تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 15 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 144

نام تاپيک: درخواست همكاری برای ساخت بازی طمع

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سیستم مورد نیازش بگو ببینیم نیاز به ارتقا نداریم

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از نظرات همتون
    راستش من دارم تکی روی خود بازی کار میکنم ولی در قسمت های دیگه مثل پوستر و موزیک و غیره افراد دیگه ای نقش دارن.
    این نوع نگارش شما زیاد جالب نیست.
    به نظر شما این انتقاده یا پیشنهاد:
    اول اینکه چرا بازی شما محیط پردازیش چندان جالب نیست ؟
    من اون جواب رو دادم چون این جمله جز حال گیری معنی دیگه ای نداره.تازه بد نگفتم که مثال الکی زدم گفتم اینجوری خوبه؟؟؟
    دیگه هیچ جوابی نشنیدم.این یعنی اون حرفشون منطقی نبوده.اگه واقعاً ایراد اساسی از محیط پردازی میگرفتن من قبول میکردم ولی...
    فکر کن خود شما بازی ساختی یهو مثلاً یکی بیاد بپرسه"چرا محیط بازی چندان جالب نیست؟"و دلیلی هم نیاره.
    بگذریم.نمیخوام دعوا بشه (همینجا تمومش کنید یا با نامه خصوصی ادامه بدین).
    خب حالا پاسخ ها(اونایی که جواب ندادم یا جوابش تو خودشه یا حق با شماست و درست میشه):
    1.حواسم نبود با رزولوشن 1024*768 اجرا کردم بازی رو در صورتی که از مانیتور واید با رزولوشن 1366*768 استفاده کرده بودم و چون با Paint عکس گرفتم با سایز مانیتور گرفته شده پس یکم کشیدگی به وجود اومده و شارپ به نظر میاد.
    2.HUDها کلاً عوض میشن(اولین چیزایی که گفته بودم این بوده که گرافیست میخوام برای این کار.)
    4.سیستم Collision بازیم خیلی قویه و این که فکر میکنین از وسط تیر چراغ رد شده فقط به نظرتون اومده.(البته الان دقت کردم دیدم من هم بدجوری چسبیده بهش رد میشم ولی فریم به فریم برین جلو میبینید تفنگمون یک ذرش هم نمیره توی اون مدل.)
    9.همون جواب شماره 2 برای همینم هست.
    10.اون زامبی اولش نشسته روی زمین و برای جذابیت بیشتر اونطوری نزدیک پلیر قرار دادم.(البته خودم هم عمداً سریع رفتم طرفش که تریلر هم جذاب تر به نظر بیاد)
    13.دو نوع تفنگ وجود داره تو این تریلر.یکی MP5 یکی کلاش.البته اشتباه از من بود ممنون که یادآوری کردین که دود رو برای فعال کنم.
    15.پوسترهای جدید در راهند ولی نظر خودم هم همین بود که پوستر دومی رو حذف کنیم.
    16.شما تو کوچتون راه برین میبینین که هر سازنده ای هر جوری بخواد ساختمونش رو میسازه و دقیقاً از همین تضادها در دنیای واقعی بسیار زیاده.به هر حال من بررسی میکنم که اگر تکسچر بهتری بود بذارم.
    18.اون پنجره های نیمه روشن به خاطر نور کلی هست که خورشید موقع غروب تابودنده
    اون ساختمون های دورتر همه اسکای باکس یا به قول بعضی ها بک گراند هستن که تصاویرش از روی یک محیط رندرشده کامپیوتری و تماماً 3 بعدی با نور پردازی کامل گرفته شده.ولی بررسی میکنم اگه بد دیده میشه تو بازی با فتوشاپی چیزی دستی تغییرش میدم
    19.آتیش فقط جاش بده وگرنه از چندین فریم تشکیل شده و خیلی دقت بالایی داره.(شاید یه دمو بذارم این آتیش رو توی خود بازی براتون بذارم که ببینید توی بازی چقدر خوب میشه.البته از سیستم پارتیکل استفاده کنم بهتر هم میشه ولی کلاً خفن نمیشه.)
    20.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این تصویر رو بالاتر از پست شما گذاشته بودم احتمالاً حواستون نبوده.
    21.اونم درستش میکنم.ولی کلاً نور دارن همه چون خورشید در حال غروبه.
    22.اگر از اول با تاپیک همراه بودین و زودتر میدیدین تاپیک رو احتمالاً انواع دیگه زامبی ها رو هم میدیدین.مثلاً زامبی خانوم محجبه هم داره(البته احتمالاً نمیاد تو بازی)+نوع دشمنا توی همین مرحله بیشتره و فکر کنم تو همین مرحله 2 نوع دیگه هم هست که تو تریلر نشون ندادم.(همه چیز رو که رو نمیکنن)اینم یه نمونه دیگه که مطمئن بشین نوع دشما انقدر زیاده که ممکنه دیگه این تنوع زیاد هم باعث بشه خیلی بازی های دیگه به چشمتون نیان

راستی بابت تعریف هایی که در شماره های مختلف کردین ممنون.
    خیلی انرژی گرفتم.
    راستی این رو ببینین.
    سیستم مورد نیازش بگو ببینیم نیاز به ارتقا نداریم
    فعلاً خیلی معلوم نیست ولی با یه سیستم 500 تومنی بازار الان میشه خوب بازی کرد.

3. 4 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عزیز چرا ناراحت میشی ؟ من فقط سعی کردم کمکت کنم که محیط رو بهتر کنی ! اگه قصدم تخریب کارت بودم فقط میگفت محیط پردازی بدی داره و دیگه انقدر توضیح نمیدادم که بتونی بهترش کنی !

مشکلی که الان من از حرف هایی که زدی متوجه شدم اینه که خودت بازی رو خیلی قبول داری و این اصلا درست نیست . یعنی سازنده یه بازی هیچ وقت نباید از بازی خودش رضایت 100 % داشته باشه همیشه باید فکر کنه جای بهتر شدنش هست . تو حرفه گرافیک هم دقیقا یه همچین حالتی داره معمولا گرافیست های تازه کار و مبتدی کارهای متوسطی که میزنن رو خیلی بزرگ تر از اون چیزی که هست می بینن و اگه کسی انتقادی کنه ناراحت میشن . منم از انتقادی که سازنده نباشه خوشم نمیاد اما من با دلیل انتقاد کردم و از پشتکارت هم تعریف کردم پس قصدم کوبیدن بازی نبود !

در مورد انتقادم بیشتر توضیح میدم که منظورم رو بهتر برسونم . اول اینکه من اصلا ادعا ندارم اما یکم فقط یکم تو کارهای گرافیکی و طراحی 3 بعدی دست دارم الان من به عنوان یه طراح 3 بعدی چیزی به اسم محیط پردازی تو بازی نمی بینم ! دلایلش هم گفتم که یکیش استفاده از مدلهای آماده هست . برای مثال اگه شما خودت اون ماشین وسط خیابون رو طراحی میکردی هیچ وقت ماشین رو با این اندازه تو بازی قرار نمیدادی . تو محیط بازی هیچ زاویه پردازی درستی دیده نمیشه حتی ساختمون های دور دست هم با دقت چیده نشدن . اون درختی که وسط خیابون هست خود نگاه کن واقعا در برابر این مشکلات گرافیکی نباید از این انتقاد من ناراحت میشدی ...

محیط پردازی مهم ترین قسمت گرافیک یه بازیه و به سادگی هم نمیشه به یه محیط پردازی خوب دست پیدا کرد . یعنی رسیدن به یه محیط پردازی قوی توی بازی کار ساده ای نیست و علاوه به آشنایی با طراحی 3 بعدی باید کلی هم در مورد محیطی که میخواهی طراحی کنی تحقیق کنی . علاوه بر این استعداد و خلاقیت هم تو شکل گرفتن یه محیط جذاب واسه بازی خیلی تاثیر دارن

با یه نگاه کلی من به این نتیجه رسیدم شما اصلا تلاشی برای طبیعی تر شدن محیط بازی نکردی ! دیوارها همه شبیه باکس هستن و چنین محیط پردازی اصلا نمیتونه با بازیهای امروزی حتی بازیهای ایرانی مثل گرشاسب رقابت کنه . البته درسته شما تقریبا به تنهایی خودت همه کارو کردی که از این نظر میشه گفت خیلی خوبه اما اینکه شما خودت بگی بازی من بهترین محیط پردازی بین بازیهای ایرانی رو داره همین باعث میشه نتونی تو محیط پردازی خیلی قوی عمل کنی ...

پ.ن :

خب هر کی نظری داره.منظور از جالب چیه من نمیدونم.مثلاً دوست داری داره راه میره تو خیابون یهو جاده تبدیل بشه به برکه؟؟؟
    نه منظورم این نبود که جاده تبدیل بشه به برکه . منظورم این بود که جاده , جاده باشه نه 3 تا باکس !
    بازم میگم کارت برای شروع اونم دست تنها واقعا عالیه اما اینکه فکر کنی محیط پردازی بازی عالی شده و از هر پیشنهادی ناراحت بشی باعث میشه حالا حالاها نتونی تو محیط پردازی خودت رو قوی کنی
    Last edited by anti-military; 03-04-2011 at 00:16.

5. 4 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از نظرات همتون
    راستش من دارم تکی روی خود بازی کار میکنم ولی در قسمت های دیگه مثل پوستر و موزیک و غیره افراد دیگه ای نقش دارن.

.
    .
    .
    .
    .

شماره 7 چی شد؟

جواب نداشت؟
    یا من متوجه نشدم؟ یا ...

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز چرا ناراحت میشی ؟
    من فقط سعی کردم کمکت کنم که محیط رو بهتر کنی !
    .
    .
    .
    حالا شد.
    ببینین من این تریلر رو از یه مرحله گذاشتم چون میدونم خودم تنهایی نمیتونم خیلی بازی سطح بالایی درست کنم(این یعنی 100% از کارم راضی نیستم) و اگه بخوام این کار رو بکنم حتماً به پیشنهادات نه تنها شما بلکه افراد انجمن های دیگه هم نیاز دارم(تو یه انجمن دیگه یکی از دوستام چیزایی گفته که باعث میشه کلاً سطح بازی دوبرابر شه و همه چیز توضیحاتی مختصر ولی اساسی دارن).
    اگر من میذاشتم بازی که تموم شد میومدم تاپیک میزدم میگفتم بازی آماده عرضه,خوب اونوقت این ایرادات رو میگرفتین کلاً یه چیزی حدود 60% کار رو از دست میدادم ولی الان که موقع ساخت پیشنهاد یا انتقاد میکنین شاید 10%ش رو بیشتر تغییر ندم که در آخر همون نتیجه 60%ی رو میده.
    امیدوارم این قضیه کاملاً روشن شده باشه که من خودم با این دید تاپیک رو زدم و اگر کسی چیزی بگه ناراحت نمیشم و فقط ممکنه یکم نگارشم رو نسبت به پست های مختلف تغییر بدم.
    در ضمن ممنون از شما که توضیح دادین منظورتون از بد بودن محیط یکدست بودن دیوارهاست و این قضیه بعد از پیدا کردن فرصت حتماً مشکلش حل میشه.
    شماره 7 چی شد؟
    اینم 7:
    اون یه آدمه که نصف شده و پاهاش روی زمین مونده داره خودشو با دست طرف ما میکشونه.تازه جالبش اینه که دقیقاً اونجایی که زامبی اوّلیه میاد یدونه شبیه همون افتاده ولی تکون نمیخوره و بعد از راحت کردن خیال پلیر بعدیش که بلند میشه ترس خاصی رو تو پلیر میندازه
    راستی من حواسم نبود شما در مورد زامبی خانوم هم نظر داده بودین ولی در کل منظورم از اون قضیه این بود که خیالتوت راحت باشه تنوع دشمنا انقدر زیاده که حتی این همه گفتین خوبه تازه من میگم شخصیت بازم هست و این تعداد خودم رو راضی نکرده

8. 3 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا شد.
    در کل منظورم از اون قضیه این بود که خیالتوت راحت باشه تنوع دشمنا انقدر زیاده که حتی این همه گفتین خوبه تازه من میگم شخصیت بازم هست و این تعداد خودم رو راضی نکرده
    من که اسپانسر مالیت نیستم که بخوام خیالم راحت بشه

به هر حال اگه وقت کردی یه کم رو فیزیک و نوع حرکت اون زامبی که بدنش نصفه است، کار کن تا بهتر به نظر برسه.

البته شاید چون من فقط تو ویدئو دیدمش و تو بازی ندیدمش به نظرم نیاز به اصلاح داره.
    شما خودت توی بازی یه بار دیکه چک کن به نظر من.

10. 2 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

ولی انصافا بعضی اوقات یه سری گیر میدین که با عقل جور در نمیاد مثلا گفته بودین چرا محیط شلوغ نیست؟!!!!!!!
    نمیدونم چندتا بازی با موضوع زامبی بازی کردین یا اصلا cod:mw2 رو بازی کردین یا نه تو محیط این بازیا شلوغی رو ببینین با بازی hotsn مقایسه کنید اگه انصاف داشته باشیم خیلی محیط شلوغه و خوبه.
    اون ایده ی زامبی با دست بسته هم خیلی باحال بود .

12. 3 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه.
    بعد از چند روز برگشتم ولی با یه فایل دانلودی.
    خیلی روش کار شده پس حتماً دانلودش کنید.
    توش پوسترهایی از بازی هم هست که تا حالا ندیدینش.
    یه جورایی منوی بازیه البته منوی اوّلیه که بهش لانچر(Launcher)هم میگن.

البته قسمت تصاویرش تغییر خواهد کرد و احتمالاً یکی از تصاویر فعلی با تصویری از داخل بازی عوض میشه و جای 2 تا تصویری هم که خالیه براش Update میدم که پرش کنه

راستی Speaker یا بلندگوتون حتماً روشن باشه.
    اینم لینک دانلود با حجم 4.28مگ که دوبار فشرده شده یه بار زیپ و بار دیگه 7z که بعد از اکستراکت کردن میشه5.88 مگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیگه هیچی ازش نمیگم خودتون ببینین سورپرایز شین.

14. 5 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حاجی من هم همزمان با شما در حال ساخت یه بازی نیمچه ترسناک هستم. ولی مدل زامبی ندارم. شما مدل زامبی هات رو خودت طراحی میکنی؟ اگر یه روز خواستی یکی دو تا از مدل های زامبیت رو بندازی دور (سطل آشغال ), آدرس اون سطل آشعال رو به ما بده.

جدا از شوخی اگر یکی رو با ما شیر کنی عالی میشه

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با پ.خ پیگیری کن لطفاً
    اینجا باید نظر در رابطه با بازی باشه.
    مخصوصاً چیزی که در دو پست بالاتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •