تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 92

نام تاپيک: یادگیری مسائل کوچیک اما دراصل بزرگ... "لطفا پست آغازین خوانده شود"

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

90 دقیقه قبل از پرواز در ترمینال حاضر میشیم
    تابلوها و اطلاعات پرواز رو چک میکنیم
    در جای مناسب مینشینیم و منتظر میشیم تا به سالن ترانزیت فراخوان بشیم
    اگه بار اولتونه پاشید دوربرتونو بگردید ببینید ترمینال ترمینال که میگن چیهامکاناتشو چک کنید
    بعد میرید سالن ترانزیت بلیتهاتونو میدید به دریافت کننده ی بار اونم مهر میزنه براتون
    بعد میشینید صداتون میکنن (مسافران پرواز شماره ی 1023 به مقصد تبریز لطفا جهت سوار شدن به هواپیما وارد سالن 2 بشن)بعد وارد سالن شماره ی 2 میشید قبل از ورودتون بلیتهارو چک میکنن بهتون شماره صندلی میدن (یا تو هنگام تحویل بار بهتون شماره صندلی میدن) بعد رد میشید میایید به قسمت بررسی بار هایی که میخوایید تو دستتون در حین پرواز باشه
    اونجام رد میشد الان دستون یه بلیت هست و یه شماره صندلی و تو سالن 2 هم نشستید متنظرید در رو باز کنن و بهتون بگن که تشریفبیارید سوار بشید
    وقتش که رسید پا میشید میرید باز مدارکتونو چک میکنن و سوال اتوبوس میشید و میرید کنار هواپیما

نکات:
    1.هیچگاه از مهماندار نپرسید صندلیتون کجاست(خودتون پیداش کنید)
    2.از کابین خلبان فیلم نگیرید
    3.قبل از سوار شدن به هواپیما و هنگام پیاده شدن از اتوبوس بازی درنیارید اینطرف اونطرف نرید و جلو هواپیما عکس نگیرید

تجربه ی شخصی:
    1.از کابین خلبان فیلم گرفتم (شرکت آتاایرلاین بودش) مرداد 89 بود و سرخلبانش آقای دیمیترف بودن که ناراحت شد از فیلمم چون انگشتش تو گوشش بود
    من از پله ها دسمو که دوربین بود دراز کردم و تونستم از بیرون داخل کابینو فییلم بگیرم(هواپیمای مکدونال داگلاس بود)
    باعث شد سرمهماندار بهم تذکر بده (آقا لطفا دوربینتونو خاموش کنید ) تو حین پروازم دوتا از مهماندارا با ذهنیت قبلی باز این خواهشو ازم کرد
    2.قبلش از بیرون هم فیلم گرفته بودم متوجه نشدم که بعد از ورودم به هواپیما ، امنیت پرواز به مسافرای بعد از من که بیرون بودن تذکر داده (تقصیر من بود در اصل)
    3.اولین بار که سوار توپولوف ایران ایرتور شده بودم دقت نکردم نوشابه ی پر رو بدون درب انداختم تو جیب پشتی صندلی روبرویی که زد ار پایین ریخت کف هواپیما منم اصلا صدامو در نیووردم حواسم نبود خب
    4.حدالامکان سوار بوئینگ 747 نشید چون اوج که میگیره اکثرا تو جو نامساعد قرار میگره هی بالاپایین بالاپایین میکنه دل و روده ی آدم بالا پایین میشه(البته در کل اینطوری نیست من فقط 2 بار 747 سوار شدم تو هر دوبارم پشیمون)
    5.فوکر 100 آرامش خاصی داره اما پایداریش از مکدونال داگلاس کمتره
    6. ...
    چرا از مهماندار نپرسیم صندلی کجاست؟ توی پروازهایی که من سوار شدم همون موقع ورود خود مهماندار روی کارت پرواز همه نگاه می کرد و حول و حوش تقریبی رو به همه نشون میداد , یه بارم من نتونستم پیدا کنم خود خانومه اومد درست جای منو نشون داد , یه بارم مهامندار اومد هم جامو نشون داد هم گفت کیفتو بذار زیر صندلی منم نگاهش کردم خودش ازم گرفت و گذاشت.

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

Last edited by faded; 14-07-2011 at 11:51.

2. این کاربر از faded بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چه طور سعي كنيم به ديگران رو نديم و سعي كنيم تو دوستيها يه خط قرمزهايي داشته باشيم و به اصطلاح طرف پررو نشه

4. این کاربر از bolka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

چه طور سعي كنيم به ديگران رو نديم و سعي كنيم تو دوستيها يه خط قرمزهايي داشته باشيم و به اصطلاح طرف پررو نشه
    سلام دوست عزیز
    بستگی به شخصیت خودت داره.اگه تو رابطه هات اینجور بوده که همش باهات شوخی میکردن یا دست مینداختن بدون ایراد از خودت بوده

باید رفتار و منش و اخلاقتو عوض کنی.سعی کن اعتماد به نفست رو بالا ببری و احساس خود کم بینی رو از خودت دور کنی
    سعی کن راه های ابراز وجود رو یاد بگیری چون معمولا تو جمعای دوستانی کسی که کم حرف تره بیشتر مورد بی احترامی قرار میگیره

تو اوایل ارتباط سعی کن که زیاد شوخی نکنی و صمیمی نشی .چون همین صمیمیت سریع باعث میشه که دیگران در مقابلت موضع بگیرن و به اصطلاح پر رو بشن

راز دلت رو به کسی نگو و سعی کن خودتو یه سر و گردن از بقیه بالاتر بدونی

کل کل نکن که فکر کنم بزرگترین دلیل پررویی دیگران باشه.اگه زیاد شوخی کردن بزن تو برجکشون و از بابت ناراحتیشون هم نگران نباش .چون اینجوری با وقارتر میشی

6. 7 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام قابل توجه کسانی که خیلی استرس دارن حس میکنن مشکلات مثل کوه ریخته سرشون
    راهش اینه که به خدا توکل کنند و رابطشون را با خدا قوی کنند بعد میبینید چقدر همه چیز راحت حل میشه
    توکل به خدا یعنی بدست اووردن امید
    امید به یه چیزه لایتناهی
    چون خودت میدونی به یک ابر همه چیز توکل میکنی
    چرا از مهماندار نپرسیم صندلی کجاست؟ توی پروازهایی که من سوار شدم همون موقع ورود خود مهماندار روی کارت پرواز همه نگاه می کرد و حول و حوش تقریبی رو به همه نشون میداد , یه بارم من نتونستم پیدا کنم خود خانومه اومد درست جای منو نشون داد , یه بارم مهامندار اومد هم جامو نشون داد هم گفت کیفتو بذار زیر صندلی منم نگاهش کردم خودش ازم گرفت و گذاشت.
    مهماندار وظیفش اینه که صندلی و محل شما رو کامل بهتون نشون بده و راهنمای شما باشه.کسی که نیاد راهنمایی نکنه هرگز ازش نپرسید چون به وظیفه ی خودش آشنا نیست
    در کل این عمل باید به صورت اتومات انجام بپذیره.چرا باید سوال کنی درحالی که جواب سوال خودش باید بیاد پیش شما؟؟
    درضمن کاملا معلومه چه ردیف و چه شماره ای .لازم نیست از کسی بپرسید(راه سوم)
    در ادامه صحبت دوسم باید بگم
    یه دعایی هست به اسم نادعلی.من خودم خیلی به این ادعیه اعتقاد نداشتم.خیلی هم اهل دعا خواندن نیستم ولی واقعا این دعا را توصیه میکنم به دوستان.از مشکلات ازدواج تا پول و ... را حل میکنه اگر بهش اعتقاد داشته باشید.در ضمن اونایی که مغازه دارند هر روز ایةالکرسی رو بخوانند هم باعث میشه از مغازه کسی دزدی نکنه هم باعث رونق مغازه میشه
    عرض شود طبق اثبات های آقای راسل ایموتو (دانشمند ژاپنی) مبنی بر این که حرفهای زیبا بر روی آب تاثیر مثبتی میذاره و موجب زیبا شدن مولکولهای آب میشه ، و همچنین بلعکس , به نظرتون این بر بدن انسان که 75 درصدش آبه تاثیری نخواهد داشت؟
    لطفا به کلیپهای شهادت آب راسل ایموتو در یوتوب مراجعه کنید یا کتاب شعور آب ایشون رو مطالعه بفرمائید
    ادیعه واقعا جملات زیبا و احساسی هستن
    البته میشه به این هم ربط داد چون در هوا هم مولکول آب وجود داره(بخار آب) پس 100 درصد بر اون هم تاثیر خواهد داشت
    پس نتیجه:
    جملات زیبا و عاشقانه و احساسی و پرمحتوا همانند دعا های مختلف ، طبق اثبات آقای ایموتو بر اطرافمون تاثیر اکید داره
    به شرطی که این جملات هم واقعا احساسی از دهن ما بیرون بیان
    باز هم به شعور آب مراجعه کنید
    ممنون

8. 5 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من میخوام برم یه کلاس فنی حرفه ایی ثبت نام کنم , چه جوری برخورد کنم مربی از همون اول ازم حساب ببره؟ کلا بهترین برخورد برای رفتن به یه کلاس اموزشی چیه؟

لطفا همون طوری که در مورد رفتن رستوران و کافی شاپ رو دقیق گفتین , دکتر رفتن رو هم بگین , نحوه دکتر رفتن از همون اولش.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

چه جوری برخورد کنم مربی از همون اول ازم حساب ببره؟
    دوست عزیز مگه میخوای بری دعوا که طرف ازت حساب ببره؟
    ببخشین اینو گفتن شاید بر خلاف قوانین تاپیک باشه اما سوال ایشون برام خیلی عجیب بود خوب

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز مگه میخوای بری دعوا که طرف ازت حساب ببره؟
    ببخشین اینو گفتن شاید بر خلاف قوانین تاپیک باشه اما سوال ایشون برام خیلی عجیب بود خوب
    میدونید توی بعضی از اموزشگاه های ازاد فنی و حرفه ایی که میری , مثلا مربی میاد میگه کلاس از 8-12, بعدش که رفتی میگه بشین ساعت11 میاد سراغ آموزش در حقیقت 3 ساعت بیکاری ساعت کلاس هم 8 صبح بوده یا وقت نمیگذارن, میگن یه بار توضیح دادیم بسه , یا میگن تمام شهریه رو یکجا بده یا چک بده یا شناسنامه بیار, در صورتی که شهریه رو به صورت اقساط اول هر ماه باید بیگیرن, در هر صورت چون من تجربه داشتم این سوال رو کردم , خیلی از جاها برای رسیدن به هدف باید یه جور دیگه رفتار بشه در ضمن مربی ها هم رفتار خوبی ندارن .

12. 2 کاربر از faded بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

میدونید توی بعضی از اموزشگاه های ازاد فنی و حرفه ایی که میری , مثلا مربی میاد میگه کلاس از 8-12, بعدش که رفتی میگه بشین ساعت11 میاد سراغ آموزش در حقیقت 3 ساعت بیکاری ساعت کلاس هم 8 صبح بوده یا وقت نمیگذارن, میگن یه بار توضیح دادیم بسه , یا میگن تمام شهریه رو یکجا بده یا چک بده یا شناسنامه بیار, در صورتی که شهریه رو به صورت اقساط اول هر ماه باید بیگیرن, در هر صورت چون من تجربه داشتم این سوال رو کردم , خیلی از جاها برای رسیدن به هدف باید یه جور دیگه رفتار بشه در ضمن مربی ها هم رفتار خوبی ندارن .
    من می گم بهتره بری جاهای معتبر مثل مجتمع فنی تهران چون محیط خیلی خوبی دارن و این ادا اصولا رو در نمیارن

در مقابل شوخی نامناسب که در مقابل جمع باشه چه کار کنم؟

مثلاً مدتی قبل سر میز ناهار با بعضی از همکاران نشسته بودم و دو تا همکارها داشتند دوباره با هم شوخی کلامی جنسی می‌کردند که یکدفعه یکی‌شان در وسط بحث دو نفره از آن شوخی‌های کلامی به من گفت؟

به نظرتان در آن لحظه چه کار باید می‌کردم؟

میز ناهار را ترک می‌کردم؟
    با یک شوخی کلامی جنسی پاسخ‌اش را می‌دادم؟ (که همچین آدمی نیستم)
    با او سر میز ناهار بحث می‌کردم که این کار درستی نیست؟
    یا ...
    وقتی اولین بی احترامی بهت شد ، همچین بِتوپ به طرف که جفت کنه ! به زبون ساده بگم ، من یه بار این اندرز یادم نبود ، یکی یه بی احترامی کرد و چیزی نگفتم و بی خیالی سیر کردم ، دیدم فرداش از طرف همون فرد بیشتر شد ، باز هم گفتم بی خیال ، دیدم فرداش 3-4 نفر دیگه هم دارن این کارو با من میکنن ! راه چاره چی بود ؟ فرداش اون بیچاره ای که برای اولین بار توی اون روز بی احترامی کرد ، چنان کشیده ای خورد که باباش هم بهش نزده بود ! از اون موقع به بعد بی احترامی ها هم به صورت کامل قطع شد
    خیلی از افراد چیزی نگفتن شمارو به خر بودن شما تلقی میکنن ! یه بار تست کنید ، در همون دفعه ی اول بتوپید ، همونجا توهین ها متوقف میشه !
    Last edited by *Necromancer; 14-07-2011 at 18:50.

14. 9 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

*Necromancer
    این پست قبلی به شدت تایید میشه منظورم قسمت دوم یعنی بی احترامی
    اینو به عنوان کسی که تمام عمرش بهش بی احترامی شده و چیزی نگفته میگم
    چیزی نگی زندگی واست جهنم میشه
    کاش این دوست گرامی یه مثال هم میزد که بیشتر روشن شه

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------

*Necromancer
    این پست قبلی به شدت تایید میشه منظورم قسمت دوم یعنی بی احترامی
    اینو به عنوان کسی که تمام عمرش بهش بی احترامی شده و چیزی نگفته میگم
    چیزی نگی زندگی واست جهنم میشه
    کاش این دوست گرامی یه مثال هم میزد که بیشتر روشن شه

16. 3 کاربر از aligsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض برای نصب ویندوز باید پول گرفت یا نه؟

سلام
    یک مساله ای هست که تقریبا کسانی که یک مقدار کم وارد به کامپیوتر باشند اصولا باهاش بر خورد کردند درخواست اطرافیان برای انجام کارهای کامپیوتری مثل نصب ویندوز و درایور یا برنامه خاص یا آپدیت آنتی ویروس و از این جور کارهاست. حالا واسه یک نفر یا دو نفر طوری نیست ولی قضیه دیگه وقتی رو اعصابه می ره که دیگه هر کی هر مشکلی داره یاد شما می افته دیگه این از حالت محبت یک جورایی تبدیل به وظیفه می شه! درسته که نصب ویندوز و 4 تا برنامه کاری نداره ولی خوب حداقل 45 دقیقه ای آدم رو معطل می کنه.همین کار آسون رو هم خوب خیلی ها بلد نیستند که البته من مقصر اصلی رو خودشون می دونم. به هر حال کار کامپیوتری هم یک حرفست! به نظر شما برای این جور خدمات باید پول گرفت یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •