تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 21 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 203

نام تاپيک: سریال پایتخت

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه زمانی تمام فیلم ها با لهجه تهرانی بود حالا هم که فیلم با لهجه های مختلف می زارند اعتراض می کنند
    به نظر من توی کارگردانی- بازیگری- فیلم نامه- اهنگی که در حین فیلم پخش میشه- تیتراژاغاز و پایان .......... همه عالیه
    دیشب بازی پورسرخ خیلی خوب بود
    امشب هم که غم و شاوی و امید به زندگی به زیبایی به تصویر کشیده شد........ چند سکانس داشت که دلت می خواست گریه کنی

2. 10 کاربر از moslem47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

من اولین باره سریال شبکه 1 رو نگاته میکنم
    اونم به خاطر وجود اسم اعجوبه ای به نام محسن تنابنده

واقعا شاهکاره

4. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

در مورد اين قضيه لهجه كه بعضي ها گر گرفتند ... نميدونم چرا حساس شدن؟! خب بالاخره هر آدمي يه لهجه اي صحبت ميكنه ديگه ...
    اما

اين سريال براي من بار طنزش زياد مهم نيست ... چيزي كه خيلي مهمه اين درس هايي هست كه به بيننده ميده ... اين خانواده از علي آباد هستند ... شما نگاه كنيد چه احترامي به بزرگترشون يعني بابا پنجعلي ميذارن ... مساله اي كه به جرات در فرهنگ شهر نشيني خيلي كم شده .... يا در حال نابودي هست ... حالا چه بزرگ تر فاميل و چه يه بزرگتري كه غريبه هست...

يه مورد ديگه كه خيلي خوب در موردش صحبت ميكنه روابط بين برادر ها و خواهر ها هست ! همين بچه هاي شهشهاني رو شما ببينيد ... براي ارث چه دروغ ها و چه كارهايي كه نميكنند ... چيزي كه به نظرم انگار در كل جامعه اپيدمي شده . طرف هنوز كفنش خشك نشده بحث خونه و دارايي هاش و املاكش و قدرالسهم هر نفر وسط مياد ... ! اين موضوع كثيف ترين خصلت آدم يعني حرص و طمع رو نشون ميده و اي كاش ما بيننده ها با ديدن اين مسائل كمي فكر كنيم و عبرت بگيريم ...

يه موضوع ديگه كه مي خواستم بگم اجراي خيلي خوب بازيگر هاي سريال هست ... نمونه ي بارز جناب احمد مهران فر ... ايشون شايد چند سال پيش در فيلم ها و سريال ها حضوري چند دقيقه اي داشتند و نقش هاي فرعي رو بازي ميكردند ... و حتي در فيلم درباره ي الي هم خيلي فرصت ابراز وجود نداشت ... اما سريال پايتخت اين بستر رو براي اجمد مهران فر آماده كرده تا خودش رو نشون بده و قطعا هم در آينده در فيلم ها و سريال ها پر رنگتر خواهند بود...

جناب عليرضا خمسه ... كسي كه من خيلي در مورد ايشون بد قضاوت ميكردم و فكر ميكردم فقط بازيگر طنز هستند تا اينكه فيلم بيست رو ديدم از ايشون و اون بازي بسيار با احساس ايشون رو كه حتي جايزه هم بردند بخاطر اون اجرا ...
    اما در اين سريال به نظرم علاوه بر اون جكلاتي كه گهگاهي ميگن و بار طنز داره اين اجراشون هم خيلي زيباست ... نقش يه پير مرد كهن سال كه پسري ميان سال داره و حتما خودش حدود 70-80 سال سن داره رو خيلي خوب اجرا ميكنن ... به ميميك صورت ايشون... طرز راه رفتن و حتي سرعت صحبت كردن دقت كنيد .

محسن تنابنده هم كه ديگه استاد هست ... هم جوايز بهترين بازيگر و بازيگر مكمل رو برده و پيش از اين هم خودش رو ثابت كرده ... و اينكه حس رو منتقل كنه در حالي كه تلاش كني به يه زبان ديگه و با لهجه اي متفاوت صحبت كني كار سختي خواهد بود ... در قسمت امشب صحنه اي كه روي نيمكت پارك بود رو به ياد بياريد تا به بزرگي اين بازيگر پي ببريد.

خانوم ريما !! رامينفر هم انگار با ازدواج با امير جعفري اين هنر بازي آقاي جعفري به ايشون هم منتقل شده ... جعفري كه يه بازيگري هست كه از تئاتر پا گرفته به نظرم تاثير زيادي روي بازي خانومش گذاشته ... رامينفر رو با چند سال قبل مقايسه كنيد ...

موفق باشيد.

6. 15 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان صحبت های کاملی رو راجع به سریال پایتخت، (از نویسنده و کارگردان بگیر تا بازیگرا و آریا عظیمی نژاد و پیام های اخلاقی سریال) مطرح کردند! من که واقعا از خوندنشون لذت بردم...
    چیزی که به نظر من واقعا تو کارهای مقدم خصوصا این سه تای آخری (چاردیواری، زیرهشت و پایتخت) منو تحت تاثیر قرار میده، ساخت ملودرام هایی اجتماعی (گاها با ماهیت کمدی) هستش که تو تمامی بخش ها خصوصا در داستان و فیلمنامه، ما عنصر تکرار رو نمیبینیم! واقعا این تکراری نبودن سریال هاش لذت بخشه! چون ما کم کارگردان مجموعه ساز تلویزیون داریم که با سبک خاص خودش سریال های اجتماعی پیاپی بسازه و مخاطب اون سریال ها احساس نکنه که داره تکراری از سریال دیگری رو میبینه!
    از طرفی کارهای اخیر مقدم، فقط به بیان کردن داستان و بازی بازیگران بسته نیست! بلکه مخاطب رو هم سرگرم و البته مشتاق به سریال میکنه و در عین حال پیام های مورد نظر مجموعه رو به ببینده میده...

8. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تکراری...
    ..
    .
    Last edited by pcforlife; 29-03-2011 at 02:38.

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

یه زمانی تمام فیلم ها با لهجه تهرانی بود حالا هم که فیلم با لهجه های مختلف می زارند اعتراض می کنند
    من مشکلی با شوخی هائی که با لهجه شیرین اقوام ایرانی در فیلمها میشه، ندارم ولی اینکه تیپ های آدم های هالو و احمق را به این اقوام میدن شدیدا مسئله دارم

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من مشکلی با شوخی هائی که با لهجه شیرین اقوام ایرانی در فیلمها میشه، ندارم ولی اینکه تیپ های آدم های هالو و احمق را به این اقوام میدن شدیدا مسئله دارم
    حساس نشو حساس نشو

فیلم دیگه دداش

12. این کاربر از mefmef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اصلا این با با کیه که از طرف همه داره صحبت میکنه؟مطمءنم که مازنی ها خودشون بیشتر میخندن///

اااادیدی چی شد؟: ناهار نخردم مه

14. این کاربر از Last Night بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اینا کجاشون هالو

16. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

ای بابا!چرا متوجه نمیشیشن؟اصلا اینا با masle ای با مازنی ها ندارن که!

اینا بیشتر دارن ادای علی ابادی ها رو در میارن.(علی اباد گرگان) .حال هر چند اشتباه!!چرا شما اینقد ناراحت میشید؟

من بعنوان یک گرگانی دارم با این سریال حال میکنم.!

بعدشم هر کی دلش پاک باشه میشه حالو؟همه باید یه خورده شیشه داشته باشن تا بهشون بگیم آدم؟

18. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •