمونه ی بارزش همین امروز داشتم با Terminal کار می کردم و بعد از وارد کردن یه دستور ساده صفحه سیاه شد!! و چقدر بدبختی که درستش کنم (شانس اوردم بکاپ داشتم)
    ۷. خیلی از سایتها متاسفانه فقط از IE \شتیبانی می کنن که تو لینوکس نیستش

حالا که نقاط ضعفش رو گفتم نقاط قوت رو هم میگم:

۱. با توجه به Open source بودن اکثر مشکلات با یه سرچ ساده قابل حله (چون هرکی میتونه بفهمه مشکل از کجاست)
    ۲. تقریبا تمام نرم افزار های کد باز برای لینوکس هم (علاوه بر ویندوز)‌کامپایل میشن. یا خودتون میتونید اونارو کاپایل کنید
    ۳. سرعت بسیار بالایی داره و هرگز ویروسی نمیشه
    ۴. Open source بودن باعث شده تا علاوه بر رایگان بودن برای هر کسی یا شخصیتی نسخه ی مناسبی وجود داشته باشه
    ۵. مثل ویندوز خز نشده
    ۶. نصب اکثر برنامه ها توش راحته (چون اکثر برنامه ها کد باز هستند)‌ و با یه دستور ساده میشه اتوماتیک نصبشون کرد
    ۷. برخلاف ویندوز براش چندین نوع دسکتاپ یا همون محیط کار وجود داره که با هر سلیقه ای سازگاره

اما یه سری پیشنهادات برای دوستانی که می خوان لینوکسی شن:
    ۱. اول سیستم عامل مورد نظر رو در محیط مجازی نصب کنید تا باهاش اشنا شید
    ۲. سایت های اینگلیسی زیادی در رابطه با لینوکس و مشکلات احتمالی وجود داره. اونهارو مطالعه کنید بد نیست
    ۳. با Ubuntu یا Fedora شروع کنید
    ۴. حتما KDE رو امتحان کنید واقعا از Gnome قشنگ تره

همین دیگه بقیش یادم رفت :(

5. 2 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba-design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

پس شما گنوم ۳ رو ندیدی (احتمالا)
    سلام . مثل اینکه نگرفتی گفتم کسایی که طالب دستکتاپ هستن برن سراغش .
    اما من گنوم ۳ رو ندیدم خدا قسمت کنه کی با ابونتو بیرون میاد ؟
    من ابونتو Natty رو دارم.
    . ممکنه خیلی از \یش افتاده ترین چیز ها براتون کار نکنه: صدا و V*N و حتی کاراکتر پ (که این اخری رو هنوز نتونتستم خودم درست کنم)
    هر چه جلوتر میریم احتمالش ضعیفتره ودرایور ها نوشته میشه بدترین نوع سخت افزار که به شدت با مشکل بر می خوره آدم مودم ها دایل آپ هست کارت صدا که خیلی خوبه !
    در ضمن نمیدونم شاید منظورتون اینه که کلید پ کار نمیکنه اگه منظورتون اینه باید بگم که تو لینوکس حرف پ در واقع با زدن کلید M نوشته میشه.
    راستی استانداردش اینها اگه می بینید کیبورد ماکروسافت یه چیز دیگست واسه اینه که این بزرگواران صفحه کلیدشون روکه تو ویندوز تعریف کردن از صد سال پیش تا حالا تغییر ندادن و مطابق استاندارد نکردن .

یک نکته ای رو هم بگم تمامی محدودیت های لینوکس به خاطر اون نیست به خاطر شرکت های دیگه است. مثلا وظیفه شرکت هست که درایور سخت افزارش رو واسه لینوکسم بنویسه . اما با وجود این بی مراعاتی ها خود برو بکس واسش درایور می نویسن.
    در مورد بازی هم همینطور
    در مورد نرم افزار هایی مثل فتوشاپ و افتر افکت و کلا ادوبی هم همینطور (بیشتر شبیه یک توانی بین ماکروسافت و ادوبی می مونه واقعا قضیه بوداره که چرا تو لینوکس محصولاتشون رو پرت نمی کنن !

فعلا

7. این کاربر از mojtaba-design بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام . مثل اینکه نگرفتی گفتم کسایی که طالب دستکتاپ هستن برن سراغش .
    من ابونتو Natty رو دارم.

هر چه جلوتر میریم احتمالش ضعیفتره ودرایور ها نوشته میشه بدترین نوع سخت افزار که به شدت با مشکل بر می خوره آدم مودم ها دایل آپ هست کارت صدا که خیلی خوبه !
    در ضمن نمیدونم شاید منظورتون اینه که کلید پ کار نمیکنه اگه منظورتون اینه باید بگم که تو لینوکس حرف پ در واقع با زدن کلید M نوشته میشه.
    راستی استانداردش اینها اگه می بینید کیبورد ماکروسافت یه چیز دیگست واسه اینه که این بزرگواران صفحه کلیدشون روکه تو ویندوز تعریف کردن از صد سال پیش تا حالا تغییر ندادن و مطابق استاندارد نکردن .

یک نکته ای رو هم بگم تمامی محدودیت های لینوکس به خاطر اون نیست به خاطر شرکت های دیگه است. مثلا وظیفه شرکت هست که درایور سخت افزارش رو واسه لینوکسم بنویسه . اما با وجود این بی مراعاتی ها خود برو بکس واسش درایور می نویسن.
    در مورد بازی هم همینطور
    در مورد نرم افزار هایی مثل فتوشاپ و افتر افکت و کلا ادوبی هم همینطور (بیشتر شبیه یک توانی بین ماکروسافت و ادوبی می مونه واقعا قضیه بوداره که چرا تو لینوکس محصولاتشون رو پرت نمی کنن !

فعلا
    سلام
    البته مشکل نشناختن نبود
    با دسکتاپ که دانلود کردم (KDE) تو پکیجاش gstreamer نبود! بخاطر همین صدا هم پخش نمیشد

گنوم ۳ هم فعلا فکر نمی کنم به صورت رسمی ریلیز شده باشه وگرنه جای ۲ رو می گرفت
    پ رو هم می دونستم منظورم عوض کاردن جاش با \ بود
    کلا ما به خیلی چیز ها عادت داشتیم تو ویندوز و دوست داریم اونارو اونجوری ببینیم نه اینکه عوض بشن

محدودیت های لینوکس هم تا حدی درست گفتید
    این که شرکت ها نمیان برای لینوکس برنامه بدن چند تا دلیل داره:

استفاده کنندگان لینوکس شاید کمی بیشتر از ۱٪‌ کل باشن پس واسه یه کمپانی بزرگ مثل ادوبی صرف نمی کنه بخاطر این ۱٪ بیاد واسه لینوکس هم کلی برنامه نویس و ... استخدام کنه. بالاخره پورت کردن به این راحتی که نیست
    کلی از توابع ویندوز استفاده شده که باید با توابع لینوکس عوض کنن و باگ گیری و ... که جای خود داره

اما برای سرور چون لینوکس حدود ۷۰٪ کل سرور هارو اداره می کنه بخاطر همین کمپانی ها بیشتر به نسخه های لینوکس نرم افزارشون (که مربوط به سرور هست)‌اهمیت میدن تا ویندوز
    یه نمونش هم vmware هست و چه بسا نرم افزارشون رو واسه ویندوز پورت نکنن مثل cPanel

تعداد کم یوزر های لینوکس هم بخاطر ساپورت نرم افزاری ضعیفش هست
    یکی که میاد لینوکس نصب میکنه میبینه فوتوشاپ نداره بازی نداره‌ و برای یه کار ساده باید کلی با ترمینال ور بره (چون اول کار که بلد نیست)‌ از لینوکس خوشش نمیاد
    دقیقا این اتفاق برای من افتاد
    هر کاری می خواستم بکنم باید میرفتم می گشتم دستورشو پیدا می کردم بخاطر همین خیلی زود ازش زده شدم
    ولی کم کم وقتی با تحقیق رفتم جلو فهمیدم چه چیزی رو داشتم از دست میدادم
    ولی متاسفانه تو ایران کسی اینجوری نیست و همه این لینوکس که با وجود عدم ساپورت نرم افزاری رو پای خودش واستاده رو یه چیز بی مصرف میبینن

بابای

9. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    البته مشکل نشناختن نبود
    با دسکتاپ که دانلود کردم (KDE) تو پکیجاش gstreamer نبود! بخاطر همین صدا هم پخش نمیشد

گنوم ۳ هم فعلا فکر نمی کنم به صورت رسمی ریلیز شده باشه وگرنه جای ۲ رو می گرفت
    پ رو هم می دونستم منظورم عوض کاردن جاش با \ بود
    کلا ما به خیلی چیز ها عادت داشتیم تو ویندوز و دوست داریم اونارو اونجوری ببینیم نه اینکه عوض بشن

محدودیت های لینوکس هم تا حدی درست گفتید
    این که شرکت ها نمیان برای لینوکس برنامه بدن چند تا دلیل داره:

استفاده کنندگان لینوکس شاید کمی بیشتر از ۱٪‌ کل باشن پس واسه یه کمپانی بزرگ مثل ادوبی صرف نمی کنه بخاطر این ۱٪ بیاد واسه لینوکس هم کلی برنامه نویس و ... استخدام کنه. بالاخره پورت کردن به این راحتی که نیست
    کلی از توابع ویندوز استفاده شده که باید با توابع لینوکس عوض کنن و باگ گیری و ... که جای خود داره

اما برای سرور چون لینوکس حدود ۷۰٪ کل سرور هارو اداره می کنه بخاطر همین کمپانی ها بیشتر به نسخه های لینوکس نرم افزارشون (که مربوط به سرور هست)‌اهمیت میدن تا ویندوز
    یه نمونش هم vmware هست و چه بسا نرم افزارشون رو واسه ویندوز پورت نکنن مثل cPanel

تعداد کم یوزر های لینوکس هم بخاطر ساپورت نرم افزاری ضعیفش هست
    یکی که میاد لینوکس نصب میکنه میبینه فوتوشاپ نداره بازی نداره‌ و برای یه کار ساده باید کلی با ترمینال ور بره (چون اول کار که بلد نیست)‌ از لینوکس خوشش نمیاد
    دقیقا این اتفاق برای من افتاد
    هر کاری می خواستم بکنم باید میرفتم می گشتم دستورشو پیدا می کردم بخاطر همین خیلی زود ازش زده شدم
    ولی کم کم وقتی با تحقیق رفتم جلو فهمیدم چه چیزی رو داشتم از دست میدادم
    ولی متاسفانه تو ایران کسی اینجوری نیست و همه این لینوکس که با وجود عدم ساپورت نرم افزاری رو پای خودش واستاده رو یه چیز بی مصرف میبینن

بابای
    به نظر من لينوکس نياز داره به يک سرمايه گذار که پول خرج کنه با اين هدف که سيستم عامل، user friendly تر بشه. يعني محيطش براي کاربراي مبتدي راحتتر بشه و نيازي به دونستن ترمينال و اينها هم نباشه.

يک ايراد بزرگي که ميشه به mac os و ويندوز گرفت قيمت بالاشونه. لينوکس ميتونه بعنوان يک سيستم عامل ارزوني که تا حد بسيار خوبي کارهاي عادي (نه فتوشاپ و اينها، بلکه اينترنت، آفيس و...) رو انجام ميده خودشو عرضه بکنه. منظورم اينه که ايرادها بايد کمتر بشن و سادگيش براي کاربران مبتدي بيشتر.

فکر کنم راهي که اندرويد رفت هم تقريبا همين بود. يعني اومد حق نصب سيستم عاملش رو با فقط يک دلار به شرکتهايي مثل htc داد. و خب موفقيت خوبي کسب کرده.

نتيجتا صرف open source بودن يک سيستم عامل اگرچه براي برنامه نويسها خيلي خوبه اما نميتونه منجر به استفاده از اون توسط کاربران عادي بشه. بهرصورت بايد پذيرفت که داشتن مديريت و سازماندهي، چيزيه که لينوکس فعلا تا حدود زيادي ازش بي بهره هست و درنتيجه در رقابت با ويندوز و mac os - که شرکتهايي بزرگ با سازماندهي مناسب هستن - کم مياره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من ابونتو Natty رو دارم.
    فکر کنم در اوبونتو به طور پیش فرض نصب نمبشه، اما توی فروم اوبونتو همه شکایت داشتن ازش مخصوصا از سرعتش که میگفتن سیستم کلاً اسلوموشن شده در حال حاضر بهترین جا برای تجربه گنوم ۳ فدورا هست که میزکار پیشفرضش گنوم ۳ هست (اپن سوزه هم هست که نصب گنوم ۳ گزینه اختیاری هست)
    اینجا رو ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mojtaba-design;6507548
    [B
    چه کسایی حتما لینوکس رو تجربه کنن ! :[/B]
    1- برنامه نویس هایی که هدفشون نوشتن هر نوع برنامه ای هست به غیر حسابداری !
    23: )
    البته بیشتر برنامه نویس های ما مایکروسافتی هستن.مایکروسافت هم با اراپه امکانات زیاد توی ویژوال استودیو بشدت برنامه نویس ها رو تنبل کرده.برای همین رغبت چندانی ندارن برای ورود به لینوکس
    .اما حقیقت امر کسایی که میخوان با جوملا یا php یا جاوا کار کنن.محیط لینوکس محیط مناسبی هست.و فرق چندانی با ویندوز نداره

13. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

البته بیشتر برنامه نویس های ما مایکروسافتی هستن.مایکروسافت هم با اراپه امکانات زیاد توی ویژوال استودیو بشدت برنامه نویس ها رو تنبل کرده.برای همین رغبت چندانی ندارن برای ورود به لینوکس
    .اما حقیقت امر کسایی که میخوان با جوملا یا php یا جاوا کار کنن.محیط لینوکس محیط مناسبی هست.و فرق چندانی با ویندوز نداره
    سلام
    خوب این Visual studio به نظر من خیلی چیز چرتی هست (نظر ۱۰۰٪‌ شخصی) علاوه بر این که برنامه نویس هارو تنبل کرده بلکه یه جورایی مثل بچه بازی شده!!

فکر کنم راهي که اندرويد رفت هم تقريبا همين بود. يعني اومد حق نصب سيستم عاملش رو با فقط يک دلار به شرکتهايي مثل htc داد. و خب موفقيت خوبي کسب کرده.
    اندورید (با اینکه از کرنل لینوکس استفاده کرد) یه پروژه ی تجاری هست.
    روش کلی پول خرج شده که کلی در بیاره
    ولی دبیان فدورا اوبونتو و دهها توزیع دیگه ی لینوکس که تجاری نیستن و کسیو ندارن براش پول خرج کنه نمی تونن با سرعت پیشرفت کنن
    مثلا یه سیستم عامل تجاری بیاد کلی پول بده به کمپانی ها که مثلا برنامه های تخصصیشونو فقط واسه همون سیستم عامل بدن بیرون ۱۰۰٪‌ موفق خواهد بود. مخصوصا اگه مثل لینوکس کد باز و رایگان باشه!!‌ در اون صورت جای لینوکس و ویندوز عوض میشد
    (فکرشو بکن یه سیستم عامل ۱۰۰٪‌ رایگان بهت بدن که هر کاری که بخوای توش امکان پذیره (مثل لینوکس الان) و اینکه کلی نرم افزار و بازی براش باشه (چه پولی چه رایگان)‌و مشکلی از این بابت نباشه یا یه ویندوز ۳۰۰ دلاری که تازه خیلی چیز هاش رو نمی تونی عوض کنی (حتی تم!!! اکثر تم های موجود ویندوز ۷ همون Windows aero هستن که بهش والپیپر اضافه شده با اهنگ و اینکه رنگشو یکم عوض کردن) با همون برنامه ها و بازی ها
    خوب هر عقل سالمی اون اولی رو انتخاب می کنه)

از خیال پردازی که بگذریم در حال حاضر لینوکس با سرعت خوبی داره گسترش پیدا می کنه و در خیلی از امور تخصصی از ویندوز و بقیه جلو تر هست (برنامه نویسی . سرور و حتی Terminal مناسب که از windows power shell خیلی جلو تره) فقط چون کاربرای عادی این وسط زیادن که دوست ندارن چیزای جدیدو امتحان کنن یکم امار استفاده پایینی داره

15. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    خوب این Visual studio به نظر من خیلی چیز چرتی هست (نظر ۱۰۰٪‌ شخصی) علاوه بر این که برنامه نویس هارو تنبل کرده بلکه یه جورایی مثل بچه بازی شده!!
    نه خود vs چیزی چرتی نیست.بلکه خیلی نرم افزار کاربردی و خوبی هست.به شرطی که ازش درست استفاده کنیم و پول خریدش رو بدیم
    اما ما ایرانی ها عادت داریم از همه چیز بد استفاده کنیم.
    اگر قانون کپی رایت داشتیم -هرکی هرکی نمیتونست بره dvd برنامه vs رو بخره و بشه برنامه نویس
    اونوقت کارها تخصصی تر میشد. و اصلا شاید همین کار روی بحث اشتغال هم تاثیر میذاشت.

17. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •