تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 112

نام تاپيک: آیا UDK یک Mod ساز است ؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون به انگلیسی نوشته معتبر است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یا اینکه چون از تیم Epic بوده معتبر است؟

چرا باهاش یک فوتبال نمی سازید؟

من درک میکنم که چند وقت زحمت شما و دانش شما یه دفعه توسط بچه های اینجا مورد حجوم قرار گرفته(که البته به نظر من به خاطر لحن بدتون در مقاله تون بوده!!) ولی این دلیل نمیشه که اینطوری متن بزارید!

به خدا این طرز نوشتن (منظورم اونجاهایی که قرمز کردم) به سن و سال شما و تحصیلاتتون نمیخوره!
    آدم فکر میکنه یه نفر دیگه پا سیستمه!

2. 4 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

پاسخ به آخرین پستم:

Amir,

If you have to ask if you can do something, then that means you don't have the knowledge required to actually be able to do it.

You can do pretty much anything you want, so long as it doesn't require modifying the engine itself. It will require that you actually learn stuff, though.

And there is no difference between a "mod" and a "game", except that one uses an existing game as a base.

چون به انگلیسی نوشته معتبر است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یا اینکه چون از تیم Epic بوده معتبر است؟

چرا باهاش یک فوتبال نمی سازید؟
    سلام
    من میخواستم نظر افرادی رو که خیلی وقته درگیر این موتور هستن هم بپرسم که فکر میکنم جواب هایی خوبی گرفتم ! اگر شد در فروم های دیگه هم نظرخواهی میکنم...
    عزیز شما باید بهتر بدونید که فوتبال قضیش فرق میکنه ! با هر انجینی نمیشه ساخت . البته من فکر میکنم با این کارهایی که اپیک میکنه تا چند وقت آینده این امکان هم فراهم میشه....

4. 2 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

در مورد فوتبال . دوستان به این سادگی ها که نیستش که درسته تمامی کارهاش رو میشه درست کرد اما دو مسئله اینجا مطرحه . هوش مصنوعی و فیزیک . واسه هوش مصنوعی خود سازندگان فوتبال هم مشکل دارن اونوقت ما می خوایم درست کنیم .؟ در مورد فیزیک هم این کار تقریبا امکان پذیر نیست . حوصله توضیح دادن هم ندارم . ولی به قول امیر رضا شاید بشه

6. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت sepul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

UDK یک ابزار مود سازی نیست ولی کاملا نزدیک هست به همچین چیزی.
    از اونجا که تنها فرقش اینه که مستقل از خود بازی هست و احتیاجی به نصب بازی نیست، فرقشون فقط در همین هست.

یک موتور هم نیست، قابل توجه کسانی که انگار پدرشون این ابزار رو ساخته و دفاع می کنند... UDK تنها یک ادیتور هست برای کار با "موتور unreal" ، خود موتور در صورتی می شد بهش گفت که سورس اش موجود باشه و بشه اون رو بر اساس نیاز های بازی تغییر داد. حتی هیچگونه SDK ای برای کار با توابع low-level این موتور وجود نداره.

شرکت هایی که بازی AAA و حتی در سطح متوسط تر (AA) درست می کنند و می خواهند از موتور آماده استفاده کنند (قابل توجه که حدوداً تنها 25% بازی های خوب در چند سال اخیر از موتور آماده اون هم معمولا unreal استفاده کردند، 75% بازی ها موتور خودشون رو نوشته اند) هیچ وقت از UDK استفاده نمی کنند و خود موتور unreal رو که قیمتش بالای 500 هزار دلار هست می خرند.

مثلا بازی bioshock از موتور unreal استفاده می کنه ولی اونقدر این موتور رو برای بازی تغییر داده که می شه گفت کلا یک موتور جدید بوجود اومده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    BioShock uses the Unreal Engine 3.0 as base technology ....
    The Windows version of BioShock can utilize Direct3D 10 (DirectX 10) features and content, if the system meets the hardware and software requirements,[61] but it will also run on DirectX 9 without the added effects.[62] There are a few differences in image quality between the two APIs, such as additional water reflections and soft particle effects,[63][64] but they are subtle from the player's perspective.[65] BioShock also uses Havok Physics,[61] an engine that allows for an enhancement of in-game physics, and the integration of ragdoll physics, and allows for more lifelike movement by elements of the environment.
    Chris Kline, lead programmer of BioShock, deemed BioShock as "heavily multithreaded" as it has the following elements running separately:
    ساختار گرافیکی رو کلی عوض کردن ... ساختار threading موتور unreal رو عوض کردن، حتی موتور فیزیک unreal که physx هست رو تغییر دادن به havok ... همونطور که می بینین این کارا در حد low-level هست و خیلی بیشتر از کاری مثل port کردن در حالی بعضی کاربرای بی تجربه تو این فروم از udk دفاع می کنند و می گفتن که سورسش فقط به درد پورت کردن می خورده...

optimize کردن موتور بر اساس نیاز بازی یکی از موارد اصلی ساخت هست که در ابزار UDK به علت دسترسی نداشتن به سورس نمی تونید این کار رو انجام بدید، حتی اگه سبک بازیتون مثل unreal tournament باشه.

UDK بیشتر به درد level artist ها و طراحان بازی که می خوان برای خودشون prototype درست کنند می خوره، مخصوصا برای طراحال مرحله عالی هست.

متاسفانه از اونجا که برنامه نویسان و بازی سازان ایرانی معمولا تنبل هستند، منتظر چنین ابزاری هستند که کمبودهای خودشون رو پنهان کنند و به راحتترین شکل ممکن خروجی بگیرند و مثل تیم فوتبال مورد علاقشون هم ازش دفاع می کنند ...
    ادامه استفاده از ابزارهایی مثل UDK در شرکت های بازی سازی ایرانی ، اولا باعث عقب ماندگی برنامه نویسان و تیم فنی می شه،.. باعث محدودیت توی طراحی و ساخت بازی و بهینه کردن اون می شه،... دستاورد فنی نداره و باعث می شه تیم های بازی سازی تنبل بار بیان و نتونن ابزار خودشون رو تولید کنند و هرگز هم یاد نگیرن، در نتیجه همیشه آویزان ابزار مجانی epic خواهند بود حتی با وجود تمام محدودیت هاش و لایسنس اون در خارج.

جالب اینجاست که بعضی ها میان مثال بازی هایی مثل Ball رو می زنند، انگار call of duty ساختن باهاش ... در این جور مواقع به جای اینکه دنبال مثال های خاص بگردید چرا یک نگاهی به بیشتر بازی هایی که release می شوند نمی اندازید ؟؟ بیشتر بازی های درست و حسابی حتی از موتور ساخت خودشون استفاده می کنند (indie و غیر indie) ، و بعضا که از موتورهای آماده استفاده می کنند از موتور unreal (با سورس) هست که اون هم براساس نیازهاشون تغییر می دهند.

به جای این حرفها بهتره برنامه نویسان ساختن موتور بازی رو یاد بگیرند، و طراحها هم با ابزارهایی مثل همین UDK کار یاد بگیرند تا همه بتونند در قالب یک تیم یک کار با کیفیت ارائه بدن ...
    اگه منبع درآمد سریع می خوایین یا می خواهید سریع خروجی بگیرید و آینده کار، دانش فنی و ساخت بازی های جدی تر در آینده در نظرتون نیست همین UDK و ابزارهای خیلی ضعیف تر ولی مشابه مثل GameStudio و غیره رو ادامه بدید.

8. 4 کاربر از sepul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز من
    نمیدونم شما چطوری با 2 تا پسن اومدی به این سرعت این تاپیک رو دیدی و اینا رو میگی
    اما من به بحث فنی کار دارم و میزارم که بچه های فنی بیان جواب بدن، البته اگه مدیران و ناظمین بزارن،
    اما باید بگم که اینجا ایرانه!

شما بگو ببینم تو کدوم صنعتمون ما این کارا رو کردیم ؟
    مثلا اومدیم ماشین رو خودمون طراحی کنیم؟
    سمند خودروی ملی، بدنه اش یه نوع بی ام و هستش کلا داخل کاپوت هم که مال پژو!
    تمام دستگاه های کارخانجاتمون خارجی هست!
    ما خودمون چی رو تولید میکنیم که این دومویش باشه!

چرا یه برنامه نویس باید بیاد و وقت بزاره برنامه نویسی کنه و بازیش رو به همون قیمتی بفروشه که یه نفر با UDK درست کرده!
    وقتی قانون کپی رایت نباشه همین میشه!
    به نظرم بهترین ابزار برای بازی ساز های ایرانی چه حرفه ای و چه مستقل همین UDK هستش!

10. 2 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

UDK یک ابزار مود سازی نیست ولی کاملا نزدیک هست به همچین چیزی.
    از اونجا که تنها فرقش اینه که مستقل از خود بازی هست و احتیاجی به نصب بازی نیست، فرقشون فقط در همین هست.

یک موتور هم نیست، قابل توجه کسانی که انگار پدرشون این ابزار رو ساخته و دفاع می کنند... UDK تنها یک ادیتور هست برای کار با "موتور unreal" ، خود موتور در صورتی می شد بهش گفت که سورس اش موجود باشه و بشه اون رو بر اساس نیاز های بازی تغییر داد. حتی هیچگونه SDK ای برای کار با توابع low-level این موتور وجود نداره.

شرکت هایی که بازی AAA و حتی در سطح متوسط تر (AA) درست می کنند و می خواهند از موتور آماده استفاده کنند (قابل توجه که حدوداً تنها 25% بازی های خوب در چند سال اخیر از موتور آماده اون هم معمولا unreal استفاده کردند، 75% بازی ها موتور خودشون رو نوشته اند) هیچ وقت از UDK استفاده نمی کنند و خود موتور unreal رو که قیمتش بالای 500 هزار دلار هست می خرند.

مثلا بازی bioshock از موتور unreal استفاده می کنه ولی اونقدر این موتور رو برای بازی تغییر داده که می شه گفت کلا یک موتور جدید بوجود اومده :
    کد:
    http://en.wikipedia.org/wiki/BioShock#Game_engine
    نقل قول:
    BioShock uses the Unreal Engine 3.0 as base technology ....
    The Windows version of BioShock can utilize Direct3D 10 (DirectX 10) features and content, if the system meets the hardware and software requirements,[61] but it will also run on DirectX 9 without the added effects.[62] There are a few differences in image quality between the two APIs, such as additional water reflections and soft particle effects,[63][64] but they are subtle from the player's perspective.[65] BioShock also uses Havok Physics,[61] an engine that allows for an enhancement of in-game physics, and the integration of ragdoll physics, and allows for more lifelike movement by elements of the environment.
    Chris Kline, lead programmer of BioShock, deemed BioShock as "heavily multithreaded" as it has the following elements running separately:
    ساختار گرافیکی رو کلی عوض کردن ... ساختار threading موتور unreal رو عوض کردن، حتی موتور فیزیک unreal که physx هست رو تغییر دادن به havok ... همونطور که می بینین این کارا در حد low-level هست و خیلی بیشتر از کاری مثل port کردن در حالی بعضی کاربرای بی تجربه تو این فروم از udk دفاع می کنند و می گفتن که سورسش فقط به درد پورت کردن می خورده...

optimize کردن موتور بر اساس نیاز بازی یکی از موارد اصلی ساخت هست که در ابزار UDK به علت دسترسی نداشتن به سورس نمی تونید این کار رو انجام بدید، حتی اگه سبک بازیتون مثل unreal tournament باشه.

UDK بیشتر به درد level artist ها و طراحان بازی که می خوان برای خودشون prototype درست کنند می خوره، مخصوصا برای طراحال مرحله عالی هست.

متاسفانه از اونجا که برنامه نویسان و بازی سازان ایرانی معمولا تنبل هستند، منتظر چنین ابزاری هستند که کمبودهای خودشون رو پنهان کنند و به راحتترین شکل ممکن خروجی بگیرند و مثل تیم فوتبال مورد علاقشون هم ازش دفاع می کنند ...
    ادامه استفاده از ابزارهایی مثل UDK در شرکت های بازی سازی ایرانی ، اولا باعث عقب ماندگی برنامه نویسان و تیم فنی می شه،.. باعث محدودیت توی طراحی و ساخت بازی و بهینه کردن اون می شه،... دستاورد فنی نداره و باعث می شه تیم های بازی سازی تنبل بار بیان و نتونن ابزار خودشون رو تولید کنند و هرگز هم یاد نگیرن، در نتیجه همیشه آویزان ابزار مجانی epic خواهند بود حتی با وجود تمام محدودیت هاش و لایسنس اون در خارج.

جالب اینجاست که بعضی ها میان مثال بازی هایی مثل Ball رو می زنند، انگار call of duty ساختن باهاش ... در این جور مواقع به جای اینکه دنبال مثال های خاص بگردید چرا یک نگاهی به بیشتر بازی هایی که release می شوند نمی اندازید ؟؟ بیشتر بازی های درست و حسابی حتی از موتور ساخت خودشون استفاده می کنند (indie و غیر indie) ، و بعضا که از موتورهای آماده استفاده می کنند از موتور unreal (با سورس) هست که اون هم براساس نیازهاشون تغییر می دهند.

به جای این حرفها بهتره برنامه نویسان ساختن موتور بازی رو یاد بگیرند، و طراحها هم با ابزارهایی مثل همین UDK کار یاد بگیرند تا همه بتونند در قالب یک تیم یک کار با کیفیت ارائه بدن ...
    اگه منبع درآمد سریع می خوایین یا می خواهید سریع خروجی بگیرید و آینده کار، دانش فنی و ساخت بازی های جدی تر در آینده در نظرتون نیست همین UDK و ابزارهای خیلی ضعیف تر ولی مشابه مثل GameStudio و غیره رو ادامه بدید.
    سلام
    تا اونجایی که من میدونم شما تو سایت برنامه نویس بیشتر فعالیت دارید و بیشتر با بچه های انجین نویس آشنا هستید تا بازیساز ...
    ( REZAsys هستم فکر میکنم
    من رو بشناسید )

در این مورد فکر میکنم من یه سالی با بچه های سایت برنامه نویس درگیری داشتم

همین طور که بالا گفتم(در مورد شما و بچه های اینجا) انجین نویس با بازی ساز تفاوت دارن ! این رو خودتون هم تو سایت برنامه نویس قبول کردید.....

من حرفتون رو قبول دارم که به جای استفاده از انجین های به قول خودتون محدود میتونیم انجین بسازیم ولی خودتون قاضی چند سال رو یک انجین کار
    کنیم از لحاظ Material , particle , terrain , script , .... به انجین هایی مثل آنریل و یونیتی می رسیم ؟؟ چند سال ؟؟ 10 سال ؟ 20 سال ؟ تا آخر عمر ؟

نمی رسیم چون پایه ای نداریم و تازه اول کاریم ، همه ی تکنولوژی ها دست خارجی هاست ، پس اونا باید بتونند همچون آنریلی بسازند !

هر وقت ما تونستیم Visual studio یا windows بنویسیم ، قبول میکنیم که میتونیم انجین هم بنویسیم در حد اینها!

از طرف دیگر قبول دارم که میتونیم با ساخت انجین های کوچک Bo هایی هم بسازیم . ولی آیا صنعت بازیسازی ما و گیمرهای کشورمون با Bo راضی میشن ؟؟

Last edited by AMIR REZAs; 23-05-2011 at 19:54.

12. 2 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حروف سپول کاملا تایید میشه.

و اما در مورد حروف honestbud:
    شما بگو ببینم تو کدوم صنعتمون ما این کارا رو کردیم ؟
    مثلا اومدیم ماشین رو خودمون طراحی کنیم؟
    سمند خودروی ملی، بدنه اش یه نوع بی ام و هستش کلا داخل کاپوت هم که مال پژو!
    تمام دستگاه های کارخانجاتمون خارجی هست!
    ما خودمون چی رو تولید میکنیم که این دومویش باشه!
    چه ربطی داره؟ مثلا ماشین براشون سود داره، چون طرف اگه بخواد ماشین از خارج وارد کنه باید هم قیمت خون باباش پول بزاره رو پول ماشینه. هر وقت تونستی جلوی وارد کردن بازی از خارج کشور به ایران رو بگیری، اون وقت بیا این حرف رو بزن...

چرا یه برنامه نویس باید بیاد و وقت بزاره برنامه نویسی کنه و بازیش رو به همون قیمتی بفروشه که یه نفر با UDK درست کرده!
    کدوم بازی تا حالا با UDK تو ایران به طور کامل درست شده؟ من BO رو حتی بدون توجه به ایدش، به بهترین بازیه ی ایرانی که با UDK درست شده ترجیح میدم.

وقتی قانون کپی رایت نباشه همین میشه!
    اگه قانون کپی رایت باشه، باید به فکر این باشی که پول ویندوز رو یه جوری جور کنی. حالا ویندوز که ارزون هست، پول برنامه های گرونی مثل maya، photoshop و ....

به نظرم بهترین ابزار برای بازی ساز های ایرانی چه حرفه ای و چه مستقل همین UDK هستش!
    عمرا اگه UDK چیزی باشه که بشه باهاش یه بازی ای درست کرد که آدم 10 دقیقه بازی کرد خسته نشه، مخصوصا تو ایران. البته این مورد در مورد Hazard صدق میکنه، ولی اون فقط پیاده سازی ایده هست، نه چیز بیشتر.

در مورد حروف AMIR RezAs:
    انجین نویس با بازی ساز
    بله خوب. از اونجا که خیلی ها تصور می کنند بازی سازی یک کار هنری هست در حالی که اشتباه می کنند، چون یک بازی ویدیویی قبل از اینکه یه کار هنری باشه، یک نرم افزار کامپیوتری هست و کسانی که انجین بازی می نویسند دارن نرم افزار کامپیوتری می نویسند، پس درک بهتری از این مسائل نسبت به بازی ساز ها دارند (که البته چنین حرفه ای وجود نداره)، حرفشون ابعاد بیشتری رو در نظر میگیره و دقیقتر هست.

من حرفتون رو قبول دارم که به جای استفاده از انجین های به قول خودتون محدود میتونیم انجین بسازیم ولی خودتون قاضی چند سال رو یک انجین کار
    کنیم از لحاظ Material , particle , terrain , script , .... به انجین هایی مثل آنریل و یونیتی می رسیم ؟؟ چند سال ؟؟ 10 سال ؟ 20 سال ؟ تا آخر عمر ؟
    این حرفتون هم مربوط به همون مطلب بالاست. معمولا درک درستی از یه انجین ندارید که این حرف ها رو می زنید. اگه اون کتاب هایی که بهت داده بودم رو مطالعه می کردی و انقدر ظاهر نگر نبودی و یکم عمیقتر فکر میکردی، میدیدی که این خبرا نیست. هر چند قبول دارم با وضعیت فعلی ایران، ساخت انجینی مثل Unreal 3 یه ده سالی طول میکشه، ولی کی گفته که لازمه انجینی مثل Unreal3 ساخته بشه؟ یا اصلا کی گفته که باید رو بازی سازی تمرکز کرد و از تغییر دادن وضع خراب کشور چشم پوشی کرد؟

نمی رسیم چون پایه ای نداریم و تازه اول کاریم ، همه ی تکنولوژی ها دست خارجی هاست ، پس اونا باید بتونند همچون آنریلی بسازند !
    تکنولوژی چیزی هست که بعد از مدتی نابود میشه، و یکی جاش میاد. مشکل اینجاست که خیلی ها فکر می کنند حتما باید از تکنولوژی های فعلی استفاده کرد. تکنولوژی هایی که کسان دیگری از اونا بیشتر سر در میارند، چون خودشون ابداء کردن. اگر تو ایران جنبه ی ایجاد تکنولوژی جدید بود، پیشرفت ایران چندین برابر میشد. انجین بازی سازی خودش یه تکنولوژی هست که چندین سال پیش اولین بار گمونم تو بازیه Doom استفاده شد. ما مجبور نیستیم از انجین استفاده کنیم! شاید روش دیگری ...
    ما خودمون رو محدود کردیم به حرفی که خارج از ایران زده میشه.

هر وقت ما تونستیم Visual studio یا windows بنویسیم ، قبول میکنیم که میتونیم انجین هم بنویسیم در حد اینها!
    Visual studio و windows اولا دو مقوله ی کاملا جدا از هم و از صنعت بازی هستند، ثانیا این دو یا در واقع این سه قبلا درست شده و طبیعی هست که بهتره دیگه درست نشه. انجین قرار نیست Unreal باشه. به قول خیلی ها انجین جدید اختراع دوباره ی چرخ نیست. مثل اینکه کاربرد ویندوز با لینوکس فرق داره، در حالی که جفتشون یه سیستم عامل هستند. از طرف دیگه چرا عکس مسئله رو نگاه نکنیم؟ یعنی هر وقت که ما تونستیم انجین بنویسیم، می تونیم IDE و OS هم بنویسیم!

از طرف دیگر قبول دارم که میتونیم با ساخت انجین های کوچک Bo هایی هم بسازیم . ولی آیا صنعت بازیسازی ما و گیمرهای کشورمون با Bo راضی میشن ؟؟
    مشکل دیگه اینکه هنوز ضرب تو ایران نیومده، ما دنبال انتگرال هستیم!
    Last edited by Armin060; 23-05-2011 at 20:22.

14. 3 کاربر از Armin060 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حروف سپول کاملا تایید میشه.

و اما در مورد حروف honestbud:

چه ربطی داره؟ مثلا ماشین براشون سود داره، چون طرف اگه بخواد ماشین از خارج وارد کنه باید هم قیمت خون باباش پول بزاره رو پول ماشینه. هر وقت تونستی جلوی وارد کردن بازی از خارج کشور به ایران رو بگیری، اون وقت بیا این حرف رو بزن...

کدوم بازی تا حالا با UDK تو ایران به طور کامل درست شده؟ من BO رو حتی بدون توجه به ایدش، به بهترین بازیه ی ایرانی که با UDK درست شده ترجیح میدم.

اگه قانون کپی رایت باشه، باید به فکر این باشی که پول ویندوز رو یه جوری جور کنی. حالا ویندوز که ارزون هست، پول برنامه های گرونی مثل maya، photoshop و ....

عمرا اگه UDK چیزی باشه که بشه باهاش یه بازی ای درست کرد که آدم 10 دقیقه بازی کرد خسته نشه، مخصوصا تو ایران. البته این مورد در مورد Hazard صدق میکنه، ولی اون فقط پیاده سازی ایده هست، نه چیز بیشتر.
    اولا که اون مثلالی که راجع به ماشین زدم کلی بود!
    ما کلا تمامی صنایعمون مشکل داره!
    چرا باید بیایم و موتور بازی سازی بنویسیم!
    بعدشم وقتی قانون کپی رایت باشه(که حالا میگم از نظر من شرایط بودنش چیه) بازی خارجی با قیمت واقعی میاد تو بازار ایران!
    اونوقت درست میشه همه چیز

حالا شما که میگی بریم پول ویندوز رو بزاریم کنار تا بماند برنامه های دیگه!
    اگه کشوری مثل ما اقتصادش پله پله پیشرفت کنه میتونه به راحتی قانون کپی ریت رو قبول کنه و اینطوری هم که شما میگی قیمت هاش سرسام آور نمیشه!

به هر حال تو موقعیت فعلی ایران به نظر من راه خوبیه!
    بعدشم من نمیدونم شما رو چه حسابی گفتی که بازی با udk به ظور کامل درست نشده!
    من رفته بودم نمایشگاه بازی ها!3-4 تا بازی کارشون تموم شده بود و داشتن release میکردن.
    بعدشم اینو دیگه واقعا نمیدونم که رو چه حسابی میزنید : عمرا اگه UDK چیزی باشه که بشه باهاش یه بازی ای درست کرد که آدم 10 دقیقه بازی کرد خسته نشه

چرا؟

من خودم اونجا از 3-4 تا تیم که خودشون موتور نوشته بودن پرسیدم!بین 1-2 سال زمان گذاشته بودند که موتور رو بسازن و بعضی هاشون یه قسمت هایی از بازیشون رو هم نشون داده بودند
    از اون طرف تیم هایی که با UDK هم ساخته بودند رو هم دیدم!
    اصلا قابل مقایسه نبود
    اونایی که موتور نوشته بودند و تازه 1-2 سال هم زمان گذاشته بودند بازی هاشون از لحاظ گرافیکی افتضاح بود جلوی بازی های ساخته شده با UDK
    اصلا هم به نظر خسته کننده نمیرسید!اما تا اومدن بازی ها نمیشه گفت که آدم چند دقیقه بازی میکنه!10 دقیقه یا 3 دور تا آخر!

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تا اونجایی که من میدونم شما تو سایت برنامه نویس بیشتر فعالیت دارید و بیشتر با بچه های انجین نویس آشنا هستید تا بازیساز ...
    ( REZAsys هستم فکر میکنم من رو بشناسید )

در این مورد فکر میکنم من یه سالی با بچه های سایت برنامه نویس درگیری داشتم

همین طور که بالا گفتم(در مورد شما و بچه های اینجا) انجین نویس با بازی ساز تفاوت دارن ! این رو خودتون هم تو سایت برنامه نویس قبول کردید.....

باهات موافقم
    bo مو به تن من سیخ میکنه هر وقت یادش میوفتم یا بازی میکنم.هم اینکه ایده قشنگی داره و هم اینکه ایرانی بوده سازنده اش

اما شما راست میگی!bo گیمر های ما رو راضی نمیکنه
    کلا راضی کردن گیمر های کشور هایی مثل ما که پول کم پای بازی میدن و همه بازی ها رو راحت انجام میدن خیلی سختره!

حالا شاید 10-20 سال طول نکشه!
    شاید یه تیم خوب بتونه 2-3 ساله یه انجین معقول برای بازی سازی تو ایران بنویسه اما آیا کسی بابت این 3 سال بهشون پول میده!منظورم مشتری ها است ها!
    اونا بازی رو به قیمت بازی های دیگه و از جمله بازی های ساخت UDK میخوان!پس مجبورن سود کمتری داشته باشن! و تازه آخرش هم فکر نکنم مثل UDK بشه!

ما قبول داریم که باید موتور بنویسیم اما این مقوله کاملا جدا از بازی سازی هستش

یه تیم بازی سازی اول میاد میبینه که از چه موتور هایی با توجه به خواسته هاش میتونه استفاده کنه!بعد موتور نوشتن رو هم میزاره تو گزینه هاش
    بعد تصمیم میگیره!
    حالا اونوقت برنامه نویس ها باید بیان و هنرشون رو به نمایش بزارن تا رونق بگیره متور نوشتن
    پس تا وقتی صرفه اقتصادی نداشته باشه عملی این کار نمیشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بازی هایی که تو ایران با UDK ساخته میشه، استاندارد نیستند. شما کدوم بازی ای که با UDK ساخته شده رو تو خونه نصب کردی و بازی کردی؟ بعلاوه اینکه تو ایران تقریبا بیشتر بازی ها با UDK هست. اگر یه نفر سه بازی با UDK نصب کنه رو سیستمش تقریبا 1.5 گیگابایت اطلاعات تکراری ریخته و اگه با این برنامه های پاک کننده ی اطلاعات تکراری که بیت به بیت چک میکنند، هاردش رو تمیز کنه، به احتمال 99% از سه تا بازی دیگه دوتاش اجرا نشه! کلا از لحاظ تجاری UDK خط میخوره. مگر اینکه به قول شما بازی هامون هم مثل صنایع دیگه باشه، اون وقت شاید اولویت اول رو داشته باشه. که البته همچنان بعید میدونم فروش بازی های ایرانی که با UDK درست شدن به ربع فروش BO برسه، مگر اینکه یه چیز کاملا متفاوت باشه که نه تنها در ایران ندیدم بلکه تو جهان هم ندیدم.

18. این کاربر از Armin060 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •