خب تو این بنجمارک 6990 کو ؟
بابا عزیز من این سایتی که شما ازش میذارید 6990 رو با دوتا 580 sli مقایسه نکرده بندا خدا خودشم گفته امکاناتش رو نداشتیم اون موقع
حالا بی خیال زیاد مهم نیست تفاوت اینا همون 20-35 درصده
خب تو این بنجمارک 6990 کو ؟
بابا عزیز من این سایتی که شما ازش میذارید 6990 رو با دوتا 580 sli مقایسه نکرده بندا خدا خودشم گفته امکاناتش رو نداشتیم اون موقع
حالا بی خیال زیاد مهم نیست تفاوت اینا همون 20-35 درصده
راستی بچه ها برنامه ای هست که فریم بالای 60 رو نشون بده؟آخه فریم اصلی بازیهای یا 60 هست یا با vync 30 هست. و در حین بازی دمای cpu و gpu رو نشون بده.
فریم اصلی 60 ؟
چطور ؟ فریم که به توانایی کارتت ربط داره هر چقدر کارتت قوی باشه فریم هم میره بالا
کارت 4670 در بازی Starcraft II روی رزولیشن 1680 در 1050 حدود 23 فریم میده اما 250 35 فریم و همینطور الی آخر
نه نه منظور من از فریم اصلی این نیست که تا 60 هست میگم با برنامه فرپس تا 60 رو میتونیم تشخیص بدیم بالای 60 برای من نشون نمیده و اینکه در اصل بالای 60 رو نمیتونیم حس کنیم.
این جا ، جاش نیست ، ولی نرم افزار FRAPS تعداد فریم بازی رو بدون محدوددیت نشون می ده..
برادر توی همین تست 6990 نیست ! ولی توی همون تست قبلی شما بیا اعداد رو با این تست مقایسه کن ( سیستم ها و تنظیمات یکی هستن )
اینم تست از بازی BF Bad company 2 روی حداکثر تنظیمات ( غیر از رزولوشن )
سلام
یه سوال داشتم
جایی نیافتم گفتم اینجا بپرسم
کارت من 6870 هست
مانیتورم حداکثر رزولیشنش : 1680*1050
الان از hdmi استقاده میکنم
سوال اینه
چ
ه فرقی میکنه از hdmi استفاده کنم یا dsub ؟
و یا dvi
خب میدونم که hdmi بهتره
اما به خاطر استفاده از kvm اگه از hdmi استفاده نکنم بهتره برام
hdmi قابلیت ارسال صوت و تصویر رو با هم با کیفیت بالا داره اما خروجی dvi اینطور نیست و فقط تصویر رو هست و برای صوت نیاز به یک خروجی دیگه هم هست تا به مانیتور وصل بشه
سلام
من همه اینا را خوب میدونم
البته در پی سی که صدا حمل نمیشه (بحثش جدا)
منظور من اینه که مثلا شفافیت تصویر و یا زمان پاسخ دهی اینا فرق نمیکنه که
تو رزولیشن که مطمئنا hdmi بیشتره
برا همین هم به رزولیشن مانیتورم اشاره کردم که dvi میتونه این رزولیشن را ساپورت کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)