مصطفی جان خوب بسپار برات از اونطرف بیارن. ما که انشاء ا... گوش شیطان کر بعد از تعطیلات میرسه
دستمون. البته اگه مشکلی پیش نیاد
تا ببینیم چی میشه ...
مصطفی جان خوب بسپار برات از اونطرف بیارن. ما که انشاء ا... گوش شیطان کر بعد از تعطیلات میرسه
دستمون. البته اگه مشکلی پیش نیاد
تا ببینیم چی میشه ...
من توی پایتخت این سری یه 64 گیگ 3جی با یه 16 گیگ وای فای دیدم...
16 گیگ وای فای رو چند می داد؟؟؟ 950 هزار تومان!!!
64 گیگ 3جی رو چند می داد؟؟؟ یک میلیون و 300 هزار تومان!!!
بر پدر این گرون فروشا لعنت...
من توی پایتخت این سری یه 64 گیگ 3جی با یه 16 گیگ وای فای دیدم...
16 گیگ وای فای رو چند می داد؟؟؟ 950 هزار تومان!!!
64 گیگ 3جی رو چند می داد؟؟؟ یک میلیون و 300 هزار تومان!!!
بر پدر این گرون فروشا لعنت...
این چیزا طبیعیه عصبانی نشو . مطمئن باش هرکسی که همین الان وارد میکنه مثلا 16 گیگ Wi-fi رو قرار نیست 550 یا 600 تومن بده ، نه الان نه هیچ وقت دیگه . تا وقتی اپل اینجا نمایندگی نداشته باشه که فکر کنم حالا حالا ها نخواهد داشت همین آشه و همین کاسه.
یادمه وقتی Galaxy tab اومده بود تو همین بازار خراب شده ی شهر ما 1.480 میدادن![]()
آیپد دارم سفید و سمارت کاور هم یا قرمز و یا آبی می گیرم.به احتمال زیاد 32 می گیرم ولی اگه شد 64.
این هم یه گجت فوق العاده که نه تنها مشکل کارتهای حافظه رو حل کرده بلکه تونسته مشکل فلش رو هم برطرف کنه!
![]()
یکی از مشکلاتی که اپل در آی پد و حتی آی پد۲ به سادگی از کنار آن گذشته، ولی برای کاربران محدودیت های فراوانی ایجاد کرده، عدم امکان استفاده از کارت های حافظه و کول دیسک است. حال سایت MIC Gadget نوعی رابط را برای این کار معرفی کرده که با استفاده از تکنولوژیی شبیه کیت دوربین اپل، این امکان را در اختیار کاربران قرار می دهد.
![]()
کارت خوان CF برای آی پد و آی پد۲ از طریق داک کانکتور به این تبلت وصل شده و برنامه مربوط به آن به صورت خودکار باز می شود. حال به آسانی و با سرعت بالا می توانید عکس و ویدیوهای روی کارت CF دوربین تان را به آی پد منتقل کنید. البته بیشترین کاربرد این ابزار برای عکاسان حرفه ای است که می خواهند از آی پد به عنوان سیستم بک آپ عکس های شان استفاده کنند. با این کار دیگر نیازی به همراه داشتن یک لپ تاپ نسبتا سنگین و معطلی های روشن و خاموش کردن آن ندارید.
این کارت ریدر در تست انجام شده ۳ عکس با کیفیت ۲۱ مگاپیکسل را که تقریبا ۱۳مگابایت حجم داشتند، فقط در ۴ ثانیه به آی پد منتقل کرد. در کنار ورودی کارت سی اف، یک ورودی USB هم بر روی این گجت تعبیه شده است که گفته می شود به راحتی امکان انتقال فایل و عکس را به آی پد ممکن می سازد.
![]()
این سایت همچنین یک کارت ریدر سه کاره را هم برای فروش عرضه کرده است که علاوه بر کول دیسک، امکان انتقال اطلاعات از کارت های حافظه SD و MicroSD را هم برای تان فراهم می آورد. هر دو این گجت های جالب توجه و کاربردی بر روی آی پد و آی پد۲ به راحتی کار می کنند و با iOS 4.3 هم سازگاری کاملی دارند.
توش آیپد رو به لوح سنگی تشبیه کرده.....یعینی آیپد===لوح سنگی
که یه جورایی راست میگوید
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
ببینم این گجته که گفتی مشکل پاور ورودی camera connection kit رو هم برطرف میکنه؟
نه داداش کار ایرانیا نیست که اینطوری دربارش نتیجه گیری میکنی!
این تصویر پشت جلد آخرین شماره مجله New Scientist که منظورش اینه که آیپد رو دارن به عنوان پیشکش برای داریوش میبرند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)