تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 91

نام تاپيک: ال ای دی چه مارکی از همه بهتره؟؟؟؟؟

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

لطف کردی که جواب دادی ولی نگفتین که بین پاناسونیک و الجی در رده 3 بعدی سراغ کدوم برم ؟
    بین ال ای دی و پلاسما خرید کدوم بهتره ؟

پاناسونیک و سامسونگ توی 3بعدی crosstalk دارن که چشمو اذیت میکنه، ال جی یه مقدار ازین نظر بهتره، گرچه رزولوشنو یه مقدار تو حالت 3بعدی کاهش میده اما در عوض brightness (روشنایی) تصویرو تو حالت 3بعدی کم نمیکنه و واسه 3بعدی دیدن آدمو مجبور نمیکنه روشنایی و کنتراست TV شو روی حداکثر بزاره.
    LED واسه جاهای روشنتر و پر نور تره، plasma هم واسه جاهای کم نورتر و پلاسما واسه دیدن تصاویر ورزشی سریع خیلی بهتره(البته به شرطی سورس خوب داشته باشید، چون تصاویر TV ایران کیفیت خیلی پایین داره)
    پلاسما مصرف برقش 3-4 و حتی گاها 5 برابر یه LED هست و حرارت تولید میکنه اما کنتراستش بیشتره، تصاویرش یکدست تره و مشکلاتی LCD/LED ها مثل نشت نور و هاله های نور تو تصاویر تیره رو نداره.
    قیمت پلاسما کمتر و کنتراستش بیشتره اما تو ایران کم میخرن چون بیشتر دنبال پنل پر نورتر و پر رنگ و لعابتر میگردن موقه خرید.

2. 3 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

آقا یه نگاه هم به شارپ بنداز. الحق کیفیت تصویرش عالیه. تری دی هم بسیار لذت بخشه
    sharp 40 8300le

Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

پاناسونیک و سامسونگ توی 3بعدی crosstalk دارن که چشمو اذیت میکنه، ال جی یه مقدار ازین نظر بهتره، گرچه رزولوشنو یه مقدار تو حالت 3بعدی کاهش میده اما در عوض brightness (روشنایی) تصویرو تو حالت 3بعدی کم نمیکنه و واسه 3بعدی دیدن آدمو مجبور نمیکنه روشنایی و کنتراست TV شو روی حداکثر بزاره.
    LED واسه جاهای روشنتر و پر نور تره، plasma هم واسه جاهای کم نورتر و پلاسما واسه دیدن تصاویر ورزشی سریع خیلی بهتره(البته به شرطی سورس خوب داشته باشید، چون تصاویر TV ایران کیفیت خیلی پایین داره)
    پلاسما مصرف برقش 3-4 و حتی گاها 5 برابر یه LED هست و حرارت تولید میکنه اما کنتراستش بیشتره، تصاویرش یکدست تره و مشکلاتی LCD/LED ها مثل نشت نور و هاله های نور تو تصاویر تیره رو نداره.
    قیمت پلاسما کمتر و کنتراستش بیشتره اما تو ایران کم میخرن چون بیشتر دنبال پنل پر نورتر و پر رنگ و لعابتر میگردن موقه خرید.
    سپاس از توضیحاتی که دادید
    اگر جنبه ی سه بعدی رو در نظر نگیریم پس هنوز توی تلویزیونهای LED مشکل دیدن تصاویر و صحنه های شب یا عصر در قیلم را داریم
    در کل هنوز تلویزیونهای LED دارای ضعف هستند و بهتره سراغ پلاسما برم

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سپاس از توضیحاتی که دادید
    اگر جنبه ی سه بعدی رو در نظر نگیریم پس هنوز توی تلویزیونهای LED مشکل دیدن تصاویر و صحنه های شب یا عصر در قیلم را داریم
    در کل هنوز تلویزیونهای LED دارای ضعف هستند و بهتره سراغ پلاسما برم

اساتید واردی اینجا هستن که میتونن سوالتونو جواب بدن، من پلاسما نداشتم تاحالا،
    LED مشکل دیدن تصاویر و صحنه های شب و عصر رو نداره، اما اگه هدفتون تماشای تلویزیون در محیط تاریک یا کم نور هست پلاسما مطمئنا تو نور کم تصویر بهتری داره اما برعکس تو نور زیاد تصویر پلاسما کم رمق میشه.
    این در صورت عدم نیاز به 3بعدی هست، اما اگه 3بعدی بخواید به نظرم LED بخاطر نور بیشتر با عینکهای اکتیو یا پسیو مناسبتره.

6. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اساتید واردی اینجا هستن که میتونن سوالتونو جواب بدن، من پلاسما نداشتم تاحالا،
    LED مشکل دیدن تصاویر و صحنه های شب و عصر رو نداره، اما اگه هدفتون تماشای تلویزیون در محیط تاریک یا کم نور هست پلاسما مطمئنا تو نور کم تصویر بهتری داره اما برعکس تو نور زیاد تصویر پلاسما کم رمق میشه.
    این در صورت عدم نیاز به 3بعدی هست، اما اگه 3بعدی بخواید به نظرم LED بخاطر نور بیشتر با عینکهای اکتیو یا پسیو مناسبتره.
    مرسی پرهام جان
    پس با خیال راحت برم LED بخرم

سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

مرسی پرهام جان
    پس با خیال راحت برم LED بخرم

سپاس
    led و plasma هرکدوم یه مزایا و معایب داره، اگه محیط استفادتون پرنور هست یا مصرف برق کمتر یا 3بعدی بهتر مد نظر هست به نظر من LED.
    اگه اهل فیلم دیدن هستید، یا از ماه.ره میخواید تصاویر ورزشی full HD ببینید و محیط استفادتون نور متوسط یا کم داره پلاسما تو این زمینه کنتراست خیلی بالاتر داره اما خب مصرف برق چند برابر و حرارت تولیدی زیاد هم جزو معایب انحصاری پلاسماهاست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام تا دو سه هفته دیگه با بودجه حدود 3.5 میلیون یه Smart Tv بخرم. بیشتر یکی از برندهای سامسونگ یا ال جی مد نظر من هستن.ولی واقعا نمیدونم کیفیت کدوم بهتره، چون متاسفانه خیلی از کساییکه نظر میدن بجای اینکه واقعا نظرشون کارشناسی باشه، بیشتر متعصبانه نظر میدن. من ظاهر پنل های جدید ال جی رو بیشتر میپسندم ولی کیفیت تصویر اهمیت بیشتری داره برام نسبت به طراحی. یه نکته دیگه بگم که کیفیت 2D برام خیلی مهمتر از 3D هست. با این تفاسیر بین مدل های samsung 6960-samsung 6980 - LG76100- LG 66100 و با درنظر گرفتن ارزش خرید کدوم مدل رو توصیه میکنید(با دلیل) . دو سوال دیگه هم دارم. یکی اینکه به اسمارت تی وی های ال جی هم میشه کیبورد و موس وصل کرد؟ و دوم اینکه اینکه تو تبلیغات ال جی تبدیل 2D به 3D گفته میشه تا چه حد حقیقت داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام تا دو سه هفته دیگه با بودجه حدود 3.5 میلیون یه Smart Tv بخرم. بیشتر یکی از برندهای سامسونگ یا ال جی مد نظر من هستن.ولی واقعا نمیدونم کیفیت کدوم بهتره، چون متاسفانه خیلی از کساییکه نظر میدن بجای اینکه واقعا نظرشون کارشناسی باشه، بیشتر متعصبانه نظر میدن. من ظاهر پنل های جدید ال جی رو بیشتر میپسندم ولی کیفیت تصویر اهمیت بیشتری داره برام نسبت به طراحی. یه نکته دیگه بگم که کیفیت 2D برام خیلی مهمتر از 3D هست. با این تفاسیر بین مدل های samsung 6960-samsung 6980 - LG76100- LG 66100 و با درنظر گرفتن ارزش خرید کدوم مدل رو توصیه میکنید(با دلیل) . دو سوال دیگه هم دارم. یکی اینکه به اسمارت تی وی های ال جی هم میشه کیبورد و موس وصل کرد؟ و دوم اینکه اینکه تو تبلیغات ال جی تبدیل 2D به 3D گفته میشه تا چه حد حقیقت داره؟
    وقتی تو موضوعی می بینی که هر کسی یه نظری داره و یکی می گه ال جی و یکی م یگه سامسونگ، بدون که هر دو تا مارک در یه حد هستند .
    ببین همه می گن ال جی برای سه بعدی " راحت تره " بخاطر عینکهای پسیو که سبک و راحت هستند .
    سامسونگ تصاویر دو بعدی بهتری داره . اما تو سه بعدی بخاطر عینکهای اکتیو سنگین و گرون یه کم می لنگه
    کیفیت سه بعدی اکتیو رو بعضیا می گن بهتره .
    در کل در نظر داشته باش که فیلم سه بعدی زیادی نخواهی دید . چون هم کمه . هم گرونه . هم حوصله ات نمی شه . هم چشم رو اذیت می کنه.
    هم سامسونگ و هم ال جی معایبی دارند . مثل نشت نور که برای همه ال ای دی ها هست . مثل پنلهای خاورمیانه که کیفیت پنل های اروپا رو نداره .
    اما بنظر من سامسونگ خدمات بهتری داره . کیفیت پنلش رو کمابیش تعریف می کنند .
    تو مدلهایی که گفتی 6960 سامسونگ و 76100 ال جی بهتره . فرقی هم نمی کنه . برو تو یه فروشگاه هر دو تا رو ببین از هر کدوم خوشت اومد . ولی من باشم 6960 رو انتخاب می کنم .
    به اسمارت تی وی سامسونگ که می شه وصل کرد . اگه درگاه یو اس بی داشته باشه به احتمال زیاد می شه .
    دو بعدی به سه بعدی رو همه ال ای دی ها دارند . سامسونگ هم داره . فکر نکن معجزه می کنه . نه . یه مقداری به تصویر عمق می ده و باید با عینک ببینی . یه 5 دقیقه که نگاه کردی خسته می شی می گذاری کنار.
    ال جی رو نمی دونم . ولی سامسونگ تا حالا هر چی بهش وصل کردم ( فلش - هارد - کامیپیوتر - گوشی) شناخته و تو فرمتها و زیرنویسها هم کم نیاورده .
    من هم روز اولی که می خواستم تی وی بگیرم خیلی به اسمارت و سه بعدی اهمیت می دادم . ولی تا حالا کلا یه یک ساعتی باهاش اینترنت چرخیدم و اپلیکیشن دانلود کردم . سرجمع 10 دقیقه باهاش بازی کردم . ولی ساعتها از روی هارد نشستم باهاش فیلم فول اچ دی دیدم . کنترل صوتی و حرکتیش رو هم بعد از یکی دو هفته خاموش کردم( samsung 7770 ( . کلا کیفیت تصویر رو بچسب. اونهم همونجور که گفتم 6960 سامسونگ همیشه پنل خوشنام و مقرون به صرفه ای بوده .

11. 3 کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

در مورد کیفیت و امکانات سونی مدل W700 کسی از دوستان اطلاعاتی داره ؟ چه سالی به بازار عرضه شده ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

در مورد کیفیت و امکانات سونی مدل W700 کسی از دوستان اطلاعاتی داره ؟ چه سالی به بازار عرضه شده ؟
    دوست عزیز
    مثل اینکه شما تایپیک را اشتباه آمدید این تایپیک مربوط به به اطلاعات تلویزیونهای LED می باشد و این مدلی را که شما سوال کردید مال گوشهای سونی اریکسون است ول با این وجود این مطلب را بخوانید و در ضمن سال 2006 به بازار معرفی شد و برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مدل W700i سوني اريکسون تقريبا شبيه گوشي واکمن W800i مي باشد. تنها تفاوت آنها در رنگ طلائي، کارت حافظه کوچک تر و نداشتن قابليت اتوفوکوس در دوربين است. رنگ طلائي اين گوشي جذاب است و چنانچه دوربين برايتان چندان اهميتي ندارد، مي توانيد با انتخاب و خريد W700i هزينه کمتري بپردازيد. اما مي توانيم به شما پيشنهاد کنيم با پرداخت مبلغي بيشتر، W810i را انتخاب کنيد که تمام قابليت هاي W800i از جمله اتوفوکوس و حافظه 512 مگابايتي را دارد و همچنين دکمه جستجو 5 جهته اي که در آن استفاده شده بسيار بهتر و راحت تر از کليد چند جهته اي است که در مدل هاي W700i و W800i به کار رفته است. با وجود اين، کاربران امتياز کامل به اين گوشي مي دهند که چنين تصديقي به ندرت اتفاق مي افتد، و اين نشانه کيفيت بالاي اين گوشي است.
    از ديگر تفاوت هاي W700i با مدل مشابه اش يعني W800i، مي توان به رنگ بندي و جزئيات تزئيني آن اشاره نمود. علاوه بر اين، W700 به جاي 512 مگابايت حافظه (W800i)، يک کارت حافظه 256 مگابايتي نيز دارد. W800i به رنگ سفيد و نارنجي (که مطابق سليقه همه افراد نيست) و W700i نيز به رنگ طلائي تيتانيومي (که ممکن است همه افراد اين رنگ را هم نپسندند) عرضه شده است. رنگ سفيد ملايم اين دو گوشي نيز باعث شباهت بيشتر آنها مي شود.
    اين گوشي به يک دوربين 2 مگاپيکسلي، صفحه نمايش 220×176 پيکسلي، شيار کارت حافظه Stick Pro Duo، نرم افزار واکمن، بلوتوث، سرويس ايميل، مرورگر وب و تمام ويژگي هاي معمول مجهز مي باشد. و به جز سيستم نرم افزاري، کاملا شبيه K750i و D750i نيز مي باشد.
    مشخصه هاي کلي:
    • دوربين 2 مگاپيکسلي با زوم ديجيتال 4 برابر و فلاش
    • دوربين فيلمبرداري
    • ويرايش گر تصوير VideoDJ
    • پخش کننده موسيقي واکمن ( فرمت هاي MP3/AAC)
    • راديو FM
    • تکنولوژي MegaBass™
    • زنگ هاي پلي فونيک 40 کاناله / زنگ هاي MP3
    • بلندگو
    • ضبط کننده صدا
    • سيستم ارسال پيام: SMS، MMS، ايميل
    • بازي هاي Java
    • مود پرواز (Flight mode)
    • داراي قابليت برنامه ريزي روزانه
    • داراي ويبره
    • اتصالات: بلوتوث، مادون قرمز، USB، Fast Port
    • حافظه: 34 مگابايت + شيار کارت حافظه Stick Duo™ و Stick PRO Duo™ (البته يک کارت حافظه 256 مگابايتي همراه گوشي وجود دارد)
    • پروتکل WAP 2.0، GPRS
    • باند سه گانه
    • اندازه: 5/20×46×100 ميلي متر
    • وزن: 99 گرم
    • زمان مکالمه: 9 ساعت
    زمان استندباي گوشي: 400 ساعت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •