سلام
البته مشکل نشناختن نبود
با دسکتاپ که دانلود کردم (KDE) تو پکیجاش gstreamer نبود! بخاطر همین صدا هم پخش نمیشد
گنوم ۳ هم فعلا فکر نمی کنم به صورت رسمی ریلیز شده باشه وگرنه جای ۲ رو می گرفت
پ رو هم می دونستم منظورم عوض کاردن جاش با \ بود
کلا ما به خیلی چیز ها عادت داشتیم تو ویندوز و دوست داریم اونارو اونجوری ببینیم نه اینکه عوض بشن
محدودیت های لینوکس هم تا حدی درست گفتید
این که شرکت ها نمیان برای لینوکس برنامه بدن چند تا دلیل داره:
استفاده کنندگان لینوکس شاید کمی بیشتر از ۱٪ کل باشن پس واسه یه کمپانی بزرگ مثل ادوبی صرف نمی کنه بخاطر این ۱٪ بیاد واسه لینوکس هم کلی برنامه نویس و ... استخدام کنه. بالاخره پورت کردن به این راحتی که نیست
کلی از توابع ویندوز استفاده شده که باید با توابع لینوکس عوض کنن و باگ گیری و ... که جای خود داره
اما برای سرور چون لینوکس حدود ۷۰٪ کل سرور هارو اداره می کنه بخاطر همین کمپانی ها بیشتر به نسخه های لینوکس نرم افزارشون (که مربوط به سرور هست)اهمیت میدن تا ویندوز
یه نمونش هم vmware هست و چه بسا نرم افزارشون رو واسه ویندوز پورت نکنن مثل cPanel
تعداد کم یوزر های لینوکس هم بخاطر ساپورت نرم افزاری ضعیفش هست
یکی که میاد لینوکس نصب میکنه میبینه فوتوشاپ نداره بازی نداره و برای یه کار ساده باید کلی با ترمینال ور بره (چون اول کار که بلد نیست) از لینوکس خوشش نمیاد
دقیقا این اتفاق برای من افتاد
هر کاری می خواستم بکنم باید میرفتم می گشتم دستورشو پیدا می کردم بخاطر همین خیلی زود ازش زده شدم
ولی کم کم وقتی با تحقیق رفتم جلو فهمیدم چه چیزی رو داشتم از دست میدادم
.gif)
ولی متاسفانه تو ایران کسی اینجوری نیست و همه این لینوکس که با وجود عدم ساپورت نرم افزاری رو پای خودش واستاده رو یه چیز بی مصرف میبینن
بابای
.gif)